hayırlı olsun canım, ben aylaaaardır kullanıyorum onu, sanki kilo yapıyor gibi geliyor ama benim kuruntum da olabilir boğazımı tutamamamdan da olabilir nihayetindegünaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam
günaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam
lillum, baya baya dpolardasın canım, çalışmaları zorlamaya gerek yok bence, içinizden geldiği gibi yapılabilirbenim adet geliyor bu hafta, belirtiler tam takım yerli yerinde misal sivilcelerim oldu iki tane ki hamilelikte onlar olmaz diye biliyorum..o hormon testinden ne sonuçlar çıkacak çok merak ediyorum valla
yok canım benim çizginin yeri yanlış, orada olmadığı kesin yani, ben dpo10-11 gibi birşeyde olurdum sanırım eğer ki yumurta olsaydı. Canım bu arada senin denemeye başlayalı 4 ay mı oldu? benim 4. ayım bitince hamilelik olmuştu,bu aydan sonra şansın epey yüksekaaa sivilce olmazmıymış hamilelikte onada dikkat ederim bidahakine ayy hani bütün hamilelik belirtileriyle bile dalga geçiyo bünyemiz keşke şu sivilce konusunda da öle olsa
ya tatlım ff nin çizgiyi çektiği yerdeki günlerde pek çalışma olmadı şimdi de zaten geçtiği için ben zorlamıyorum olmuyo da çalışma zaten hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz şaka maka sende dpo 8desin çatlamadık derken dpoların sonuna geldin inş bebek olur sonunda bu dpoların
yok canım benim çizginin yeri yanlış, orada olmadığı kesin yani, ben dpo10-11 gibi birşeyde olurdum sanırım eğer ki yumurta olsaydı. Canım bu arada senin denemeye başlayalı 4 ay mı oldu? benim 4. ayım bitince hamilelik olmuştu,bu aydan sonra şansın epey yüksek
e işte 5-6 ay tam zamanları, gör bak sen çabucak hamile kalacaksın, zaten ilk 6 ay gayet makul zamanlar..benim herşey karışık işte cnm, hormonlar resmen içerde parti veriyoryok canım ya 5 ay oldu ama folik asiti içmeye başlayalı 4 ay oldu inşallah öledir gelsin bebişim hepimizin bebişleri bekletmesin inşallah hemen gelsin.yumurta olsaydı diyosun ee yumurta yoksa bu yüksek ateş neyin nesi o zaman kafam karıştı yani benim
sağol canım,iki kere yaptırmayı ben de düşündüm ama çoğunlukla yumurtlama tarihi şaibeli oluyor bende,dr.benim tabloları aldı önüne epey inceledi yine de 21 dedi. bakalım bu ay net bi yumurtlama olursa dediğin gibi yaparım.kızlar günaydınlaaarr
ben sizin su 21. gun yapılanan progesteron hormonu testı için birşey soylemek ıstıyorum
bana da bır ıkı dr 21. gun yaptırmak ıstedı o testı. ama ben bılıyordum kı o test aslında yumurtladıktan 7 gun sonra yapılması gerekıyor. bu, kadınların genelde 28 günde bir adet oldugu düsünüldüğü için 21. gün olarak söylenmektedir. ve bu durumda döngüsü 28 gün olan bir hatun 14. gün yumurtladıgı için 21. gün yaptırması gerekmektedir. ama benim gibi bu genellemenin dışında kalan hanımlar var. benım dongum 30-34 gün arası surer genelde. ben bu testı yaptırdıgım ay ates ölçmüştüm ve hangı gun yumurtladıgımı bildiğimi, 18. gün yumurtladıgım ıcın 21. günün bnm icin uygun olmadıgını söylediğim halde dr testi yaptırmıstı ama tabiki değerim yerlerde çıktı. ben kendım aynı ayın 25. günü yani 18. gün yumurtlamamın üstüne 7 gün sayarak 25. gün gidip testimi tekrarladıgımda degerım 19 cıkmıstı. yani oldukca güzel bir degerdir bu.
bu yuzden size tavsiyem siz yine doktorunuzun dedıgı tarıhte bu testı yaptırın bırde ffe guvenın onun yumurtladın dedıgı tarıhın ustunden 7 gun sonra testınızı tekrar edın. zaten adet tarıhınızde sıze gosterecektır kı hangı tarıhte yaptıgını test sızın ıcın daha dogrudur.
e işte 5-6 ay tam zamanları, gör bak sen çabucak hamile kalacaksın, zaten ilk 6 ay gayet makul zamanlar..benim herşey karışık işte cnm, hormonlar resmen içerde parti veriyor
Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
10 tüp kan verdim, doktorun istediği testlere hemşire bile yuuuh dedi
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Hamilelikte zor alıyoruz içerdeki vampir içiyor kanlarını dedii
Bebeme vampir dediii kızdım biraz
İçsin bitirsin anasının kanını yeter ki sağlıklı olsun pıtırcığımm
İnşallahh sonuçlarımızda temiz çıkar :18:
10 tüp kan mıııı............... geçmiş olsun tatlım Allahım benden öyle bi test isteseler canımıda alırlar herhalde hepi topu 10 tüp kanım vardır zaten benim yaaa. neyse inş sonuçlar güzel çıkar ne testiymiş bu
Gebelik tam testi diyorlar
Kılına tüyüne herşeye bakıyorlarmış
10 tüp rakam olarak büyük ama tüp olarak küçük canım
Merak etme çıkar sen bol bol dut pekmezinede devam et zayıfsan
Rabbim en kısa zamanda bugünleride gösterecek size inanıyorum ben, siz yeter ki olumsuz olmayın
hayırlı olsun canım, ben aylaaaardır kullanıyorum onu, sanki kilo yapıyor gibi geliyor ama benim kuruntum da olabilir boğazımı tutamamamdan da olabilir nihayetinde
günaydınnn bünyeye göre değişir canım ama ben 4 aydır kullanıyorum kilo filan almadım
Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
tmm cnm benımmm bu arada hayıt hapı kullananlar bılgı verırmı bana bu ay denemek ıstyorumdaasuzancım kolay gelsin sana, gez gel canım. Döngünün 10.gününden itibaren ölçsen olur. Adet dönemi ölçmek zorunlu değil
haydıcanlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
pıtpıtlarımızı duyduk allahıma sonsuz sukurler olsun
dr hersey cok guzel dedı hıcbı sorun yok
ruyada gıbıyım hala aglamaklı oldum bambaska bı duyguymus bu
rabbım tez vakıtte hepınıze yasatsın ınslah
ve rabbım kucagımıza almamızıda nasıp etsın tum dualarım bunun ıcın
yarın detayları anlatırım ayrıntılı konusuruz
hepınızı sevıyorum cok opuyorum
ınsll gerı donusumcum ama kendınıde cok kaptırma lutfenn olurmuuben hamileyim. öle hissediorum.adet gününe kadar böle hissetmeye devam. geçen ayda bebeğim karnımdan seslenmişti bana.
olsunn olsun feda olsun bebısımıze ınsll gusel haberler alırsın pek cıcımm dua ıle ınsl..Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
ayy esıme okudum sımdı cok guzelmıs dıyor ınslll bırgun bısde böle sonuclara alırız sınavv hemde super hızıyla devam eedıyor canım bende ogleyın esım pansumana gıdecek gıderkende yakın ark.dogum yaptı goz aydına gıdecegım ınsll kara bır oglusu olmusda:)az once bı telefon aldım
eskı ıs yerımde sevdıgım bı abi vardı o aradı,oglu benden 1 gun sonra evlenmıstı.
gecenlerde oglu ıle gelını gelmıs onlar geldıkten sonra zıl calmıs bı bakmıslar cıcekcı.
cıcegı almıslar. uzerınde bı not:
babaneme ve dedeme sevgılerle
yazan: 6 haftalık torununuz :)
o kadar mutluydu kı anlatırken bu taze dede adayı...ne mutlu onlara degıl mı?
...........
bu durumda benım payıma dusen su ki:
sınav devam edıyor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?