eger fertilityfriend e uye olmak istemiyorsan kendi kendine tablo yapabilisin
bir kagida olcumleri ve gunleri cizip grafik yapabilirsin
ben bir ara o sekilde kullanmistim
o zaman da ne goruluyor atesin nasil gittigi, yumurtlama gunu falan[/
bu şekilde belli olmaz mı diyosun ?
bu şekilde belli olmaz mı diyosun ?
lilluum inşallah bebek habercisidir rüyan, yarın 3.gününmüş teste gidecek misin hormon için?
keepcim canım benim hayır gitmeyeceğim daha zamanı var öle düşünüyorum teste gitmeden önce yapmamız gereken çok şey varmış onu anladım
lillumne diyim ne yorum yapayim bilmiyorum
ama bence kendini ezdirme esine, yipratmasina izin verme kendini
tavir koymadan yola girer mi bilmyiorum
ama iyi idare etmek orta yolu bulmak gerekiyor cok kolay gelsin sana
ama kendin icin olsun hormonlarina baktirsan daha iyi olmaz mi
zaman gecmeden en azindan dileirm bir sorun cikmaz da
hani birsey yuksek ya da dusuk olur caresine bakilir
sirf gerginsiniz diye zaman kaybetme bence
hani daha iyi yorumlamak icin dedim
hem orda ortalama bir cizgi cizersin ates nasil gidiyor yukseliyor mu degisiyor mu daha iyi gozlemlersin gibi geldi
1. sayfada bilgiler var istersen ff ye uye olup tablo yap[/QUOT]
bulamadım desem ben daha tam bilmiyorum nerede ne var :))
senin daha 6. ay mi bebek calismalarindadün arkadaşımı aradım randevu alalım diye en az 1 hafta sonraya olur dedi bide doktorum hormon testi istememişti benden ark dedi ne dicez doktora siz benden istemediniz ama ben yaptırmak istiyommu dedi doktor bana demiştiki 6 ay olunca yani bu ay gelin ama önce eşin test yaptırsın demişti dün devlet hastanelerine baktım oralarda da 3.güne randevu yok yani nasıl olcak bilemedim bide bu durumlar çıkınca aslında istiyordum yani biliyosun canım
bulamadım desem ben daha tam bilmiyorum nerede ne var :))
senin daha 6. Ay mi bebek calismalarinda
daa cok erkenmis
ben senin daha gec saniyordum
ben 6. Ve 7. Aylara cok inaniyorum
bebisin gelme vakitleriEger hicbir sorun yoksa ciftlerde bu aylarda geliyor bence Benim ikisi de 7. 8. Aylarda, cevremdeki cogu kisinin de oyle
tatlım ovulasyonla ateşi bir yaparsan daha sağlıklı garanti olur benden küçük bir tavsiyekızzlarr bende bu ay ovulasyon testleirni denedim olmazsa ateş ölçme yöntemini denemek istiyorum bakalım hayırlısı .. Adetim 15 inde düzensiz olduğum için test yapmıcam hemen hayal kırıklığı yaşamamak için ama nedense bi kaç gündür acaip belim ağrıyo şimdi bile zor duruyorum sıkıntı basıyo afaganlar geliyo bi yandan
tatlım ovulasyonla ateşi bir yaparsan daha sağlıklı garanti olur benden küçük bir tavsiye
evet aslında düşünmedim değil ama bakalım bu ay olmazsa öle yaparım artık ..
inşallah beklemeden en yakın zamanda hamile haberini alırız tatlım sağlıklı hayırlı evlatların olur inşallah
aa eşinin seninle gelmesi süper olmuş hem moral olur hem de fazla yorulmazsın. İstanbul'da bi gece kalıp bi dr.a uğramak da iyi fikir, böylece için rahatlar. Gel canım sağlıcaklakeep doktoruma soyliycem
cunku benim bu yolculuklardan yana tedirginligim var
ben istanbula indigim an dusup bayilcak gibi oluyorum kendimi kaybediyorum cok yorucu oluyor
moskovada bekleme oluyor biraz, yine islemler falan, sonra yine ucako yorgunluk telas kotu etkilemesin beni
zaten vucut burda alisti durgun bir yasama, hamile kalinca cok sey degisti hava sartlarindan dolayi cikmiyorum evde de is yapmiyorum dogru durust bir anda telasin hareketin icine dusucem, bir de gidince hemen ultrasona girmek iyiymis ben o gun istanbulda yatarim ertesi gun otobus yolculugu..derken cidden yorucu olacak, belki istanbulda gosteririm bir doktora belki hemen otobus yolculugu sonrasi ailemin yanina varinca.neyseki kocam da yanimda olacak izin alabildi. bunlar bir bucuk ayki planlar ama yavas yavas dusunmeye basladim.
every de söylemiş, bana da 12 gibi geldi ama tablo ile daha güzel yorum yapılıyormeraba ben yeni üyeyim sizi takip ediyodum ne zamandır bende bebişim olsun istiyorum ve ateş ölçme yöntemine başladım size şuanki tablomu yazsam bana yorumlarmısınız ?
Eylül
28 cuma 11.gün 36.3
29 cmrtsi 12.gün 35.8
30 pzr 13.gün 36.2
Ekim
1 pztsi 14.gün 36.1
2 salı 15.gün 36.5
3 çrşmba 16.gün 36.7
4 prşmbe 17.gün 36.5
5 cuma -
6 cmrtsi 19.gün 36.3
7 pzr 20.gün 36.5
8 pzrtsi 21.gün 36.4
9 salı 22.gün 36.3
şuana kadar ki böyle ....
off canım yaa hala geçmedi mi senin sinirin, bu zamana geçer diye düşünmüştüm demek eşin çok kırmış seni. Neyse daha yumrtlamaya çok var o zamana telafi eder bencekeepcim canım benim hayır gitmeyeceğim daha zamanı var öle düşünüyorum teste gitmeden önce yapmamız gereken çok şey varmış onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?