umarim halledersiniz canim durumunuzu sorununuzu
oturup iyice bir konusma zamani sanirim
sikayetlerini bir dile getir bakalim sakince, tartismadan
yarin baska bir ruh haliyle uyanmani dilerim
umarim halledersiniz canim durumunuzu sorununuzu
oturup iyice bir konusma zamani sanirim
sikayetlerini bir dile getir bakalim sakince, tartismadan
yarin baska bir ruh haliyle uyanmani dilerim
ah canım benim, biliyorsun oluyor öyle şeyler eşler bu bebek hazırlıklarında bi değişiyor ama bak ne kadar çok istiyorsun, ar zor halletmeye çalış anlatmaya çalış. Şimdi senin de moralin pek muhteşem sayılmaz,istersen biraz bekle (belki o zamana hatasını anlar kendisi gelir)adet bitene kadar ama bu arada doktor kontrollerini aksatma lütfen. Tedavini kontrol ettir. Canım en verimli aylardasınız, sakın bu ay pes etmegünaydın herkese ateş ölçmeyeceğim artık çünkü bebek için çabalamayacağımm inceldiği yerden kopma noktasındayım ben bu adamın yaptıklarından umursamazlığından yalancılığından bencilliğinden bıktım usandım taşıyacak gücüm yok ezildim bunca yükün altında herşeyi sineye çektim ama pesss benden bu kadar kızlar inşallah sizler çok mutlu olursunuz Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin sizlere inşallah
vallahi grip belirtileri ile bebiş belirtileri birbirine karışmış durumda. Bir de aldığım ilaçlarınkiler eklenince bende belirtiden bol birşey yok ama sadece bir gazım var "bu sadece bebektendir" diyebileceğimgunaydin taze anne
nasil hissediyorsun kendini?
bebis ne gibi sinyaller veriyor sana
saglikla buyusun, kocaman olsun, 40. hafta heyecanini yasayalim, doguralim insallah
henüz çatlamamışsın canım, iki güne bir çalışın tembellik yokgünaydın kızlar :)
işte benim ateş tablom.bu sabah kan testimi verdim kızlar (e2) akşam sonucu alcam yarında doktora göstercem :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
maşallah 11.haftaya gelince hapın fln önemi azalıyor tabiGunaydinnnnnnnnn
ve ben uykucu uyandim ama hapin saati falan kalmadi hala icmedim
esimi yolcu ettikten sonra baygin gibi yattim yine
telin sarji bitiyormus otup durdu diger odadan her otmede uayndim yine daldim
boyle olunca uyan yat bas agrim var
bebis ac benim istah sifirbirseyler yapmam lazim gorusuruz
maşallah 11.haftaya gelince hapın fln önemi azalıyor tabine kadar daha kullanacakmışsın canım? bulantılardan mı iştah yok sende?:44:
işte öyle çıkar
inşallah + çıkar hayırlısıyla
iyi geceler canım
pekbicici benm nickimide an nolurbak bu ay tüp bebeğe gidiyoruz kısmetse(13 ekim gibi) inşAllah planladığımız tarihlerde gelir regil.
günaydın kızlarşööyle güzel güzel haberler alalım bugün inşallah
günaydın herkese ateş ölçmeyeceğim artık çünkü bebek için çabalamayacağımm inceldiği yerden kopma noktasındayım ben bu adamın yaptıklarından umursamazlığından yalancılığından bencilliğinden bıktım usandım taşıyacak gücüm yok ezildim bunca yükün altında herşeyi sineye çektim ama pesss benden bu kadar kızlar inşallah sizler çok mutlu olursunuz Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin sizlere inşallah
ben doktorum tatildeydi aradim hamileyim dedim, hemen progestan basliyorsun dedi
ben dinlemedim guvenemedim hemen, o ara keseyi gormeye falan gittim baska doktora vajinal ulrason yapildi
kadin dondu hapi icmedigimi ogrenince hemen basliyorsun, bu saglikli bebeklerin dusmesini engelliyor keseyi bozulmasin diye koruyor dedi o dakika kostum aldim hapa basladim
o zaman 12. haftaya kadr icicen demisti
simdi de her telde muayenede ic diyor ama buyuk ihtimal 12. hafta biraktirir ya da ben turkiyeye gelene kadar kullansam mi diyorum bne bu uzun ucak yolculuklarindan biraz tedirginim bakalim doktora soylerim belki braz daha kulanirim gidene kadar ya da ne derse bakalim. gorunurde 12. haftaya kadardi.
ben pek birsey yiyemiyorum canim ya gitmiyor ozellikle aksam bir basliyor, asiri tiksintim var. neyseki 10. haftaya kadar asiri yoklamadi etimi, kurubaklagili, sutumu herseyi aliyordum ama simdi olmuyor bakalim gecicidir umarimzaen ulkeme gelince mis gibi yiyecekelr isahim acilir gibi geliyor bir de annem yapinca bana kokmaz hazir yemege oturmak da iyi oluyor. esim arada yapiyor ya da is yerinde yaptiriyor iyi oluyor bana
guzel haberlerini bekliyorum canim benim
iyi yolculuklar simdiden belki firsat bulup giremezsin son 2 gunun kalmis
hersey gonlunuze gore olsun huzurlu bir tatil olsun ve donus de bebisli
opuyorum seni
kanamayi sakin atlama doktoruna soylersin gittiginde ya da burdakine bilmiyorum
dogum kontrol hapi kullanirken ara kanamalar oluyor az miktarda ama acik pembe gibi oluyordu sanirim
umarim onemsizdir sorarsin canim doktoruna
günaydın kızlarşööyle güzel güzel haberler alalım bugün inşallah
günaydın herkese ateş ölçmeyeceğim artık çünkü bebek için çabalamayacağımm inceldiği yerden kopma noktasındayım ben bu adamın yaptıklarından umursamazlığından yalancılığından bencilliğinden bıktım usandım taşıyacak gücüm yok ezildim bunca yükün altında herşeyi sineye çektim ama pesss benden bu kadar kızlar inşallah sizler çok mutlu olursunuz Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin sizlere inşallah
Günaydııııınnn güzelliiikleeerrrrrr
Çıkar çıkarrr
İnşallaaahhhh
canım benim temiz kalpli anne
inşallah
henüz çatlamamışsın canım, iki güne bir çalışın tembellik yokinşallah sonuç temiz çıkar, haber et bize olur mu
kızlar aklıma bişey takıldı yaa doktor bana 2 gün sonra gel tekarar bakalım belkı sonra gün aşırı çağırırım dedi hem tahlılınede bakarız dedi benim perşembe günü mü gitmem lazım şimdi kafam allak bullak oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?