evet ama sonra da hep yukske gitmesi lazim
yani ortalamanin ustunde
doktordan guzel haberlerle gel guzel guzel kaliteli yumosun olsun insallah
gunasiri iliski iyidir kacirma durumu olmaz
bebekler her zaman insanin en umutsuz oldugu zamanda geliyor
bu aralar hep oyle oldu
daha da artsin insallah
canım senden de bişey kaçmıyorr hee sankı halay mendili elinde bekliyorsunninş. birgün bizde kendi halayımızı çekeriz canım
evet canım mendil elimde hatta halay başıyım bekliyorum güzel haberlerinizi inş yakında seninde benimde tüm topiğin halayını çekeriz canım inşallah hepimiz hamile kalırız
bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum kusura bakmayın üç tane gitmiş...şimdi dr. ile konuşacağım progestan isteyeceğim vermesse başka doktora gideceğim. İzmir'de bildiğiniz var mı? kime gideyim vermezse???bunu kaybetmeye dayanamam
kız sen izmiremi geliyonbizede gel
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
aahh vaktım olsa
yarın gündğz kayınvalidemin doğum günü
akşam düğün pazar da dönüşşş
bu arada ne alayım kayınvalideme yaa
öyle gezen tozan biri değildir
kıyafet almayacağım o nedenle
evinde de eksiği yokk
çıldırıciiiiiiimmmmmmmmmm
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
mutfağına bişey alıver canımvarsada eskimiştir yenilenmiş olur
canımmm tebrikleerrrr bişey olmaz inşallah korkma hemen doktora git iğnemi hapmı ne veriyorsa kullan.. telaş yapma busefer bişey olmucak Allahın izniyle darısı bizim başımıza kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr sıra bize geliyorrrrrr
Ayyy durrr halayımııı çekmedimmm
Hem ağlarım hemm oynarımm benn
pekbicici tehdimi nasıl değerlindiriyosun oumadın henüz galiba eğer bugün bütün bize dua etmezsen bütün forumu üstüne salarım demiştim nasıl
kız benimkini hissediyonmu doğru söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?