fundacım gönlüne göre olsun inşa ben bu hamişlerin tblosunda 26.gün çatlayanına bile rastlamıştım ama bu ay olmazsa bidahaki ay ikizleri kovalarsın inş gönlüne göre olur
canım yalnış ifade etmişimikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü
evet canim ilginc denk gelmis hakkaten ama everye katiliyorum daha bisi belli olmaz ki zaten eger cizgi dogru yerdeyse daha erken,teste fln yanasma diye soyluyorum. bu arada test konusunda da bisi anlatayim,bnm muhtemelen kanda 50flnken 20mlu test sipsiliik cikmisti.onlara da cok itimat etmemek gerekmis,bugun tekrarladim hala epey silik.
evet canim ilginc denk gelmis hakkaten ama everye katiliyorum daha bisi belli olmaz ki zaten eger cizgi dogru yerdeyse daha erken,teste fln yanasma diye soyluyorum. bu arada test konusunda da bisi anlatayim,bnm muhtemelen kanda 50flnken 20mlu test sipsiliik cikmisti.onlara da cok itimat etmemek gerekmis,bugun tekrarladim hala epey silik.
canım yalnış ifade etmişimikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü
kızzz Allah iyiliğini versin inş ya bebiş bi gelsin hangi burçtan olursa olsun
yengeçç olmasın mı?? :)
yengeçç olmasın mı?? :)
napayım bende kendimi böyle oyalıyorumyoksa bu aylar geçmiyor anacığımm
bnm bu 20likler al-bi idi,bi de miratechlerim varitirafta bulunayım test aldım ama tutuyorum kendimi daha yapmadım yapmam da inş tutcam kendimi daha çok erken zaten sen hangi testi alıyosun canım
kızlar bende şöyle duymuştum anne ve baba hava grubundaysa burçlarda bebek de o grupdan oluyormus ne kadar doğru bilemem :))
bnm bu 20likler al-bi idi,bi de miratechlerim var
bnm bu 20likler al-bi idi,bi de miratechlerim var
onları dün aldım yarın yapacağımbenimde miratech peki miratechte iyi değilmi onda da mı silik çıkmıştı
5.haftanın içindesin diyorbirde kızlar bişi sorcam. bu gebelik takviminde neden 5. hafta dio. bi hafta ileri mi sölüo
onları dün aldım yarın yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?