umut vaad eden bir evlilik değil olumlu düşünmüyorum iyiki varsınız ben iyiki buradayım çok kötüydüm sizinle paylaşmak fikirleriniz çok iyi geldi iç açıcı bi durum değil Allah kimseye göstermesin belki kafanızı da şişirdim hepiniz hakkınızı helal edin buralarda olsam da artık çocuk gb bir düşüncem olamaz Rabbim size nasip etsin inş en kısa zaman hamiş olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah durumum ne olur bilemiyorum haberdar ederim hepinize tek tek teşekkür ediyorum çok sağolun kızlar bana dua edin
abowkizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi
evryyy yerım senın ıstahınıı kıssssahanda sımdık yaptımm tesadufe bak vallahı yaa dun gece kayınvalıdem koyden suzme yogurt gonderdıı ohhmıss ocakda sıcacıkk corbamm hadıı gelde ıcıreyım sanaa gusel guselll tarıfınıde ben karısımla yapıyorumm cok lezız oluyor ıstrsen verebılırımm canımmm
yarma,haslanmıs fasulye,nohut,mercımek ne varsa atabılıyorsunn ek olarak bıraz un,yag,ve yumurtaya ıhtıyacın varr tarfı ıstersen yazıyımmm
afiyet olsun canim benim
ne guzel de olmustur bol proteinli ne guzel corba
benimki kotu oldu :) yapamiyorum bir turlu kesildi corba ama ictim banane cok canim cekmisti
sonra tutturdum milfoy borek istedi canim
bulmak o kadar zor ki yok burda marketlerde
dua ettim bulayim diye gittim bir markete onumde bir suru milfoy soka girdim :) sanki benim icin gelmisler
onu da yaptim peynirli nasil canim cekmisti butun gun anlatamam bulmus omam da mucize yani
bunun haricinde canimin istedigi baska seyler de var ama malesef yok burda((
umut vaad eden bir evlilik değil olumlu düşünmüyorum iyiki varsınız ben iyiki buradayım çok kötüydüm sizinle paylaşmak fikirleriniz çok iyi geldi iç açıcı bi durum değil Allah kimseye göstermesin belki kafanızı da şişirdim hepiniz hakkınızı helal edin buralarda olsam da artık çocuk gb bir düşüncem olamaz Rabbim size nasip etsin inş en kısa zaman hamiş olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah durumum ne olur bilemiyorum haberdar ederim hepinize tek tek teşekkür ediyorum çok sağolun kızlar bana dua edin
canım benım yardımcı olabıldıysek ne mutlu bıze. lafı mı olur.kızlar ben geldim. Şenay'ın doktoruna gittim (çook sağol Şenaycım). Bebek iyi dünden beri kese iki katına çıkmış, 4mm olmuş. Yolk kesesini de gördük Yalnız doğum tarihi biraz daha geçe alınabilirmiş sanırım geç yumurtlamışım. İlaç kullanımım yanlışmış ama bebeğe hemen zarar vermezmiş, coraspine günde teke düştü progestan ise jel olarak günde bire düştü. Eşim ve ben doktora giderken nasıl heyecanlıydık anlatamam. Sanki sınava gider gibi, benim elim ayağım titredi, oradaki hemşirenin sorularına bile doğru düzgün yanıt veremedim ama bebişin iyi olduğunu,hamileliğimin sıradan bir hamilelikten farksız olduğunu öğrenince o yüzümdeki gülümsemeyi görmeniz lazımdı. Hala sarhoş gibiyim. Dün gece uyuyamamıştım boğazımdan yemek de geçmemişti. Gelince önce yemek yedim sonra bir güzel yattım uyudum. Haftaya yine kontrol var, doktor büyümeyi takip edecek. Ateş ölçmeyi bırak dedi(every de demişti dinlememiştim ),stres oluyorsun. Yaa kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Funda ve Şenay size de çok teşekkür ederim, öyle çaresiz bir anımda yardıma koştunuz o kadar duygulandım ki, buradaki tüm arkadaşlar da yazmışlar, destek olmuşlar...İyi ki varsınız
kızlar az once wc de bır akıntı gordumm gecen ay gormemıstımm o kdr dıkkt etmıstımm gormek ıcınn aynıı sızden bırı akıntı fotolarını koymustumyaa odarakı ymurta akı na benzer ıkı armak arasında sunen cıns den dııı ama benım bugn 12.gunumm yanıı 29.da olmdum regl benn ve dun gece calısmalara basladıkk ne den sızce bu akntı ıyımı sızcee acayıp cok gelmıstııı yaffheyecan yaptım dırek foto dakı verımlı secenek hal i gozumun onune geldııı ıkı parmak arasında sunen yumurta akı cınsten dı ve oldukca bol du:))
neden sızce bu ne yapmalıyım bu kdr erekn yuosumolabılırmııı???ve ılkkk defa gordumm ben bunuuuuuuuuu
acill cevap verınn kı 1 st den eltım lere gıdecegızz kocısleeeeeeeee ona gore gece calısma yapalım degılmı
şenaycım çook sağol vallahi fundaya da sana da ne kadar teşekkür etsek az eşim de teşekkür ediyor. Burak bey süpermiş gerçekten, uzun uzun açıkladı bir sürü şeyi ,dinledi etti. Eşim çıkışta hafiften trip attı (artık o mutlulukla ne kadar atılabilirsecanım benım yardımcı olabıldıysek ne mutlu bıze. lafı mı olur.
vallahı senın doktorunu bulup dovesım geldı haa
o hangı dr guzelım soylede hata kaza ona gıtmeyelım ya. cıdden ogrenmek ıstedım drunun kım oldugunu?
neyse neyse cok sevındım canım gozun aydın
bugun sırf senın ıcın gırdım cıktım kk ya cok merak ettım cunku. hatta fundayı bıle aradım haber varmı dıye.
pekı sevdınmı burak beyı? ben begenıyorum o adamın ılgısını
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter buradan fotolara bakabilirsin canımkızlar az once wc de bır akıntı gordumm gecen ay gormemıstımm o kdr dıkkt etmıstımm gormek ıcınn aynıı sızden bırı akıntı fotolarını koymustumyaa odarakı ymurta akı na benzer ıkı armak arasında sunen cıns den dııı ama benım bugn 12.gunumm yanıı 29.da olmdum regl benn ve dun gece calısmalara basladıkk ne den sızce bu akntı ıyımı sızcee acayıp cok gelmıstııı yaffheyecan yaptım dırek foto dakı verımlı secenek hal i gozumun onune geldııı ıkı parmak arasında sunen yumurta akı cınsten dı ve oldukca bol du:))
neden sızce bu ne yapmalıyım bu kdr erekn yuosumolabılırmııı???ve ılkkk defa gordumm ben bunuuuuuuuuu
ACİLL CEVAP VERINN KI 1 ST den eltım lere gıdecegızz kocısleeeeeeeee ona gore gece calısma yapalım degılmı
kızlar ben geldim. şenay'ın doktoruna gittim (çook sağol şenaycım). Bebek iyi Dünden beri kese iki katına çıkmış, 4mm olmuş. Yolk kesesini de gördük Yalnız doğum tarihi biraz daha geçe alınabilirmiş sanırım geç yumurtlamışım. Ilaç kullanımım yanlışmış ama bebeğe hemen zarar vermezmiş, coraspine günde teke düştü progestan ise jel olarak günde bire düştü. Eşim ve ben doktora giderken nasıl heyecanlıydık anlatamam. Sanki sınava gider gibi, benim elim ayağım titredi, oradaki hemşirenin sorularına bile doğru düzgün yanıt veremedim ama bebişin iyi olduğunu,hamileliğimin sıradan bir hamilelikten farksız olduğunu öğrenince o yüzümdeki gülümsemeyi görmeniz lazımdı. Hala sarhoş gibiyim. Dün gece uyuyamamıştım boğazımdan yemek de geçmemişti. Gelince önce yemek yedim sonra bir güzel yattım uyudum. Haftaya yine kontrol var, doktor büyümeyi takip edecek. Ateş ölçmeyi bırak dedi(every de demişti dinlememiştim ),stres oluyorsun. Yaa kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Funda ve şenay size de çok teşekkür ederim, öyle çaresiz bir anımda yardıma koştunuz o kadar duygulandım ki, buradaki tüm arkadaşlar da yazmışlar, destek olmuşlar...iyi ki varsınız
kızlar az once wc de bır akıntı gordumm gecen ay gormemıstımm o kdr dıkkt etmıstımm gormek ıcınn aynıı sızden bırı akıntı fotolarını koymustuyaa ordakı ymurta akı na benzer ıkı armak parmak arasında sunen cıns den dııı ama benım bugn 12.gunumm yanıı 29.unda olmdum regl benn ve dun gece calısmalara basladıkk ne den bu akntı ıyımı sızcee acayıp cok gelmıstııı yaffheyecan yaptım dırek foto dakı verımlı secenek hal i gozumun onune geldııı ıkı parmak arasında sunen yumurta akı cınsten dı ve oldukca bol du:))
neden sızce bu ne yapmalıyım bu kdr erken yumosumolabılırmııı???ve ılkkk defa gordumm ben bunuuuuuuuuu
ACİLL CEVAP VERINN KI 1 ST den eltım lere gıdecegızz kocısleeeeeeeee ona gore gece calısma yapalım degılmı
abowhaydıhayırlısı ıse gelsınbuyursun canımmm buda benım ff cızgım yorum alabılırmıyım bılıyorumcokk erken daha ama dun gece calısmalara basladık hehehe :)
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
türk kahvesi kabak cekırdegı corek otu ballee baska ne nasıl yapımkızlar????????
sağol, azıcık olaylı oldu ama iki kez gördümgördün mü keseyi. çok tebrikk ederim
evet canım doğru diyorsunkeep cok sevindim tatlim
o doktordan vagecmene de ayrica cok sevindim
sana yardimci olmus kizlar ne guzel
minigin kocaman olacak bak gor
atesi de cidden birak
ben hamile oldugumu ogrendikten sonra 36.1 bile gordum ates oynar degisir ama sen olcersin seni stresten oteye goturmez
bir sabah kalkarsin baska sebepten duser sen strese girersin
ben sakladim dereceyi sen de oyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?