tebrik ederim canim, degerin umarim artarak devam eder kucagina alirsin bebeginiKAn testi yaptirdim.. Sonuc 29.. Sanirim hamileyim :) adetime 1 yada 2 gun var.. Normal bir deger mi??
everymaşallah canım ne güzel bebiş büyüyor ne ara 10 hafta oldu bu kuzucuk, şurada 12'ye bişeycik kalmamış
KAn testi yaptirdim.. Sonuc 29.. Sanirim hamileyim :) adetime 1 yada 2 gun var.. Normal bir deger mi??
ya nasıl bısey bu ates olcmek cevremde cok tanıdıgım var belkı umıt olur... olcuyorsun aynı saatte yukselırse çalısmamı yapman lazım? yoksa regly oluyosun demek mı onu anlamadım... ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ne derdımız varsa
ayy canımm ben senı hatırlıorum vee verdıgın bu habere cok sevındımArkAdaslar merhaba, beni hatirlayan var mi bilmiyorum ama ben sayfaniza girip sık sık takip ediyorum sizi. Adetime 1-2 gun var, oncmd adli test aldim ve 4 saat idrarimi tutup yaptim ve 2-3 dk icinde pempe silik bir cizgi cikti, ciplak gozle rahatlikla gorinen ama epey silik.. Bu markayi bilen var mi? Progestan hap kullandigim icin ates de olcmemistim..
işte bu yaaaaaacanlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
pıtpıtlarımızı duyduk allahıma sonsuz sukurler olsun
dr hersey cok guzel dedı hıcbı sorun yok
ruyada gıbıyım hala aglamaklı oldum bambaska bı duyguymus bu
rabbım tez vakıtte hepınıze yasatsın ınslah
ve rabbım kucagımıza almamızıda nasıp etsın tum dualarım bunun ıcın
yarın detayları anlatırım ayrıntılı konusuruz
hepınızı sevıyorum cok opuyorum
hayırlı bebeıslı yasların olsun fundacımm uzulme bu gunlerı gulerek hatırlıyacagız ınslll
canlarım çok çok teşekkür ederim sizlere
Rabbim hepinize göstersin bugünlerii
Fundacım öncelikle mutlu yıllar
Tuna oğlum Tuna boylum çok şükür sağlıklıymış detaylı ultrasona girmiştik bir sorun çıkmadı Allah'a şükür
Rabbimden dilerin ki kucağıma da böyle sağlıklı almayı nasip etsin
nice yıllara canııım
hoşgeldin
gözüm seni aradı hep
doğum günün kutlu olsun
inşallah canım yaahatırlamayız bile
ohh maaşallah oğluşumahep böyle güzel gitsin inşallah
sağol canım
sağol canımhoşbuldum çatlamışınız galiba tablolara bakamadım ama :44:
canım araştırmışsın ama arada bi yanlış anlama da var.buna sadece söylediğin enfeksiyonlar sebep olmuyor zira benim kocam halt yemez!daha önce bahsetmistim hcg çekildi,ovu yapıldı ve transfer.bunlar esnasında ki enfeksiyonlarda neden olabiliyomus.yada çocukluğunda geçirdiğin bi enfeksiyon bile olabiliyomus.tam olarak su sebepten demem mümkün değil dedi doktor.ve ilk yaptıklarındada zaten tek taraflı varmıs.simdi 2 taraflı olmus..2. gittiğim doktorun söylediğine göre ilkinde önce ameliyat sonra tüp yapsalarmıs hem bi tüpüm kurtulurmus hemde basarı sansım artarmıs.merkez seçimi çok önemli bu durumlarda.iyice araştıradan bi an öce olsun diye atlamamak lazımmış.öğrendim ama geç oldu.
efesude Canım smearda çıkmazdı. Aktif enfeksiyon varken kültür yapılmalı ama kültürde de pek çıkmaz bunlar. Benim de ameliyatta küçük iltihap bölgeleri görmüşler ama ne iltihabı oldupunu söylemediler. Şu bebek gelsede tüplerimize kadar her yerimizi kurcalamasalar artık
canım o testi bu ay ben de olacağım, çok da fikrim yok açıkçası. Benim adetler pek düzenli değil ve döngüm kesin 28 gün sürmüyor, 30-32 gün sürüyor. Yinede dr. bana üstüne basa basa 21 dedi geçen gün gittiğimde:44:olimbera ve every tşkr ederim cevaplar için doktor 21 en geç 24. gün dedi test günü için ama en geç 24ünde yaptırmam için benim bugün çatlamam lazımdı ateşim düşmedi ..
düşecekte bi de yükselecek ben sonra mı çatlayacağım çok geç olacak off ne yapacağım ben ya(
canım, sakın içme. Sarı kantaron benim de aklımdan geçti inan ben de çok fenayım amma onu içmekle anti depresan kullanmak arasında pek de bi fark yok. Biliyorsun, sarı kantaron nörotransmiterleri oynatıyor. Bebek oluverirse çok zarar verebilir bebeğin beynine. O riske değmez diye düşündüm. Dayan canım, bizim de kucağımıza alacağımız zamanlar gelecekkeepkeep ben sarı kantaron falan mı içsem acaba hamileliği zorlaştırır mı :)
Bir arkadaşım vardı. O hapını kullanmıştı. O kadar mutluydu ki. Hatta sordum sarı çiçeğe ilahisindeki sarı çiçeğin kantaron olduğuna inanmıştı
ah işte bulantılar bile ne güzeldir, biliyorsun ki bebiş orada büyüyortebrik ederim canim, degerin umarim artarak devam eder kucagina alirsin bebegini
saol keepcim yazdim hemen ciktim simdi okuyorum ancak
evet zaman geciyormus aslinda sanki gecmiycek gibi geliyor da buyuyor cok sukur
12. hafta test icin gidicem ama cinsiyet burda 5. aya dogru soyluyorlarmis ultrasona karsilar genelde zararli diyorlar o yuzden cinsiyete de bakmiyorlarama biz tr de bakariz herhalde kismet bakalim
midem bulaniyor okuyaiyorum yazilari cok cevap da yazamiyorum
bugun baya kotuyum
yokh çok sevindim, inşallah tekme atışlarını hissetmek, cinsiyeti öğrenmek vee nihayet kucağına almak da nasip olurcanlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
canlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
günaydın kızlarbugün uyanamadım, eşim kaldırdı ateş ölçtün mü diye, ölçtüm ama içi boş tabi yine de adjusterla bakınca hergün çıkan değer çıkıyor. Bu ateş ve adet bi iki gün daha idare ederse ve ekimde yumiş gelirse ama erken değil zamanında gelirse kaçırmayacağım ve belki bebiş de olabilir...Bir yaz gelsin de yoncalar bitsin de durumu var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?