Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu sene 2.öğretim,1.öğretim ne verdilerse giriyorum bakalım nasıl altından kalkacağım..bnm ilki o kadar silik çıkmıştı ki buharlaşma çizgisi sanmıştık, anca şaşı bak şaşır yöntemi ile görülüyordu yapıcam onlardan bi kolaj ama, atmıyorum, saklıyorum hehe

ateşim gittikçe düşüyor kalktığımdan beri hiç yüksek çıkmadı gittikçe de düşüyor

aynen benim ki de öleydi. silik çizgilere baktım netten benimki öle değildi. sanki altaki şeritin yansıması gibiydi. ben attım gitti ya. saklayamam ben onu. aklıma gelir hep :) poşette bile saklayamam. ama çift çizgi görmeyi çok istemiştim. bi tane alıp koyu çizgi görmek için yapsam mı bende :)

kızlar bende şöyle duymuştum anne ve baba hava grubundaysa burçlarda bebek de o grupdan oluyormus ne kadar doğru bilemem :))

kız öyle bişey olsa yanardım bennnn bu ay olmucağına göre taaa 4 ay sonra hamile kalabilirim demekkkk bence öyle bişey olmaz canım yaa hiç bir kılıfa uyduramadım kafamda açıkçası :44::44:

4+1 demek 4 bitti üstüne 5'in içinden 1 gün aldın demek, bu takvim içinde olduğun haftayı gösteriyor ki iyi birşey bazen kritik değişimleri takip edebiliyorsun

ben o 4 +1 biri şöle düşünmüştüm. 4. haftanın 1. günü gibi

kızz hala niye yapıosun :) özelde mi yapıosun kan testlerini. sana 2 günde bi gel dediler mi
evet canım özelde, iki güne bir artışı kontrol ediliyor. Benim ilk seferinde bi kere test yapmıştım sonra kana gitmiştim bir defa ve iki hafta sonrasına randevu verilmişti, o arada da düşmüştü. Şimdi bunda biraz abartıyor olabilirim ama ne yapılacaksa yapacağım ki içim rahat olsun..sonuçta stresimi bile azaltsa o testler o da birşey diye düşündüm.Allah kimseye yaşatmasın düşük çok ağır şey, o habere rağmen dün eşimle benim yüzümüz gülmedi anca ağladık bugün sabah biraz biraz gülümsemeye başladık

lillum bırak o dereceyi elinden canıım, önemli olan bazal ateş, biliyorsun. gün içindekinin bir sürü nedeni olabilir

ben hala ölçüyorum ateşimi. biraz düştü. bu normal mi. bazen aklıma gelio pazartesi günkü sonuç düşük çıkarsa falan diye. korkuyorum

yap da fotosunu çek hatıra olur bebiş büyüyünce

ben hala ölçüyorum ateşimi. biraz düştü. bu normal mi. bazen aklıma gelio pazartesi günkü sonuç düşük çıkarsa falan diye. korkuyorum
korkma diyeceğim ama günde kaç defa tuvalete gidip kontrol ettiğimi bilsen şaşarsın, bi süre olacak galiba korku,ama sen bana bakma canım benim cidden psikolojim bozulmuştu ve o travmayı bir süre daha atlatamam sanırım. yoksa normal bir hamilelikte benim gibi olmuyor insanlar

Son düzenleme:

bende henüz tam sevinemiorum. ya düşerse değerler korkusu var. takvimi o yüzden yapmıcaktım. eşime de o yüzden sölemiceektim. sonra dedim düşerse de en azından bu anı yaşayım. sonrasında üzülsem de en azından şimdi sevineyim diye. doktor bana 2 günde bir vermedi. kan testini devlet hastanesinde yaptırıyorum. bi çarşamba yaptırmıştım. 2. sini pazartesi ne attı. pek ilgili bi doktor değil devletteki. şimdilik eve yakın diye oraya gidiyorum. sonrasında daha ii bi hastane var oraya gideceğim inş.

ya aslında Allah korusun kötü bişi olacaksa her zaman olabilir zaten. diğer aylarda da tehlikeli olabilir. ama insan endişe etmeden duramıyor işte. bazen çok bilmek ii değil derler ya. kimyasalı falan bilmesem belki daha rahat olcam .

aslında bak ikinci testi istemiş ilgilemiş yani, değerin 1500'ü bulmasını beklememiz lazım şimdi. Muhtemelen aynı zamanlarda göreceğiz seninle bebişlerimizi

Son düzenleme:
kız öyle bişey olsa yanardım bennnn bu ay olmucağına göre taaa 4 ay sonra hamile kalabilirim demekkkk bence öyle bişey olmaz canım yaa hiç bir kılıfa uyduramadım kafamda açıkçası :44::44:

valla bilmiyorum canım ben öyle duydum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…