Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar ben çok soluk bi çizgi görüyorum galiba. ayyy çok heyecanlandım ya. normalde tuvalet konusunda acaip titizimdir. bu hamilelik tetsini ellerini alırlar içeriye getirirler ya. ayy ne tiksinç derdim. şimdi heyecandan salona getirdim. hatta yemek masasının üzerine koydum ya :) hayal mi görüyorum ki ben. tam ççizgi sayılmaz. çokkkk çokk soluk bişi görüyorum

Olur olur
Hamile kalacağını düşünüyorsun
Düşünerek saçını boyatıyorsun
Bunun için umudun var
Olur mu olur
Olumlu olmak bu işte
Çekim yasası bir nevi

kızlar benim kasıklarda ağrı gibi bişiler var. iki tarafta da ama. sonra dayanamadım test aldım. demin yaptım. negatif tabi. bu kasık ağrısının iltihap falan ondan olabileceğini düşündüm

hayııırrrr
kasıklarınızda olan agrıları kokusuz ve anormal renkte olmayan ama yogun olan akıntılarını ve bunun gıbı seylerı hemen enfeksıyona ıltıhaba vs ye baglamayın hanımlar yaaa
yoktur bısıı
bunlar cok normal seyler
evhamlı olmayın bu kdr
rahat bırakın bıraz kendınızı
bak burda kac tane hatun varsa onalrın hemen hepsı yasıodur bu kasık agrılarını
mesela ben
bu ay hamıle kalma olasılıgım olmamısna ragmen paso kasıkta batmalar yasadım. hamılelık belırtısıdır genelde bu hamıle degılsen de agıryorsa da normal bı surecten dolayı agrıodur. gecenlerde every de demıstı ya
dru soylemıs
yumos oncesı yumos sonrası
adet oncesı adet sonrası
bu kasık batmaalrı sıkca olabılır dıe...

Nekadar hassasiyette bir test
Regline 5 gün var gibi duruyor
Ama hadiii inşAllahhh

amin.biliyomusun hamilelikle ilgili en çok merak ettiğim sey o pıtpıtlar.Allah tez vakitte bizede nasip eder inşallah

25 likmiş galiba. teste baakıp bakıp duruyorum. sonra gidip ellerimi yıkayıp yıkayıp duruyorum. ayyy gölgesi bile yetti. nasıl içim içime sığmadı. sonrada ağladım bu halime. gölgesinden bile böle seviniosam. ya foto makinamı bulsam çekip yüklücem de

merhaba kızlar nasılsınız?
beni tanıyanlar vardır ama çok yeni arkadaş var onlara da merhaba
ff te takvimimde yeşil pembe ve sarıya çalan yeşil renkli kutucuklar var bunlar ne demekti unuttum ben uzun zaman oldu var mı bilen

ya bugün çok stresli, yorucu ve üzüntülü bi gün geçirdim. sigara falan bile içtim. çok da uykum var. zihnim açık değil gördüğüm şeyden emin olamıyorum. makinamın hafıza kartını aradım. bulsaydım size göstercektim. bulamadım

inanamıyorum ya aferin sana yılmadın emeklerinin karşılığını aldın kaçıncı ayda oldu bu güzel haber?

Son düzenleme:
ben hamileyim. öle hissediorum. adet gününe kadar böle hissetmeye devam. geçen ayda bebeğim karnımdan seslenmişti bana.

inşallah öylesindir hayırlısı ile.duası kabul olanlardansın sanırım.geçen gün pazartesi acilde yaptır bida test demiştin ya dua vaktine gelmis valla.dün geceyi acilde geçirdik.kücük bi kaza gecirdim.hafat sonuna kadar raporluyum.röntgen cekilecegi için emin olmadan cekmeyelim bi hcg alalım dediler.bu sefer değer 1 den de kücük çıktı.sanırım dediğin gibi kimyasaldı.4gün oldu gecikeli.bekliyorum artık ne zaman gelirse.buarada cok zor yazıyorum.elim kötü.kib.AEO

25lik 5 gün öncesinde ne kadar gösterir bilmiyorum ama inşAllahh gördüğün çizgi gün gün belirginleşirde bebişin gelir canım
Bir kaç gün daha geçsin bir daha tekrarla testini
Ve regli tarihinden eminsin dimi erken gelme gibi oluyormuydu sende?

ben düzensiz oluyorum. ff deki dpolar da tam doğru değil çünkü en önemli günleri ölçmedim. neyse hayırlısı ya. çifti görmekle de bitmio ki zaten. ama yarın gitcem gene doktora. dikkat etmiorum kendime çünkğ. bilirsem bi ihtimaller olduğunu ona göre dikkat ederim diye.

benim bu ay belki daha erken çatlama olmuş olabilir. bende pko var. eczacı arkadaşım şeker hastalarının kullandığı bi ilaç verdi. bu ay ounu kullndım. belki yumurta gelişmesine faydası olduysa erken çatlamış olabilirim. bilemiorum ki.

neyse heyecanım gitti :)

canım tertemiz çıkar bak görürsün, maşallah küçük edwardına (bkz.twilight)Bu arada beni içinden geçiriyormuşsun çook sağol, geridönüşüm de tuttu mu ne, kız eriyorsun galiba

resmen mucizevi bişimiş yahu (yani yazana bakınca) bakalım zaten hormon testini olmadan bişicik alacak değilim ama seçenekler olduğunu bilmek güzel oluyor.

geridönüşüm, çek şu fotoyu canım ya, ya da koş kana git, ya da 20mluluk test al hadi halay için hazırda bekliyoruuuuuuuuuuuuz

yaa yarın için randevu baktım da yokmuş. şimdi gidemem kan a da. yarın sabah gideyim bari. hani belirtim hissim vardı dicem ama zaten her ay var. artı bu test gerçektten çift olsa bile bunun kimyasalı var, Allah korusun dış ı var. yarın sabah yapcaktım dayanamadım şimdi yaptım. aama inan gözüm görmüo zaten. negatif olma ihtimali de yüksek. HAYIRLISI

fotonun kartını bulamadım. iç hafızaya çektimde ondan belli olmuyor zaten. iç hafızadan paylaşamıorum foto bide. yarın görürüz. demin çok heyecanlandım da şimdi heyecanımı kaybettim nedense :)

silikimsi bişiler görüyorum hala. silik de değil. silikimsi. :) birde ben hemen atıodum testleri. control bölümündeki çizgi belirir belirmez. demekki atmamak lazım :)

bu arada folik asit kullanmak istemeyen arkadaşlar, lütfen google'dan görsellere "spina bifida" yazıp resimlere bir bakın. Bu riski almak istediğinize emin misiniz? Bazı doktorlar doğal seleksiyon yanlısı, güçsüzler ölsün kalan sağlar bizimdir diyorlar ama her zaman ölmeyebilir ve bu şekilde doğabilir. Spina Bifidanın temel nedeni annenin folik asit eksikliğidir.Her folik asit içilmemiş hamilelikte olacak diye birşey yok, kimisi sağlıklı da doğuyor ama bilmem bu risk alınır mı...bence alınmaz

kızlar benim kasıklarda ağrı gibi bişiler var. iki tarafta da ama. sonra dayanamadım test aldım. demin yaptım. negatif tabi. bu kasık ağrısının iltihap falan ondan olabileceğini düşündüm

hayııırrrr
kasıklarınızda olan agrıları kokusuz ve anormal renkte olmayan ama yogun olan akıntılarını ve bunun gıbı seylerı hemen enfeksıyona ıltıhaba vs ye baglamayın hanımlar yaaa
yoktur bısıı
bunlar cok normal seyler
evhamlı olmayın bu kdr
rahat bırakın bıraz kendınızı
bak burda kac tane hatun varsa onalrın hemen hepsı yasıodur bu kasık agrılarını
mesela ben
bu ay hamıle kalma olasılıgım olmamısna ragmen paso kasıkta batmalar yasadım. hamılelık belırtısıdır genelde bu hamıle degılsen de agıryorsa da normal bı surecten dolayı agrıodur. gecenlerde every de demıstı ya
dru soylemıs
yumos oncesı yumos sonrası
adet oncesı adet sonrası
bu kasık batmaalrı sıkca olabılır dıe...

Niye heyecan gidiyorr Erken çatlamışsan zaten gördüğün doğrudur canım, eee hadi cokta ümitlendirmeden,hassas bir test daha alsan eczaneler kapanmadan yakınsa şayet
Şölee birr halayyy çeksekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…