az once bı telefon aldım
eskı ıs yerımde sevdıgım bı abi vardı o aradı,oglu benden 1 gun sonra evlenmıstı.
gecenlerde oglu ıle gelını gelmıs onlar geldıkten sonra zıl calmıs bı bakmıslar cıcekcı.
cıcegı almıslar. uzerınde bı not:
babaneme ve dedeme sevgılerle
yazan: 6 haftalık torununuz :)
o kadar mutluydu kı anlatırken bu taze dede adayı...ne mutlu onlara degıl mı?
...........
bu durumda benım payıma dusen su ki:
sınav devam edıyor!!!
tmm cnm benımmm bu arada hayıt hapı kullananlar bılgı verırmı bana bu ay denemek ıstyorumdaa
haydıcnm cok sukur saglıklı kucagına al ınslll muckkk
ınsll gerı donusumcum ama kendınıde cok kaptırma lutfenn olurmuu
olsunn olsun feda olsun bebısımıze ınsll gusel haberler alırsın pek cıcımm dua ıle ınsl..
ayy esıme okudum sımdı cok guzelmıs dıyor ınslll bırgun bısde böle sonuclara alırız sınavv hemde super hızıyla devam eedıyor canım bende ogleyın esım pansumana gıdecek gıderkende yakın ark.dogum yaptı goz aydına gıdecegım ınsll kara bır oglusu olmusda:)
ee benm regl bıtmek uzeree yenı dongum baslıyorr
lılyum
everyy
pek cıcı
yokh
fundaa
neler tavsye edersınız tazecık ayım ıcın
-corek otu bala
-hayıt hapı alayım dıyorum ne dersınız?
-kabak cekırdegıne devam
-tabiki şehir dısında olacagız evdekı gıbı rahat olamayız kocısle ama atesımı gunluk yazarım hatta cızelgemı kendım bıle yaparım ınsll
ee tavsıyelerınız nedırr
bu arada benım dr folık asıtı onermıyor olacak cocukgun bagısıklık sıstemı dusuk oluyormus dıee ıstemıyorr
yorumlarınızı beklıyorummmmuckk
cok sasırdım doktorunun folıc asıt ıcın dedıklerıne
bagısıklık sıstemını cokertmek de neymıs ya? beyın gelısımı ve omurılık gelısımı ıcın verılıyor o ılac bı kere
daha hamıle kalmadan en az 3 ay once baslatıolar hemde geneldde
ayrıca folıc asıt hapını besınlerden yeterlı duzeyde alamadıgımız icin verıyorlar. o zaman bebegın bagısıklık sıstemını etkılıosa bu folıc asıt, onu ıceren besınlerıde almamak lazım. cevızdır balıktır falan.
sonuc olarak drunun bu dedıgı bana bu soyledıgım sebeplerden dolayı sacma geldı yaff
hakikaten ben başliim kan yapıcı şeylere büyük tüplerden 3 tüp vermiştim de bayılmıştım nerdeyse ay canım çok sağol ya bol bol dua et bize zaten ben hala dilimden düşürmüyorum Rabbi hebli minessalihin
10 tüp bana da çok geldi valla neyse iyi çıkar herşey canımm
pıtırcıgını yerım ben seninn
canım benimm:)
tmm cnm benımmm bu arada hayıt hapı kullananlar bılgı verırmı bana bu ay denemek ıstyorumdaa
olsunn olsun feda olsun bebısımıze ınsll gusel haberler alırsın pek cıcımm dua ıle ınsl..
canım benım benım dr uygun bulmadıgı ıcn tavsıye etmıyorum hastalarıma onermıyorum dedı ama oncekı dr da bana kullandırdıı 1 sende kdr kullandım yanı ama gene posıtıf spnuc alamadm ama asılama yapan ve sımdıkı dr ıstemıyor kullanmamı dogacak cocukgn dayanıklı olmaz hastalıklara karsı dırencı dsuk olur dedı de vermedı sızın dr kendı gorusuuu dur sanırımmm
öle yada böleee
zarar demedı yaa sadece dogunca bagısıklık dırencı zayıf olur hastalıklara karsı dıe ben onermıyorum dedı benm dr mmfolik asit için yorum yapamıycam duymadım ama genle olark vitaminleri besinlerden direk almak en mantıklısı ne kadar vitamin olsada fayda sağlasada sentetik haplar bunlar..
ama bebeğe zarar verdiğini ilk kez duydum böyle birşey olsa hekimlerin ilk işi bu vitamini yazmak olmamalıydı:44:
Dularım hep sizinle, herşeyin hayırlısıyla en güzeli sizleri bulsun inşAllah canım
Başla başla pekmez yee bol bol hem kan yapıcı hemde bebek yapıcıPekmez gibiii bebişin gelsinnn sonra
tatlım ya sağol duaların için hep bol bol dua et olurmu pekmez bebek yapıcı demişsin öle birşey mi var ilk defa duyuyorum öyleyse bidahaki ay herşeyi yapmayı düşünüyorum yani besin olarak öle kür filan değil
tatlım ya sağol duaların için hep bol bol dua et olurmu pekmez bebek yapıcı demişsin öle birşey mi var ilk defa duyuyorum öyleyse bidahaki ay herşeyi yapmayı düşünüyorum yani besin olarak öle kür filan değil
azcık mızıkcılık yapayım
Bizde sizi yerizzz teyzesii
Senin pıtırcığında en kısa zamanda annesinin göbişine gelecek inşAllahh
Keepten ve geridönüşümden sonraki, hamişliğini kısa zamanda hissettiiğim sensinn
Rabbim her zaman yardımcınız olsun canım benim
:
azcık mızıkcılık yapayım
duygusal bı anıma denk geldık yazdıklarını okumam
bnm zor gorunuo tabı gebe kalmam ondan hep benı soralara atıosunuz dımı
laan kimsenin içine bile dogamıo bnm gebişlik
selam kızlarrrrrrr
nasılsınızz umarım herkes iyidir
canım polyana hee çok güldüm valla evet temız kan gelecek :))) sen ne kadarlıksın kı bu kadar test yapıyorlar merak ettim güzel dileklerin için de sagol :)
azcık mızıkcılık yapayım
duygusal bı anıma denk geldık yazdıklarını okumam
bnm zor gorunuo tabı gebe kalmam ondan hep benı soralara atıosunuz dımı
laan kimsenin içine bile dogamıo bnm gebişlik
kızlar every baya kötü herhalde giremediğine göre Allah yardımcısı olsun
Sabah yoktum da; Kötü derken, mide bulantıları mı başlamış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?