Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok tesekkur ederim,amiin. verdigin bilgiler de cok guzel sagolasin..benim degerim cok yuksek degil, neden bilmiyorum, az once tekrar kan verdim 2 saate cikacakmis insaallah artmistir

canim az once kan verdim , ekim 1'de deger 29 idi, adete 1-2 gun vardi, ekim 2'de 54.6 oldu, az once tekrar verdim, sanirim en az 150 falan cikmasi gerekiyor, bakiyorum da benim degerim dusuk gbi geliyor, senin degerin kan cikti, hayirli ugurlu olsun bu arada, saglicakla kucagina al insaallah.

erkenden kana giden hamile olup geliyor rezene - funda - şenay - ecrin - suzan suzii - olimbera - ve ben ve ismini sayamadığım herkes... hadi kana gidelim ya belki bizim için de bi mucize olur hee olmaz mı nedersiniz?

şu andan itibaren eşime yapacağım süprizi planladım geriye en önemli tek birşey kalıyo gel bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm . . . .

şu andan itibaren eşime yapacağım süprizi planladım geriye en önemli tek birşey kalıyo gel bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm . . . .

Aynen böyle iştee
Bebeğin için planlar yapp
Giyim sitelerine gir mesela (Ben yapardım öyle)
Almıcaktım ama bakardımm
Ayy benim bebeğimede şu çok yakışır hamile kalınca mutlaka şu markayada bakmalıyımm
Aynanın karşısında göbeğimi sevdimm
Hep aklımda bebeğim olunca şöyle, bebeğim olacak böyle diye düşündüm
Ne çekersen o olur canım
Rabbim aslında hepimizin dualarını kabul edıyor ama bizler nasıl dua ettiğimizin farkında değiliz
Oyüzden çatlama zamanı veya bekleme zamanı olumsuz olmayın diyorum

bebek giyimlerine bakma konusunda çok iyiyim canım ben inşallah bizlerde çok beklemeyiz

keeeeppppp tebrik ederim ..ne güzel herkes teker teker hamiş oluo darısı bize.....

erkenden kana giden hamile olup geliyor rezene - funda - şenay - ecrin - suzan suzii - olimbera - ve ben ve ismini sayamadığım herkes... hadi kana gidelim ya belki bizim için de bi mucize olur hee olmaz mı nedersiniz?

benim kana gitmem lazım evet amaaaaaaaaaaaa troitlerime baktırmaya nezamandır kontrole gitmediydim b vitamini eksiklği çıkıyor ama ilaç alerji yaptı hassas bünyeme çok nadir alerji yapar diyor oda bende çıktı.. çok hassasım anam ben hamile kalsamda nasıl başa çıkarım bilmem

ahh bi hamile kalalım tatlım geliriz ALlahın izniyle herşeyin üstesinden anne olcaz ya canım inşallah sonuçların iyi çıkar ne zaman gideceksin

ahh bi hamile kalalım tatlım geliriz ALlahın izniyle herşeyin üstesinden anne olcaz ya canım inşallah sonuçların iyi çıkar ne zaman gideceksin

haftaya gidicem heralde.. önce endokrinden randevu almam lazım, kızıcak oda neden gelmedin diye

haftaya gidicem heralde.. önce endokrinden randevu almam lazım, kızıcak oda neden gelmedin diye

iyi cikar insallah tatlim tum sonuclarin

yokh gelmedi mi bugun ?

benim mide iflas kizlar isin garibi aksam 5ten sonra gece yatana kadar surekli bulaniyor
mufaga giremiyorum
facedeki yemek sitelerini iptal etmem lazim yemek resmi gorunce kotu oluyorum birakin gormeyi dusununce :44:

inşallah bu durumun çok uzun sürmez everycim :26: mide bulantısı çok kötü oluyor..bide herkess sabah oluyor diyodu akşamda mı oluyormuş :44:

inşallah bu durumun çok uzun sürmez everycim :26: mide bulantısı çok kötü oluyor..bide herkess sabah oluyor diyodu akşamda mı oluyormuş :44:

iste onu anlamiyorum
sabah kalkinca bir sure oluyor yiyemiyorum ama sonra aciliyorum ve ciddi anlamda aksam basliyor gece siddetleniyor
niye ters bende anlamadim
annem naz yapiyorsundur kocana diyor yok olur mu bunun sakasi
ben de oyle umuyorum cunku cidden birsey yiyemiyorum beslenemiyorum

allah yardımcın olsun canımmm

bana biri şu akıntı olayını bi anlatsanız nolurr yaaa ben nasıl yapcam

Kızlar bunu buldum. Ama öncelikle kesin hamile olmadığınızı anlayıp öyle başlayın.Ve uzun kürler yapmayın. Biliyorsun ki hamile kalmadan önce önerilen bitkiler, hamilelik sırasında tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor. Regli zamanınızda başlayarak en fazla 10 gün süre ile kullanın.Sonrasında bir daha ki regliye kadar bana kalırsa yapmayın bu tür kürleri

Karanfil: Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Her Gün Yemeklerden Sonra Alınan Bir Karanfil Hem Ağzınızın Hoş Kokmasına Hem De Hormonlarınızın Çalışmasına Yarar. Hamilelikte Rahimi Kuvvetlendirir. Normal Doğum Yapacak Olanlar, Doğuma Bir Ay Kala Her Gün Bir Çay Bardağı Sıcak Suya 1 Karanfili 5 Dakika Demleyip İçerlerse Doğumları Daha Kolay Olur.

Safran: Yumurtalıkları Geliştirmede Etkilidir. Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Ayrıca Sinirleri Kuvvetlendirir. Yemek Yeneceği Zaman Üstüne Serpilir. (0. 5 Mg)

Şerbetçiotu: Bol Kadınlık Hormonu İhtiva Eder. Bir Litre Suya 30 Gr Atılarak 10 Dakika Demlendirilir. Günde 3-4 Bardak İçilir. Ayrıca İyi Uyku Verir.

Tarçın: Hormonları Çalıştırır. Cinsel İsteği Artırır. Beyaz Akıntıyı giderir. Vücudun Dayanıklılığını Artırır. Bir Bardak Suya Yarım Kahve Kaşığı Katılıp İçilebilir.

Nane: Hamile Kalmayı Sağlar. Taze Olarak Salatalara Eklenerek Yenebilir. Bir Litre Suya 10 Gr Konarak Demlenir, Bu Karışım Su Yerine İçilebilir. Sancılı Regl Dönemlerinde Nane Çayı Rahatlatıcıdır.

Biberiye: Tüm Hormon Ve Salgı Bezlerinin Dengeli Çalışmasını Sağlar. Kansızlık Ve Zafiyeti Giderir. Özellikle Hanımlarda Beyaz Akıntıyı Keser.

Zater: Cinsel Gücü Artırır. Zihin Yorgunluğunu Giderir. Ruhen Ve Bedenen Canlılık Verir. Kekik Gibi Kullanılır. Toz Halinde Yemeklerin Üzerine Serpilir

Papatya: Düzenli Adet Görmeyi Sağlar. Hormon Düzenleyicisidir. Günde İki- Üç Bardak İçilir. Bir Bardak Suya 5 Adet Papatya Ufalanıp 10-15 Dakika Demlenir.

Rezeryan: Hormon Düzenleyicisidir. Hamile Kalmaya Yardımcı Olur. Et, Fasulye, Lahana Gibi Yiyeceklerin Üzerine Bir Kahve Kaşığı Konur.

Adaçayı: Hormon Eksikliğini Giderip Hamile Kalmayı Sağlar. Bir Bardak Sıcak Suya Üç Yaprak Adaçayı Beş Dakika Demlendirilip İçilir. Kalbe De İyi Gelir. Sıkça İçildiğinde Tüm Bedeni Güçlendirir.
Dölyatağı Hastalığı Olan Hanımların Arasıra Adaçayı Oturma Banyosu Yapmaları İyi Olur. Oturma Banyosu İçin; İki Avuç Dolusu Yaprak Adaçayı Soğuk Suda Gece Boyunca Bekletilir. Ertesi Gün Kaynama Noktasına Kadar Isıtılıp Banyo Suyuna Eklenir. Banyo Suyu Böbreklerin Üstüne Kadar Çıkmalıdır.

Bira Mayası: Bütün Salgı Bezlerini Uyumlu Olarak Çalıştırır.

Hardal : Bütün Hormonları Çalıştırır. Sinirleri Kuvvetlendirir.

Çam Fıstığı : Hamile Kalmayı Sağlar. Portakal Elma, Armut Gibi Meyva Veya Bir Sebze Üzerine Yenmelidir. Yoksa Peklik Yapabilir. Tek Başına Yenmemelidir.

Ayçekirdeği: Bol ''E'' Vitamini Ve ''PROTEİN'' İhtiva Eder. Cinsel Arzuyu Artırır. Ayçiçek Yağında Da ''E'' Vitamini Vardır. Bütün Yemeklerde Rahatlıkla Kullanılabilir.

Çörekotu : Tüm Salgı Bezlerini Çalıştırır. . Çorba, Ekmek, Pide Ve Kurabiye Üzerinde Ekilerek Yenir. Günde Bir Tutam Yeterlidir.

Defne: Böbrek Üstü Bezlerinin Düzenli Çalışmasını Sağlar. Her Türlü Et Ve Balık Yemeğinde Kullanılabilinir.

Karabiber: Tüm Vücudu Uyarır. Kadında Ve Erkekte Cinsel Arzuyu Artırır. Kansızlığı Giderir. Bol İdrar Söktürür. Sinirleri Kuvvetlendirir.

Acı Kırmızı Biber: Tüm Salgı Bezlerini Çalıştırır. Vücuttan Su Boşaltır. Kadınlarda Ve Erkeklerde Cinsel İsteği Artırır.

-alıntıdır-

Son düzenleme:
bende endoklonojiye gitmek istiyorum pko için ama randevu alamıyorum devletten

neden randevu alamıyorsun canım :26: ben özele gidiyorum benim olaylr biraz ileriki sahfa olduğu için yok yok bende çünkü

bana biri şu akıntı olayını bi anlatsanız nolurr yaaa ben nasıl yapcam

ff demi nasıl işretliyorsun canım.. cervical fluid yazan yerden seçiyorsun akıntı cinsini

Ahududu (Rubus idaeus) : Kadınlarda hamilelik sırasında ortaya çıkan rahim iltihapları için ahududu yapraklarından yapılan çay önerilir. Hayvan yetiştiricileri ahududu yapraklarını,üretkenliklerini arttırmak için erkek hayvanların yemlerine karıştırırlar.

Herbalist Kathi Keville kısır erkeklerin ahududu yapraklarından yapacakları çayı demleyip içmelerini öneriyor.

Zencefil (Zingiber officinale) : Yapılan bir araştırma zencefilin sperm sayısını ve hareketliliğini büyük ölçüde artırdığını göstermiştir.

Karnabahar ve B6 vitamini içeren besinler: Mikro gıda takviyelerini savunanlar,kısırlık için genellikle karnabahar önermektedirler. Bu vitamin en çok Karnabahar, su teresi, ıspanak, muz, bamya, soğan, brokoli, kabak, karalahana, yer lahanası,bürüksel lahanası,bezelye ve turpda bulunur.

Ayçiçeği ve Arginin içeren diğer bitkiler : Sperm sayısı düşük erkeklere doğal şifacılar tarafından genellikle arginin takviyesi önerilir. Arginin Ayçiçeğinde yeterli oranda bulunur.

Günde 4 gram arginin almak için 50 gram kadar ayçiçeği tüketmek yeterlidir.Bu hayati besini yüksek oranlarda içeren diğer besinler ise sırasıyla ; keçiboynuzu, ak ceviz, acı bakla, yer fıstığı, susam, soya fasulyesi, su teresi, çemen, hardal, badem, bakla ve mercimektir.

Ispanak ve çinko içeren diğer bitkiler: Bazı araştırma sonuçları, çinko eksikliğinin erkeklerde üretkenliği ve sperm kalitesini düşürebileceğini göstermiştir.

Çinko bakımından zengin kaynaklar arasında ıspanak, maydanoz, bürüksel lahanası, salatalık, taze fasulye,hindiba, börülce, kuru erik, ve kuşkonmazı sayabiliriz.

Bu bitkilerden bulabildiklerinizi büyük bir tencerede kaynatırsanız çinko bakımından zengin bir çorba elde edebilirsiniz.

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…