Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9ay (ve diğer kızlar) hani sarı kantaron kullansam mı diyordun ya, işte sarı kantaron bebek hazırlığında iyi birşey değilmiş canım. Progestanın prospektüsünde sarı kantaron(st.john's worth) progesteron hormonu düzeyini düşürebilir diyor içmedin di mi

benim 3 ekimde 54,4 mü 54, 6 mı ne öle bişi çıktı. 2. si pazartesi olcak

gerı donusummm tebrıklerr

pek cıcı ne yaptı kız sızee söle cabukkkkkkkkkk
pekbicici diyordu ki bu ay bi geridönüşümden bi de keepten hissediyorum.. ama biz pek inanmıyorduk hele benim imkansızdı(hani dr yumurtan yok demişti, acaba menapoz ya da kanser mi diye düşünürken bebek geldi). Sonra da Şenay diyordu

keep :) seenle bebek bekleme süremiz de yakındı sanki öle hatılıyorum. galiba doğumda hemen hemen aynı olcak :) inş devamı gelir hepimizin :) çok sevindim. pek cicinin 2 de 2 yapmasına da hayret ettim :)

ben dimi ben

bugün yemek için bi yere girdik. boş olan dükkan bizden sonra tıklım tıklım oldu. burasıda inş öle olr :) kendime de payımı biçtimm.. ohhh

hiç tanışmadık ama seni birkaç ay önceydi sanırım rahim filmi ile ilgili bir topikte görmüştüm içimden dua ettim sana. sonra tesadüfen yine topikte gördüm acaba hsg çektirdimi demiştim çektirmişsin. sonra baktım hamilelikten şüpheleniyorsun 3de çıkacak sonucum yazmışsın dün birkaç defa girdim ama seni bulamadım merak ettim dua ettim ve şimdi gördüm çok sevindim. 18 ay yazmışsın içime bir sızı girdi onu okuyunca garip oldum tanımadan hatta hiç sohbetim olmadan bir insana üzülüp sonra da sevindim:)))

benimde bebişim yok ama belirtilerin içinde bel ağrısı yazmışsın bende yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen kasık ağrısı ve yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan bel ağrılarım var. adetime 8-9 gün kaldı. inşaallah vardır diyorum ama umutsuzum yine. haa birde her ay beyaz akıntım olurdu bu ay da var ama çok sulu ve beyaz

neyse çok uzattım hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
keep :) seenle bebek bekleme süremiz de yakındı sanki öle hatılıyorum. galiba doğumda hemen hemen aynı olcak :) inş devamı gelir hepimizin :) çok sevindim. pek cicinin 2 de 2 yapmasına da hayret ettim :)
valla canım hadi sen neyse de beni bilmesine ben de hayret ettim kendisine de söylemiştim, herhalde bana üzülüyor da öyle içinden geçiriyor diye düşünüyordum. Sağ olsun moral de verdi. Hadi ayağımızı bir güzel sürtelim, dün birisi demişti, halay ekibi soğumadan devamı gelsin diye gelsin inşallah

canıımm yaaa

çok teşekkür ederim. bende sana dua edeceğim. rahim filminden bu yana 2 ay geçti. galiba hamileyim :)

inş senn de vardır. ben testi günüm geçmeden yaptım. normalde yarın falan olmam lazımdı. salı günü test yaptım dayanamadım. bel ağrımda baydır var. yani belki 7-8 gündür vardır. belki daha fazla. sende az daha dayan yaparsın. ben belirtilere inandığımdn değilde yapayım da aklımdan çıksın diye yapmıştım.

sulu akıntı bende bi kaç gübdür var. kasıklarımda belirgin bi ağrı var benim. önceden de olmuştu ama bu daha belirgin

keep senn değer kaçtı. şu takvimden sende yapsana.

benim ovulasyon pazar günüydü o günden beri hiç kasık ağrım bitmedi ara ara giriyor yoklayıp çıkıyor 2 gündürde nasıl bir bel ağrısı anlatamam dün gece çok kötüydü test yapmıycam canım hayal kırıklığı olsun istemiyorum hayırlısı diyorum

surunn kız ayaklarınızıııııııııııı hadı bakımm pek cıcı senay dan sona kım var kısssssssssss kalbı temız ınsan nerdesınnnnnnnnn
ben dimi ben

bugün yemek için bi yere girdik. boş olan dükkan bizden sonra tıklım tıklım oldu. burasıda inş öle olr :) kendime de payımı biçtimm.. ohhh
ınsl cnmm dua ılee ınsallah
halayy sonuda olsamm halaya durmak ıstıyorumm ulennnnnnnnn
kendi frekansına aldı :)
bızıde alsınn yaaaaaaa

nickinin altına da ya varis yazmışsın. ben bu arlar her gün o ismi zikrediodum. sende yapıo musun

keep ve geridönüsümkutusu kızlar çok sevindim tebriklerrrr
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
benimde transferim yapıldı bugün 5.günüm
12sinde test yapırcam inşallah güzel haberler vermek nasip olur

keep ve geridönüsümkutusu kızlar çok sevindim tebriklerrrr
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
benimde transferim yapıldı bugün 5.günüm
12sinde test yapırcam inşallah güzel haberler vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…