bu seye benzedı ya
hsg yaptırdım sonra hamıle kaldım
sogan kuru yaptım sonra hamıle kaldım
vs vs gıbı umut bagladıgımız hersey gıbı oldu
aaa bak bı ay sacını boyatmıs obur ay hamıle kalmıs demek kı var bu ıs de bı keramet
ne dııım ınsallah bu barı olsun medet umdugumm :)))
kızlar benim kasıklarda ağrı gibi bişiler var. iki tarafta da ama. sonra dayanamadım test aldım. demin yaptım. negatif tabi. bu kasık ağrısının iltihap falan ondan olabileceğini düşündüm
ya kızlar ben çok soluk bi çizgi görüyorum galiba. ayyy çok heyecanlandım ya. normalde tuvalet konusunda acaip titizimdir. bu hamilelik tetsini ellerini alırlar içeriye getirirler ya. ayy ne tiksinç derdim. şimdi heyecandan salona getirdim. hatta yemek masasının üzerine koydum ya :) hayal mi görüyorum ki ben. tam ççizgi sayılmaz. çokkkk çokk soluk bişi görüyorum
canlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
pıtpıtlarımızı duyduk allahıma sonsuz sukurler olsun
dr hersey cok guzel dedı hıcbı sorun yok
ruyada gıbıyım hala aglamaklı oldum bambaska bı duyguymus bu
rabbım tez vakıtte hepınıze yasatsın ınslah
ve rabbım kucagımıza almamızıda nasıp etsın tum dualarım bunun ıcın
yarın detayları anlatırım ayrıntılı konusuruz
hepınızı sevıyorum cok opuyorum
ben hamileyim. öle hissediorum.adet gününe kadar böle hissetmeye devam. geçen ayda bebeğim karnımdan seslenmişti bana.
25 likmiş galiba. teste baakıp bakıp duruyorum. sonra gidip ellerimi yıkayıp yıkayıp duruyorum. ayyy gölgesi bile yetti. nasıl içim içime sığmadı. sonrada ağladım bu halime. gölgesinden bile böle seviniosam. ya foto makinamı bulsam çekip yüklücem de
günaydın kızlar dün eczaneden folbiol 5mg folik sait aldım ve bugun başladım :) inş. kılo almam
canım tertemiz çıkar bak görürsün, maşallah küçük edwardına (bkz.twilightMerhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
10 tüp kan verdim, doktorun istediği testlere hemşire bile yuuuh dedi
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Hamilelikte zor alıyoruz içerdeki vampir içiyor kanlarını dedii
Bebeme vampir dediii kızdım biraz
İçsin bitirsin anasının kanını yeter ki sağlıklı olsun pıtırcığımm
İnşallahh sonuçlarımızda temiz çıkar :18:
resmen mucizevi bişimiş yahu (yani yazana bakınca) bakalım zaten hormon testini olmadan bişicik alacak değilim ama seçenekler olduğunu bilmek güzel oluyor.Dr. Dillon is reported saying that since DHEA affects estrogen production, anyone suffering from hormone sensitive conditions such as endometriosis, fibroids, ovarian or breast cancer should avoid DHEA supplementation.
tabiki ben bunu da kullanamıyormuşumBana ostrojeni yiyen bir tablet lazım. ama bir yandan da yumurta yapacak. bam başka bir pathway monte etmem gerekiyor içime bu durumda
canım tertemiz çıkar bak görürsün, maşallah küçük edwardına (bkz.twilight)Bu arada beni içinden geçiriyormuşsun çook sağol, geridönüşüm de tuttu mu ne, kız eriyorsun galiba
resmen mucizevi bişimiş yahu (yani yazana bakınca) bakalım zaten hormon testini olmadan bişicik alacak değilim ama seçenekler olduğunu bilmek güzel oluyor.
geridönüşüm, çek şu fotoyu canım ya, ya da koş kana git, ya da 20mluluk test al hadi halay için hazırda bekliyoruuuuuuuuuuuuz
kızlar benim kasıklarda ağrı gibi bişiler var. iki tarafta da ama. sonra dayanamadım test aldım. demin yaptım. negatif tabi. bu kasık ağrısının iltihap falan ondan olabileceğini düşündüm
ben düzensiz oluyorum. ff deki dpolar da tam doğru değil çünkü en önemli günleri ölçmedim. neyse hayırlısı ya. çifti görmekle de bitmio ki zaten. ama yarın gitcem gene doktora. dikkat etmiorum kendime çünkğ. bilirsem bi ihtimaller olduğunu ona göre dikkat ederim diye.
benim bu ay belki daha erken çatlama olmuş olabilir. bende pko var. eczacı arkadaşım şeker hastalarının kullandığı bi ilaç verdi. bu ay ounu kullndım. belki yumurta gelişmesine faydası olduysa erken çatlamış olabilirim. bilemiorum ki.
neyse heyecanım gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?