iste buuuuuuuuuuu keeeeeeppppp
dedigin gibi doktora gidip hemen progestan basla canim
bak ben kac haftadir hala devam ediyorum
gerı donusummm tebrıklerrkeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp inanmıyorummmmm. hamile misin. yanlış okumadım dimi.
vay be pekciciye bak sen :)
yok canım biz daha önce düşük yaptığımız için veriliyor,sorunsuz ilerliyorsa başlanmazher gebelikte başlanır mı. bana doktor vermedi. bel ağrım da çok. normaal mi dedim normal dedi
cok tesekkur ederim,amiin. verdigin bilgiler de cok guzel sagolasin..benim degerim cok yuksek degil, neden bilmiyorum, az once tekrar kan verdim 2 saate cikacakmis insaallah artmistir
canim az once kan verdim , ekim 1'de deger 29 idi, adete 1-2 gun vardi, ekim 2'de 54.6 oldu, az once tekrar verdim, sanirim en az 150 falan cikmasi gerekiyor, bakiyorum da benim degerim dusuk gbi geliyor, senin degerin kan cikti, hayirli ugurlu olsun bu arada, saglicakla kucagina al insaallah.
pekbicici diyordu ki bu ay bi geridönüşümden bi de keepten hissediyorum.. ama biz pek inanmıyorduk hele benim imkansızdı(hani dr yumurtan yok demişti, acaba menapoz ya da kanser mi diye düşünürken bebek geldi). Sonra da Şenay diyordugerı donusummm tebrıklerr
pek cıcı ne yaptı kız sızee söle cabukkkkkkkkkk
kızlar çook teşekkür ettim resmen ben inanmazken siz inandınız, yumurtlamadım dedim, gebe değilim dedim ama sizin dedikleriniz çıktıcanım arkadaşlarım, Allah hamişleri ve bebişleri korusun diğer arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin. Resmen ruhum bedenimden bi metre yukarıda geziyor o kadar dengesiz bir ruh hali içindeyim ki anlatamam, ne hissettiğimden emin bile değilim ama emin olduğum bir şey var sizi çook seviyorum iyi ki varsınız canım arkadaşlarım
kkeeeeeeeeeeppppppppp inanamıyorum daha dün sen neler diyordun umutsuz umutsuz yok aşılama yok tüp
bak şimdi ne oldu
ya biri ayağını çok güzel sürümüş
tey tey tey
ne iyi etmişsin test yaparak
hem kan hem idrar
ne yalan söyleyim ben doktora inanmamıştım yumurta olduğunu düşünmüştüm
doktor tutunması için sıkı tedbir almış
maşaallah değerin de çok iyi senin adına çok sevindim
ben her hamile haberinde daha çok umutlanıyorum kendim için
valla canım hadi sen neyse de beni bilmesine ben de hayret ettimkeep :) seenle bebek bekleme süremiz de yakındı sanki öle hatılıyorum. galiba doğumda hemen hemen aynı olcak :) inş devamı gelir hepimizin :) çok sevindim. pek cicinin 2 de 2 yapmasına da hayret ettim :)
gerı donusummm tebrıklerr
pek cıcı ne yaptı kız sızee söle cabukkkkkkkkkk
hiç tanışmadık ama seni birkaç ay önceydi sanırım rahim filmi ile ilgili bir topikte görmüştüm içimden dua ettim sana. sonra tesadüfen yine topikte gördüm acaba hsg çektirdimi demiştim çektirmişsin. sonra baktım hamilelikten şüpheleniyorsun 3de çıkacak sonucum yazmışsın dün birkaç defa girdim ama seni bulamadım merak ettim dua ettim ve şimdi gördüm çok sevindim. 18 ay yazmışsın içime bir sızı girdi onu okuyunca garip oldum tanımadan hatta hiç sohbetim olmadan bir insana üzülüp sonra da sevindim:)))
benimde bebişim yok ama belirtilerin içinde bel ağrısı yazmışsın bende yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen kasık ağrısı ve yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan bel ağrılarım var. adetime 8-9 gün kaldı. inşaallah vardır diyorum ama umutsuzum yine. haa birde her ay beyaz akıntım olurdu bu ay da var ama çok sulu ve beyaz
neyse çok uzattım hayırlı uğurlu olsun
canıımm yaaa
çok teşekkür ederim. bende sana dua edeceğim. rahim filminden bu yana 2 ay geçti. galiba hamileyim :)
inş senn de vardır. ben testi günüm geçmeden yaptım. normalde yarın falan olmam lazımdı. salı günü test yaptım dayanamadım. bel ağrımda baydır var. yani belki 7-8 gündür vardır. belki daha fazla. sende az daha dayan yaparsın. ben belirtilere inandığımdn değilde yapayım da aklımdan çıksın diye yapmıştım.
sulu akıntı bende bi kaç gübdür var. kasıklarımda belirgin bi ağrı var benim. önceden de olmuştu ama bu daha belirgin
surunn kız ayaklarınızıııııııııııı hadı bakımm pek cıcı senay dan sona kım var kısssssssssss kalbı temız ınsan nerdesınnnnnnnnnpekbicici diyordu ki bu ay bi geridönüşümden bi de keepten hissediyorum.. ama biz pek inanmıyorduk hele benim imkansızdı(hani dr yumurtan yok demişti, acaba menapoz ya da kanser mi diye düşünürken bebek geldi). Sonra da Şenay diyordu
ınsl cnmm dua ılee ınsallahben dimi ben
bugün yemek için bi yere girdik. boş olan dükkan bizden sonra tıklım tıklım oldu. burasıda inş öle olr :)kendime de payımı biçtimm.. ohhh
halayy sonuda olsamm halaya durmak ıstıyorumm ulennnnnnnnnvalla canım hadi sen neyse de beni bilmesine ben de hayret ettimkendisine de söylemiştim, herhalde bana üzülüyor da öyle içinden geçiriyor diye düşünüyordum. Sağ olsun moral de verdi. Hadi ayağımızı bir güzel sürtelim, dün birisi demişti, halay ekibi soğumadan devamı gelsin diye gelsin inşallah
bızıde alsınn yaaaaaaakendi frekansına aldı :)
benim ovulasyon pazar günüydü o günden beri hiç kasık ağrım bitmedi ara ara giriyor yoklayıp çıkıyor 2 gündürde nasıl bir bel ağrısı anlatamam dün gece çok kötüydü test yapmıycam canım hayal kırıklığı olsun istemiyorum hayırlısı diyorum
nickinin altına da ya varis yazmışsın. ben bu arlar her gün o ismi zikrediodum. sende yapıo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?