Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinnnnnnnnn

ve ben uykucu uyandim ama hapin saati falan kalmadi hala icmedim
esimi yolcu ettikten sonra baygin gibi yattim yine
telin sarji bitiyormus otup durdu diger odadan her otmede uayndim yine daldim
boyle olunca uyan yat bas agrim var
bebis ac benim istah sifir birseyler yapmam lazim gorusuruz

umarim halledersiniz canim durumunuzu sorununuzu
oturup iyice bir konusma zamani sanirim
sikayetlerini bir dile getir bakalim sakince, tartismadan
yarin baska bir ruh haliyle uyanmani dilerim

sağol everycim konuşulcak bi yanı kalmadı bunun mesaj attım benden hizmetçilik beklemesin bundan sonra herbir ihtiyacını dışardan görebilir çünkü benim merhametim sevgim saygım hizmetimde olamaz sakinim çünkü defalarca sakin kalmaktan başka çarem yoktu şimdi alıştım dün telefonda en son sözü boşanalım olan ve bir yere söz verdiği için sadece işi düştüğü için benimle muhatab olan eve geldiğimizde de önce bilgisayarı açıp ayrı odada uyuyakalan bir adam için parmağımı oynatmam gönlümü almak için ne yapıyoki hiçbirşey üstelik bu kaçıncı hatası kaçıncı affedişim bukadar da rahat bi adam işte benimde onun kadar umrumda evlilik artık

ah canım benim, biliyorsun oluyor öyle şeyler eşler bu bebek hazırlıklarında bi değişiyor ama bak ne kadar çok istiyorsun, ar zor halletmeye çalış anlatmaya çalış. Şimdi senin de moralin pek muhteşem sayılmaz,istersen biraz bekle (belki o zamana hatasını anlar kendisi gelir)adet bitene kadar ama bu arada doktor kontrollerini aksatma lütfen. Tedavini kontrol ettir. Canım en verimli aylardasınız, sakın bu ay pes etme

gunaydin taze anne
nasil hissediyorsun kendini?
bebis ne gibi sinyaller veriyor sana
saglikla buyusun, kocaman olsun, 40. hafta heyecanini yasayalim, doguralim insallah
vallahi grip belirtileri ile bebiş belirtileri birbirine karışmış durumda. Bir de aldığım ilaçlarınkiler eklenince bende belirtiden bol birşey yok ama sadece bir gazım var "bu sadece bebektendir" diyebileceğim

maşallah 11.haftaya gelince hapın fln önemi azalıyor tabi ne kadar daha kullanacakmışsın canım? bulantılardan mı iştah yok sende?:44:

maşallah 11.haftaya gelince hapın fln önemi azalıyor tabi ne kadar daha kullanacakmışsın canım? bulantılardan mı iştah yok sende?:44:

ben doktorum tatildeydi aradim hamileyim dedim, hemen progestan basliyorsun dedi
ben dinlemedim guvenemedim hemen, o ara keseyi gormeye falan gittim baska doktora vajinal ulrason yapildi
kadin dondu hapi icmedigimi ogrenince hemen basliyorsun, bu saglikli bebeklerin dusmesini engelliyor keseyi bozulmasin diye koruyor dedi o dakika kostum aldim hapa basladim
o zaman 12. haftaya kadr icicen demisti
simdi de her telde muayenede ic diyor ama buyuk ihtimal 12. hafta biraktirir ya da ben turkiyeye gelene kadar kullansam mi diyorum bne bu uzun ucak yolculuklarindan biraz tedirginim bakalim doktora soylerim belki braz daha kulanirim gidene kadar ya da ne derse bakalim. gorunurde 12. haftaya kadardi.
ben pek birsey yiyemiyorum canim ya gitmiyor ozellikle aksam bir basliyor, asiri tiksintim var. neyseki 10. haftaya kadar asiri yoklamadi etimi, kurubaklagili, sutumu herseyi aliyordum ama simdi olmuyor bakalim gecicidir umarimzaen ulkeme gelince mis gibi yiyecekelr isahim acilir gibi geliyor bir de annem yapinca bana kokmaz hazir yemege oturmak da iyi oluyor. esim arada yapiyor ya da is yerinde yaptiriyor iyi oluyor bana

Günaydııııınnn güzelliiikleeerrrrrr

işte öyle çıkar
inşallah + çıkar hayırlısıyla

iyi geceler canım

Çıkar çıkarrr
İnşallaaahhhh

pekbicici benm nickimide an nolur bak bu ay tüp bebeğe gidiyoruz kısmetse(13 ekim gibi) inşAllah planladığımız tarihlerde gelir regil.

Canımm hepiniz için dua ediyorumm, Rabbim hepiniz için kabul etsin dualarımıı
Ama sanki ilk transferde başarı olacaksınız, reglini kafana takıpta kaçırtmaaa
Ne kadar stres yaparsan okadar geçikir tatlımm
Sen oyüzden gerçekleşcek olann transferi ve başarılı olduğunuzu düşünn
Rabbim hayırlısıylaa mutlu haberlerini verdirtmeyi nasip eylesiiinn

günaydın kızlarşööyle güzel güzel haberler alalım bugün inşallah

Alacağızz gibii gibii, bu ay arkası gelecek ama kimdeenn :26::26:

Canımm sen kendini çok yıprattınnn
Çokkk aklına taktınn ve buda artık bıkkınlığı getirtiii
Ama senin vazgeçme değil daha bir umutlu ve hevesli olman gerekk
Eşlerin hepsi hepsi aynı canımm
Senin ki Ahmet, benim ki Mehmett
İsim cisim farklı ama düşünce yapısı, yaklaşım aynıı
Peeeesss deme tamam mııı
Sen havluyu atarsan herşey sıfırlanırr
Şu noktadaa bırakmaa
Hep Rabbim hayırlısı neyse öyle olsun dee
Senin dpolarda belirtilerini bekliyoruz dahaa

evry nasılsın ? bebişimiz naısl? bu kotu koku alma olayı azalıcak bır sure sonra daha rahat yemek yıyceksın bıde ıstahında acılıcak ılerkı haftalarda sen farketmesende en azından ben farketmemıstım dun konusuyoduk benım ıstahım acılmamıstı dedım esım atıldı acılmıstı dıye masallah zaman zaman benden bıle fazla yıyodun dedi ben hıc farketmemısım :) bunun dısında tıksındıgın ve agzına koyamadıgın bırsey varsa o devam eder bende oyle olmustu hala tavuk yıyemıyorum kokusuna dayanamıyorum bıle. kotu kokularıda daha fazla algılar oldum.

evet every doğru söylemişsin hap sırasında ara kanama oluyor insanı bezdiriyor

efesude iyi yolculuklar herşey istediğin gibi olur umarım

günaydın kızlarşööyle güzel güzel haberler alalım bugün inşallah

özel mesaj attım okudun mu

canım şimdi sen adetin sana verdiği psikolojik sıkıntılarla herşeyi olumsuz görmeye başlamış olabilirsin
2 gün geçsin bu durum geçer sen de bilirsin
ben de sinir küpü olurum adet olunca

kızlar aklıma bişey takıldı yaa doktor bana 2 gün sonra gel tekarar bakalım belkı sonra gün aşırı çağırırım dedi hem tahlılınede bakarız dedi benim perşembe günü mü gitmem lazım şimdi kafam allak bullak oldu valla

git canim
belki olusmakta olan yumurta gorur ona gore tedavi onerir

lilyumcum hakkında hayırlısı olsun inş. biraz sakinleş sonrasında her şey düzelecek inş.

efesudecim inş. dönüşünde bebeğin seninle olur tedavin çok başarılı geçer inş.

ama adet gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünüp stres yapma biliyorsun ki stres adet geciktiriyoer kendim çok yaşadığım için diyorum. doktor gelir dediyse gelir inş. olur muyum olmaz mıyım diye çok düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…