Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yapma ya tüh tek tesellim oydu. O zaman bol bol çikolata yiyeyim olur mu :)

Dur bakalım belki bu ay gelir bebiş. Olmazsa önümüzdeki ay gelir inşallah.

kızlar forumda yumurta gelişimi ve kalitesi için dhea kullanıldığını okudum:44:. Bilen kullanan var mı aranızda?

Sen söyleyince araştırdım. FSH'ı yüksek kadınlarda işe yarıyormuş. Başlamadan önce hormon testi yaptırmak gerekirmiş. Bak bu sitede çok güzel bilgiler var:DHEA Triples Fertility: Facts and Fiction on DHEA Benefits - Fertility Foods & Supplements

Bende mi kullansam :)

günaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam

Merak etme ben 1 yıldır içiyorum bebek her an gelebilir umuduyla hiç kilo almadım :)

Canım inşallah hey şey yolunda çıkar bebişe vampir denir mi hiç cadı hemşire :)

Canım bu arada senin geçen yaptığım bir ömürlük plana çok güldüm. Ayrıca çok hoşuma gitti. Ben 2 tüp bebek denemesinden sonra hala olumlu sonuç alamazsam bırakırım diyordum. Hatta onun için bile gücüm yok gibi ama Allah kimseye çekemeyeceği yük vermez düşüncesiyle katlanıyorum

Son düzenleme:
Dr. Dillon is reported saying that since DHEA affects estrogen production, anyone suffering from hormone sensitive conditions such as endometriosis, fibroids, ovarian or breast cancer should avoid DHEA supplementation.

tabiki ben bunu da kullanamıyormuşum Bana ostrojeni yiyen bir tablet lazım. ama bir yandan da yumurta yapacak. bam başka bir pathway monte etmem gerekiyor içime bu durumda

Son düzenleme:
Canım inşallah hey şey yolunda çıkar bebişe vampir denir mi hiç cadı hemşire :)

Sorma tam vampirrr canım Hattaa diyor ki daha kan çıkıyor senden alalım hazırda bulunsun mu kullancan zaten diyor, bende yook yook içim cekildi dedimm de asıl diyeceğimi diyemedim 'nee o kendine akşam içeceğimi yapacaksın' demedim-diyemedim
Sonuçları bekliyorum şimdi bir heyecanla

Rabbim sanada en kısa zamanda yaşatsın inşAllahh

Amin canım! İnşallah! Bu ay artık elimden ne geliyorsa yapacağım Rabbim de ol derse olacak.

nasılsın canım ya tablondaki 37lik derece ne öle tabloyu alt üst ediyo resmen tatlım

Amin canım! İnşallah! Bu ay artık elimden ne geliyorsa yapacağım Rabbim de ol derse olacak.

inşallah tatlım inşallah bizlerde anne olacağız kavuşacağız bebişlerimize Rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş olumlu olalım hep duayla olalım inşallah en kısa zamanda iyi haberlerle gelelim topice

Olacak olacak içini ferah tut
Rabbim ol desin, hepimiz anne olmayı hak ediyoruz
Bunu hep böyle düşün
Bol bol dua et, Rabbim sanada yaşatcak en kısa zamanda inşAllah (amin.)

hepberaber gelince bi beni beğensene. bişiler sorcam sana

kızlaaarrr
saçlar boyandıı
güzelce bi kesim yapıldıııı
önumuzdeki ay hamile kalmaya hazırımmm
ne dersiniz

benim hemşire bi arkadaş var. kadın doğumcunun yanındaydı. kadın doğumculardan biri kendi hamileliğinde folik asit kullnmamış. besinleden almaya çalışmış. ama hastalarına verio diyodu. tam hatırlamıyrm ama arkadaşımda kullanmamıştı. tıp dünyası da bi çok şeyde olduğu gibi bu konuda da ikiye ayrılmış olabilir. bazısı ilaç yanlısı değil. bazısı da çok sevio ilacı

kız demiş ya keepten ve geridönüşümdenm snra hissediyom die biz napalım bizi hissetmiyo bile dağıtayım mı şimdi buraları yakarım bu gezegeni

ne dionuz kız. napimm hissediom :) geçen ayda hissettim. son üç aydır hissediom. :) benim velet 9 aylık değil. 21-22 aylık falan :)

pekcici sen beni hissedodun ya. zamanını da deyiver ya

kızlaaarrr
saçlar boyandıı
güzelce bi kesim yapıldıııı
önumuzdeki ay hamile kalmaya hazırımmm
ne dersiniz

Sana bişey diyim mii
Geçen Ramazan bayramından önce saçımı boyadım
Aynı sen gibi düşünerek
Sarıydı, çikolata kahve yaptım
Şimdiden iyi ki yapmışım diyorum, alttan çıkan sarı bilee bööyghkk duruyor bide 9 ayda akan sarıyı düşünemiyorum

Son düzenleme:

bu seye benzedı ya
hsg yaptırdım sonra hamıle kaldım
sogan kuru yaptım sonra hamıle kaldım
vs vs gıbı umut bagladıgımız hersey gıbı oldu
aaa bak bı ay sacını boyatmıs obur ay hamıle kalmıs demek kı var bu ıs de bı keramet
ne dııım ınsallah bu barı olsun medet umdugumm :)))

kızlar benim kasıklarda ağrı gibi bişiler var. iki tarafta da ama. sonra dayanamadım test aldım. demin yaptım. negatif tabi. bu kasık ağrısının iltihap falan ondan olabileceğini düşündüm

neyse ben genelde testleri hemen atarım. bu testte de 5-20 dk arası diodu. bende bu sefer bekleteyim dedim. ellerimi yıkadıktan sonra bi baktımmmm

hayali bi çzgi. :) silik falan değil. koyu hiç değil. bildiğiniz hayali bi çizgi gördüm. kendime güldüm kaçtım buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…