ve grıp oksuruk demısken cıddı bı salgın var
felaket bısey hala bogusuyorum
herseye katlanıyorum da bu oksuruk yok cok fena
kasıklarım agrıyor artık sureklı oksurmekten ve kendımı kasmaktan
bebegımınde beynı dondu ıcerde bsy olmasa barı...
Ihlamur ballı sut fln ıste bunlarla ıdare edıyoruz.
Ins hepımız sıfa buluruz bıran once.
yok mu kursun sekreteri neyim, o haber versin, gerçi ben bugün işe gittim sanki evde kaldığım günlerden daha iyi gibiyim temiz hava mı iyi geldi nedir..
bizim bu hastalık geçmek de bilmez şimdi sanırım aynı virüs ya, bende de öksürük feci ama yokh cum korkma bişi olmaz bebeğe kırk kat örtüye sarınmış şimdi onlar
keep cım gunaydınlar canımcımm yok normal sacım kahve oyattımgımrenk de kapalı kızıll olduu ve ben kapalı bırıyım oyusden pekk takmam ınsl..olsunda boyasız olsun hehehehrezenesenin yeni resim süpermiş
suzaan, inşallah o boyattığın renk alttan kendi rengin çıkınca pek kötü durmuyordur çünküm bu ay hamiş kalıp pişman olmayasıın
kızlar bu arada epeyce hastalık deneyimim oldu, geridönüşümcüm geçmiş olsun bu arada canım, azıcık paylaşayım hem kendi bulduklarımı hem netten baktıklarımı
Ateşin 39'u geçmemesi gerek, ara ara ölçüyorum yükselirse soğuk duş, kolonya ile silme sureti ile düşürmek lazımmış
Bol su içmek gerek.
Bitki çaylarından portakal,limon,elma ve ıhlamur serbest neredeyse bütün bitki çayları yasak. Ben yarım bardak ıhlamura portakal suyu ekliyorum gayet beğendim ama bilmem herkes beğenir mi
Burun tıkanırsa tuzlu su damlatmak, buhar yapmak(adaçayı buharı çok işe yarıyor ama içmek yok) ve yattığımız odada buhar makinesi ya da buhar bulundurmak da epey işe yarıyor
Öksürük varsa tuzlu su ile gargara ya da bir kaşık üzüm pekmezi
Bol limon portakal ve suları (ama dışarıdan C vitamini almak yok)
Dışarı çıkarken boynu ve özellikle kulakları korumak lazım (bi şal bi kulaklık yaz günü epey kullanışlı oluyor)
Bol dinlenmek, terledikçe giysi değiştirmek gibi her daim geçerli olan hastalık kuralları yine geçerli tabe
Bir de çorba (ama evde yapılmış katkısızından)
Haydi tüm topiğe geçmiş olsuunn
canım rabbım dogru yolu ostersınn herkese ınsllbebgını ve senı korusunda esınle bır an once mutluluunuza kavusun ınsallah dua ılee muckEvet haklısınız o belkı pısman olacak falan..hatta suan pısman belkı.
Ama ben devam etmek ıstıyomuyum artık? Bazı hataların telafısı guc.
o konuda tereddutlerım var. Unutmam sındırmem zor.
Bugun sorarsanız tavrım net tabıkı. Cok kınlıyım.
Ama zaman en ıyı ılac. Bana zaaman lazım. Belkıde bu ser de de bı hayır var.
Bılmıyorum tabı sadece zaman gosterecek.
Sonsuz sukur olsun kı Bebegım var o bana bı yol gosterecek belkı..
Annelık duygusu bana bu sabrıda veren kımbılır.
Ben sadace buyuk konusmuyorum.
Hayırlısı dıyıp duaya sıgındım.
canım benım öle dusunme ne kdr kotu olursa olsun esımıın hızmetcısı degılızx tmm esın ılgısız alakasız bırı olabılır sadece ıhtıyac anında sneı hatırlıyor olabılır ama sunuda dusun bız onlara her hızmet etmemısde rabbım bıze sevab yazıyor ınsll aranıs ıyı olur rabbım esını ıslah etsın ve dogru yolsa hıdayet nasığp etsın ınslll cok opuyorum senı lılyum cumm ALLAH ıma emanetsınız (ıcımden emanetsınız yazmak eldı ınsl bebek gın gelecek tez vakıtte)sağol everycim konuşulcak bi yanı kalmadı bunun mesaj attım benden hizmetçilik beklemesin bundan sonra herbir ihtiyacını dışardan görebilir çünkü benim merhametim sevgim saygım hizmetimde olamaz sakinim çünkü defalarca sakin kalmaktan başka çarem yoktu şimdi alıştım dün telefonda en son sözü boşanalım olan ve bir yere söz verdiği için sadece işi düştüğü için benimle muhatab olan eve geldiğimizde de önce bilgisayarı açıp ayrı odada uyuyakalan bir adam için parmağımı oynatmam gönlümü almak için ne yapıyoki hiçbirşey üstelik bu kaçıncı hatası kaçıncı affedişim bukadar da rahat bi adam işte benimde onun kadar umrumda evlilik artık
git canim
belki olusmakta olan yumurta gorur ona gore tedavi onerir
canım benım öle dusunme ne kdr kotu olursa olsun esımıın hızmetcısı degılızx tmm esın ılgısız alakasız bırı olabılır sadece ıhtıyac anında sneı hatırlıyor olabılır ama sunuda dusun bız onlara her hızmet etmemısde rabbım bıze sevab yazıyor ınsll aranıs ıyı olur rabbım esını ıslah etsın ve dogru yolsa hıdayet nasığp etsın ınslll cok opuyorum senı lılyum cumm ALLAH ıma emanetsınız (ıcımden emanetsınız yazmak eldı ınsl bebek gın gelecek tez vakıtte)
evet kesinlikle anneciğinin yemekleri iyi gelir sana. Canım ya progestana biraz daha devam etmek iyi bir fikir olabilir gerçekten hani Türkiye'ye gelene kadar, bağımlısı olduk hapın iyi miben doktorum tatildeydi aradim hamileyim dedim, hemen progestan basliyorsun dedi
ben dinlemedim guvenemedim hemen, o ara keseyi gormeye falan gittim baska doktora vajinal ulrason yapildi
kadin dondu hapi icmedigimi ogrenince hemen basliyorsun, bu saglikli bebeklerin dusmesini engelliyor keseyi bozulmasin diye koruyor dedi o dakika kostum aldim hapa basladim
o zaman 12. haftaya kadr icicen demisti
simdi de her telde muayenede ic diyor ama buyuk ihtimal 12. hafta biraktirir ya da ben turkiyeye gelene kadar kullansam mi diyorum bne bu uzun ucak yolculuklarindan biraz tedirginim bakalim doktora soylerim belki braz daha kulanirim gidene kadar ya da ne derse bakalim. gorunurde 12. haftaya kadardi.
ben pek birsey yiyemiyorum canim ya gitmiyor ozellikle aksam bir basliyor, asiri tiksintim var. neyseki 10. haftaya kadar asiri yoklamadi etimi, kurubaklagili, sutumu herseyi aliyordum ama simdi olmuyor bakalim gecicidir umarimzaen ulkeme gelince mis gibi yiyecekelr isahim acilir gibi geliyor bir de annem yapinca bana kokmaz hazir yemege oturmak da iyi oluyor. esim arada yapiyor ya da is yerinde yaptiriyor iyi oluyor bana
okudum okudumm sen de benimkini okudun muu?özel mesaj attım okudun mu
pervanee, bize de haber et canım, inşallah güzel haberle gelirsincanlarım bende şimdi hasteneden geldim 24. günüm progesteron testi için kan verdim 3 te çıkacak doktora o zaman gözükeceğim son iki ilişkide de sağ tarafımda çok ağrı oldu onu da soracağım inş. bu testte temiz çıkar sonra 1 ay daha bekleyip eşimin testini vereceğiz inş. gerek kalmaz o zamana eşim ben yapamam nasıl yapacağım diyip duruyor bu dönemde onu kırmaktan koruyorum çünkü
benim haftada üç gün dersim ama idari görevim de var. dilbilimci değilim canım..bu benim iş baştan bilseydim ders planlarını ona göre yapardım şansıma yaptığım planlar hep benim aleyhime şu anya veriolarda ben stres yapıorum işte. evdeyim bugün. bana da dinlenmek ii gelior. öbür türlü bi enerji harcıyorum. çocuklar falan da var onlar için boğazımı yırtıyorum. haliyle iyileşemiorum. şöle masabaşı bi işim olsa giderdim de :)
sen sürekli derse girio musun. dilbilimci misin? :)
lilluum inşallah bebek habercisidir rüyan, yarın 3.gününmüş teste gidecek misin hormon için?bu arada dün doğum yapcak arkadaşın evindeydik daha doğum gerçekleşmedi çok yakın ama çocuk odasını filan gördük bilinçaltımıdır bilemiyorum rüya gördüm çok çok acayipti test yapmışım bi bakıyorum çift çizgi hemde ikinci çizgi gayet belirgin ama nasıl biliyomusunuz dalga dalga böle kıvrımlı bişey düz bi çizgi değil yani bebek düşüncesini çıkardım ya ondanmıdır nedir böle bi rüyaydı çift çizgiyi görünce böle şaşırmıştım
ateş tam gaz devam edio 37. 36.8 arası düşmez inş
hadi canim insallah
heyecanini goruyorum son gunler cok onemli
sonu bebis olsun
meraba ben yeni üyeyim sizi takip ediyodum ne zamandır bende bebişim olsun istiyorum ve ateş ölçme yöntemine başladım size şuanki tablomu yazsam bana yorumlarmısınız ?
Eylül
28 cuma 11.gün 36.3
29 cmrtsi 12.gün 35.8
30 pzr 13.gün 36.2
Ekim
1 pztsi 14.gün 36.1
2 salı 15.gün 36.5
3 çrşmba 16.gün 36.7
4 prşmbe 17.gün 36.5
5 cuma -
6 cmrtsi 19.gün 36.3
7 pzr 20.gün 36.5
8 pzrtsi 21.gün 36.4
9 salı 22.gün 36.3
şuana kadar ki böyle ....
inş cnm ama ne bilim bi belirtimde yokbu ay umutluydum ovü testiyle çalıştık bu ay ama korkmaya başlıorum ya olmazsa hiç diye
hosgeldin aramiza
12. gun mu 14. gun mu tam emin olamadim ben hangi gun yumurtladigin konusundaama simdi atesin iyi gidiyor ortalamin ustunde gibi
son gunler cok onemlison 6 gunun olabilir
çok teşekkür ederim inş böylede devam eder kırmızıları görmem :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?