çok afedersiniz aldatmak illaki yatakta yakalamak değildir kaldı ki ailesi inançlı olmasa fırsatı olsa bunuda yapabilecek kapasitede ama yalanın büyüğü küçüğü aldatmaktır vebazı durumlar vardır biriyle basmayı tercih edersin evet henüz yeni evliyiz daha ilk geceden beni doktora götürmeyi söyleyen bir eş üstelik o gece herşey oldu bitti yani 2 ayda tartışma yüzünden hiç çekinmeden beni ennmin evinin kapısının önüne getiren bir eş 4.ayda telefonunda abuk sabuk videolar yakaladığım bir eş 5.ayda telefonda birisiyle günlerdir konuştuğunu öğrendiğim bir eş 10.ayda ben uyurken aynı yatakta saçma sapan videolar izlediğini öğrendiğim bir eş hee bunları aşikar yapmıyo hee bende araştırmıyorum Rabbim öyle bir karşıma çıkarıyoki ben bile şaşırıyorum bu sabahta aynısı oldu telefonum evde kalmış ve ben eşim diye kendi telefonumu arıyorum olacağa bakarmısınız sonra iş yerini arıyorum gitmemiş onu bıraktığım 1 saat olmuştu halbuki iş yerine uyuyakaldık demiş sonra bi baktım kendimi aramışım eşimi aradım bana iş yerinde kapıda sigara içtiğini söyleyen bir eş ve bunlar dışında beni beğenmeyen sürekli kusurlarımı kollayan sinirli asabi anlayışsız bir eş yani bu olaylar dışında da çok tartışmalar yaşıyoruz yanımda bile sürekli gözü dılarda olan bir eş ben bu yalanlarını yakalıyınca 1 yaşındaki yeğeninin üzerine yeminler çeken bir eş söyleyin şimdi akıl verin ben mi abartıyorum şimdi bana yemin ediyoki birşey yokmuş bu kaçıncı yalan bu kaçıncı yalan yemin nasıl inanmamı bekliyo abartıyorsam siz söyleyin yalvarırım benmi çok sorunluyum ya bende mi var bir problem söyleyin yoksa boşuyorum ben bu adamı
çok afedersiniz aldatmak illaki yatakta yakalamak değildir kaldı ki ailesi inançlı olmasa fırsatı olsa bunuda yapabilecek kapasitede ama yalanın büyüğü küçüğü aldatmaktır vebazı durumlar vardır biriyle basmayı tercih edersin evet henüz yeni evliyiz daha ilk geceden beni doktora götürmeyi söyleyen bir eş üstelik o gece herşey oldu bitti yani 2 ayda tartışma yüzünden hiç çekinmeden beni ennmin evinin kapısının önüne getiren bir eş 4.ayda telefonunda abuk sabuk videolar yakaladığım bir eş 5.ayda telefonda birisiyle günlerdir konuştuğunu öğrendiğim bir eş 10.ayda ben uyurken aynı yatakta saçma sapan videolar izlediğini öğrendiğim bir eş hee bunları aşikar yapmıyo hee bende araştırmıyorum Rabbim öyle bir karşıma çıkarıyoki ben bile şaşırıyorum bu sabahta aynısı oldu telefonum evde kalmış ve ben eşim diye kendi telefonumu arıyorum olacağa bakarmısınız sonra iş yerini arıyorum gitmemiş onu bıraktığım 1 saat olmuştu halbuki iş yerine uyuyakaldık demiş sonra bi baktım kendimi aramışım eşimi aradım bana iş yerinde kapıda sigara içtiğini söyleyen bir eş ve bunlar dışında beni beğenmeyen sürekli kusurlarımı kollayan sinirli asabi anlayışsız bir eş yani bu olaylar dışında da çok tartışmalar yaşıyoruz yanımda bile sürekli gözü dılarda olan bir eş ben bu yalanlarını yakalıyınca 1 yaşındaki yeğeninin üzerine yeminler çeken bir eş söyleyin şimdi akıl verin ben mi abartıyorum şimdi bana yemin ediyoki birşey yokmuş bu kaçıncı yalan bu kaçıncı yalan yemin nasıl inanmamı bekliyo abartıyorsam siz söyleyin yalvarırım benmi çok sorunluyum ya bende mi var bir problem söyleyin yoksa boşuyorum ben bu adamı
Iş yerindeyim diye yalan söylüyo savunması da şu bana artık doğruları söylemeye korkuyormuş ne olursa olsun doğruların söyleneceği bi zamanda değilmiyiz biz ya yani toplu taşımadan yanlış yerde inmişde yürümüş falan filan hikaye dimi bunlar beni kandırmaya çalışıyo dimi böle bi adam yani yalan dimi kızlar bu da yalan aslında başka haltlar yiyo dimi
derya şuan avaz avaz ağlamak istiyorum inanamazsın işyerinde olmama rağmen tutamıyorum kendimi ama bu yetmiyo kendimi parçalarcasına ağlamak istiyorum ben
gunaydın guzel anneler ve guzel anne adaylarıııı
Iş yerindeyim diye yalan söylüyo savunması da şu bana artık doğruları söylemeye korkuyormuş ne olursa olsun doğruların söyleneceği bi zamanda değilmiyiz biz ya yani toplu taşımadan yanlış yerde inmişde yürümüş falan filan hikaye dimi bunlar beni kandırmaya çalışıyo dimi böle bi adam yani yalan dimi kızlar bu da yalan aslında başka haltlar yiyo dimi
kizlarrrr
pirincsiz yogurt corbasini nasil yapiyorsunuz
aserdim cok
guzel bir tarif desenize bana
bize günaydın yokmu :26: siz anne adayıysanız bizde anne aday adayıyız yani
lilyumcum
canım zor günler geçiriyosun Allahım sana doğru yol neyse onu göstersin inşallah.. eşine güvenin kalmamış artık anladığım kadarıyla.. belki bebek sahibi olmakla işlerin düzeliceğini düşündün ama önce bu problemleri çözmeden hamile kalma derim ben.. bu şekilde güvensiz evlilk olmaz.. yani her evde tartışma olur.. bizde yeri geliyo çok tartışıyoruz ama aldatma şüpheleri felan bunlar ağır şeyler evlilğin temellerini sarsar.. sağlam temelleri olmayan bir evlilikte bebekte mutlu olmaz canım.. tüm bunları iyice düşünüp bir karar vermelisin bence.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah..
kizlarrrr
aserdim cok
kizlarrrr
aserdim cok
ufff sorma cnaim ya bulgur bulamiyorum hamile oldugumdan beripirinçsiz hiç yapmadım ama bir kere bulgurlu yapmıştım çok güzel olmuştu
bu arada en sevidğim yoğurtlu çorbadır benim
pirincli yayla corbasi gibi olur diyeÖncelikle neden pirincsiz merak ettimde:)) buğdaylada çok güzel oluyo istediğin miktar yoğurt 2-3kasik un yumurta limon tuz karıştırıyorsun su katip pişiriyorsun çok güzel oluyo istersen icine tereyag zeytinyağı ekleyebilirsin afiyet olsunyemek tarifi gb hissettim kendimi
3 kasık un 3 kasık yogurt 1 yumurta cırp
tencerede ıstersen sehrıye kavur sehrıyede ıstemıyosan
normal suyunı koy 1 lıtre kdr. Su ısınmadan bu karısımı yedır
su ısınmıs olursa kesılırr yogurt heemen hafıf ılıkken karıstır
Varsa tavuk yada et suyuyla yapabılırsın daha lezzetlı oluyo.
Ben tavuk bulyon atardm eskıden artık kullanmıyorrum.
Yokh canım bebişin iyiyimiiş cook sevindim . ğeki sen nasıl oldun daha iyimisin hem hastalık hem psikolojik acıdan ?
lilyum canım cok zor bır dönem senin içinde bir karar almadan iyi düşünmelisin ama ben senin yasadıgını yasasaydım sunu dusaunurdum evliliğimizin basında bunları yapan ılerde neler yapabılır? sana yalan soylemıs ve sen her defasında yakalamıssın ve anladıgım kadar sessiz kalmıssın buda onu daha fazal yalan soyleyebileceğini düşünmesine neden olmus. her ne karar alırsan al kendını dusunerek al hayatının geri kalanını nasıl yasamak ıstedıgını dusunerk al.
daha ıyıyım baharcım dusunmuyorum artık kımseyı.
Grıbım gecmedı yalnız ona cnm sıkılıyor
oksuruk en rahatsız eden cok kasıyorum artk kasıklarım agryo
ona korkuyorum sankı deprestıkce bısı olcak gıbı
bı gecse.
daha ıyıyım baharcım dusunmuyorum artık kımseyı.
Grıbım gecmedı yalnız ona cnm sıkılıyor
oksuruk en rahatsız eden cok kasıyorum artk kasıklarım agryo
ona korkuyorum sankı deprestıkce bısı olcak gıbı
bı gecse.
Yokh öksürük sık sık mı? Üşütmüş gibi mi? kuru kuru mu?
Benim tanıdığımın gelininde de hamileyken öksürük nöbetleri olmuştu doktor alerji demişti
Doktoruna sor mutlaka olmazsa bir dahiliye gözük canım
Geçmiş olsun çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?