keseyi gormen degere gore canim
1000li degerler olunca keseyi gorebilirsiniz
benim 4+5te vajinal ultrasonda kese goruldu ama tahminen o zaman degerim baya artmisti binlerdeydi cunku adet gecikmesinin 9. gunu gittim ben kese icin.
bu ilk gunler cok onemli olyor, mumkun oldugunca dinlenmen, yatman, agir is yapmaman, agir kaldirmaman, cok uzun mesafe yurumemen, ve genel anlamda hamileligide agir kaldirmayip yuksege uzanmaman, ani hareketlerden kacirman gerekiyor. bir de kalp atislarina kadar bence iliskiye girmemek iyi bebegin yerlessin tutunsa iyice bir sonra doktor yonlendirir. normalde diyorlar kanaman yoksa iliski serbest ama bence ilk haftalarda cok dikkat etmek lazim.bunun haricinde kendine stres yapmamak cok onemli insallah saglikla buyuyecek bebisin, tekrar hayirli olsun
herşeyi yaptığım dediğim bi ay vrdı ya. bu adaçayı yağını bende yaptım. ama az yaptım. tampona da koymadım korktum. zararı da olabiliormuş çünkü.
eşime de keçi boynuzu pekmezi aldım ye dedim. ama sonra vazgeçtim ondan. belki bi ay sabahları yemiştir. vazgeçmemim nedeni eşimin sayısı yüksek fakat ileri hareketi zayıftı. sonra burdan mı başka topic ten mi bi arkadaş sayı çokluğu da kötü , sayı çok olunca hareket edemiolar dedi. bende daha ye demedim.
bu arada cucucan senle aynı zamandayız galiba. sen bir daha test yaptırdın mı. kaç çıktı ne dediler.
şu andan itibaren eşime yapacağım süprizi planladım geriye en önemli tek birşey kalıyo gel bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm . . . .
Aynen böyle iştee
Bebeğin için planlar yapp
Giyim sitelerine gir mesela (Ben yapardım öyle)
Almıcaktım ama bakardımm
Ayy benim bebeğimede şu çok yakışır hamile kalınca mutlaka şu markayada bakmalıyımm
Aynanın karşısında göbeğimi sevdimm
Hep aklımda bebeğim olunca şöyle, bebeğim olacak böyle diye düşündüm
Ne çekersen o olur canım
Rabbim aslında hepimizin dualarını kabul edıyor ama bizler nasıl dua ettiğimizin farkında değiliz
Oyüzden çatlama zamanı veya bekleme zamanı olumsuz olmayın diyorum
erkenden kana giden hamile olup geliyor rezene - funda - şenay - ecrin - suzan suzii - olimbera - ve ben ve ismini sayamadığım herkes... hadi kana gidelim ya belki bizim için de bi mucize olur hee olmaz mı nedersiniz?
benim kana gitmem lazım evet amaaaaaaaaaaaa troitlerime baktırmayanezamandır kontrole gitmediydim b vitamini eksiklği çıkıyor ama ilaç alerji yaptı hassas bünyeme çok nadir alerji yapar diyor oda bende çıktı.. çok hassasım anam ben hamile kalsamda nasıl başa çıkarım bilmem
ahh bi hamile kalalım tatlım geliriz ALlahın izniyle herşeyin üstesinden anne olcaz ya canım inşallah sonuçların iyi çıkar ne zaman gideceksin
haftaya gidicem heralde.. önce endokrinden randevu almam lazım, kızıcak oda neden gelmedin diye
iyi cikar insallah tatlim tum sonuclarin
yokh gelmedi mi bugun ?
benim mide iflas kizlar isin garibi aksam 5ten sonra gece yatana kadar surekli bulaniyor
mufaga giremiyorum
facedeki yemek sitelerini iptal etmem lazim yemek resmi gorunce kotu oluyorum birakin gormeyi dusununce :44:
inşallah bu durumun çok uzun sürmez everycim :26: mide bulantısı çok kötü oluyor..bide herkess sabah oluyor diyodu akşamda mı oluyormuş :44:
haftaya gidicem heralde.. önce endokrinden randevu almam lazım, kızıcak oda neden gelmedin diye
iste onu anlamiyorum
sabah kalkinca bir sure oluyor yiyemiyorum ama sonra aciliyorum ve ciddi anlamda aksam basliyor gece siddetleniyor
niye ters bende anlamadim
annem naz yapiyorsundur kocana diyor yok olur mu bunun sakasi
ben de oyle umuyorum cunku cidden birsey yiyemiyorum beslenemiyorum
bende endoklonojiye gitmek istiyorum pko için ama randevu alamıyorum devletten
bana biri şu akıntı olayını bi anlatsanız nolurr yaaa ben nasıl yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?