Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam deryosummm hosgeldın

bız ıyıyızzz sen nasılsınnn metu mda ıyıdır ınsss

every kızzz su hıc ısınmadan dokmedınmı
yavas yavas karıstırarak
sen en ıyısı ocagı acmadan karıstır suya bunu.

Kesık olması senı rahatsz etmıcekse parca parca agzına gelmezmı

yavas yavas karıstırarak

oyle de yaptim olmadi
sonra kaynattim suyunu unlu karisima koyarak alistirarak yaptim olmadi
oyle parca parca olmadi aslinda ama kesik oldugubelli
ictim ne yapayim as erip duruyordum
ama hic beceremiycem ben bu isi

beni arayıp bide meydan okurcasına tamam madem ara babanı şimdi ara hemen ara diyebiliyor bu ne yüzsüzlüktür bide hakaret bunları hak eden benmiyim ne yapacağımı bilmiyorum napcam ben gidip ailmele konuşsam bugüne kadar olanların hiçbirini bilmiyorlar hep mutluluk oyunları anlayacağınız eve gitmek istemiyorum o konuşulcak bir insan değil hala yalan yeminler bukadar saçmalık olamaz arkadaşlar ben bu zamana kadar sineye çektiysem düzelir umuduylaydı ama bu aptal olduğumu göstermez değilmi benim onu bıraktığım yerden iş yerindeki duarağa abartmıyorum 5 dk otobüs değil çünkü hadi 10 dakika bekledi durakta hadi 10 dk da ulaşım diyelim 10 15 dk da yürüyüş taş çatlasın işte 30 35 dk bu adam 1 saat 10 dk naptı ve yalanlarrrrr çok doluyum çok bitkinim napcamı bilmiyorum böle çıkıp yollara vurasım var kendimi kime giderim kime anlatırım derdimi annemin boyununda ağlamak istiyorum ama nasıl yapacağım ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff :

...........................

Son düzenleme:
yavas yavas karıstırarak

oyle de yaptim olmadi

yavas yavas karıstırarak

oyle de yaptim olmadi

merhaba kızlarr
deryacım nasılsın nasıl oldun?

canımmm hosgeldınnnn
ozledım valla ya gecen gun aklımdan gecırdım senı hep
ıns ıyıdır dedım
bende ıste nasıl olayım bugune sukur canım ıyıyım grıptım tam, gecmedı ugrasıyorum hala ıste.
Sen nasılsın hersey yolundamı?

karanfilceeee
merhaba canimmmm

lillum bize anlatip bosaltabilirsin icini eger rahatliycaksan

keep ne yapti acaba

canımmm ,nan napacağımı bilmiyorum diyorum en sonunda tövbe haşa Allahım al canımı ya bu telefonunda yakaldığım videolar varya yanlış anlaşılmasın indirme filan değil bizzat çekim yani ahlaksızlık sapıklı bu derece yaaaaa herşey şimdi gözümün önüne geliyo bütün yaşadığım sıkıntılar bütün olaylar boğuluyorum boğuluyorum sanki

merhaba kızlarr
deryacım nasılsın nasıl oldun?
hoşgeldin karanfil

ne diyim canım ne diyim çok yorum yapıp kafanı bulandırmak doğru olmaz
en doğru yolu göstersin r abbim sana

nasil yani
kendi cektigi vidyolar mi

çekim derken

bana fikir verin ya sizce bu şimdiki sinirim öfkem kızgınlığımmı benim ben napmalıyım tepkim ne olmalı nasıl olmalı konuşmak diye birşey olamaz anlattım adam çok rahat yemin edebiliyor defalarca yaptı bunu neyi konuşcam neye inancam ki bu çözümmü yani

peki daha once birisiyle konustu diyorsun bu sadece telde kalan birsye mi
gercek hayatta gorusme de var mi

hani diyosunuz ya dır dır eden kadın olduu için suçlusu kadın oluyor olabilir işte çok sıkıyorum bunaltıyorum diye yapıyo yalana başvuruyo olabilir diyosunuz Allah aşkınıza söleyin sakin olup azıcık arkamı döndüğümde arkamdan iş çeviren bi adam var karşımda nasıl rahat olabilir ki insan evet telfnunu kurcalardım bakardm bişey varmı diye ama bu duruma getiren olaylar karşısında nasıl tepkisiz kalabilirim bu saatten sonra asla güven olmaz hep bi şüphe hep bi acaba ben çocuk doğursaymışım malum kesin aldatılırmışım hamilelik hormonları psikolojiyi zorluğunu düşünsenize kaldıki ben evde koca süslenen hazırlanan biriyim biriyDİM ama o herşeyi bitirdi demekki ben ona yetmiyorum yalanı ne olursa ne için söylenirse söylensin yalan ya bu yalan aynı şeyleri bi kadın yapmış olsa sizce bi erkeğin tepkisi ne olur soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…