Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyi olacak inş. herşey yohkum benim en yakın arkasdasşımında beşına geldi senin yaşadığın hamileliğin 3. ayında kocası isyan etmişti annesinin evine götürüp bıraktı onra düzeldi herşey inş. sizinde düzelecek birbirinize zaman veri sadece

öksürük bu akşam başladı. burnum silinmekten yara oldu artık. hapşırık falan var. ateşli hissediom kendimi. kafam çalışmıo sanki

ve grıp oksuruk demısken cıddı bı salgın var
felaket bısey hala bogusuyorum
herseye katlanıyorum da bu oksuruk yok cok fena
kasıklarım agrıyor artık sureklı oksurmekten ve kendımı kasmaktan
bebegımınde beynı dondu ıcerde bsy olmasa barı...
Ihlamur ballı sut fln ıste bunlarla ıdare edıyoruz.
Ins hepımız sıfa buluruz bıran once.

sağol canım, o derdin tasan arasında beni görmüşsün..iyiyim çok şükür ilaçlar vs. bu sefer inşallah kavuşacağım evladıma. Seni de böyle güçlü görmek beni çok sevindirdi. Yine de ben barışacağınızı düşünüyorum. Siz eşinle karşılıklı, tutkulusunuz galiba..bütün duygular uçlarda Eh kötü yanı kavgası da fena oluyor, az biraz ayrı kalın gör bak,kızlar demişti diyeceksin pişman olacak (bilmiyorum belki sen de olabilirsin biraz).Ama hiç bir tutku evlatlarımıza duyduğumuzdan daha büyük değil,o yüzden toparlanmak lazım (muhtemelen herkes söylüyordur sen de biliyorsundur ama bi de ben diyim) güzelce beslenmek lazım, dinlenmek lazım. İnşallah kısa zamanda düşündüğün tek sorun bebeğin karyolasının rengi olur canım

ya ağırlaşıyorum sanki. evde bi gün dinlensem ii olcakda bizde de izin almak bi mesele. izin alıosunda sonrasında ders iptali için haber vermek gerekio öğrencilere. bende stres yapıom.

öksürük bu akşam başladı. burnum silinmekten yara oldu artık. hapşırık falan var. ateşli hissediom kendimi. kafam çalışmıo sanki
yok mu kursun sekreteri neyim, o haber versin, gerçi ben bugün işe gittim sanki evde kaldığım günlerden daha iyi gibiyim temiz hava mı iyi geldi nedir..
bizim bu hastalık geçmek de bilmez şimdi sanırım aynı virüs ya, bende de öksürük feci ama yokh cum korkma bişi olmaz bebeğe kırk kat örtüye sarınmış şimdi onlar

o süpersin ben de hastalanmaktan korkuyorum. çünkü kurulu saat gibi ekimin sonlarında ben mutlaka hasta olurum ki o biçim

bu arada o resimdeki çocuk "bebek firarda" filmindeki çocuk

Evet haklısınız o belkı pısman olacak falan..hatta suan pısman belkı.
Ama ben devam etmek ıstıyomuyum artık? Bazı hataların telafısı guc.
o konuda tereddutlerım var. Unutmam sındırmem zor.
Bugun sorarsanız tavrım net tabıkı. Cok kınlıyım.
Ama zaman en ıyı ılac. Bana zaaman lazım. Belkıde bu ser de de bı hayır var.
Bılmıyorum tabı sadece zaman gosterecek.
Sonsuz sukur olsun kı Bebegım var o bana bı yol gosterecek belkı..
Annelık duygusu bana bu sabrıda veren kımbılır.
Ben sadace buyuk konusmuyorum.
Hayırlısı dıyıp duaya sıgındım.

ben de bir an önce uyumak istiyorum ki sabah çabuk olsun
ama böyle sabahları beklediğim geceler 40 kere uyanırım ben ayrı mesele
uyku yok gözlerimde, yatsam gelir mi ki

canım bak kendin de demişsin zaman lazım diye, emin ol geçer kinin..eşin bir hata yaptı ona lafım yok ama siz onca kavganın ardından bebek yokken ayrılmadıysanız belli ki seviyorsunuz birbirinizi bi de bebek gelecek mis gibi

yokh canım herşey düzelicek inşAllah ,canım benm hepimiz bazen yaşamamamız gereken durumlarda bulunuyoruz
evlilik bu sanırım benm düşlerimdeki evlilikte hiç kavga ,sıkıntı hüzün keder yoktu hep aşk vardı...
ama öğrendimki hem acısıyla hem tatlısıyla evlilik...
yani kavgalarda, barışmalarda ,dingin giden evlilikte hepsinde biraz bulunuyomuş...
en kısa zamanda hastalığını atlatırsın inşAllah ve eşinle hayırlı bi şekilde barışırsınız tekrar .
büyük konuşmamakla iyi yapıyosun insan sinirliyken söylediği bi çok şeyi sonra yutabiliyomuş ,bunu geçenki tartışmada yaşadım...
Rabbim yuvalarımıza huzur versin en önemli şey evlilikte ,
sizinde bebeğiniz yuvanıza huzur mutluluk sağlık getirsin inşAllah

shnay canım nasılsın iyisindr inşAllah ,ne güzel enerji dolmuşun böyle maşAllah ,inşAllah bu ayın sonu bebiş olur

every sende bulantılar artmış sanırım umarım en kısa sürede geçer cnm yeğenime selamlar

pekbicici benm nickimide an nolur bak bu ay tüp bebeğe gidiyoruz kısmetse(13 ekim gibi) inşAllah planladığımız tarihlerde gelir regil.

bebişimolsun dan haber varmı kızlar...bana umut olur inşAllahsağlıkla gelir bebişi.

bana gelecek olursak bizde nasipse 11 ekimde yani perşembe günü yola çıkıyoruz cuma günü varırız inşAllah
yarın ilacım bitiyor ve 3-4 .gün sonra regil gelir demişti dr
inşAllah oraya varınca olurum.
cumartesiye randevu aldık :18:
dualarınızı eksik etmeyin kızlar ....
çok heyecanlı ,ve endişeliyim ,bide regil ne zaman gelcek endişesi var ,inşAllah orda gelir de kafam rahat olur...

kızlar bide ayıptır söylemesi son 2 ilişkimdede kanamam oldu neden acaba anlamıyorum mercan rengi gibi oldu hemde baya geldi sonra kesildi,bide bu hapa başladığımn 2. haftasından beri simsiyah leke geliyodu ben ilaçdandır diye pek oralı olmadım geçer sandım ...sizce neden?

canım inşallah ilk denemede tutar,bebişinle dönersin evineilişkideki kanamayı doktora bi sor kesin,güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın herkese ateş ölçmeyeceğim artık çünkü bebek için çabalamayacağımm inceldiği yerden kopma noktasındayım ben bu adamın yaptıklarından umursamazlığından yalancılığından bencilliğinden bıktım usandım taşıyacak gücüm yok ezildim bunca yükün altında herşeyi sineye çektim ama pesss benden bu kadar kızlar inşallah sizler çok mutlu olursunuz Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin sizlere inşallah

guzel haberlerini bekliyorum canim benim
iyi yolculuklar simdiden belki firsat bulup giremezsin son 2 gunun kalmis
hersey gonlunuze gore olsun huzurlu bir tatil olsun ve donus de bebisli
opuyorum seni

kanamayi sakin atlama doktoruna soylersin gittiginde ya da burdakine bilmiyorum
dogum kontrol hapi kullanirken ara kanamalar oluyor az miktarda ama acik pembe gibi oluyordu sanirim
umarim onemsizdir sorarsin canim doktoruna

umarim halledersiniz canim durumunuzu sorununuzu
oturup iyice bir konusma zamani sanirim
sikayetlerini bir dile getir bakalim sakince, tartismadan
yarin baska bir ruh haliyle uyanmani dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…