Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi

teklifimi yaptım beni bugün unutacak napcamı ıbilmiyorum ya bi arkadaşıma gitcem evini bilmediği bi arkadaşım yada onu eve almayacağım ama acımak yok bütün gece eve girmeyecek sonra dedimki mesajımda eğer devam etmek istiyosan sıfır yalan bir dediğim iki olmayacak psikolojik destek ve ya benim kuzenim ablam yada onun öz ablası bu seçimide ona bıraktım ikisinden birine yaşadığım herşeyi anlatacağım çünkü herkese iyi görünmekten mutluluk oyunu oynamaktan yoruldum çok yalnız kalıyorum beyfendi yapıyo çek babam çek ama eğer devam etmek istemiyorsa kati suretle boşanmak

cevap şu ablalardan birine anlatmayı kabul etmiyorum dedim çok yalnızım yalnız değilsin diyo nasıl söyleyebiliyorsa bunu dedim birini seçmedin o zaman herkes öğrencek .şunu söylüyo ya bişey olcaksa bile (boşanma) böle pisi pisine olmasın bende bugün birşeyler oldu ben bunu çok iyi biliyorum ama inan öğrenmek istemiyrm deyince yine birsürü yemin etmeye devam etti çok duydum dedim bu yeminleri

hala yumuşak davranıyorum dimi seçenekleri çözüm yollarını hala ben üretiyorum ama korkusuna kabul bile edemiyo napayım ya ben napmalıyım gğya beni seviyomuş buda yalan koca yalan insan anlamazmı sevdiğini birini seviyosa insan o gözüne nasıl çirkin gelebilir yok sivilceymiş yok tüymüş bunlar nasıl sürekli insanın yüzüne vurulabilir üstelik ben bunlar rahatsız olduğumu defalarca dile getirdiğm halde ben bu adamı boşayayım kurtulalım en iyisi boşuna çabalıyorum

hayırlısı olsun tatlım kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Merhaba herkese :)
Ben de ateş ölçme topiğimizde grafiğimi paylaşmak istedim. Konuya vakıf arkadaşlar! benim grafiğimi de inceler misiniz?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
14. gün ovulasyon testi yaptım. Akıntım yumurta akı gibi uzayan bir formda olduğu için. Çift çizgi çıktı, ikinci çizgi silik de değildi, ama 1. çizgiden koyu da değildi. Hemen hemen iki çizginin kalınlığı aynıydı. Ben akıntı kıvamına göre de düşününce yumurtlama oldu diye düşündüm. Ama Bazal vücut ısım artmıyor, hatta bu sabah ani bir düşüş oldu.

tatlım o düşüşün 2 sebebi olabilir
1) yeni çatlıyorsun -ama bu ihtimal bana uzak geldi düşüş çok bariz çünkü çok fark var
2) çatlamışsın ve bu düşüş yerleşme düşüşü

şunu sölemeliyim ki ovulasyon testleri 2 gün 3 gün bile pozitif verebiliyor pozitifi gördükten sonra 24 48 saat içinde çatlama ihtmalin var yani aynı gün olmayabiliyor ama ne bileyim içimden geçen şu sen çatlamışsın tekrar bi bakcam tablona ama düşüş yerleşme gb geldi bana hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım yumurta catladıgı zaman ateste dusu olur sne bugun catlamıssın yarına ates yukselmeye baslar cocuk ıstıyosan calısma ıcın cook ıyı bır gundesın :))

içimden geçen yerleşme düşüşü ama ölçümlerini hep aynı saatte 6,30 8 arası yapmalısın tekrardan hayırlısı olsun hakkında diyorum

ağzınızdan bal damlıyor bal!!!
hadi bakalım, ilerleyen günler ne gösterecek. Bu arada bir de epey kasık ağrım var. Bakalım ateşim yükselecek mi? Bir kaç gün sonra yine paylaşırım grafiğimi. Ovulasyon testini de yapayım hatta, size de bildiririm. Yalnız kafama takılan bugün adetimin 21. günü. Bugün yumurtluyorsam eğer, 14. gün nasıl pozitif çıktı ovulasyon testi?

bana da bugun yumurtluyorsun gibi geldi
dususun ardindan yarin firliycak gibi ates
bugun mutlaka degerlndirin canimama dedigin gibi ovulasyonun onceden olmus olmasini ve bunun yerlesme olmasini ben de dilerim

kesinlikle bi işler çeviriyo sakın inanma hepsi yalan

canım inanamıyorum ya şok oldum
sen ne kadar seviyormuşsun bu adamı demekki
kusura bakma ben biraz höt hötümdür direk sölerim söyliyceğimi

sen bu adamı elinden gelen en kısa sürede bırak kaç kurtul bu adamdan
çok yakın arkadaşlarım var kocaları neler yaptı bitanesinin eşini kaç kere yakaladım denk geldim kaç kere yanlarındaki kızları evlerine bıraktırdım
yazık ki ne kadarda güveniyolardı kocalarına
ben bilsemki ayrılcaklar gerçekten bugün söylerim kocasının neler yaptığını ama söyleyemiyosun işte

geçenlerde birisi yakaladı ama dediğim oldu işte,
ne oldu barıştı kız tabiki adam ne yyeminler etti
ben kesinlikle yaşayamam gerçekten o şüpheyle hayat geçmez

eskiden birini çok sevmiştim ama herşeyden çok
bende onun defalarca yalanını yakaladım,aldatıldım
hergün Allah ıma dua ettim beni bu adamdan kurtar diye
Rabbim e şükürler olsunki nasıl olduğunu anlamadığım aklıma en son gelecek bi adamla evlendim tertemiz bi adamla

senin başına gelenleri okuyunca geçmiş gözümde canlandı

ben çok çekmiştim canım çok üzülmüştüm

sen hayatının böle geçmesine izin verme kurtar kendini
Allah a binlerce şükret ki bebeğiniz olmamış
bence kesinlikle hiç tereddüt etmeden bırak onu...

kusura bakma alakasız olcak ama merak ettim eşin nereli ?arnavut mu

hayır canım arnavut değil ama abazanın biri işte

napacağım nasıl yapacağım ya nasıl söyleyeceğim anneme babama okadar yalnızım ki okadar çaresizzz ailem duysa asla yüzümü göstermez ama işte bi çıtlatsam kesinlikle geri dönüşü yok bu yolun kesinlikle off berbat bi durumdayım

kesinlikle bi işler çeviriyo sakın inanma hepsi yalan

ya bi işler karıştırdığı kesin ne yaptığının bi önemi yok diyorum ama merak etmiyo değilim hiçbirzaman bunun ne olduğunu da öğrenemicem diğerlerini de bugünkü olay gb hep tevafuken öğrendim Hz Allah çıkardı bir bir karşıma hepsini çabalamadan uğraşmadan bu olayıda öle öğrendim ama ne olduğunu öğrenemeyeceğim neyse sonuç olarak aldatılıyorum gerçek olan bu

canım nie yanlız olasınki ne güzel bi ailen varmış işte arkanda duran
bence herşeyi anlat a
hem çalışıyomuşsunda ona muhtaçta değilsin çok şükür

sanırım sen ayrılmak istemiyosun dönüşü yok dediğine göre

Allah yardımcın olsun sabır versin ne diyim

bu gece koapacak dananın kuyruğu Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah ben kaldıramıyorumn daha fazla dayanamıyorum tükendim resmen

evet cnm annemdeyım ıyıyım
artk o kotu olsun ben bebegımle sıcak bı yuvadayım
pıslıkk ıcınde yalnız ve ac oturan o.
Ayy canım benimmm...

eve almamak bi çözüm gibi değil.
çok ciddi meseleleriniz var mesajla da hallolacak gibi değil oturup konuşmalısınız.
psikolojik desteği kabul etmiş zannımca.
ama birilerine anlatmasan çok iyi olur canım benden sana tavsiye bu kişi annen bile olsa..

ben de ayni fikirdeyim
eger ki bosanmaya karra verirsen al annenleri karsina anlat o zaman destek olsunlar olur biter
ama bunu istemiyorsan ya da hazir degilsne buna kimseye anlatmamanda fayda var
sonra icinden cikilmaz hal alir

umut vaad eden bir evlilik değil olumlu düşünmüyorum iyiki varsınız ben iyiki buradayım çok kötüydüm sizinle paylaşmak fikirleriniz çok iyi geldi iç açıcı bi durum değil Allah kimseye göstermesin belki kafanızı da şişirdim hepiniz hakkınızı helal edin buralarda olsam da artık çocuk gb bir düşüncem olamaz Rabbim size nasip etsin inş en kısa zaman hamiş olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah durumum ne olur bilemiyorum haberdar ederim hepinize tek tek teşekkür ediyorum çok sağolun kızlar bana dua edin

kizlarrrr
pirincsiz yogurt corbasini nasil yapiyorsunuz
aserdim cok
guzel bir tarif desenize bana

evryyy yerım senın ıstahınıı kıssssahanda sımdık yaptımm tesadufe bak vallahı yaa dun gece kayınvalıdem koyden suzme yogurt gonderdıı ohhmıss ocakda sıcacıkk corbamm hadıı gelde ıcıreyım sanaa gusel guselll tarıfınıde ben karısımla yapıyorumm cok lezız oluyor ıstrsen verebılırımm canımmm

yarma,haslanmıs fasulye,nohut,mercımek ne varsa atabılıyorsunn ek olarak bıraz un,yag,ve yumurtaya ıhtıyacın varr tarfı ıstersen yazıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…