shnaay dıkkat edıyorumm hatta bunları yazarkende cok dıkkt etmeye calıstım ama daha oncede dedıgım gıbııı klavyem de hata oluyor bazen..!!o yuzden yoksa ısteyerek sızın dıkkatınızı dagıtmk ıstemem.sagol genede!!!hiç bir şey anlamıyorum yazdıklarından
cevap falanda veremem bu yuzden!!!!!!!
Lütfen şu yazılara biraz özen gösterin
acıkca söylüyorum ki ben bu tür yazıları direk es geçiyorum
sanada kac kişi bunu söyledi suzan.
Lütfen daha dikkatli yaz
canım oradakı 2.resım benım akıntı olmusmudur sızce bugunkı catlamam...yanı erken sorun degıl dıyorsunuz ama ne bıleyım ılk defa böle bır akıntı gordugum ıcınşenaycım çook sağol vallahi fundaya da sana da ne kadar teşekkür etsek az eşim de teşekkür ediyor. Burak bey süpermiş gerçekten, uzun uzun açıkladı bir sürü şeyi ,dinledi etti. Eşim çıkışta hafiften trip attı (artık o mutlulukla ne kadar atılabilirse,) şimdiye kadar niye gelmedik diye. O da söyleyip duruyordu çünkü daha iyi bir dr. bulalım diye. Ben hani hastane olsun şu olsun bu olsun yakın olsun diye Buca'da doktora gidiyordum .Dr.'un adı Aylin Barbaros. Tövbe bir daha gitmem . Paşa paşa Burak beye gideriz biz bundan sonra inşallah.
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter buradan fotolara bakabilirsin canım
simdilik belli olmaz ama 28 gunde bir duzenli oluyorsun bugun yarin catlayabilir
sen gunasiridan vazgecme
o zaman kacirma durumu olmuyor canim
kabak cekirdegi, findik, fistik, cerezleri bol bol yesin
turk kahvesi iliskiden once esin icsin
belki soguk dus deneyebilir esin
nohut, domates, salca sperm kalitesini arttiriyor
vajinal baktılar hep. Bir süre şu hesap değer işlerini bırakmaya çalışacağım dün çok üzüldüm çok yıprandım doktor da bunu önerdi. Değerleri tabloları takvimleri hesapları bi kenara koymayı deneyeceğim bakalım..Artık bebişi üzmek yok dedim kendi kendime, bunları içimi rahatlatmak için yapıyorum diyordum ama hep öyle olmuyor ve bebişi üzüyorum. Neyse öyle karar aldım bakalım ne olacakkeep değerin kaçtı keseyi gördüğünde. karından mı baktı vajinal mi?
2.resim dediğin sarışından sonraki mi, o basbayaa yumurtaakı canım, en verimlisi E yanishnaay dıkkat edıyorumm hatta bunları yazarkende cok dıkkt etmeye calıstım ama daha oncede dedıgım gıbııı klavyem de hata oluyor bazen..!!o yuzden yoksa ısteyerek sızın dıkkatınızı dagıtmk ıstemem.sagol genede!!!
canım oradakı 2.resım benım akıntı olmusmudur sızce bugunkı catlamam...yanı erken sorun degıl dıyorsunuz ama ne bıleyım ılk defa böle bır akıntı gordugum ıcın
canım benım.2.resımdekı (What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter)gıbı bır akıntıydıı ve gayet bolduu atesımde yukselmeye basladı bugunn every sence yumos gunummudur bugun yaa tedırgın oldum evet 3 aydır 30 gunde bır oluyorumm dr m 10-12 ve 18-20 gunlerı catlama olur demıstı olabılırmı yanıı ne yapmam gerekk hehe her ay yenıden soru soruyrum sankı ılk defa calısma yapıyorum gıbı ama heyecanlanıyor ınsan genede yaa kusuruma bakma aynı soruları sorarsam olurmu canım
tamam canım da yarın buyk ıhtımal memlekete gıdıyoruz orada nasıl olursaa ısınma sorun yanı koy ler soguk artıkk amannn evımızde kalsak olmazmı yaa ama esım koy hastasıı ve bende ankaraya gıdecegımm buyuk ıhtımal teyzemın kızının dugunu varr da onumuzdekı hafta sonuu esımle 4-5 gun ayrı kalacagız daa yanı beraberde gıtsek ayrı kalırız heheh kısmett artıkın canımm bu arada bebgınn nasıll ınsl..sorun yoktur ve sonuna denk senınledır bebegınn ınsl...muckerken geç diye hesap yapma bence. iki günde bi dene :)
tamam canımm yemesıne dıkkat edeyımm spermler cossunn hehe yumosları goruncesimdilik belli olmaz ama 28 gunde bir duzenli oluyorsun bugun yarin catlayabilir
sen gunasiridan vazgecme
o zaman kacirma durumu olmuyor canim
kabak cekirdegi, findik, fistik, cerezleri bol bol yesin
turk kahvesi iliskiden once esin icsin
belki soguk dus deneyebilir esin
nohut, domates, salca sperm kalitesini arttiriyor
amanında amanınn keep cımınn bebegıde gorunmuss annesının gul tanesı de bır tanesı ınsl...9 ay boyunca saglıklı bır sekılde hamılelık gecırecekk ve bebegını saglıcakla kucagına alacaksınn ınsl..rabbım hayırlı evlatlar versın keep cımmmmsağol, azıcık olaylı oldu ama iki kez gördüm
evet canım doğru diyorsunhemen ateş alarmını telden kaldırıyorum dereceyi de dolaba koyuyorum(başucumdaydı kendisi )
vajinal baktılar hep. Bir süre şu hesap değer işlerini bırakmaya çalışacağım dün çok üzüldüm çok yıprandım doktor da bunu önerdi. Değerleri tabloları takvimleri hesapları bi kenara koymayı deneyeceğim bakalım..Artık bebişi üzmek yok dedim kendi kendime, bunları içimi rahatlatmak için yapıyorum diyordum ama hep öyle olmuyor ve bebişi üzüyorum. Neyse öyle karar aldım bakalım ne olacak
2.resim dediğin sarışından sonraki mi, o basbayaa yumurtaakı canım, en verimlisi E yani
o zaman haklısın canım benımm yanı anlattıklarına gore tr de kalman mantıklı yanı esınn yanında 2 ay kalacaksan ooo aılenın yanında kalman daha ıyı tabıı ama buraya gelınce bızle olacaksın dımıBenim mevzu yine ayni kizlar
Kocamla 2saat boyunca oturduk konustuk
Simdi durumu size yeni bastan anlatayim ben de kocamin yaninda yuvamda olmak cok isterim.esi yalniz birakmama konusunda da hemfikirim
Biz kasimda trdeyiz sonra esim buraya donecek valizleri kargoya verecek islerini bitirecek ve moskovaya tasinacak
Sonra onun vize aralik ortasi gibi belki daha gec cikacak
Ve onun vize cikinca en erken 35gun icinde benim esime bagli aile vizem cikacak en az 35gun
Oldu subat sonu diyelim ben nisan basinda trde olmaliyim ki nisandan sonra het an dogum olabir
Yani esin yaninda 2ay anca kalabiyorim
Rusyafa dogum dusunsem problem degil ama burda olmaz kizlar kosullar zor doktor masrafi sistemleri geregi dogum sonrasi bir hafta hadtanede kaliyrsn esin senin yuzunu bile goremiyor
Bu durumda benim esimden ayri kalmaktan baska carem yok ki
Tum turk arkadaslarim da bu sekilde yapti ve simdi esleri ve bebekleriyle mutlu mesut yasiyrlakim istemez ki birlikte olmak ama bizde durum bu
canım sen k.valıdenlerle kalıyordun dımııı hamıslıgıne tepkılerı nasıl oldu merak ettım bende beraber oturuyorumyaa ondan yanii:)keep değerin kaçtı keseyi gördüğünde. karından mı baktı vajinal mi?
everycim,oraya annen falan gelemiyor galiba, eşinden ayrı zor olur canım, üzülürsün sıkılırsın ama bebek için gerekiyorsa katlanırsın di miBenim mevzu yine ayni kizlar
Kocamla 2saat boyunca oturduk konustuk
Simdi durumu size yeni bastan anlatayim ben de kocamin yaninda yuvamda olmak cok isterim.esi yalniz birakmama konusunda da hemfikirim
Biz kasimda trdeyiz sonra esim buraya donecek valizleri kargoya verecek islerini bitirecek ve moskovaya tasinacak
Sonra onun vize aralik ortasi gibi belki daha gec cikacak
Ve onun vize cikinca en erken 35gun icinde benim esime bagli aile vizem cikacak en az 35gun
Oldu subat sonu diyelim ben nisan basinda trde olmaliyim ki nisandan sonra het an dogum olabir
Yani esin yaninda 2ay anca kalabiyorim
Rusyafa dogum dusunsem problem degil ama burda olmaz kizlar kosullar zor doktor masrafi sistemleri geregi dogum sonrasi bir hafta hadtanede kaliyrsn esin senin yuzunu bile goremiyor
Bu durumda benim esimden ayri kalmaktan baska carem yok ki
Tum turk arkadaslarim da bu sekilde yapti ve simdi esleri ve bebekleriyle mutlu mesut yasiyrlakim istemez ki birlikte olmak ama bizde durum bu
bana dr. 8 tane test yazdı canım, yapılıyor. Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim. Ama biliyorsun benim fikirlerim azıcık olaylı oluştukızlar sizze bişi sorcam. ben yarın özeldeki doktora gitcem.çarş günü devlete gittim ama dr yoktu. bugün gitmeyi düşündüm tekrar vazgeçtim. s.izc gitmelimiyim. bu aşama da herhangi bii test yapılıyor mu
o zaman haklısın canım benımm yanı anlattıklarına gore tr de kalman mantıklı yanı esınn yanında 2 ay kalacaksan ooo aılenın yanında kalman daha ıyı tabıı ama buraya gelınce bızle olacaksın dımınet var dımı aılendee hem esınle kamera ıle gorusmen gobegının buyudugunu gormesii cokk guzel olur canımm esınde gelır se arada hakkınızda hayırlısı ınsl...
canım sen k.valıdenlerle kalıyordun dımııı hamıslıgıne tepkılerı nasıl oldu merak ettım bende beraber oturuyorumyaa ondan yanii:)
bana dr. 8 tane test yazdı canım, yapılıyor. Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim. Ama biliyorsun benim fikirlerim azıcık olaylı oluştu
Suzan, işte o işte oen verimli akıntı. İnşallah tutar canım,iyi çalışın
everycim,oraya annen falan gelemiyor galiba, eşinden ayrı zor olur canım, üzülürsün sıkılırsın ama bebek için gerekiyorsa katlanırsın di miBi de sonuçta bu askerlik gibi değil, bilgisayar var,telefon var. Her bir doktor randevunu videoya alırsın ya da skype ile o da bağlanır uygun olduğunda. Her akşam konuşursunuz, dertleşirsiniz. Doğumda da eşin sonuçta izin alır, gelir Türkiye'ye. Bir de senin eşinin işi de yoğun canım, hamilelik ilerlediğinde tek başına nasıl olacak, anne lazım senin yanına.
canım benım ıkı gne bır mutlaka yapmaya calısacagım ınsl...ankarayada olmazsa beraber gıderı zhehe ama banyo sorun olr yaaaaaaaaaaa neyse hayırlısı hehehSuzan, işte o işte oen verimli akıntı. İnşallah tutar canım,iyi çalışın
everycim,oraya annen falan gelemiyor galiba, eşinden ayrı zor olur canım, üzülürsün sıkılırsın ama bebek için gerekiyorsa katlanırsın di miBi de sonuçta bu askerlik gibi değil, bilgisayar var,telefon var. Her bir doktor randevunu videoya alırsın ya da skype ile o da bağlanır uygun olduğunda. Her akşam konuşursunuz, dertleşirsiniz. Doğumda da eşin sonuçta izin alır, gelir Türkiye'ye. Bir de senin eşinin işi de yoğun canım, hamilelik ilerlediğinde tek başına nasıl olacak, anne lazım senin yanına.
kız bayram tatılı koydekı ev musaıt haftaya kadar yanıı salı ya cars.kadar gun asırı dıkkat ederız ama ondan sonrası ıcın allah kerimevry hakkında hayırlısı olsun.ben araya giren özlemin eşleri daha çok bağladığını düşünüorum. bence tr de daha rahat edersin. zaten moskovada yakınmış eşin gelip gitcekmiş. daha ii bence.
suzan sende gitme bi yerlere. ben bu ay iki üç kere gördüm o akıntıyı. değerlendir gitmeyin bi yere. bende annemlere çok sık giderdim ama son aylarda özelllikle 2 günde bi kuralına uymaya çalıştım. çok uzun kalmalar yapmadım.
hmm yok ben normal oturuyorum canım hemde ıkı kaynım var 25 ve 21 yaslarında hehe cok sukur bız bacı bacıyız kayın valıdemle ınsl..ölde oluruzz kısmet bakalımmm yanı ben onunla oturuyorum bebek olana kadar sonrasındada evı ayıracagız ınls..hayırlısııı canımmyok cnım kayınvalide benle oturuyo :) ben öle diorum. benim kayınvalidenin tek çocuğu eşim. başkada kimsesi eşi falan yok. kayınvalidem henüz bilmio galibba. eşim daha sölemedim dedi. ben keseyi görmeden söleme demiştim. gerçi şimdi çok takmıorum bu mevzuya. bende herkese söyledim zaten. cuma doktora gitcez ondan sonra söyler herhalde eşim.
birlikte yaşıyoruz ama yaşam alanlarımız ayrı. birlikte takılmıyoruz :)
rezene
kız pıyango gıbı cıkıverdin cok sevindirdin bizi
topiğimize tekrardan maşallah dedirttin.
cok cok tebrik ederim güzelim.allah daim etsin insallah.
gözün aydın
kızlar ben geldim. Şenay'ın doktoruna gittim (çook sağol Şenaycım). Bebek iyi dünden beri kese iki katına çıkmış, 4mm olmuş. Yolk kesesini de gördük Yalnız doğum tarihi biraz daha geçe alınabilirmiş sanırım geç yumurtlamışım. İlaç kullanımım yanlışmış ama bebeğe hemen zarar vermezmiş, coraspine günde teke düştü progestan ise jel olarak günde bire düştü. Eşim ve ben doktora giderken nasıl heyecanlıydık anlatamam. Sanki sınava gider gibi, benim elim ayağım titredi, oradaki hemşirenin sorularına bile doğru düzgün yanıt veremedim ama bebişin iyi olduğunu,hamileliğimin sıradan bir hamilelikten farksız olduğunu öğrenince o yüzümdeki gülümsemeyi görmeniz lazımdı. Hala sarhoş gibiyim. Dün gece uyuyamamıştım boğazımdan yemek de geçmemişti. Gelince önce yemek yedim sonra bir güzel yattım uyudum. Haftaya yine kontrol var, doktor büyümeyi takip edecek. Ateş ölçmeyi bırak dedi(every de demişti dinlememiştim ),stres oluyorsun. Yaa kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Funda ve Şenay size de çok teşekkür ederim, öyle çaresiz bir anımda yardıma koştunuz o kadar duygulandım ki, buradaki tüm arkadaşlar da yazmışlar, destek olmuşlar...İyi ki varsınız
vajinal baktılar hep. Bir süre şu hesap değer işlerini bırakmaya çalışacağım dün çok üzüldüm çok yıprandım doktor da bunu önerdi. Değerleri tabloları takvimleri hesapları bi kenara koymayı deneyeceğim bakalım..Artık bebişi üzmek yok dedim kendi kendime, bunları içimi rahatlatmak için yapıyorum diyordum ama hep öyle olmuyor ve bebişi üzüyorum. Neyse öyle karar aldım bakalım ne olacak
bana dr. 8 tane test yazdı canım, yapılıyor. Bu dr. işinden sıtkı yeni sıyrılmış biri olarak gitmelisin derim. Ama biliyorsun benim fikirlerim azıcık olaylı oluştu
Suzan, işte o işte oen verimli akıntı. İnşallah tutar canım,iyi çalışın
everycim,oraya annen falan gelemiyor galiba, eşinden ayrı zor olur canım, üzülürsün sıkılırsın ama bebek için gerekiyorsa katlanırsın di miBi de sonuçta bu askerlik gibi değil, bilgisayar var,telefon var. Her bir doktor randevunu videoya alırsın ya da skype ile o da bağlanır uygun olduğunda. Her akşam konuşursunuz, dertleşirsiniz. Doğumda da eşin sonuçta izin alır, gelir Türkiye'ye. Bir de senin eşinin işi de yoğun canım, hamilelik ilerlediğinde tek başına nasıl olacak, anne lazım senin yanına.[/QUOTE
Annem calisiyr benim
Biz dunyanin pahalli ulkelerinden birinde yadiyrz burda hersey cok kolay degil saglik guvancesiz doktor masraflari ..hadi bunlari gectim diger anlattigim durumlar var .esim de istemez tabili ayri kalmak ama sanki o beni birakiyrmus gibi izlenim oluyr bu da canimi acitiyor
evryy canım benımmgenelde ılk teklıf onlardan gelınce öle hıssederız ama öle degıl ıste oda senın ıyılıgın dusunuyordur emınımm cunk u yasamsartları ve bebegının senın saglıgın onun ıcın ennn onemlısı ınsl..dogru karar vermende rabbım yardm eder muckkk
evry neden öle düşünüosun. daha rahat edeceğini düşündüğü için tr ye gitmeni istiyor bence. canın acımasın ya. ben erkek olsam bende eşimin türkiye de doğum yapmasını tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?