Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KAn testi yaptirdim.. Sonuc 29.. Sanirim hamileyim :) adetime 1 yada 2 gun var.. Normal bir deger mi??
tebrik ederim canim, degerin umarim artarak devam eder kucagina alirsin bebegini
everymaşallah canım ne güzel bebiş büyüyor ne ara 10 hafta oldu bu kuzucuk, şurada 12'ye bişeycik kalmamış

saol keepcim yazdim hemen ciktim simdi okuyorum ancak
evet zaman geciyormus aslinda sanki gecmiycek gibi geliyor da buyuyor cok sukur
12. hafta test icin gidicem ama cinsiyet burda 5. aya dogru soyluyorlarmis ultrasona karsilar genelde zararli diyorlar o yuzden cinsiyete de bakmiyorlar ama biz tr de bakariz herhalde kismet bakalim
midem bulaniyor okuyaiyorum yazilari cok cevap da yazamiyorum
bugun baya kotuyum

KAn testi yaptirdim.. Sonuc 29.. Sanirim hamileyim :) adetime 1 yada 2 gun var.. Normal bir deger mi??

aha benim rüya sana çıktı. kan testinde 20 li bi değer görmüştüm. ve bu değer topicten birinde çıkcak diye yormuştum. sana kısmetmiş :)

topicin 1. sayfasini oku istersen orda bilgiler var ornek tablolar da var

ayy canımm ben senı hatırlıorum vee verdıgın bu habere cok sevındım
ayy ne mutlu sana canım benım.
ınsallah bebegın senınle kalır ve cok saglıklı bır bebegın olur.
işte bu yaaaaaa
canım arkadasım benımmm
sabah gergındın bıraz ama emınım kı su anda cok cok rahatlamıssındır.
hepımıızn gozu aydın. ne mutlu bıze kızlarr bakın bır gunde ıkı yegenımızdende guzel haberler aldık
hepberaber ve yokh bıze mujde getırdılerr

Kızlar ya internet sayfam kendi kendine kapandı yine ve yazdığım up uzun bir mesaj gönderemeden silindi

Zaten karnım ağrıyor, ağlamak için bahane arıyorum sanırım mesajım silindi diye ağlayacağım

Aklımda kalanları yazayım

keep Canım bence de fazla zaman kaybetmeyin. İnsan tükeniyor. Neyse en koyal yöntem hemen başlayın. Ben ameliyattan sonra 3 ay beklediğim için bile pişmanın. İnşallah ilk denememde tutar çünkü gücüm tükenmek üzere benim

efesude Canım smearda çıkmazdı. Aktif enfeksiyon varken kültür yapılmalı ama kültürde de pek çıkmaz bunlar. Benim de ameliyatta küçük iltihap bölgeleri görmüşler ama ne iltihabı oldupunu söylemediler. Şu bebek gelsede tüplerimize kadar her yerimizi kurcalamasalar artık

yokh Canım maşallah Çok sevindim harika haberler bunlar

Cucucan ben seni hatırlıyorum. Grafiğini takip ediyordum ama birden girmez oldun. Hamile haberinle geri döndüğün için çok mutlu oldum

Moral oluyorsunuz bizim için de. Darısı inşallah benim ve bekleyen bütün arkadaşlarımın başına

keep keep ben sarı kantaron falan mı içsem acaba hamileliği zorlaştırır mı :)

Bir arkadaşım vardı. O hapını kullanmıştı. O kadar mutluydu ki. Hatta sordum sarı çiçeğe ilahisindeki sarı çiçeğin kantaron olduğuna inanmıştı

hayırlı bebeıslı yasların olsun fundacımm uzulme bu gunlerı gulerek hatırlıyacagız ınslll

inşallah canım yaa hatırlamayız bile

ohh maaşallah oğluşuma hep böyle güzel gitsin inşallah

nice yıllara canııım

sağol canım

hoşgeldin
gözüm seni aradı hep
doğum günün kutlu olsun

sağol canım hoşbuldum çatlamışınız galiba tablolara bakamadım ama :44:

doğum günün kutlu olsunn :124::124::124::124::124:

Herkese cooook tesekkur ederim, inanin buraya yazmasam da hep takip ediyordum. Hepiniz her zaman dualarimda oldunuz. Umarim her sey yolunda devam eder.. Rabbime emanetiz.
Yer gok duayla.. Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.

olimbera ve every tşkr ederim cevaplar için doktor 21 en geç 24. gün dedi test günü için ama en geç 24ünde yaptırmam için benim bugün çatlamam lazımdı ateşim düşmedi ..

düşecekte bi de yükselecek ben sonra mı çatlayacağım çok geç olacak off ne yapacağım ben ya (

iyi ki doğdun canım nice mutlu huzurlu senelere inş. en güzel doğum günü hediyen daha fazla bekletmeden gelen bebeğin olsun inş.

hadi ya böyledemi bulaşıyomuş
farklı 3-4 tane siteye baktım ve hepsinde cinsel yolla bulaşıyo demişti
senin doktor dediğine göre demekki mümkünmüş böle bişey canım
algıda seçicilk nasılda üstüne alışnmışın canım kusura bakma benn senin durumunu bilmiyodum ,bende internette okuduklarımla öğrendim o yazdıklarımı,gönül koyma bana tamammı
peki daha önceki geçirilmiş enfeksiyon diyo ya bu doktorlar neyi kasdediyolar canım hangi tür enfeksiyon bunlar?bende bunu anlamıyorum

hım çıkmaz demek ,internette kültürde çıkar yazıyodu
neyse Allahım esirgesin ya bende korkuyorum o kadar ameliyat olduk, her dr gittiğimzde içimize bişiler sokuyolar ne kötü ya belki bi şekilde mikrop kapıyoruz

fundurtan doğum günün kutlu olsun canım

cucucan tebrikler canım

yokh , hepberaber maşlallah sizlerede bebişlerin güzel haberlerini almışsınız

canım o testi bu ay ben de olacağım, çok da fikrim yok açıkçası. Benim adetler pek düzenli değil ve döngüm kesin 28 gün sürmüyor, 30-32 gün sürüyor. Yinede dr. bana üstüne basa basa 21 dedi geçen gün gittiğimde:44:

canım, sakın içme. Sarı kantaron benim de aklımdan geçti inan ben de çok fenayım amma onu içmekle anti depresan kullanmak arasında pek de bi fark yok. Biliyorsun, sarı kantaron nörotransmiterleri oynatıyor. Bebek oluverirse çok zarar verebilir bebeğin beynine. O riske değmez diye düşündüm. Dayan canım, bizim de kucağımıza alacağımız zamanlar gelecek

ah işte bulantılar bile ne güzeldir, biliyorsun ki bebiş orada büyüyor yazma da sen smiley koy biz anlarız canıım

yokh çok sevindim, inşallah tekme atışlarını hissetmek, cinsiyeti öğrenmek vee nihayet kucağına almak da nasip olur

Son düzenleme:
günaydın kızlarbugün uyanamadım, eşim kaldırdı ateş ölçtün mü diye, ölçtüm ama içi boş tabiyine de adjusterla bakınca hergün çıkan değer çıkıyor. Bu ateş ve adet bi iki gün daha idare ederse ve ekimde yumiş gelirse ama erken değil zamanında gelirse kaçırmayacağım ve belki bebiş de olabilir...Bir yaz gelsin de yoncalar bitsin de durumu var yani

oyyy maşallah kuzuna allah sağlıkla almanı nasip etsi kucagına darısı dogmasına olsun inş.

kızlar forumda yumurta gelişimi ve kalitesi için dhea kullanıldığını okudum:44:. Bilen kullanan var mı aranızda?

günaydın canım belki bu ay da kaçırmadın acele etme bence bukadar bidahaki ay için ateş de yüksek hala hep böle devam eder inşallah

günaydın fundacım çizgiye az kalmış yakında çekecek gb boş geçirmeyin hee sakın bizim gb çalışmalara devam :)

günaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…