Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızz hemen takvimini ekle sende çok güzel olacak inşallah

nasılsın tatlım

kızlarrrrrrrrr keep gebe mııı ALLAH ımmmm ne gusel yaaaaaaaa darısı bıze ınsllllll cok sevındım keep cımm rabbımdevamını nasıp etsın ınslll

lılyumcum cok yogunum evde erkek oluncaa uff ıs guc ve sızlerrrr gecıstırılıyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsın keep ne zmn ogrnedı dur bır gecmıse bakımmmmm

arkadlar benım atesım yumurtlamadan berıı 36.6 hıc dusmedııı hamile olabılırmıyım :26::26:

evettttttttt
geridonusumkutusu da hamile keep de

arkadlar benım atesım yumurtlamadan berıı 36.6 hıc dusmedııı hamile olabılırmıyım :26::26:

merhaba canim
yumurtlamanin uzerinden 14 gun gecti ve hala yuksekse atesin hamile olabilirsin

kızlarr 2 gunde neler olmus yaa gerıdonusumdemı gebee alla mm ne gusell vallahı cok sevındımmm yaa darısı bızlere ınslll

ılk sayfada gordummm heheyttttttttttttt topık gobısı kocaman hnmlarla dolacakkk

inşAllah hakkımıza ne hayırlıysa o olsun cnm ,bakalım neler bekliyo bizi...Türkiyede,
hasta olsum gitmeden burnum boğazım tıkandı zor nefes alıyorum iltihap attı uçukla ,ses gitti,ne bileyim stres benm en büyük düşmanım ,hemen vucudm iflas ediyo...

du bakalım cnm tüpe gitcez belki orda gelir hayrlısı olsun ama hakkımıza.
yok siz tartışmayın ben dayanamıyorum tartışmaya ses yükselmesi bile yetiyo beni ağlatmaya ...

canıım çok sevindim eşinle sorunlarınızı çözdüğünüze, inşallah bir daha asla yaşamazsınız böyle birşey, nazar çıktı diyelim biz buna.

inşAllah canım kaldıramıyorum ben en ufak tartışmayı hasta oldum yaralar çıktı yüzümde boğazım şişti ,ses gitti ,üzüntüye gelemiyorum hiç.

canım senide çooook tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşAllah.

efesude bende sevindim arayı düzeltmene. türkiye ye de geliorsun sanırım

sağol cnm benm ,evet cnm geliyorum ,ailemide çok özledim ,barışmasaydıkta gitcektim sanırım,burnumda tütüyo ailem ,hele üzülünce insan gurbet elde daha bi özlüyo.

sağol canım benm yok cnm ilk defa aldım ağzıma o kelimeyi ,daha da gerek etmesin Rabbim inşAllah,
gerçekten gelse bebişim, belki o bizi büyütür biraz...

hamıleymıssın sımdı ogrendımm ayy cok mutlu oldumm kuzumm yaaaaaaaaaa ne mutlu sanaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyy anlatttt

aman Allahım coşa geldik haydin halaya mileeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt

tebrik ederim cnaım benim allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin kötü düşünme canım yaaa belki yerleşme lekeleridir onlar :)

kızzzzzzz inanmıyorummm anammmm
ben Alsancak'ta muayenehanesi olan Umur YENSEL'e gidiyorum
tek kelimeyle mükemmel bir İNSAN ve DOKTOr
muay. ücreti 120 tl
bir dene derim

ne oldu keepp hamiş mi yokssaaa anam okumadan daldım doktormu arıyor.. alsancakta sait yücebilginede gidebilir benim doktormda prof.. lazımsa hemen arayalım

keep ve geridönüşümkutusu..
haberlerinize çok sevindim Allah tamamına erdirsin..

keeeeppppp tebrik ederim ..ne güzel herkes teker teker hamiş oluo darısı bize.....
kızlar çook teşekkür ettim resmen ben inanmazken siz inandınız, yumurtlamadım dedim, gebe değilim dedim ama sizin dedikleriniz çıktı canım arkadaşlarım, Allah hamişleri ve bebişleri korusun diğer arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin. Resmen ruhum bedenimden bi metre yukarıda geziyor o kadar dengesiz bir ruh hali içindeyim ki anlatamam, ne hissettiğimden emin bile değilim ama emin olduğum bir şey var sizi çook seviyorum iyi ki varsınız canım arkadaşlarım

Gelelim doktorun dediklerinee, doktordan az önce geldim, her zamanki doktoruma gittim (içimden bir ses öyle yap dedi yaptım bakalım artık şu sesleri dinlemek lazım diye düşünüyorum). Kadın beni ara randevuya aldı. Hemen coraspine ve progestan başladı. Günde 3'er doz ikisinden de. Progestan vajinal. Ultrasonla bakmayalım dedi, onun yerine iki güne bir kana gideceğim. Değerimi kontrol altında tutacağız. Kanı hep aynı saatte ölçtüreceğim. Kan ölçtürmek için de kendi olduğu hastaneyi değil diğerini söyledi, ondaki cihaz daha mı iyiymiş ne.Değer 1500'ü (inşallah) bulunca keseyi görmek için tekrar doktora gideceğim. Hemen progestan, coraspine ve folbiol kullandım ve biraz rahatladım. Akıntı şimdilik kesildi. Bu arada yolculuğu ve uzun süre ayakta durmayı yasakladı. Bir kaç ay böyle olacak, inşallah tutunur dedi. Teyzelerii ne olur dua edin bu yavruma, tutunsun. Artık eminim ki dualarınız çoook tutuyor. İyi dileklerini yazarak veya yazmadan gönderen bütüüün arkadaşlarım, teşekkür ediyorum sizlere

Son düzenleme:
kızlar yazmiim yazmiim dedim ama belim kopuyo resmen ya oturamıyorum bile yine bedenim bana oyunlar oynuyo biliyorum eğer adet belirtilerimse gelsin biran önce çnkü ben sabahtan beri bu ağrıyla duruyorum gerçekten şiddetli acaba diyorum enfeksiyondan olabilirmi_???

hamıleymıssın sımdı ogrendımm ayy cok mutlu oldumm kuzumm yaaaaaaaaaa ne mutlu sanaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyy anlatttt
canım çok sağol, çekirge bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde tutunsun artık darısı sizlerin başına canım

efesudecim, çok sağol. Ben tüp haberlerine hep çok sevinirim. Tüpe giden benim gözümde yarı hamiş o yüzden hem eşinle barışmanıza hem de planların bozulmamasına çok sevindim canım, tez zamanda size de nasip olsun inşallah

:44:bilemiyorum ki, ben bu gün çıkan sonucumdan sonra bedenimi pek de iyi tanıyamadığımı her bir olayın bi ton farklı nedeni olabileceğini bir kez daha anladım canım. Şöyle bi sabitle bakalım belini???

amın cnmm sua edıcem sana allah kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhh
sağol canım, hepimize nasip etsin inşallah

kızlar derse gidiyorum. Akşama görüşürüz. zaten yarı rüyadayım(progestanın da etkisi başladı galiba) nasıl vercem dersi bakalım. Hepinizi öpüyorum

sabitledim yine şiddetli ağlıcam yani nerdeyse o derece şimdi ıslaklıkta hissediyorum belki kırmızlar gelmiştir birazdan lavaboya gitcem kontrole ama bi yandan da korkuyorum

caNIMM COKKK SEVNDIM INSLL GUZEL CE SAGLIKLICA BIR HAMISLIK GECIRIRSIN CNM MUCKKKK COK SEVINDIM GERIDONUSUM VE SANAAA

INSL BEBEGIM OLSUNDA GEBE DIRRRRRRRRRRRRRRRRRR

kkeeeeeeeeeeppppppppp inanamıyorum daha dün sen neler diyordun umutsuz umutsuz yok aşılama yok tüp
bak şimdi ne oldu

ya biri ayağını çok güzel sürümüş
tey tey tey

ne iyi etmişsin test yaparak
hem kan hem idrar
ne yalan söyleyim ben doktora inanmamıştım yumurta olduğunu düşünmüştüm

doktor tutunması için sıkı tedbir almış
maşaallah değerin de çok iyi senin adına çok sevindim
ben her hamile haberinde daha çok umutlanıyorum kendim için

Allah razı olsun canım dualarınızı eksik etmeyin benden ihtiyacım her anlamda
inşAllah sağlıkla hayırla gelir bebeğim huzur bereket getirir evimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…