Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundacım gönlüne göre olsun inşa ben bu hamişlerin tblosunda 26.gün çatlayanına bile rastlamıştım ama bu ay olmazsa bidahaki ay ikizleri kovalarsın inş gönlüne göre olur

canım yalnış ifade etmişim ikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü

canım yalnış ifade etmişim ikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü

kızzz Allah iyiliğini versin inş ya bebiş bi gelsin hangi burçtan olursa olsun

itirafta bulunayım test aldım ama tutuyorum kendimi daha yapmadım yapmam da inş tutcam kendimi daha çok erken zaten sen hangi testi alıyosun canım

benm de çok silikti. gölge gibiydi

everyyyy

bebişin embiryoluktan çıkmış öyle yazıyor kızımız büyüyor desene belkide oğluşun

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum işte benim ateş tablom yumurta geliyorr galıbaa akıntı olayından pek annamadığım için çamaşırıma göre kuru olanı işaretledim ben beceremedım galıba bu akıntı olayını

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bende şöyle duymuştum anne ve baba hava grubundaysa burçlarda bebek de o grupdan oluyormus ne kadar doğru bilemem :))

ben ateş eşim hava.

çocukda galiba ikizler oluyor. takvime göre 14 haziran. ikizler dimi. belli olmaz tabi de. ikizler hava mıydı

bnm bu 20likler al-bi idi,bi de miratechlerim var

benim de ilk yaptığım albiydi. 25 likti. öteki 20 likle hemen hemen aynı siliklikte gösterdi. hem al bi yi daha önce yapmıştım. o test için ii diolaardı. hemde ucuz. 3 tl. ama bu herkeste farklıymış galiba. idrarda görünmesi.

keep silik çıkma aşamasını da paylaşsaydın ya. kana gitmeden :) hemen kana mı gittin. gerçi ben senin yazdıklarını geç gördüm zaten. an ve an şahit olamıcakmışım zaten :)

sen 2. öğretim mi giriosun derslere. birde şu anki duruma göre bebeğin doğum günü ne zaman

birde kızlar bişi sorcam. bu gebelik takviminde neden 5. hafta dio. bi hafta ileri mi sölüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…