Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey soracağım size
şimdi benim bugün sabahki ateşim 36.7 çıktı bu aya göre yüksek aaslında
ama benim bu gün boyunca elim kolum yanıyordu
özellikle ellerim
öğrencilerin çoğu hasta bu gün gelmedi birkaçı
acaba gripten mi bu ateş yoksa bu yüksek ateşin sonucu mu elim ayağım böyle yanıyor
biraz önce ölçtüm 37.4 çıktı yüksek geldi gün içi ateşi için siz nedersiniz?
ateş düşürmek için öneriniz var mı?:2::94:

kızlar akıntılar yine geliyor ya, iğrenç olacak ama, creamy ile karışık kahverengi progestan da aldım artık yapacak başka bişey de yok di mi

kızlar akıntılar yine geliyor ya, iğrenç olacak ama, creamy ile karışık kahverengi progestan da aldım artık yapacak başka bişey de yok di mi

ben daha önce burada konuşulanlara göre kahverengi akıntının normal olduğunu biliyorum
taze kan gibi değilse korkma demişlerdi birisine

canım bebegın saglam bır yer arıyor o yusden kahve akıntın normaldır yanııı korkma tmm mı ınslll devamı gelmes yanı demek ıstedıgım kırmısı taze kan gelmedıkce korkmak yokk hatta bu duruma sevın cunku bebegın var vee tutunacak saglam bıryer arıyorrrrrrrrrrrrrrr

kızlar kg cızelgemı gordunuzmuuu bebegıme her gr verısımde dahda cok yaklasıyor gıbı hıssedıyorum kendımıııııcok sukurrr 69 lardayımmmmmmmmmmm

bu arada bugun test verdım fakulteye pırtı kalmıstı bır yaptırmaıdıgmız onuda verdık haydı hayırlısıııı

Keeppp canim benim hayirli olsun hep olumlu dusun aynen bana dedigin gibi.bir bakmissin uc ay cabucak gecmis.progestani al canim uzan ve bu ara iliskiye girme insallah hicbir sey olmaz.uc dozun hepsi vajinal mi benim sadece gece vajinal diger kisini iciyorum.bu arada doktora kapak olmustur gicik seni uzmustu simdi sasurmadi mi

rezene,suzan sağolun kızlar

suzancım inşallah tertemiz çıkar testlerin
hayırlısı ınsl pırtılasma yada cıvık cıkacak bakalım hangısı kısmettt

everyyy nbr cnmm bulantılar full artmıs sanırım haydu hayırlısı tek saglıklıca gelsınlerde bulantılar bosa cıkar:)

Saol suzancim oyle bir donemdeyim ki yemegin hicbir turlusunu dusunemiyorum hicbir sey istemiyr canim .sana da bravo kilo vetmissin masallah

Son düzenleme:
sağol canım benimevet, senin de olmuştu ben de demiştim di mi aynen öyle yapıyorum, ayaklarımı da hafif havaya dikiyorum. Dozlarımın hepsi vajinal evet. Öyle daha etkili imiş çünkü mide asitleri biraz azaltıyormuş gibi şeyler okudum. Doktora nedense kızmadım, hatta başka dr.a gideyim dedim, içimden gelmedi yine ona gittim.

Keep biliyordum!!!! Söylemiştim hamile olabilirsin diye. Çoooook sevindim. Tebrik ederimm!!!

Canım için rahat olsun. Değerin çok iyi Bu sefer hemen tedbirini alırsın. Hiç merak etme. Her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle

keeepppppppppppppp inanmıyorummmm hamilesinnnnnn çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr
canım yaaa sonuna kadar hakettin sen bunuuu ya yemin ederim çokkkk sevindim senin adınaaa.
allahım bu sefer yüzüne gülsün sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımbenimmmm.
kızlar inşallah bu bereket hep devam etsin ve hepinizin yüzü gülsün inşallahhh.
çok az kaldı herkesin sırasıyla bu güzel haberini alıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok sağol canım benim, hemen aldık tedbirleri, inşallah hayırlısıyla tutacak bu sefer. Vallahi hiç ihtimal vermemiştim, ööyle ben dibe çökmeyim diye söylüyorsunuz sanıyordum.

baharcım çok sağol, inşallah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun en kısa zamanda

sen doktordan gelmeden yazmayayım dedi.canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.doktorun dediklerini yap yeter.Allah'a emanet.bişey olmaz hayırlsı ile inşallah.

kızlar inanır mısınız ara ara nefes almayı unutuyorum, olabilir mi böyle bir şey. Hala tam sevinç yaşayamadık, eşim eve geldi beni yatar görünce gözleri doldu. Kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyelim dedi. Bu zamana kadar içine atmış, ben de çok üzülmüştüm ben de etkilenmiştim ama belli etmedim dedi. Koca adam ağladı ya. Bi akrabamızın bebeğini görmeye gitmiş geçen hafta, bana söylememiş üzülmeyim diye, onu anlattı. K.annem hoplatıp zıplatmış bebeği, küçücükmüş eşim kucağına almaya korkmuş. Ah kızlar yaa, inşallah ailemiz tamamlanır. Tez zamanda hepimizin ailesi tamamlanır inşallah. Böyle durup durup abuk subuk yazıyorum inanın aklım yarı var yarı yok. Arada paylaşayım diyorum

Saol suzancim oyle bir donemdeyim ki yemegin hicbir turlusunu dusunemiyorum hicbir sey istemiyr canim .sana da bravo kilo vetmissin masallah
evet cnm gr gr bebgıme yaklasıyorum inslll
ınsl...cnmm kucagına alacaksın saglıcaklaa

daha neler var ıcımısde kalan bır bılsen ınsll ıyı gunlerde gulerek anlatacagız bırbırımıze bunlarııı amınnnnnn

ay sağol ya. bunların çoğunu bilmiodum. maydanozu biliodum bitek. evdeki nar sularını da dağıtayım eniyisi ben :)

birde alışverişte topuklu ayakkabı alcaktım. bugün bunu bende düşündüm rahat olmaz heralde diye. sen deyince hepten vazgeçtim. alışveriş giysi alışverişi olcak da haliyle çok gezilior ya. ondan zararlı olur mu diye merak ettim. bugün doktorda ayakta beklerken hem kasıklarıma hem belime ağrı girdi. psikolojik mi bilmiorum

keeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp inanmıyorummmmm. hamile misin. yanlış okumadım dimi.

vay be pekciciye bak sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…