kızz hemen takvimini ekle sende çok güzel olacak inşallah
nasılsın tatlım
evetttttttttkızlarrrrrrrrr keep gebe mııı ALLAH ımmmm ne gusel yaaaaaaaa darısı bıze ınsllllll cok sevındım keep cımm rabbımdevamını nasıp etsın ınslll
lılyumcum cok yogunum evde erkek oluncaa uff ıs guc ve sızlerrrr gecıstırılıyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsın keep ne zmn ogrnedı dur bır gecmıse bakımmmmm
arkadlar benım atesım yumurtlamadan berıı 36.6 hıc dusmedııı hamile olabılırmıyım :26::26:
evettttttttt
geridonusumkutusu da hamile keep de
merhaba canim
yumurtlamanin uzerinden 14 gun gecti ve hala yuksekse atesin hamile olabilirsin
ilerleme olmus icim rahatladi efesudecim
ozrunu dilemis hatasinin farkinda duzeltme cabasinda olmasi cok iyi
ikinizde de gerginlikler oluyor bu cok normal insallah yoluna girecek tam anlamiyla yakin zamanda
bak senin ailene de hediyeler almis ne kadar guzel bir davranisartik gitme hazirliklari ve planlariniza odaklasma zamani canim cok az kaldi
zaten annene birsey dememen en iyisi ben de hicbir tartismamizi yansitmamisimdir simdiye kadar ona cunku sen kucuk bir sey dersin annenin icine dert olur yillarca unutamaz onu
ozellikle gurbeteyken akli kaliyor onlarin bizlerde
Canım merak etmiştim seni sevindim barıştığınıza
Kız şu küslük zamanı keşkem dkh kullanman gereken bizamanda olmasaydı
Çünkü bi çok kişi gördüm ayrılma kararı verip barıştıkları ay bebekleri olan
Bazen bende eşime diyorum bizde mi bi ayrılsak ne yapsak
canıım çok sevindim eşinle sorunlarınızı çözdüğünüze, inşallah bir daha asla yaşamazsınız böyle birşey, nazar çıktı diyelim biz buna.
efesude bende sevindim arayı düzeltmene. türkiye ye de geliorsun sanırım
Canım süper haberler bunlar. Çok sevindim barışmanıza. Zırp pırt boşanma kelimesini ağzıma alma ama yoksa etkisini kaybeder. Bİr kere demişsin. O artık aklından çıkmaz zaten. Hadi bakalım plana aynen uyun da gelsin artık bebişlerr
Eşin hangi ilacı kullanıyor bu arada?
aman Allahım coşa geldik haydin halaya mileeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt
aaaa canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Allah bizede nasip etsin en kısa zamanda bu değerleri
hem buda gidiyor derken önceden düşükmü yapmıştım
inşallah bişey olmaz hayırlısıyla kalır bebişin seninle
neeeeeeeekeepppppppppp inanmiyorum hemen doktora git
kan testine bak bir
ve hangi doktor olursa olsun zaten sana progestan baslatacaktir
cunku onceden bir dusugun var ve simdi kahverengi akintin varmis
umarim bebegin yerlesiyordur kotu sey aklina getirme sakinnnnnn
hadi bize guzel haberlerleeee gel
aaaaaaaaaa nasil okumusummmmm sen gitmissin degerin superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim cnaım benim allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin kötü düşünme canım yaaa belki yerleşme lekeleridir onlar :)
kızzzzzzz inanmıyorummm anammmm
ben Alsancak'ta muayenehanesi olan Umur YENSEL'e gidiyorum
tek kelimeyle mükemmel bir İNSAN ve DOKTOr
muay. ücreti 120 tl
bir dene derim
ne oldu keepp hamiş mi yokssaaaanam okumadan daldım doktormu arıyor.. alsancakta sait yücebilginede gidebilir benim doktormda prof.. lazımsa hemen arayalım
Bennn çooookkk ağlıyorummm amaaaKendi hamilelik haberime böyle olmadımm
Baaakkk baaakk iştee
Allahımm sen çookkk büyüksünn, şükürler olsunnn
Rabbim korusun kollasınnn meleğini canımm
O seninn, seninlede olacak Allahın izniylee
Kiii değerin süppeerrr maşallaaahh subhanAllaahhh
mutfağına bişey alıver canımvarsada eskimiştir yenilenmiş olur
canımmm tebrikleerrrr bişey olmaz inşallah korkma hemen doktora git iğnemi hapmı ne veriyorsa kullan.. telaş yapma busefer bişey olmucak Allahın izniyle darısı bizim başımıza kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr sıra bize geliyorrrrrr
keep ve geridönüşümkutusu..
haberlerinize çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
kızlar çook teşekkür ettim resmen ben inanmazken siz inandınız, yumurtlamadım dedim, gebe değilim dedim ama sizin dedikleriniz çıktıkeeeeppppp tebrik ederim ..ne güzel herkes teker teker hamiş oluo darısı bize.....
canımhamıleymıssın sımdı ogrendımm ayy cok mutlu oldumm kuzumm yaaaaaaaaaa ne mutlu sanaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyanlatttt
canımhamıleymıssın sımdı ogrendımm ayy cok mutlu oldumm kuzumm yaaaaaaaaaa ne mutlu sanaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyanlatttt
canımçok sağol, çekirge bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde tutunsun artık darısı sizlerin başına canım
:44:bilemiyorum ki, ben bu gün çıkan sonucumdan sonra bedenimi pek de iyi tanıyamadığımı her bir olayın bi ton farklı nedeni olabileceğini bir kez daha anladım canım. Şöyle bi sabitle bakalım belini???kızlar yazmiim yazmiim dedim ama belim kopuyo resmen ya oturamıyorum bile yine bedenim bana oyunlar oynuyo biliyorum eğer adet belirtilerimse gelsin biran önce çnkü ben sabahtan beri bu ağrıyla duruyorum gerçekten şiddetli acaba diyorum enfeksiyondan olabilirmi_???
sağol canım, hepimize nasip etsin inşallahamın cnmm sua edıcem sana allah kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhh
:44:bilemiyorum ki, ben bu gün çıkan sonucumdan sonra bedenimi pek de iyi tanıyamadığımı her bir olayın bi ton farklı nedeni olabileceğini bir kez daha anladım canım. Şöyle bi sabitle bakalım belini???
sağol canım, hepimize nasip etsin inşallah
kızlar çook teşekkür ettim resmen ben inanmazken siz inandınız, yumurtlamadım dedim, gebe değilim dedim ama sizin dedikleriniz çıktıcanım arkadaşlarım, Allah hamişleri ve bebişleri korusun diğer arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin. Resmen ruhum bedenimden bi metre yukarıda geziyor o kadar dengesiz bir ruh hali içindeyim ki anlatamam, ne hissettiğimden emin bile değilim ama emin olduğum bir şey var sizi çook seviyorum iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
caNIMM COKKK SEVNDIM INSLL GUZEL CE SAGLIKLICA BIR HAMISLIK GECIRIRSIN CNM MUCKKKK COK SEVINDIM GERIDONUSUM VE SANAAAGelelim doktorun dediklerinee, doktordan az önce geldim, her zamanki doktoruma gittim (içimden bir ses öyle yap dedi yaptım bakalım artık şu sesleri dinlemek lazım diye düşünüyorum). Kadın beni ara randevuya aldı. Hemen coraspine ve progestan başladı. Günde 3'er doz ikisinden de. Progestan vajinal. Ultrasonla bakmayalım dedi, onun yerine iki güne bir kana gideceğim. Değerimi kontrol altında tutacağız. Kanı hep aynı saatte ölçtüreceğim. Kan ölçtürmek için de kendi olduğu hastaneyi değil diğerini söyledi, ondaki cihaz daha mı iyiymiş ne.Değer 1500'ü (inşallah) bulunca keseyi görmek için tekrar doktora gideceğim. Hemen progestan, coraspine ve folbiol kullandım ve biraz rahatladım. Akıntı şimdilik kesildi. Bu arada yolculuğu ve uzun süre ayakta durmayı yasakladı. Bir kaç ay böyle olacak, inşallah tutunur dedi. Teyzelerii ne olur dua edin bu yavruma, tutunsun. Artık eminim ki dualarınız çoook tutuyor. İyi dileklerini yazarak veya yazmadan gönderen bütüüün arkadaşlarım, teşekkür ediyorum sizlere
bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum kusura bakmayın üç tane gitmiş...şimdi dr. ile konuşacağım progestan isteyeceğim vermesse başka doktora gideceğim. İzmir'de bildiğiniz var mı? kime gideyim vermezse???bunu kaybetmeye dayanamam
kızlar çook teşekkür ettim resmen ben inanmazken siz inandınız, yumurtlamadım dedim, gebe değilim dedim ama sizin dedikleriniz çıktıcanım arkadaşlarım, Allah hamişleri ve bebişleri korusun diğer arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin. Resmen ruhum bedenimden bi metre yukarıda geziyor o kadar dengesiz bir ruh hali içindeyim ki anlatamam, ne hissettiğimden emin bile değilim ama emin olduğum bir şey var sizi çook seviyorum iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
Gelelim doktorun dediklerinee, doktordan az önce geldim, her zamanki doktoruma gittim (içimden bir ses öyle yap dedi yaptım bakalım artık şu sesleri dinlemek lazım diye düşünüyorum). Kadın beni ara randevuya aldı. Hemen coraspine ve progestan başladı. Günde 3'er doz ikisinden de. Progestan vajinal. Ultrasonla bakmayalım dedi, onun yerine iki güne bir kana gideceğim. Değerimi kontrol altında tutacağız. Kanı hep aynı saatte ölçtüreceğim. Kan ölçtürmek için de kendi olduğu hastaneyi değil diğerini söyledi, ondaki cihaz daha mı iyiymiş ne.Değer 1500'ü (inşallah) bulunca keseyi görmek için tekrar doktora gideceğim. Hemen progestan, coraspine ve folbiol kullandım ve biraz rahatladım. Akıntı şimdilik kesildi. Bu arada yolculuğu ve uzun süre ayakta durmayı yasakladı. Bir kaç ay böyle olacak, inşallah tutunur dedi. Teyzelerii ne olur dua edin bu yavruma, tutunsun. Artık eminim ki dualarınız çoook tutuyor. İyi dileklerini yazarak veya yazmadan gönderen bütüüün arkadaşlarım, teşekkür ediyorum sizlere
efesudecim, çok sağol. Ben tüp haberlerine hep çok sevinirim. Tüpe giden benim gözümde yarı hamiş o yüzden hem eşinle barışmanıza hem de planların bozulmamasına çok sevindim canım, tez zamanda size de nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?