Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rezenee nerdesin?ses veer

buradayım taze anne
sabah ki aynı ben işte
okuldan geldim
yorgun ve açım

dualarımız onunla umarım bebişi annesine tutunur

METU mu ?
aaa ismini degistirdiniz miiii
tuna demistin di mi once
?

ben iyiyim canım sağol, inşallah bebişimolsun güzel haberle gelir cuma günüsenin yardıma çağırabileceğin birisi yok mu doğumdan sonra?anneni çağırırsın canım, anneanneler bugünler için

burada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese

o eksiyi bulantılara borçlusun di mi, alma canım sonra sıkıntı oluyormuş, dediğin gibi 4. aydan sonra nasılsa mecbur alınacak
evet ama asil mevzu tatliyi birakmis olmam
benim en buyuk sorunum oydu
hamile olmadan once de tatlidan tiksinseydim ne iyi olurdu
cunku ben abur cuburdu hic degilim ama tatlisiz yasayamazdim simdi igrendigimden kilo almadim

burada bana yardımcı olan herkese tşkrler hamileymişim ateşim hep yüksekti kaç gündür bgnde 37.3 ü gösteriyo darısı isteyen herkese

tebrik ederimmmm saglikli bir hamilelik dilerim canim cok sevindim senin adina

canlar 3 te sonuç almaya gittim doktor normal dedi ilişli sırasındaki ağrıyı soracaktım daha srmadan vajanl muayenede senin ağrın var dedi bende evet tam onu söyleyecektim deddim sıvo birikmiş dedi ne demek istediğini hiç anlamadım sonra belki yumurta çatlama sıvısıdır dedi önemli bi şey değil dedi ama benim aklıma kurt düştü şimdi ne demek sizce bu yaa duyan var mı ??

onun haricinde bi sıkıntı yok dedi eşinin test yaptırması lazım dedi

ohh cok iyi sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim
insallah esinin sperm testi de iyi cikar
iliski sirasinda agri diyince ben kistin olabilecegini dusunmustum neyseki yokmus
ama bahsettigin seyi bilmiyorum canim

ohh cok iyi sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim
insallah esinin sperm testi de iyi cikar
iliski sirasinda agri diyince ben kistin olabilecegini dusunmustum neyseki yokmus
ama bahsettigin seyi bilmiyorum canim

evet canım bende öyle olabileceğinden korkmuştum gerçi 20 gün önce ki muayenede yoktu bi şey hemen oluşur mu bilmem de yok dedi sıvı dedi bakıyorum nettte çokta net bi açıklama bulamadım canım yaa teşekkür ederim bu arada inş. eşiminde temiz çıkar tabi verebilirse testler

esinin cok ustune gitmeden ilimli ilimli konusursan onla anlar canim
benimki de kabul etmisti en sonunda, tamam gitmemiz gerek dedi, bayramdan sonra gidecektik bayramda hamile oldugumu ogrendim
dedigin yumurtaligin etrafinda su toplamasi degil herhalde
aklina takilirsa baska doktora da goster o durumu, net birsey dememis doktorun

yaaa ben çok merak ediyorum.kaç gündür tutuyorum kendimi sormiim sormiim diye ama duramadım.sen değerleri şunları bunları kafaya takıyosun ama ben eşinin tepkisini merak ediyorum.nasıl söyledin?ne dedi ilk?şimdi nasılsınız?alışabildinizmi bebişe :)

canımmsın teşekkür ederim ilgilendiğin için canım eğer ağrı devam ederse başka bi doktora daha gideyim hakkaten ....

eşimle şaklaşarak konuşuyoruz bu konuyu şimdilik bakalım onu kırmak en son isteyeceğim şey hele ki bu konu da çünkü görüyoruz bu sefer bebek olsa bile o zamana kadar biriktirdiklerini döküyor ortaya o da sorunlara yol açıyor

amin canım.hayırlı olsun.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.ayrıntıları paylaşırsın herhalde daha sonra.

canım belki daha önceden yazmışsındır ama ben göremedm.siz denemeye yenimi başladınız?

noluya ya?kime yazsam topikten çıkıyo?arkadaşım konuşmak istemiyosanız bilim yani bende kimseye bişey demicem bundan sonra.

canım inşallah ilk denemede tutar,bebişinle dönersin evineilişkideki kanamayı doktora bi sor kesin,güzel haberlerini bekliyoruz

evet every doğru söylemişsin hap sırasında ara kanama oluyor insanı bezdiriyor

efesude iyi yolculuklar herşey istediğin gibi olur umarım

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun mesajlarınızı okuyunca içim açıldı gerçekten
baya bi moral oldu bana ,inşAllah herşey tıkırında giderde gelir bebişim ,
eşime diyorum ki bizim bebiş gelsinde bizi bi adam etsin
biz onu değil o bizi büyütücek en başta bence
şaka bi yanada çocuk gelince sorumluluk vs. artacak ve artık bebk herşeyin, her kaprisin, her sıkıntının önüne geçecek inşAllah ,ben inanıyorum o bize herşeyi; huzuru,mutluluğu ,sağlığı bereketi getirecek evimzi biraz daha neşelendirecek inşAllah
dualarınzı benden eksik etmeyin ,hepinizi seviyorum dualarımız karşılığını bulur inşAllah ...

canım çooook tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşAllah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…