Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya ben geçen yıl gebelik düşündüğümde kullanmaya başlamıştımda sonra olmuyor diye saldım kendimi. hazırda bi kutu folik asitim var ama hala başlamadım güya bilinçli hamile kalcaktım

silikimsi bişiler görüyorum hala. silik de değil. silikimsi. :) birde ben hemen atıodum testleri. control bölümündeki çizgi belirir belirmez. demekki atmamak lazım :)
bilgisayarın kamerasından çek, olmaz mı canım ya gidip 20mluluk test al eczaneden, 25 çıktıysa 20 gayet güzel çıkar benim evde var keşke verebilsem sana,mail atayım göndereyim fln

Niye heyecan gidiyorr Erken çatlamışsan zaten gördüğün doğrudur canım, eee hadi cokta ümitlendirmeden,hassas bir test daha alsan eczaneler kapanmadan yakınsa şayet
Şölee birr halayyy çeksekk

anam ben tembelim ya. hem de çok parasızım :) pahalılardan alamam da. yarın giderim hastaneye. ya ne bilim bu kk da çok okudum bişler. kimyasal da çok olan bişi. adet günü gelmeden yapmamak lazımmış o yüzden test. birde çizgiden emin değilim ya. gitti heyecan

bilgisayarın kamerasından çek, olmaz mı canım ya gidip 20mluluk test al eczaneden, 25 çıktıysa 20 gayet güzel çıkar benim evde var keşke verebilsem sana,mail atayım göndereyim fln

aaa pc kamerası neden benim aklıma gelmedi hiç du deneyim

canım tertemiz çıkar bak görürsün, maşallah küçük edwardına (bkz.twilight)Bu arada beni içinden geçiriyormuşsun çook sağol, geridönüşüm de tuttu mu ne, kız eriyorsun galiba

İnşAllahh ama yetişmedi bugüne, doktora gösteremiyeceğim
Büyük edwardıda yirimmm, küçükk bebek edwardımıda yirimmm benn
Hepinizde tutsun hepinizde inşAllahhhh Dualarım hep sizinlee yakındırr sen ve diğerleri için güzel günler

Son düzenleme:
bu pc kamerası nasıl kullanılıyor ya. bugün hiç aklım başımda değil. laptop kamerasına nerden girilioduki. bunda hiç kullanmadım

ya ben geçen yıl gebelik düşündüğümde kullanmaya başlamıştımda sonra olmuyor diye saldım kendimi. hazırda bi kutu folik asitim var ama hala başlamadım güya bilinçli hamile kalcaktım
hemen başla canım ilk haftalar çok önemli, omurilik ilk haftalarda oluşuyor..merak etme şimdi başlasan da olur

Ben reglime 4 gün kala yapmıştım
Hatırlıyormusun çizgiyi?
Erkenden çıkanda oluyor erken döllenmede, neden kimyasal diye düşünüyorsun?
Olumsuz olma bakimmm ben size inanıyorummm

hemen başla canım ilk haftalar çok önemli, omurilik ilk haftalarda oluşuyor..merak etme şimdi başlasan da olur

bazı doktorlar bi yıl öncesinden kullanmalı dio. ben umutsuzluktan ve en çok tembellikten kullanmadım.

oysaki korunduğum dönemde 1 aylık bi adet geçikmem olmuştu. hamileyim sanıp test almıştım. ve endişeliydim ama ben folik asit kullanmadım diye. sonrada boşverdim işte gerçekten kullanmam gereken zamanlarda

Ben reglime 4 gün kala yapmıştım
Hatırlıyormusun çizgiyi?
Erkenden çıkanda oluyor erken döllenmede, neden kimyasal diye düşünüyorsun?
Olumsuz olma bakimmm ben size inanıyorummm

ben biraz paranoyak tipli bi insanımda belki de ondan. eve gelip kapıların arkasında hırsız arayan bi tipim. :)

aaa pc kamerası neden benim aklıma gelmedi hiç du deneyim
ben çok fotolar çektim de ondan kız 20mluluk erken gebelik testi olmuyor, 3-4tl bişi onlar

inşallah canım hamilenin duası tutarmış derler

ben çok fotolar çektim de ondan kız 20mluluk erken gebelik testi olmuyor, 3-4tl bişi onlar

inşallah canım hamilenin duası tutarmış derler

geçen ay yaptığım 20 lik di galiba. hatta o aldığım eczaneden alcaktım ama yürümeye üşendim :)

casper benim ki de. programsız mı acaba benim. görünmüyor ya. webcam diye arama yaptım çıkmadı

kızlaaarrr
saçlar boyandıı
güzelce bi kesim yapıldıııı
önumuzdeki ay hamile kalmaya hazırımmm
ne dersiniz
wayy maasallah canımm haydıı bende regl bıtsın nar kızılına boyatıcamm heheh degısıklık olsun dımııı
ıste dr farklılıgı cnm bnm dr acıbadem hast..cokk ıyı bır dr ustelık yanıı

hayali bi çzgi. :) silik falan değil. koyu hiç değil. bildiğiniz hayali bi çizgi gördüm. kendime güldüm kaçtım buraya :)
haydıı bakalım ınsll da 5 dk sonra cıkan cızgıler negatıf olabılıyor cnmm surenı dgru tut da garantı olsun dımı

okuyunca aklıma yattı ama dr gıdınce bır daha sorayımm cnmm bırde sımdı ucretlı olmus 18 tl fılann kutusu ustelıkk

kızlar komsum lahana saracakmıss yardıma cagırdıı gıdeyım bıraz yardım edeyımmm

tabıı once mekık cekeyımdee hafıfleyım dımı efenımmmmmmmmmmmmmmmmm

netten de araştırıyorumda benim pc de bi eksiklik var galiba program olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…