Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederim cnaım benim allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin kötü düşünme canım yaaa belki yerleşme lekeleridir onlar :)

canım senden de bişey kaçmıyorr hee sankı halay mendili elinde bekliyorsunn inş. birgün bizde kendi halayımızı çekeriz canım

canım senden de bişey kaçmıyorr hee sankı halay mendili elinde bekliyorsunn inş. birgün bizde kendi halayımızı çekeriz canım

evet canım mendil elimde hatta halay başıyım bekliyorum güzel haberlerinizi inş yakında seninde benimde tüm topiğin halayını çekeriz canım inşallah hepimiz hamile kalırız

evet canım mendil elimde hatta halay başıyım bekliyorum güzel haberlerinizi inş yakında seninde benimde tüm topiğin halayını çekeriz canım inşallah hepimiz hamile kalırız

amin canım amin sagol allah razı olsun ben dün gece çok dua ettim hepimiz için allah kabul etsin. inş. zamanımız gelmiştir bizimde :))

kızzzzzzz inanmıyorummm anammmm
ben Alsancak'ta muayenehanesi olan Umur YENSEL'e gidiyorum
tek kelimeyle mükemmel bir İNSAN ve DOKTOr
muay. ücreti 120 tl
bir dene derim

kız sen izmiremi geliyon bizede gel

aahh vaktım olsa
yarın gündğz kayınvalidemin doğum günü
akşam düğün pazar da dönüşşş
bu arada ne alayım kayınvalideme yaa
öyle gezen tozan biri değildir
kıyafet almayacağım o nedenle
evinde de eksiği yokk
çıldırıciiiiiiimmmmmmmmmm

ne oldu keepp hamiş mi yokssaaa anam okumadan daldım doktormu arıyor.. alsancakta sait yücebilginede gidebilir benim doktormda prof.. lazımsa hemen arayalım

Bennn çooookkk ağlıyorummm amaaa Kendi hamilelik haberime böyle olmadımm
Baaakkk baaakk iştee
Allahımm sen çookkk büyüksünn, şükürler olsunnn
Rabbim korusun kollasınnn meleğini canımm
O seninn, seninlede olacak Allahın izniylee
Kiii değerin süppeerrr maşallaaahh subhanAllaahhh

mutfağına bişey alıver canım varsada eskimiştir yenilenmiş olur

canımmm tebrikleerrrr bişey olmaz inşallah korkma hemen doktora git iğnemi hapmı ne veriyorsa kullan.. telaş yapma busefer bişey olmucak Allahın izniyle darısı bizim başımıza kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr sıra bize geliyorrrrrr

keep ve geridönüşümkutusu..
haberlerinize çok sevindim Allah tamamına erdirsin..

offf mutfağında da olan şeylerin açılmamışları bile varr
ay ne alacağım yaaaaa

Ayyy durrr halayımııı çekmedimmm
Hem ağlarım hemm oynarımm benn

pekbicici tehdimi nasıl değerlindiriyosun oumadın henüz galiba eğer bugün bütün bize dua etmezsen bütün forumu üstüne salarım demiştim nasıl

kız benimkini hissediyonmu doğru söle

pekbicici tehdimi nasıl değerlindiriyosun oumadın henüz galiba eğer bugün bütün bize dua etmezsen bütün forumu üstüne salarım demiştim nasıl

kız benimkini hissediyonmu doğru söle

Kaçırmışım keep'in heyecanından şimdi okudum canım
Ayy deli kızz onlar öyle içimden geldi Rabbim şükürler olsun ki aratmadı
Ve ben inanıyorum ki size de aratmıcak
Şu sıralar shnaay geçiyor içimden ama
senide rüyamda gördüm
Hayırlısıı canımmm herşey güzel olacak unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…