Merhaba herkese :)
Ben de ateş ölçme topiğimizde grafiğimi paylaşmak istedim. Konuya vakıf arkadaşlar! benim grafiğimi de inceler misiniz?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
14. gün ovulasyon testi yaptım. Akıntım yumurta akı gibi uzayan bir formda olduğu için. Çift çizgi çıktı, ikinci çizgi silik de değildi, ama 1. çizgiden koyu da değildi. Hemen hemen iki çizginin kalınlığı aynıydı. Ben akıntı kıvamına göre de düşününce yumurtlama oldu diye düşündüm. Ama Bazal vücut ısım artmıyor, hatta bu sabah ani bir düşüş oldu.
Ben de ateş ölçme topiğimizde grafiğimi paylaşmak istedim. Konuya vakıf arkadaşlar! benim grafiğimi de inceler misiniz?
14. gün ovulasyon testi yaptım. Akıntım yumurta akı gibi uzayan bir formda olduğu için. Çift çizgi çıktı, ikinci çizgi silik de değildi, ama 1. çizgiden koyu da değildi. Hemen hemen iki çizginin kalınlığı aynıydı. Ben akıntı kıvamına göre de düşününce yumurtlama oldu diye düşündüm. Ama Bazal vücut ısım artmıyor, hatta bu sabah ani bir düşüş oldu.
ağzınızdan bal damlıyor bal!!!
hadi bakalım, ilerleyen günler ne gösterecek. Bu arada bir de epey kasık ağrım var. Bakalım ateşim yükselecek mi? Bir kaç gün sonra yine paylaşırım grafiğimi. Ovulasyon testini de yapayım hatta, size de bildiririm. Yalnız kafama takılan bugün adetimin 21. günü. Bugün yumurtluyorsam eğer, 14. gün nasıl pozitif çıktı ovulasyon testi?
çok afedersiniz aldatmak illaki yatakta yakalamak değildir kaldı ki ailesi inançlı olmasa fırsatı olsa bunuda yapabilecek kapasitede ama yalanın büyüğü küçüğü aldatmaktır vebazı durumlar vardır biriyle basmayı tercih edersin evet henüz yeni evliyiz daha ilk geceden beni doktora götürmeyi söyleyen bir eş üstelik o gece herşey oldu bitti yani 2 ayda tartışma yüzünden hiç çekinmeden beni ennmin evinin kapısının önüne getiren bir eş 4.ayda telefonunda abuk sabuk videolar yakaladığım bir eş 5.ayda telefonda birisiyle günlerdir konuştuğunu öğrendiğim bir eş 10.ayda ben uyurken aynı yatakta saçma sapan videolar izlediğini öğrendiğim bir eş hee bunları aşikar yapmıyo hee bende araştırmıyorum Rabbim öyle bir karşıma çıkarıyoki ben bile şaşırıyorum bu sabahta aynısı oldu telefonum evde kalmış ve ben eşim diye kendi telefonumu arıyorum olacağa bakarmısınız sonra iş yerini arıyorum gitmemiş onu bıraktığım 1 saat olmuştu halbuki iş yerine uyuyakaldık demiş sonra bi baktım kendimi aramışım eşimi aradım bana iş yerinde kapıda sigara içtiğini söyleyen bir eş ve bunlar dışında beni beğenmeyen sürekli kusurlarımı kollayan sinirli asabi anlayışsız bir eş yani bu olaylar dışında da çok tartışmalar yaşıyoruz yanımda bile sürekli gözü dılarda olan bir eş ben bu yalanlarını yakalıyınca 1 yaşındaki yeğeninin üzerine yeminler çeken bir eş söyleyin şimdi akıl verin ben mi abartıyorum şimdi bana yemin ediyoki birşey yokmuş bu kaçıncı yalan bu kaçıncı yalan yemin nasıl inanmamı bekliyo abartıyorsam siz söyleyin yalvarırım benmi çok sorunluyum ya bende mi var bir problem söyleyin yoksa boşuyorum ben bu adamı
canlarım peki şunu sormak istiyorum sizce bu adam suçsuz olabilir mi bugün kaçımız bütün bu yaşanalar karşısında aa evet yanlış durakta inmiiş yol uzamış yürümüş de bana söylemeye çekindiği için öle bi yalan sölemiş diyebilir bu öğrenmek istiyorum çok ciddi soruyorum
teklifimi yaptım beni bugün unutacak napcamı ıbilmiyorum ya bi arkadaşıma gitcem evini bilmediği bi arkadaşım yada onu eve almayacağım ama acımak yok bütün gece eve girmeyecek sonra dedimki mesajımda eğer devam etmek istiyosan sıfır yalan bir dediğim iki olmayacak psikolojik destek ve ya benim kuzenim ablam yada onun öz ablası bu seçimide ona bıraktım ikisinden birine yaşadığım herşeyi anlatacağım çünkü herkese iyi görünmekten mutluluk oyunu oynamaktan yoruldum çok yalnız kalıyorum beyfendi yapıyo çek babam çek ama eğer devam etmek istemiyorsa kati suretle boşanmak
cevap şu ablalardan birine anlatmayı kabul etmiyorum dedim çok yalnızım yalnız değilsin diyo nasıl söyleyebiliyorsa bunu dedim birini seçmedin o zaman herkes öğrencek .şunu söylüyo ya bişey olcaksa bile (boşanma) böle pisi pisine olmasın bende bugün birşeyler oldu ben bunu çok iyi biliyorum ama inan öğrenmek istemiyrm deyince yine birsürü yemin etmeye devam etti çok duydum dedim bu yeminleri
hala yumuşak davranıyorum dimi seçenekleri çözüm yollarını hala ben üretiyorum ama korkusuna kabul bile edemiyo napayım ya ben napmalıyım gğya beni seviyomuş buda yalan koca yalan insan anlamazmı sevdiğini birini seviyosa insan o gözüne nasıl çirkin gelebilir yok sivilceymiş yok tüymüş bunlar nasıl sürekli insanın yüzüne vurulabilir üstelik ben bunlar rahatsız olduğumu defalarca dile getirdiğm halde ben bu adamı boşayayım kurtulalım en iyisi boşuna çabalıyorum
kesinlikle bi işler çeviriyo sakın inanma hepsi yalan
canım inanamıyorum ya şok oldum
sen ne kadar seviyormuşsun bu adamı demekki
kusura bakma ben biraz höt hötümdür direk sölerim söyliyceğimi
sen bu adamı elinden gelen en kısa sürede bırak kaç kurtul bu adamdan
çok yakın arkadaşlarım var kocaları neler yaptı bitanesinin eşini kaç kere yakaladım denk geldim kaç kere yanlarındaki kızları evlerine bıraktırdım
yazık ki ne kadarda güveniyolardı kocalarına
ben bilsemki ayrılcaklar gerçekten bugün söylerim kocasının neler yaptığını ama söyleyemiyosun işte
geçenlerde birisi yakaladı ama dediğim oldu işte,
ne oldu barıştı kız tabiki adam ne yyeminler etti
ben kesinlikle yaşayamam gerçekten o şüpheyle hayat geçmez
eskiden birini çok sevmiştim ama herşeyden çok
bende onun defalarca yalanını yakaladım,aldatıldım
hergün Allah ıma dua ettim beni bu adamdan kurtar diye
Rabbim e şükürler olsunki nasıl olduğunu anlamadığım aklıma en son gelecek bi adamla evlendim tertemiz bi adamla
senin başına gelenleri okuyunca geçmiş gözümde canlandı
ben çok çekmiştim canım çok üzülmüştüm
sen hayatının böle geçmesine izin verme kurtar kendini
Allah a binlerce şükret ki bebeğiniz olmamış
bence kesinlikle hiç tereddüt etmeden bırak onu...
kusura bakma alakasız olcak ama merak ettim eşin nereli ?arnavut mu
kesinlikle bi işler çeviriyo sakın inanma hepsi yalan
napacağım nasıl yapacağım ya nasıl söyleyeceğim anneme babama okadar yalnızım ki okadar çaresizzz ailem duysa asla yüzümü göstermez ama işte bi çıtlatsam kesinlikle geri dönüşü yok bu yolun kesinlikle off berbat bi durumdayım
canım nie yanlız olasınki ne güzel bi ailen varmış işte arkanda duran
bence herşeyi anlat a
hem çalışıyomuşsunda ona muhtaçta değilsin çok şükür
sanırım sen ayrılmak istemiyosun dönüşü yok dediğine göre
Allah yardımcın olsun sabır versin ne diyim
Ayy canım benimmm...evet cnm annemdeyım ıyıyım
artk o kotu olsun ben bebegımle sıcak bı yuvadayım
pıslıkk ıcınde yalnız ve ac oturan o.
teklifimi yaptım beni bugün unutacak napcamı ıbilmiyorum ya bi arkadaşıma gitcem evini bilmediği bi arkadaşım yada onu eve almayacağım ama acımak yok bütün gece eve girmeyecek sonra dedimki mesajımda eğer devam etmek istiyosan sıfır yalan bir dediğim iki olmayacak psikolojik destek ve ya benim kuzenim ablam yada onun öz ablası bu seçimide ona bıraktım ikisinden birine yaşadığım herşeyi anlatacağım çünkü herkese iyi görünmekten mutluluk oyunu oynamaktan yoruldum çok yalnız kalıyorum beyfendi yapıyo çek babam çek ama eğer devam etmek istemiyorsa kati suretle boşanmak
cevap şu ablalardan birine anlatmayı kabul etmiyorum dedim çok yalnızım yalnız değilsin diyo nasıl söyleyebiliyorsa bunu dedim birini seçmedin o zaman herkes öğrencek .şunu söylüyo ya bişey olcaksa bile (boşanma) böle pisi pisine olmasın bende bugün birşeyler oldu ben bunu çok iyi biliyorum ama inan öğrenmek istemiyrm deyince yine birsürü yemin etmeye devam etti çok duydum dedim bu yeminleri
hala yumuşak davranıyorum dimi seçenekleri çözüm yollarını hala ben üretiyorum ama korkusuna kabul bile edemiyo napayım ya ben napmalıyım gğya beni seviyomuş buda yalan koca yalan insan anlamazmı sevdiğini birini seviyosa insan o gözüne nasıl çirkin gelebilir yok sivilceymiş yok tüymüş bunlar nasıl sürekli insanın yüzüne vurulabilir üstelik ben bunlar rahatsız olduğumu defalarca dile getirdiğm halde ben bu adamı boşayayım kurtulalım en iyisi boşuna çabalıyorum
Ayy canım benimmm...
eve almamak bi çözüm gibi değil.
çok ciddi meseleleriniz var mesajla da hallolacak gibi değil oturup konuşmalısınız.
psikolojik desteği kabul etmiş zannımca.
ama birilerine anlatmasan çok iyi olur canım benden sana tavsiye bu kişi annen bile olsa..
kizlarrrr
pirincsiz yogurt corbasini nasil yapiyorsunuz
aserdim cok
guzel bir tarif desenize bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?