- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hoşbulduk canımhoşgeldin karanfil
ne diyim canım ne diyim çok yorum yapıp kafanı bulandırmak doğru olmaz
en doğru yolu göstersin r abbim sana
boşveerrr canımmm ben de tutturamam hiç. tadı güzel olsun daoyle de yaptim olmadi
sonra kaynattim suyunu unlu karisima koyarak alistirarak yaptim olmadi
oyle parca parca olmadi aslinda ama kesik oldugubelli
ictim ne yapayim as erip duruyordum
ama hic beceremiycem ben bu isi
ben de iyiyim canımcanımmm hosgeldınnnn
ozledım valla ya gecen gun aklımdan gecırdım senı hep
ıns ıyıdır dedım
bende ıste nasıl olayım bugune sukur canım ıyıyım grıptım tam, gecmedı ugrasıyorum hala ıste.
Sen nasılsın hersey yolundamı?
canım geçen okumuştum türkiyeye eşinle gelcekmişsin çok mutlu oldum.karanfilceeee
merhaba canimmmm
lillum bize anlatip bosaltabilirsin icini eger rahatliycaksan
keep ne yapti acaba
canımmm ,nan napacağımı bilmiyorum diyorum en sonunda tövbe haşa Allahım al canımı ya bu telefonunda yakaldığım videolar varya yanlış anlaşılmasın indirme filan değil bizzat çekim yani ahlaksızlık sapıklı bu derece yaaaaa herşey şimdi gözümün önüne geliyo bütün yaşadığım sıkıntılar bütün olaylar boğuluyorum boğuluyorum sanki
peki daha once birisiyle konustu diyorsun bu sadece telde kalan birsye mi
gercek hayatta gorusme de var mi
hoşbulduk canım
nasılsın bıdıkımız nasıl??
lilum canım. sen bebek istediğine emin misin.
lütfen önce bir sakinleş.
ben hala ilk gece olayında takıldım.
eşinle sadece konuşma olayı sorunu çözmeyebilir.
psikolojik yardım alabilir mesela.
bebekten önce bu prolemlerin çözümüne yönelik hem senin hem de eşinin ciddi profesyonel adımlar atmanız gerekli.
çünkü olan bütün olaylar seni de etkiler.
başta sakin ol birinci kural bu.. gerisi de dediğim gibi ciddi adımlar.
hani diyosunuz ya dır dır eden kadın olduu için suçlusu kadın oluyor olabilir işte çok sıkıyorum bunaltıyorum diye yapıyo yalana başvuruyo olabilir diyosunuz Allah aşkınıza söleyin sakin olup azıcık arkamı döndüğümde arkamdan iş çeviren bi adam var karşımda nasıl rahat olabilir ki insan evet telfnunu kurcalardım bakardm bişey varmı diye ama bu duruma getiren olaylar karşısında nasıl tepkisiz kalabilirim bu saatten sonra asla güven olmaz hep bi şüphe hep bi acaba ben çocuk doğursaymışım malum kesin aldatılırmışım hamilelik hormonları psikolojiyi zorluğunu düşünsenize kaldıki ben evde koca süslenen hazırlanan biriyim biriyDİM ama o herşeyi bitirdi demekki ben ona yetmiyorum yalanı ne olursa ne için söylenirse söylensin yalan ya bu yalan aynı şeyleri bi kadın yapmış olsa sizce bi erkeğin tepkisi ne olur soruyorum
yok canım ne çocuğu adamı görmek istemiyorum bi umut düzelir yoluna girer belki bebek bazı şeyleri değiştirir diyodum ama yine ve yine Allahın sevdiği kuluymuşumm işte herşey daha beter olcakmış demekki
canlarım peki şunu sormak istiyorum sizce bu adam suçsuz olabilir mi bugün kaçımız bütün bu yaşanalar karşısında aa evet yanlış durakta inmiiş yol uzamış yürümüş de bana söylemeye çekindiği için öle bi yalan sölemiş diyebilir bu öğrenmek istiyorum çok ciddi soruyorum
karanfilcecim esim kisa sureli izin alir beni birakir
ben kontrollerimi olurum biraz dinlerim ama daha sonra aralik ayi gibi yenis ehrimize giderim esimin yanina
doguma yakin 7. ayda falan geri donerim tr ye
ve esim de dogumda yanimda olmak zorundao zaman da izin verirler
boyle simdilik plan
uzun sure ayrilik degil de ara ara ayrilik olucak gibi gorunuyortabi isler rast giderse
canım ben bu olayı bilmiyorum ortadan daldığım için.
ama ben ilk gece doktora götürme girişimleri+evli bi adamda kayıtlı duran sapık videolar adına konuştum.
sadece yukarda bahsettiğin konu olsa az önceki önerilerde bulunmaz şöyle derdim. ve bu olayın ilk defa olduğunu düşünerek;
"canım insanlık hali senden çekinmiş olabilir, çok abartılacak bişey yok"
çünkü o tarz şeyler arada ben de yakalarım tabi olaylar genellikle annesiyle ilgili olur
benimki yalan söylemez de genelde saklar ona kızarım. ama kadın ruhu işte illaki bulur.
en son bir kerelik sigara içmiş 1 yıl önce filan adamın burnundan getirmiştim.
bi daha sigara içmiycem öylesine oldu diye ne aflar dilemişti
Allah beterinden korusun tabi bu işler genellemeye gelmez Allah hepimizi şeytana uymaktan korusun.
ee bu daha da güzel çok sevindim canım.
ben türkiyede yapcaksın sandım doğumu
ya kız güya evli oldğunu biliyomuş da aşık olmuş şiirler notlar yazmış vermiş buna işte bu kız telefon numarasını istşyomuş hep önüne çıkıyomuş işte bu numarasını vermemiş de bu almış noyu kızı gizliden aramış hep ona acımış bilmem ne cart curt bu adam gündüzleri kızla görüşüp konuşup gece benim yüzüme bakıp koynuma giriyordu ve bu olayların hepsini nasıl öğrendim anlatsam Allahın sevdiği kuluymuşsun dersiniz çünkü inanın hiç bir çaba sarfetmeden çıktı bunlar karşıma ve epsinde ayrı bi yıkım o video olayıda öle aynı şekilde
canlarım peki şunu sormak istiyorum sizce bu adam suçsuz olabilir mi bugün kaçımız bütün bu yaşanalar karşısında aa evet yanlış durakta inmiiş yol uzamış yürümüş de bana söylemeye çekindiği için öle bi yalan sölemiş diyebilir bu öğrenmek istiyorum çok ciddi soruyorum
dogum turkiyede
o kesin eger aksilik cikmazsa
ben sadece ucaga binme iznine kadar 7. aya kadar kalirim
sonra donerim
sonra da telas olur zaten zaman gecer gider
esimin bunlardan haberi yok o kasimda birakacak doguma kadar ayriyiz saniyor
ama olmaz
deryoşumm sen nasılsınnn
annende misin tatlım hala
evet cnm annemdeyım ıyıyım
artk o kotu olsun ben bebegımle sıcak bı yuvadayım
pıslıkk ıcınde yalnız ve ac oturan o.
ah be kuzum kıyamam ben sana ya
ALlah tez amanda düzeltmenize hakkınızda hayırlasının olmasına izin versin
kız deryooşşşşş yazsana ne bakıyon bön bönn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?