Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar orda durmayın öle ya:) hadi klavyelere dokunun biraz :)

canım sıkılıyor. içime bi sıkıntı oturdu sanki. eşimde geç gelecek. canım bişi yapmak istemior. işlerim var aslında. bir an önce cuma olsa, cuma ve saat 4 olsa. ertesi gün tatil olan günleri çok seviyorum ya. yarının tatil olacağını bilerek rahatça takılabilsem keşke :)

çok soğudum çalışmaktan. işe zor gidiorum ya

kararlik durum yok ki canim
bir suru sebep var ve mecburiyet var
ben guvende olmak istiyorum kalkip burda kalicam burda doguracam da diyemiyorum
herseyden onemlisi yuzde yuz anlayamiyca ki doktorumu ben hic, mutlaka birsey kacacak burdayken

neyse kafanizi cok sisirdim benim bir an once toparlamam lazim
ve bebegim icin esimden ayri kalmaya katlanmam gerek demem lazim
sonucta biz bebegimizi cok istedik
ve ben inaniyorum bebegimize kavusunca da hayatmiz yine guzel olacak

lohusalığın falan olcak. illa yanında bi kadın olmalı, ama annen ama başkası. rusya da bence de zor olur. ben olsam çatır çatır bırakırdım eşimi :)

ben bağımsız takılabiliorum gerçi. doktora falan da tek giderim zoruma da gitmez. sonra sonra bi arkadaşım eşimi bekliorum mutlaka onla gitcem falan deyince bi ara etkilenmiştim de onla gitmiştim doktora. şu aşamada da tek gidebilirim sanırım. herkes eşiyle gidio diye yarın eşimle gitcem açıkcası :)

türkiye daha iyi senn içinde. hamilelik duygusallığıyla ne kadar eşin olsa da yalnızlık hissedersin rusyada. türkiye de cümbür cemaat olur, sen uzaktan geldin diye gelen giden olur. canın sıkılmaz.

oyle
esim de yeni isine baslayinca kimbilir ne sartlarda yogun olacak
ben yalniz hissedicem o dogru
arkadaslairm cok olur orda turk de ama yardima ihtiyacim olacagi kesin

ya kasim ortasinda ayrilsak esimle
aralik, ocak, subat, mart, nisan, mayis cok zaman ama hizli gecmesi icin dilemekten baska carem yok
ayri kalan kaldi burda gozlerimle gordum
herkes ulkemizde dogurdu geldi esinin yanina
simdi anne baba cocuk ne guzel yasiyorlar

geçer geçer. en güze aylarda burada olacaksın. özlemişsindir de buraları. çok çabuk geçer. çok dayanamam dersen geliş tarihini az ileri al. kasım değilde ocak olsun , şubat olsun mesela.

canım sabret ınsl..dogum ıznıne ayrılacaksınn ve bebgının odasını susleyeceksın ınsll bu arada memur musun sen cnm 4dedıgıne gore:)

tama ıste bu canımm ıyı yonlerıdusun ve esın arada bır ızne gelcek ınsl...söle dusun ya bebegını yanız buyutenler yanııı asker eslerı fılann öle dusun rabbım ayırmasın ınsll canım benımmm
düzeldi düzeldi ama ben hala inanamıyorum hamile olduğum ne zaman kafama dank edecek acaba
e yap artık şu hamilelik takvimini dimi ama
ben bile yaptım
ne güzell darısı bıze ınsl...canım benımm daımı olsun bebegın ınslll

TAMAM KIZLARR VERIMLI BUNLER DEYMISIMMEGER KOCISI GUZEL BESLEYEREK VE DUA ILE UMUD EDEREKK BEKLEYECEGIM HEHEH

kızlar benim göğüs hassasiyeti, büyümesi , acıması falan olmadı. hala da yok. bu normal bişi mi. adetten önce büyürdü falan. hatta ben gebelik belirtisi sanardım. şimdi hiç öle değil.

geçer geçer. en güze aylarda burada olacaksın. özlemişsindir de buraları. çok çabuk geçer. çok dayanamam dersen geliş tarihini az ileri al. kasım değilde ocak olsun , şubat olsun mesela.

ah iste keske oyle olsa benim derdim o
olmuyorrrrr isteee
yoksa zaten ben 6 ay burda kalacaktim ve doguma dogru gelecektim tr ye
ama simdi durum farkli is bitiyor burda yeni sehre tasinicaz, vize problemi var, bunca is, ve benim gelmekten baska carem yok ki
yoksa zaten kalacaktim esimin yaninda uzun sure

Son düzenleme:
memur değilim suzan. çalışma saatlerim değişik oluyor kurs olduğu için. yazdan beri haftaiçi gündüz saatlerine aldım dersleri. hamileyken nasıl olcak bilmiorum bu iş hayatı. aslan burcuyum , çok tembelim :) öle diyeyim sen anla :) doğum izni çok az ki. minnacık bebeği nasıl bırakıp işe döncem bilmiorum. Allah yardımcımız olsun. inş durumları düzeltiriz de ücretsiz izne falan çıkabilirim.

EVERYY canım benım bat degısmemıs yahuuuuu 29 ekım olacak canım cok yogun kafanın ıcı bılıyorum ama erken bat yaondan dıyorumhanıı

every hiç takma olsun. her işte bi hayır vardır derler ya. bunda da güzel bi hayır vardır. burdan memnun kalcaksın ben sana garanti veriyorum

hmm ısmek kursları gıbı sanırımm....
yarım gun...aslan burcu hehe bende boga burcuyum ıs oldummuycu yerımde duramam durterler benı canımm acaba burc da mıdır ozellıklerını pek ılgılenmemde:)

az once ablamla konustum ankarada kendısıı dun araba ıle kaza yapmıs gecen ay sıfıralmıslardı kredı ile işe eckalınca yagmurda yagıyormus araba ıle gıtmıs gerı eve donerken cok basıt ve sacma bır hata ıle araba perte cıkıs ock sukur balmalda bırsey yok ama 6 bın lıra kadar zarara ugramıslar haklarında hayırlısı ınsl...RABBIM beterınden korusun cumlemızı ınsll

canım gozun aydın
dogru doktoru bulunca nasılda hersey yoluna gırdı bak
massallah bebegıne
darısı pıtpıtlara olucak ınsallah ıcın rahat olsun.

kızlar napıosunuzz. bi ben mi sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…