Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canimmmmmmmmm sabirsizlikla bekliyorum hamileyim yazdigin gunu
ve cok cok cok istiyorum senden guzel haber almayi
bak dedim hamis isaretliycem tabloda seni bu ay

her gebelikte başlanır mı. bana doktor vermedi. bel ağrım da çok. normaal mi dedim normal dedi
burda her hamileye ilk 3 ay veriliyor ama turkiyede bildigim kadariyla doktor sorun gorurse veriyor, yani onceden dusuk yasamis, ya da simdiki hamileliginde lekelenmesi olan, ya da dusuk tehdidi olan hamilelere verilir. doktorun vermediyse hic gerek yok, zaten baya agir bir ilac yatak dosek yatiriyor insaniben de 12. hafta dolsun birakayim diye gun sayiyorum.
mutluluk aıledır

cok hosuma gidiyor benim bu resim ya
cok duygulaniyorum her baktigimda

keep senn değer kaçtı. şu takvimden sende yapsana.
benim değer 112,63 tü canım ama ben o takvimi daha önce yaptım bu sefer hemen yapmak istemiyorum korkuyorum

canım çok sağol, inşallah tutmuştur hadi 12sine şurda ne kaldı

Son düzenleme:

canım benm inşAllah sağlıkla tutunmuştur bebişin Türkiyede alcam senin hamiş haberini sanırım ilk gittiğim sıralar giremem
hadi nişAllah :26:

listede 17 kişi kalmış kızlar bu sayı inşAllah sıfırlarıda görür...
birer birer herkes sağlıkla hamiş kalır inşAllah

günaydın herkeseee funda sanırım bi sen burdasın nasılsın yoldaşşşş

yaaa dpolardasın ve düşüş olmuş ya ama bana sanki yerleşme gibi geldi yaaa hadi inşallah

yaaa dpolardasın ve düşüş olmuş ya ama bana sanki yerleşme gibi geldi yaaa hadi inşallah

Ah canımmmmm
Sabah az adet gelmiş yoğunluğuna göre giricem tabloya onu bekliyorum
Önceki ölçümler olmadığı için çizgiyi yanlış yere çekmiş ff
Üzülmedim ama eğer gelicekse bu haftasonu gelsin diye dua ediyodum çünkü çizgi çektiği yerde bırakmıştım çalışmayı
Sevindim anlayacağın

Pekbicici seni rüyasında görmüştü hadi inşallah ateşin düşmezde gelir bebişin varmı belirtin seninde diğer kızlar gibi yani hamiş olanlar canım benim inşallah hamilesindir

Son düzenleme:

belirti düşünmeyeye çalışıyorum çünkü son 4 aydır vücudum öle oyunlar oynuyoki o yüzden yok bide canım bizim çalışmalar pek yoktu hayırlısı tabi herşeyin az kaldı haftaya gömreceğiz bakalım inşa hamileyimdir benimde bütün isteğim bu

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın hemen öyle umutsuzluğa kapılma belki sırada sen varsın kim bilir yaa bu ay ben istiyodum bi ikizler bebek ama yumoş yok aasını satayım

fundacım gönlüne göre olsun inşa ben bu hamişlerin tblosunda 26.gün çatlayanına bile rastlamıştım ama bu ay olmazsa bidahaki ay ikizleri kovalarsın inş gönlüne göre olur

kizlar gunaydiiineveryy 11haftadasin canim yaa
lillum senin tablo da guzel gidiyor canim
vallahi ates listesi azaldikca azaliyor kimse kalmayacak yakinda insallah

yarin buyuk gun ama belli olmaz belki bu sefer dusmez bilemyiz canim
hemen umutsuzluga kapilma

ffye göre daha dpo 7 deyim ama normalde dündü bat tablolarda adetin yakın olduğunu sölüo bu durumda işe gelince de ateşim düşüşlerde hiç yüksek çıkmadı daha ama tabi belli olmaz bu durumlarda kendimi kötüye hazırlamam gerekir gelirse bebişim büyük sevinç olur

cok sukur canim geciyor zaman bakalim
esim de yanimda olmadiginda su gibi aksin gecsin istiyorum simdiden duygusala bagladim ayrilcaz diye ( ama bebegimiz saglikli olsun saglikla dunyaya gelsin de katlanicam
bir bakariz cabucak ilerler senin de canim

yarin buyuk gun ama belli olmaz belki bu sefer dusmez bilemyiz canim
hemen umutsuzluga kapilma

ayy hakkaten çok ilginç geldi şimdi bana hesapladığıma göre eğer geçen tabloyla aynıysa eggwhite gördüğüm 16.gün çatlamış oluyorum ve bu durumda yarın büyük gün oluyor ama ateş çok inişli çıkışlıydı bu ay sence 16.gün mümkün mü canım _????

evet tablonun daimi üyelerindeniz şuandan itibaren şenay funda rezene ben başı çekiyoruz hayırlısı bakalım ateş güzel gözüküyoda dikkatini çektimi hiç bi önceki ayın tablosunda dpoların sonları aynı onu konuşuyoduk everyle

insallah canim, ne zaman senin donus?sonucta esinden ayrilacaksin ama annecigine kavusacaksin..hem neyse ki eskisi gibi degil,skype var tel var hergun gorursun yine esini.ahh canim ya bu bebisler icin nelere katlanilmaz,buyuyp tekmeleri ile ben burdayim anne dediginde gozunde kimse kalmayabilir

evet canim ilginc denk gelmis hakkaten ama everye katiliyorum daha bisi belli olmaz ki zaten eger cizgi dogru yerdeyse daha erken,teste fln yanasma diye soyluyorum. bu arada test konusunda da bisi anlatayim,bnm muhtemelen kanda 50flnken 20mlu test sipsiliik cikmisti.onlara da cok itimat etmemek gerekmis,bugun tekrarladim hala epey silik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…