bu arada folik asit kullanmak istemeyen arkadaşlar, lütfen google'dan görsellere "spina bifida" yazıp resimlere bir bakın. Bu riski almak istediğinize emin misiniz? Bazı doktorlar doğal seleksiyon yanlısı, güçsüzler ölsün kalan sağlar bizimdir diyorlar ama her zaman ölmeyebilir ve bu şekilde doğabilir. Spina Bifidanın temel nedeni annenin folik asit eksikliğidir.Her folik asit içilmemiş hamilelikte olacak diye birşey yok, kimisi sağlıklı da doğuyor ama bilmem bu risk alınır mı...bence alınmaz
bilgisayarın kamerasından çek, olmaz mısilikimsi bişiler görüyorum hala. silik de değil. silikimsi. :) birde ben hemen atıodum testleri. control bölümündeki çizgi belirir belirmez. demekki atmamak lazım :)
Niye heyecan gidiyorrErken çatlamışsan zaten gördüğün doğrudur canım, eee hadi cokta ümitlendirmeden,hassas bir test daha alsan eczaneler kapanmadan yakınsa şayet
Şölee birr halayyy çeksekk
bilgisayarın kamerasından çek, olmaz mıcanım ya gidip 20mluluk test al eczaneden, 25 çıktıysa 20 gayet güzel çıkar benim evde var keşke verebilsem sana,mail atayım göndereyim fln
canım tertemiz çıkar bak görürsün, maşallah küçük edwardına (bkz.twilight)Bu arada beni içinden geçiriyormuşsun çook sağol, geridönüşüm de tuttu mu ne, kız eriyorsun galiba
hemen başla canım ilk haftalar çok önemli, omurilik ilk haftalarda oluşuyor..merak etme şimdi başlasan da olurya ben geçen yıl gebelik düşündüğümde kullanmaya başlamıştımda sonra olmuyor diye saldım kendimi. hazırda bi kutu folik asitim var ama hala başlamadımgüya bilinçli hamile kalcaktım
başlangıç menüsü-> tüm programlarbu pc kamerası nasıl kullanılıyor ya. bugün hiç aklım başımda değil. laptop kamerasına nerden girilioduki. bunda hiç kullanmadım
anam ben tembelim ya. hem de çok parasızım :) pahalılardan alamam da. yarın giderim hastaneye. ya ne bilim bu kk da çok okudum bişler. kimyasal da çok olan bişi. adet günü gelmeden yapmamak lazımmış o yüzden test. birde çizgiden emin değilim ya. gitti heyecan
hemen başla canım ilk haftalar çok önemli, omurilik ilk haftalarda oluşuyor..merak etme şimdi başlasan da olur
Ben reglime 4 gün kala yapmıştım
Hatırlıyormusun çizgiyi?
Erkenden çıkanda oluyor erken döllenmede, neden kimyasal diye düşünüyorsun?
Olumsuz olma bakimmm ben size inanıyorummm
başlangıç menüsü-> tüm programlar
ben çok fotolar çektim de ondanaaa pc kamerası neden benim aklıma gelmedi hiçdu deneyim
inşallah canım hamilenin duası tutarmış derlerİnşAllahh ama yetişmedi bugüne, doktora gösteremiyeceğim
Büyük edwardıda yirimmm, küçükk bebek edwardımıda yirimmm benn
Hepinizde tutsun hepinizde inşAllahhhhDualarım hep sizinlee yakındırr sen ve diğerleri için güzel günler
ben çok fotolar çektim de ondankız 20mluluk erken gebelik testi olmuyor, 3-4tl bişi onlar
inşallah canım hamilenin duası tutarmış derler
işte orada kameranın markası neyse onu buluyorsun,laptop ise bilgisayar ile aynı; misal Dell webcam oluoyr, işte onu açıcan sora fotoyu çekip albüme at sora da topiğe koyup halaya katıılsonra? inan kafam çalışmıyor hiç bugün. bakıom bakıom bulamıyorum
wayy maasallah canımm haydıı bende regl bıtsın nar kızılına boyatıcamm heheh degısıklık olsun dımıııkızlaaarrr
saçlar boyandıı
güzelce bi kesim yapıldıııı
önumuzdeki ay hamile kalmaya hazırımmm
ne dersiniz
ıste dr farklılıgı cnm bnm dr acıbadem hast..cokk ıyı bır dr ustelık yanııbenim hemşire bi arkadaş var. kadın doğumcunun yanındaydı. kadın doğumculardan biri kendi hamileliğinde folik asit kullnmamış. besinleden almaya çalışmış. ama hastalarına verio diyodu. tam hatırlamıyrm ama arkadaşımda kullanmamıştı. tıp dünyası da bi çok şeyde olduğu gibi bu konuda da ikiye ayrılmış olabilir. bazısı ilaç yanlısı değil. bazısı da çok sevio ilacı
haydıı bakalım ınsll da 5 dk sonra cıkan cızgıler negatıf olabılıyor cnmm surenı dgru tut da garantı olsun dımıhayali bi çzgi. :) silik falan değil. koyu hiç değil. bildiğiniz hayali bi çizgi gördüm. kendime güldüm kaçtım buraya :)
okuyunca aklıma yattı ama dr gıdınce bır daha sorayımm cnmm bırde sımdı ucretlı olmus 18 tl fılann kutusu ustelıkkbu arada folik asit kullanmak istemeyen arkadaşlar, lütfen google'dan görsellere "spina bifida" yazıp resimlere bir bakın. Bu riski almak istediğinize emin misiniz? Bazı doktorlar doğal seleksiyon yanlısı, güçsüzler ölsün kalan sağlar bizimdir diyorlar ama her zaman ölmeyebilir ve bu şekilde doğabilir. Spina Bifidanın temel nedeni annenin folik asit eksikliğidir.Her folik asit içilmemiş hamilelikte olacak diye birşey yok, kimisi sağlıklı da doğuyor ama bilmem bu risk alınır mı...bence alınmaz
casper webcam yok mu?acaba yüklü değil mi, format fln yedi mi senin bilgisayar?casper benim ki de. programsız mı acaba benim. görünmüyor ya. webcam diye arama yaptım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?