canım, sakın içme. Sarı kantaron benim de aklımdan geçti inan ben de çok fenayım amma onu içmekle anti depresan kullanmak arasında pek de bi fark yok. Biliyorsun, sarı kantaron nörotransmiterleri oynatıyor. Bebek oluverirse çok zarar verebilir bebeğin beynine. O riske değmez diye düşündüm. Dayan canım, bizim de kucağımıza alacağımız zamanlar gelecek
günaydın kızlarbugün uyanamadım, eşim kaldırdı ateş ölçtün mü diye, ölçtüm ama içi boş tabi yine de adjusterla bakınca hergün çıkan değer çıkıyor. Bu ateş ve adet bi iki gün daha idare ederse ve ekimde yumiş gelirse ama erken değil zamanında gelirse kaçırmayacağım ve belki bebiş de olabilir...Bir yaz gelsin de yoncalar bitsin de durumu var yani
kızlar forumda yumurta gelişimi ve kalitesi için dhea kullanıldığını okudum:44:. Bilen kullanan var mı aranızda?
günaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam
Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
10 tüp kan verdim, doktorun istediği testlere hemşire bile yuuuh dedi
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Hamilelikte zor alıyoruz içerdeki vampir içiyor kanlarını dedii
Bebeme vampir dediii kızdım biraz
İçsin bitirsin anasının kanını yeter ki sağlıklı olsun pıtırcığımm
İnşallahh sonuçlarımızda temiz çıkar :18:
folik asit için yorum yapamıycam duymadım ama genle olark vitaminleri besinlerden direk almak en mantıklısı ne kadar vitamin olsada fayda sağlasada sentetik haplar bunlar..
ama bebeğe zarar verdiğini ilk kez duydum böyle birşey olsa hekimlerin ilk işi bu vitamini yazmak olmamalıydı:44:
Canım inşallah hey şey yolunda çıkarbebişe vampir denir mi hiç cadı hemşire :)
Sorma tam vampirrr canımHattaa diyor ki daha kan çıkıyor senden alalım hazırda bulunsun mu kullancan zaten diyor, bende yook yook içim cekildi dedimm de asıl diyeceğimi diyemedim 'nee o kendine akşam içeceğimi yapacaksın' demedim-diyemedim
Sonuçları bekliyorum şimdi bir heyecanla
Rabbim sanada en kısa zamanda yaşatsın inşAllahh
Amin canım! İnşallah! Bu ay artık elimden ne geliyorsa yapacağım Rabbim de ol derse olacak.
Amin canım! İnşallah! Bu ay artık elimden ne geliyorsa yapacağım Rabbim de ol derse olacak.
canım benım benım dr uygun bulmadıgı ıcn tavsıye etmıyorum hastalarıma onermıyorum dedı ama oncekı dr da bana kullandırdıı 1 sende kdr kullandım yanı ama gene posıtıf spnuc alamadm ama asılama yapan ve sımdıkı dr ıstemıyor kullanmamı dogacak cocukgn dayanıklı olmaz hastalıklara karsı dırencı dsuk olur dedı de vermedı sızın dr kendı gorusuuu dur sanırımmm
öle yada böleee
kız demiş ya keepten ve geridönüşümdenm snra hissediyom die biz napalım bizi hissetmiyo biledağıtayım mı şimdi buraları yakarım bu gezegeni
Ahhh canım benimm yanii sende de o ışık var
Kendi halinde hamile kalcaksın gibi gelior demek istedim, sana zor olmayacak yani
Ama Allah bilir ben sadece hissettiğimi söyluyorum
Balık burcuyum 6. hissi kuvvetli derler, bu zamana kadar bazı durumlarda hislerim işe yaradı
Umarım ve dilerim kiiiii hepinizdeee yarar canlarımm ve hepinizzz-hepimizz bebişlerimiziii kucaklarımızaa alırızz
kızlaaarrr
saçlar boyandıı
güzelce bi kesim yapıldıııı
önumuzdeki ay hamile kalmaya hazırımmm
ne dersiniz
hepberaber gelince bi beni beğensene. bişiler sorcam sana
beğendimmm
Sana bişey diyim mii
Geçen Ramazan bayramında saçımı boyadım
Aynı sen gibi düşünerek
Sarıydı, çikolata kahve yaptım
Şimdiden iyi ki yapmışım diyorum, alttan çıkan sarı bilee bööyghkk duruyor bide 9 ayda akan sarıyı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?