Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabbım kolaylık versın bol bsabı rversın sana canımm öle suphelerın kanıtların varsa bebek dusunme sımdılık derım ben cunku basdabunları yapan cocuk olunca sankı duracakmı gene aynısı!!!!olur ınsl.olmazda allah korusun bole sorunum olsa bebek konusunuuu uzun zaman ertelerdım rabbım hakkında hayılrısı neyse onu verısın canım arkadasım...her zaman buradayız bız ınsl..ıcıne atma topıge at olurmu sıkıntılarını...rabbım dogru dusun durup dogru karar verdırsın ınsll lılyum cummmm

Son düzenleme:
abow haydıhayırlısı ıse gelsınbuyursun canımmm buda benım ff cızgım yorum alabılırmıyım bılıyorumcokk erken daha ama dun gece calısmalara basladık hehehe :)

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
türk kahvesi kabak cekırdegı corek otu ballee baska ne nasıl yapımkızlar????????

afiyet olsun canim benim
ne guzel de olmustur bol proteinli ne guzel corba
benimki kotu oldu :) yapamiyorum bir turlu kesildi corba ama ictim banane cok canim cekmisti
sonra tutturdum milfoy borek istedi canim
bulmak o kadar zor ki yok burda marketlerde
dua ettim bulayim diye gittim bir markete onumde bir suru milfoy soka girdim :) sanki benim icin gelmisler
onu da yaptim peynirli nasil canim cekmisti butun gun anlatamam bulmus omam da mucize yani
bunun haricinde canimin istedigi baska seyler de var ama malesef yok burda ((

ayy canım benımmm muck..cok severım as erene yardım etmeyı ınsl..bende bırgun saglıklıbır sekılde as ererım:::::::))

bu arada ff me baktınmıı tavsıye ıstedımmm verırmısınn sperm hızı arttırmak ıcn fılann

ahh canım ya Allah yardımcın olsun
nekadar acı bi durum Allah ından bulsun o eşin seni böyle üzdüğü için
madem bi işler çeviricen nie evleniyosun be adam niye milletin kızının canını yakıyosun
boşanmak bırakmakta çok zor bi iş gerçekten
bi yuva kolay yapılmıyo

kızlar herkese selamlar

lilıum
canım yasadıklarına cok uzuldum. acık acık herseyı konusmadan esınle yüzleşmeden kimselere birsey söylememen taraftarıyım. bazılarımız ıcın kabul edılemez seyler yasamıssın ama yuva yıkmak kurmaktan cok cok zor. esınle yüzleş önce onu dinle sonra kararını ver.

yokh
deryam cok sevındım canım. yegenler büyüyor masallah
insallah en kısa zamanda her anlamda hayatına güzellikler gelir canım benim.

keep
canım merak ettım senı cok. acaba ne dedı kı bugun dr?
bi geleydinde haber vereydin yaa

rezene
kız pıyango gıbı cıkıverdin cok sevindirdin bizi
topiğimize tekrardan maşallah dedirttin.
cok cok tebrik ederim güzelim.allah daim etsin insallah.
gözün aydın

kepp cım nasılsınn ınsl..gusel gusll haberlerın vardır bızeeee

kızlar ben geldim. Şenay'ın doktoruna gittim (çook sağol Şenaycım). Bebek iyi dünden beri kese iki katına çıkmış, 4mm olmuş. Yolk kesesini de gördük Yalnız doğum tarihi biraz daha geçe alınabilirmiş sanırım geç yumurtlamışım. İlaç kullanımım yanlışmış ama bebeğe hemen zarar vermezmiş, coraspine günde teke düştü progestan ise jel olarak günde bire düştü. Eşim ve ben doktora giderken nasıl heyecanlıydık anlatamam. Sanki sınava gider gibi, benim elim ayağım titredi, oradaki hemşirenin sorularına bile doğru düzgün yanıt veremedim ama bebişin iyi olduğunu,hamileliğimin sıradan bir hamilelikten farksız olduğunu öğrenince o yüzümdeki gülümsemeyi görmeniz lazımdı. Hala sarhoş gibiyim. Dün gece uyuyamamıştım boğazımdan yemek de geçmemişti. Gelince önce yemek yedim sonra bir güzel yattım uyudum. Haftaya yine kontrol var, doktor büyümeyi takip edecek. Ateş ölçmeyi bırak dedi(every de demişti dinlememiştim),stres oluyorsun. Yaa kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Funda ve Şenay size de çok teşekkür ederim, öyle çaresiz bir anımda yardıma koştunuz o kadar duygulandım ki, buradaki tüm arkadaşlar da yazmışlar, destek olmuşlar...İyi ki varsınız

canım benım yardımcı olabıldıysek ne mutlu bıze. lafı mı olur.
vallahı senın doktorunu bulup dovesım geldı haa
o hangı dr guzelım soylede hata kaza ona gıtmeyelım ya. cıdden ogrenmek ıstedım drunun kım oldugunu?
neyse neyse cok sevındım canım gozun aydın
bugun sırf senın ıcın gırdım cıktım kk ya cok merak ettım cunku. hatta fundayı bıle aradım haber varmı dıye.
pekı sevdınmı burak beyı? ben begenıyorum o adamın ılgısını

Son düzenleme:
kızlar az once wc de bır akıntı gordumm gecen ay gormemıstımm o kdr dıkkt etmıstımm gormek ıcınn aynıı sızden bırı akıntı fotolarını koymustuyaa ordakı ymurta akı na benzer ıkı armak parmak arasında sunen cıns den dııı ama benım bugn 12.gunumm yanıı 29.unda olmdum regl benn ve dun gece calısmalara basladıkk ne den bu akntı ıyımı sızcee acayıp cok gelmıstııı yaffheyecan yaptım dırek foto dakı verımlı secenek hal i gozumun onune geldııı ıkı parmak arasında sunen yumurta akı cınsten dı ve oldukca bol du:))

neden sızce bu ne yapmalıyım bu kdr erken yumosumolabılırmııı???ve ılkkk defa gordumm ben bunuuuuuuuuu

ACİLL CEVAP VERINN KI 1 ST den eltım lere gıdecegızz kocısleeeeeeeee ona gore gece calısma yapalım degılmı

Son düzenleme:

hiç bir şey anlamıyorum yazdıklarından
cevap falanda veremem bu yuzden!!!!!!!
Lütfen şu yazılara biraz özen gösterin
acıkca söylüyorum ki ben bu tür yazıları direk es geçiyorum
sanada kac kişi bunu söyledi suzan.
Lütfen daha dikkatli yaz

şenaycım çook sağol vallahi fundaya da sana da ne kadar teşekkür etsek az eşim de teşekkür ediyor. Burak bey süpermiş gerçekten, uzun uzun açıkladı bir sürü şeyi ,dinledi etti. Eşim çıkışta hafiften trip attı (artık o mutlulukla ne kadar atılabilirse,) şimdiye kadar niye gelmedik diye. O da söyleyip duruyordu çünkü daha iyi bir dr. bulalım diye. Ben hani hastane olsun şu olsun bu olsun yakın olsun diye Buca'da doktora gidiyordum .Dr.'un adı Aylin Barbaros. Tövbe bir daha gitmem. Paşa paşa Burak beye gideriz biz bundan sonra inşallah.

What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter buradan fotolara bakabilirsin canım

gördün mü keseyi. çok tebrikk ederim

erken geç diye hesap yapma bence. iki günde bi dene :)

simdilik belli olmaz ama 28 gunde bir duzenli oluyorsun bugun yarin catlayabilir
sen gunasiridan vazgecme
o zaman kacirma durumu olmuyor canim
kabak cekirdegi, findik, fistik, cerezleri bol bol yesin
turk kahvesi iliskiden once esin icsin
belki soguk dus deneyebilir esin
nohut, domates, salca sperm kalitesini arttiriyor

keep cok sevindim tatlim
o doktordan vagecmene de ayrica cok sevindim
sana yardimci olmus kizlar ne guzel
minigin kocaman olacak bak gor
atesi de cidden birak
ben hamile oldugumu ogrendikten sonra 36.1 bile gordum ates oynar degisir ama sen olcersin seni stresten oteye goturmez
bir sabah kalkarsin baska sebepten duser sen strese girersin
ben sakladim dereceyi sen de oyle yap

rezenecim moralin de düzelmiş canım benim, ikimiz de şööyle bir hamileliğin tadını çıkaralım artık

every, Türkiye'ye dönme planların değişmiş. Canım senin koşulları en iyi sen bilirsin. Şimdi Moskova meselesi olduğu için yarı yarıya bölmek daha mantıklı gerçekten, orada bir sürü şey bulunabilir. Bir de annenin oraya gelme durumu olmaz mı acaba? Hani ihtiyacın olursa yardıma diye

bebişimolsun,canım senin için dua ediyorum inşallah pozitiiiiiif

lillum, ağlama canım. Bak hem evlilik yeni hem de anladığım kadarı ile eşin(ve senin de tabi) yaşlar küçük. Arkadaşlar söylemiş, her yalanı bilemezsin ve muhtemelen de bugün söylediği yalan ama doğrusu nedir 1 saatte ne yapılır bilinmez. Şimdi siz kural oluşturma aşamasındasınız. Sen ve o kurallar, istekler belirtip duruyor ve kimisi oluyor kimisi olmuyor. İlişkilerin bu aşaması oldukça yıpratıcı ve kavga dövüş geçebiliyor. İnsanlar değişmez diye birşey yok. Biz eşimle 5 senede kendimizde neleri değiştirdik, karakterlerimiz birbirine benzedi, uyumlandık. Ama bazı yönler de var ki onlar değişmedi, onları da kabullenmesini bilmek gerek. Yoksa sürekli eleştirerek ya da eleştirilerek hayat geçmez. Ama ikiniz de istekliyseniz ve iletişim kurmakta diretiyorsanız inan bir süre sonra çözülüyor. Eşinin ve senin evliliğe alışması için biraz zaman ver bence. Bu arada da uygun şekilde yapılanları edilenleri hislerini ifade et. Su yolunu bulur canım merak etme. bu şekilde bir ilişki varsa, ilişkilerin güçlenip sağlamlaşması bu badirelerle oluyor. Atlattığınız her bir badire daha güçlü hale getiriyor. Sonrasında kavga edince "amaan biz şu kavgayı bile atlatmıştık, bunu mu atlatamayacağız" diyor insan. Ama bir yandan da kırılıyorsun, dökülüyorsun. Bu kavgalardaki kırgınlıkları güzelce ve sağlamca telafi etmek gerek. Umarım telafi edersiniz lillumcuğum

gördün mü keseyi. çok tebrikk ederim
sağol, azıcık olaylı oldu ama iki kez gördüm

evet canım doğru diyorsun hemen ateş alarmını telden kaldırıyorum dereceyi de dolaba koyuyorum(başucumdaydı kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…