Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
keep değerin kaçtı keseyi gördüğünde. karından mı baktı vajinal mi?

shnaay dıkkat edıyorumm hatta bunları yazarkende cok dıkkt etmeye calıstım ama daha oncede dedıgım gıbııı klavyem de hata oluyor bazen..!!o yuzden yoksa ısteyerek sızın dıkkatınızı dagıtmk ıstemem.sagol genede!!!
canım oradakı 2.resım benım akıntı olmusmudur sızce bugunkı catlamam...yanı erken sorun degıl dıyorsunuz ama ne bıleyım ılk defa böle bır akıntı gordugum ıcın

canım benım.2.resımdekı (What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter)gıbı bır akıntıydıı ve gayet bolduu atesımde yukselmeye basladı bugunn every sence yumos gunummudur bugun yaa tedırgın oldum evet 3 aydır 30 gunde bır oluyorumm dr m 10-12 ve 18-20 gunlerı catlama olur demıstı olabılırmı yanıı ne yapmam gerekk hehe her ay yenıden soru soruyrum sankı ılk defa calısma yapıyorum gıbı ama heyecanlanıyor ınsan genede yaa kusuruma bakma aynı soruları sorarsam olurmu canım

vajinal baktılar hep. Bir süre şu hesap değer işlerini bırakmaya çalışacağım dün çok üzüldüm çok yıprandım doktor da bunu önerdi. Değerleri tabloları takvimleri hesapları bi kenara koymayı deneyeceğim bakalım..Artık bebişi üzmek yok dedim kendi kendime, bunları içimi rahatlatmak için yapıyorum diyordum ama hep öyle olmuyor ve bebişi üzüyorum. Neyse öyle karar aldım bakalım ne olacak

2.resim dediğin sarışından sonraki mi, o basbayaa yumurtaakı canım, en verimlisi E yani

erken geç diye hesap yapma bence. iki günde bi dene :)
tamam canım da yarın buyk ıhtımal memlekete gıdıyoruz orada nasıl olursaa ısınma sorun yanı koy ler soguk artıkk amannn evımızde kalsak olmazmı yaa ama esım koy hastasıı ve bende ankaraya gıdecegımm buyuk ıhtımal teyzemın kızının dugunu varr da onumuzdekı hafta sonuu esımle 4-5 gun ayrı kalacagız daa yanı beraberde gıtsek ayrı kalırız heheh kısmett artıkın canımm bu arada bebgınn nasıll ınsl..sorun yoktur ve sonuna denk senınledır bebegınn ınsl...muck

tamam canımm yemesıne dıkkat edeyımm spermler cossunn hehe yumosları gorunce sagol canım benımmm

sağol, azıcık olaylı oldu ama iki kez gördüm

evet canım doğru diyorsun hemen ateş alarmını telden kaldırıyorum dereceyi de dolaba koyuyorum(başucumdaydı kendisi)
amanında amanınn keep cımınn bebegıde gorunmuss annesının gul tanesı de bır tanesı ınsl...9 ay boyunca saglıklı bır sekılde hamılelık gecırecekk ve bebegını saglıcakla kucagına alacaksınn ınsl..rabbım hayırlı evlatlar versın keep cımmmm

Benim mevzu yine ayni kizlar
Kocamla 2saat boyunca oturduk konustuk
Simdi durumu size yeni bastan anlatayim ben de kocamin yaninda yuvamda olmak cok isterim.esi yalniz birakmama konusunda da hemfikirim
Biz kasimda trdeyiz sonra esim buraya donecek valizleri kargoya verecek islerini bitirecek ve moskovaya tasinacak
Sonra onun vize aralik ortasi gibi belki daha gec cikacak
Ve onun vize cikinca en erken 35gun icinde benim esime bagli aile vizem cikacak en az 35gun
Oldu subat sonu diyelim ben nisan basinda trde olmaliyim ki nisandan sonra het an dogum olabir
Yani esin yaninda 2ay anca kalabiyorim
Rusyafa dogum dusunsem problem degil ama burda olmaz kizlar kosullar zor doktor masrafi sistemleri geregi dogum sonrasi bir hafta hadtanede kaliyrsn esin senin yuzunu bile goremiyor
Bu durumda benim esimden ayri kalmaktan baska carem yok ki
Tum turk arkadaslarim da bu sekilde yapti ve simdi esleri ve bebekleriyle mutlu mesut yasiyrlakim istemez ki birlikte olmak ama bizde durum bu

bu canım ve cokk boldu cıdden hıc grmedım ben daha once bunu yaaa bu arada en verımle st.ilişkide sabah st lerı degılmı kızlar??? esım nasılsa raporluya evde yanıı ınsl..bebegım gelır bu ay yaaa:18::18:

kızlar sizze bişi sorcam. ben yarın özeldeki doktora gitcem.çarş günü devlete gittim ama dr yoktu. bugün gitmeyi düşündüm tekrar vazgeçtim. s.izc gitmelimiyim. bu aşama da herhangi bii test yapılıyor mu

o zaman haklısın canım benımm yanı anlattıklarına gore tr de kalman mantıklı yanı esınn yanında 2 ay kalacaksan ooo aılenın yanında kalman daha ıyı tabıı ama buraya gelınce bızle olacaksın dımınet var dımı aılendee hem esınle kamera ıle gorusmen gobegının buyudugunu gormesii cokk guzel olur canımmesınde gelır se arada hakkınızda hayırlısı ınsl...

canım sen k.valıdenlerle kalıyordun dımııı hamıslıgıne tepkılerı nasıl oldu merak ettım bende beraber oturuyorumyaa ondan yanii:)

Suzan, işte o işte o en verimli akıntı. İnşallah tutar canım,iyi çalışın

everycim,oraya annen falan gelemiyor galiba, eşinden ayrı zor olur canım, üzülürsün sıkılırsın ama bebek için gerekiyorsa katlanırsın di mi Bi de sonuçta bu askerlik gibi değil, bilgisayar var,telefon var. Her bir doktor randevunu videoya alırsın ya da skype ile o da bağlanır uygun olduğunda. Her akşam konuşursunuz, dertleşirsiniz. Doğumda da eşin sonuçta izin alır, gelir Türkiye'ye. Bir de senin eşinin işi de yoğun canım, hamilelik ilerlediğinde tek başına nasıl olacak, anne lazım senin yanına.

evry hakkında hayırlısı olsun.ben araya giren özlemin eşleri daha çok bağladığını düşünüorum. bence tr de daha rahat edersin. zaten moskovada yakınmış eşin gelip gitcekmiş. daha ii bence.

suzan sende gitme bi yerlere. ben bu ay iki üç kere gördüm o akıntıyı. değerlendir gitmeyin bi yere. bende annemlere çok sık giderdim ama son aylarda özelllikle 2 günde bi kuralına uymaya çalıştım. çok uzun kalmalar yapmadım.

bana dr. 8 tane test yazdı canım, yapılıyor. Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim. Ama biliyorsun benim fikirlerim azıcık olaylı oluştu

yok cnım kayınvalide benle oturuyo :) ben öle diorum. benim kayınvalidenin tek çocuğu eşim. başkada kimsesi eşi falan yok. kayınvalidem henüz bilmio galibba. eşim daha sölemedim dedi. ben keseyi görmeden söleme demiştim. gerçi şimdi çok takmıorum bu mevzuya. bende herkese söyledim zaten. cuma doktora gitcez ondan sonra söyler herhalde eşim.

birlikte yaşıyoruz ama yaşam alanlarımız ayrı. birlikte takılmıyoruz :)

bana dr. 8 tane test yazdı canım, yapılıyor. Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim. Ama biliyorsun benim fikirlerim azıcık olaylı oluştu

ya bu yakındaki doktorda ilgisiz sankim :) yarın dersimi biraz erken bitirip gitsem kan verme o satte olmaz. sabah gitsemde derse geç kalıyorum. stres panik panik. yarım saatlk mesafede daha iyi bi hastane var ama oraya gidince de yine işe çok geç kalıyorum. sonra stres stres .

keseyi gördükten sonra mı gitsem diye düşündüm ama kararsız kaldım. birde şu kan pıhtılaşması testini yapmıolar hemen dimi. zor buldum zaten , önlemsizlikten kaybetmek istemiorum. çok sık rastlanan biş aslında bunun neden testini yapmıolar

Annem calisiyr benim
Biz dunyanin pahalli ulkelerinden birinde yadiyrz burda hersey cok kolay degil saglik guvancesiz doktor masraflari ..hadi bunlari gectim diger anlattigim durumlar var .esim de istemez tabili ayri kalmak ama sanki o beni birakiyrmus gibi izlenim oluyr bu da canimi acitiyor

Son düzenleme:
evry neden öle düşünüosun. daha rahat edeceğini düşündüğü için tr ye gitmeni istiyor bence. canın acımasın ya. ben erkek olsam bende eşimin türkiye de doğum yapmasını tercih ederim

canım benım ıkı gne bır mutlaka yapmaya calısacagım ınsl...ankarayada olmazsa beraber gıderı zhehe ama banyo sorun olr yaaaaaaaaaaa neyse hayırlısı heheh
kız bayram tatılı koydekı ev musaıt haftaya kadar yanıı salı ya cars.kadar gun asırı dıkkat ederız ama ondan sonrası ıcın allah kerim

hmm yok ben normal oturuyorum canım hemde ıkı kaynım var 25 ve 21 yaslarında hehe cok sukur bız bacı bacıyız kayın valıdemle ınsl..ölde oluruzz kısmet bakalımmm yanı ben onunla oturuyorum bebek olana kadar sonrasındada evı ayıracagız ınls..hayırlısııı canımm

rezene
kız pıyango gıbı cıkıverdin cok sevindirdin bizi
topiğimize tekrardan maşallah dedirttin.
cok cok tebrik ederim güzelim.allah daim etsin insallah.
gözün aydın

sorma shnaay oldu işte sonunda
piyango mu desem rüya mı desem
sıra sana geldi hislerde sen varsın

ohhhhhhh ne güzel doktoru değişmişsin
ben de zaten kendi doktoruma gitmemiştim
benimki ameliyata gittiği için buna gitmiştim
benim doktorum daha sakin ve iyi bir doktor

aslında her gebelik kendine özgüdür
başkalarıyla karşılaştırmak çok yıpratıcı
hele son aylarda kilosu boyu
annenin aldığı kilo göbeğin büyüklüğü
yok tekmesi karşılaştırılıyor ya daha sinir bozucu bunlar
inşallah kimse ben hamileyim diye bana fazla yedirmeye çalışmaz fena dalarım onlara

"Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim"

cümlesinin anlamını açar mısın ne demek istedin yani bir önerin var ama ben de anlamak istiyorum

:26::26::26:

hangi testler onlar keepcim

evry neden öle düşünüosun. daha rahat edeceğini düşündüğü için tr ye gitmeni istiyor bence. canın acımasın ya. ben erkek olsam bende eşimin türkiye de doğum yapmasını tercih ederim

ne bileyim birden o ruh haline kapildim
diger topicteki arkadas sorunca da o da esim gondermiyor,nereye gidicen diyor, ben de esimi birakmam falan yazmis
hamilelik duygularindan hassasim sanirsam
ama burasi rusya ve rusyda dogum, doktor zor isler
kendi ulkemde turk doktoruma emanet olma fikri bana daha cazip geliyor
ustelik bana yardimci olacak annemler akrablardan gelenler falan filan ilk gunleri atlatmak adina
hem bebisime guzel guzel ciciler alip ihtiyaclarini tamamlamak adina
ve daha bir cok sey
olmuyor iste vize gec cikiyor gitsem donmem gerekecek krnim burnumda ucaga bin dur bunlari kaldirabilecegimi sanmiyorum
ozlemek zor ama ortada bebek var ne yapayim
su 3 gundur cektigim stresten Allah korusun bebegime birsey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…