kızlar akıntılar yine geliyor ya, iğrenç olacak ama, creamy ile karışık kahverengiprogestan da aldım artık yapacak başka bişey de yok di mi
canım bebegın saglam bır yer arıyor o yusden kahve akıntın normaldır yanııı korkma tmm mı ınslll devamı gelmes yanı demek ıstedıgım kırmısı taze kan gelmedıkce korkmak yokk hatta bu duruma sevın cunku bebegın var vee tutunacak saglam bıryer arıyorrrrrrrrrrrrrrrkızlar akıntılar yine geliyor ya, iğrenç olacak ama, creamy ile karışık kahverengiprogestan da aldım artık yapacak başka bişey de yok di mi
hayırlısı ınsl pırtılasma yada cıvık cıkacak bakalım hangısı kısmetttrezene,suzan sağolun kızlar
suzancım inşallah tertemiz çıkar testlerin
hayırlısı ınsl pırtılasma yada cıvık cıkacak bakalım hangısı kısmettt
everyyy nbr cnmm bulantılar full artmıs sanırım haydu hayırlısı tek saglıklıca gelsınlerde bulantılar bosa cıkar:)
sağol canım benimKeeppp canim benim hayirli olsun hep olumlu dusun aynen bana dedigin gibi.bir bakmissin uc ay cabucak gecmis.progestani al canim uzan ve bu ara iliskiye girme insallah hicbir sey olmaz.uc dozun hepsi vajinal mi benim sadece gece vajinal diger kisini iciyorum.bu arada doktora kapak olmustur gicik seni uzmustu simdi sasurmadi mi
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
çok sağol canım benim, hemen aldık tedbirleri, inşallah hayırlısıyla tutacak bu sefer. Vallahi hiç ihtimal vermemiştim, ööyle ben dibe çökmeyim diye söylüyorsunuz sanıyordumKeep biliyordum!!!! Söylemiştim hamile olabilirsin diye. Çoooook sevindim. Tebrik ederimm!!!
Canım için rahat olsun. Değerin çok iyiBu sefer hemen tedbirini alırsın. Hiç merak etme. Her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle
baharcım çok sağol, inşallah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun en kısa zamandakeeepppppppppppppp inanmıyorummmm hamilesinnnnnn çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr
canım yaaa sonuna kadar hakettin sen bunuuu ya yemin ederim çokkkk sevindim senin adınaaa.
allahım bu sefer yüzüne gülsün sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımbenimmmm.
kızlar inşallah bu bereket hep devam etsin ve hepinizin yüzü gülsün inşallahhh.
çok az kaldı herkesin sırasıyla bu güzel haberini alıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gelelim doktorun dediklerinee, doktordan az önce geldim, her zamanki doktoruma gittim (içimden bir ses öyle yap dedi yaptım bakalım artık şu sesleri dinlemek lazım diye düşünüyorum). Kadın beni ara randevuya aldı. Hemen coraspine ve progestan başladı. Günde 3'er doz ikisinden de. Progestan vajinal. Ultrasonla bakmayalım dedi, onun yerine iki güne bir kana gideceğim. Değerimi kontrol altında tutacağız. Kanı hep aynı saatte ölçtüreceğim. Kan ölçtürmek için de kendi olduğu hastaneyi değil diğerini söyledi, ondaki cihaz daha mı iyiymiş ne.Değer 1500'ü (inşallah) bulunca keseyi görmek için tekrar doktora gideceğim. Hemen progestan, coraspine ve folbiol kullandım ve biraz rahatladım. Akıntı şimdilik kesildi. Bu arada yolculuğu ve uzun süre ayakta durmayı yasakladı. Bir kaç ay böyle olacak, inşallah tutunur dedi. Teyzelerii ne olur dua edin bu yavruma, tutunsun. Artık eminim ki dualarınız çoook tutuyor. İyi dileklerini yazarak veya yazmadan gönderen bütüüün arkadaşlarım, teşekkür ediyorum sizlere
evet cnm gr gr bebgıme yaklasıyorum inslllSaol suzancim oyle bir donemdeyim ki yemegin hicbir turlusunu dusunemiyorum hicbir sey istemiyr canim .sana da bravo kilo vetmissin masallah
ınsl...cnmm kucagına alacaksın saglıcaklaaKeep biliyordum!!!! Söylemiştim hamile olabilirsin diye. Çoooook sevindim. Tebrik ederimm!!!
Canım için rahat olsun. Değerin çok iyiBu sefer hemen tedbirini alırsın. Hiç merak etme. Her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle
daha neler var ıcımısde kalan bır bılsen ınsll ıyı gunlerde gulerek anlatacagız bırbırımıze bunlarııı amınnnnnnkızlar inanır mısınız ara ara nefes almayı unutuyorum, olabilir mi böyle bir şey. Hala tam sevinç yaşayamadık, eşim eve geldi beni yatar görünce gözleri doldu. Kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyelim dedi. Bu zamana kadar içine atmış, ben de çok üzülmüştüm ben de etkilenmiştim ama belli etmedim dedi. Koca adam ağladı ya. Bi akrabamızın bebeğini görmeye gitmiş geçen hafta, bana söylememiş üzülmeyim diye, onu anlattı. K.annem hoplatıp zıplatmış bebeği, küçücükmüş eşim kucağına almaya korkmuş. Ah kızlar yaa, inşallah ailemiz tamamlanır. Tez zamanda hepimizin ailesi tamamlanır inşallah. Böyle durup durup abuk subuk yazıyorum inanın aklım yarı var yarı yok. Arada paylaşayım diyorum
aman cnim insanlar ne yapiyor birsye olmuyor
annem surekli diyor dusurmeye calisiyorlar dusmuyor
bebek saglikliysa kolay kolay birsey olmaz insallah ve anneden kaynaklanan bir durum da olmazsa
ama tabi tedbir hep iyidir, tedbirli olup rahatca hamileligini gecirmek tadina varmak lazim
bunu basarinca hamilelik cok kolay geciyor goruyorum cevremden
calisan bir suru anne adayi var zor islerde yogun calisan o yuzdne korkma ondan
eve gelip bol bol dinlenirsin
sen sadee agir kaldirma agri tasima
alisveriste agir poset falan alam herseyi esin tasisin bunu yap yeter bana da hep oyle dediler simdiye kadar
doktorum bir de topuklu ayakkabiyi yasakladi banaspor ayakkabi ve spor botlarimi giyiyorum hani dusme tehlikesine karsi
aaa bir de sicak banyodan kcinmak gerekiyor ilk 3 ay uzun uzun banyo yapmamak iyidir rahim kasilmasin diye
ben baya ilik suyla kisa surede dus alip cikiyorum
bir de sakincali birkac sey var nar suyu, maydonoz, kekik, asiri miktrada baharat falan bunalrdan kacinmak gerekiyor ilk 3 ay. salatalarda falan az miktarda kullanmak iyidir maydonozu falan
benim bildiklerim bunlar
bir de koca 11 haftadir ve onceside de 1 hafta 12 haftadir kocami ozledimmmmm iliski yasak banaama o burdakilerin abartmasi olabilir burda yasak turkiyede degil
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?