Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım bende şimdi hasteneden geldim 24. günüm progesteron testi için kan verdim 3 te çıkacak doktora o zaman gözükeceğim son iki ilişkide de sağ tarafımda çok ağrı oldu onu da soracağım inş. bu testte temiz çıkar sonra 1 ay daha bekleyip eşimin testini vereceğiz inş. gerek kalmaz o zamana eşim ben yapamam nasıl yapacağım diyip duruyor bu dönemde onu kırmaktan koruyorum çünkü

ballı süt benim aklıma gelmemişti. o da ii gelir evt. bende hapşırırken ve öksürürken çok sarsılıyorum. bişi olmaz inş

ya veriolarda ben stres yapıorum işte. evdeyim bugün. bana da dinlenmek ii gelior. öbür türlü bi enerji harcıyorum. çocuklar falan da var onlar için boğazımı yırtıyorum. haliyle iyileşemiorum. şöle masabaşı bi işim olsa giderdim de :)

sen sürekli derse girio musun. dilbilimci misin? :)

kızlarrrrr sabah sporumu yaptım da geldımm ohh mıss gıbyımm uleynnnn herkes esımyel lımonı bu aralar yaaa seytanlar fınk atıyor etrafda damann dıkkt tabı bebek konusudaa bahanesı bızde dun esım le tup bbek konusunu konustuk ben dıyorumkı aralık da son regglde gıdelımm dıe esım dıyorkı bayanların en verımlı ayı bahar ayı nısanda gıdelım dıyorr sızce???bakalım kısmet gercı dahada ıyı kg vermıs olurum o vakte ama kısmettt

bu arada bugun ates olcmeye uyanamadımmm uyanıgımdada gectı ve dogru wc ye kostum bırsey olmaz dımı 1 gundenn

ve persembe gıdıyoruz heralde memleketee orda net ıolmadıgı ıcınn gunluk atesımı olcup bır kagıda yazsam bayram donusunde buraya geldıımde toplu kayıt etsem ff ye olurmu acaba???
keep cım gunaydınlar canımcımm yok normal sacım kahve oyattımgımrenk de kapalı kızıll olduu ve ben kapalı bırıyım oyusden pekk takmam ınsl..olsunda boyasız olsun heheheh

gebelıgın gun gun cok gusel gıdyor saglıklı olsun ınsll
canım rabbım dogru yolu ostersınn herkese ınsllbebgını ve senı korusunda esınle bır an once mutluluunuza kavusun ınsallah dua ılee muck

canım benım öle dusunme ne kdr kotu olursa olsun esımıın hızmetcısı degılızx tmm esın ılgısız alakasız bırı olabılır sadece ıhtıyac anında sneı hatırlıyor olabılır ama sunuda dusun bız onlara her hızmet etmemısde rabbım bıze sevab yazıyor ınsll aranıs ıyı olur rabbım esını ıslah etsın ve dogru yolsa hıdayet nasığp etsın ınslll cok opuyorum senı lılyum cumm ALLAH ıma emanetsınız (ıcımden emanetsınız yazmak eldı ınsl bebek gın gelecek tez vakıtte)

Günaydın hanımlarrrr
çook güzel bir gün olsun hepiniz için inşallah.

efesudecımmm
haydı gel sekerım de bıtır su tup bebek ısını. elinden kurtulamaz senın hıc bır sey.. allahın ıznıyle olacak bu iş

lılıum
dun sana uzuun bı yazı yazmıstım okudunmu bılmem. orda bende eskıden cok uzuldum vs gb bırsey yazmıstım. ıste su gunlerde yasadıgın esınle çatısma durumlarıda cok olagan. hepımız atlattık bunları. emın ol gececek sekerımç sadece biraz daha sabırlı ol.

sağol canım güzel dileklerin için hizmet etmeyi seven biri olarak eşime yaptığım hizmet bana batmaya başladıysa inanki haklıyımdır evet eşine hizmet çok sevaptır öyle de olması gerekiyo ama erkeklerin en hayırlısı da eşine Rabbinin emaneti olarak bakandır o beni hiçe saycak abuk sabuk işler peşinde koşcak banada sadece işi düştüğünde gelcek evlilik bu kadar basit olmamalı bu gece kalsın dışarda ne halt yerse de yesin inan umrumda değil şuanda canım ama burnu sürter ama daha beter olur kararım bu yönde çok affettim ama o hiç vazgeçmio artık ciddi birşeyler yapmanın vakti geldi demekki

bu arada dün doğum yapcak arkadaşın evindeydik daha doğum gerçekleşmedi çok yakın ama çocuk odasını filan gördük bilinçaltımıdır bilemiyorum rüya gördüm çok çok acayipti test yapmışım bi bakıyorum çift çizgi hemde ikinci çizgi gayet belirgin ama nasıl biliyomusunuz dalga dalga böle kıvrımlı bişey düz bi çizgi değil yani bebek düşüncesini çıkardım ya ondanmıdır nedir böle bi rüyaydı çift çizgiyi görünce böle şaşırmıştım

evet kesinlikle anneciğinin yemekleri iyi gelir sana. Canım ya progestana biraz daha devam etmek iyi bir fikir olabilir gerçekten hani Türkiye'ye gelene kadar, bağımlısı olduk hapın iyi mi

özel mesaj attım okudun mu

okudum okudumm sen de benimkini okudun muu?

pervanee, bize de haber et canım, inşallah güzel haberle gelirsin

benim haftada üç gün dersim ama idari görevim de var. dilbilimci değilim canım..bu benim iş baştan bilseydim ders planlarını ona göre yapardım şansıma yaptığım planlar hep benim aleyhime şu an

lilluum inşallah bebek habercisidir rüyan, yarın 3.gününmüş teste gidecek misin hormon için?

keep doktoruma soyliycem
cunku benim bu yolculuklardan yana tedirginligim var
ben istanbula indigim an dusup bayilcak gibi oluyorum kendimi kaybediyorum cok yorucu oluyor
moskovada bekleme oluyor biraz, yine islemler falan, sonra yine ucak o yorgunluk telas kotu etkilemesin beni
zaten vucut burda alisti durgun bir yasama, hamile kalinca cok sey degisti hava sartlarindan dolayi cikmiyorum evde de is yapmiyorum dogru durust bir anda telasin hareketin icine dusucem, bir de gidince hemen ultrasona girmek iyiymis ben o gun istanbulda yatarim ertesi gun otobus yolculugu..derken cidden yorucu olacak, belki istanbulda gosteririm bir doktora belki hemen otobus yolculugu sonrasi ailemin yanina varinca.neyseki kocam da yanimda olacak izin alabildi. bunlar bir bucuk ayki planlar ama yavas yavas dusunmeye basladim.

lillumne diyim ne yorum yapayim bilmiyorum
ama bence kendini ezdirme esine, yipratmasina izin verme kendini
tavir koymadan yola girer mi bilmyiorum
ama iyi idare etmek orta yolu bulmak gerekiyor cok kolay gelsin sana

meraba ben yeni üyeyim sizi takip ediyodum ne zamandır bende bebişim olsun istiyorum ve ateş ölçme yöntemine başladım size şuanki tablomu yazsam bana yorumlarmısınız ?
Eylül
28 cuma 11.gün 36.3
29 cmrtsi 12.gün 35.8
30 pzr 13.gün 36.2
Ekim
1 pztsi 14.gün 36.1
2 salı 15.gün 36.5
3 çrşmba 16.gün 36.7
4 prşmbe 17.gün 36.5
5 cuma -
6 cmrtsi 19.gün 36.3
7 pzr 20.gün 36.5
8 pzrtsi 21.gün 36.4
9 salı 22.gün 36.3

şuana kadar ki böyle ....

hosgeldin aramiza
12. gun mu 14. gun mu tam emin olamadim ben hangi gun yumurtladigin konusunda ama simdi atesin iyi gidiyor ortalamin ustunde gibi
son gunler cok onemli son 6 gunun olabilir

çok teşekkür ederim inş böylede devam eder kırmızıları görmem :S

eger fertilityfriend e uye olmak istemiyorsan kendi kendine tablo yapabilisin
bir kagida olcumleri ve gunleri cizip grafik yapabilirsin
ben bir ara o sekilde kullanmistim
o zaman da ne goruluyor atesin nasil gittigi, yumurtlama gunu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…