evryy canım benımmgenelde ılk teklıf onlardan gelınce öle hıssederız ama öle degıl ıste oda senın ıyılıgın dusunuyordur emınımm cunk u yasamsartları ve bebegının senın saglıgın onun ıcın ennn onemlısı ınsl..dogru karar vermende rabbım yardm eder muckkk
ne bileyim birden o ruh haline kapildim
diger topicteki arkadas sorunca da o da esim gondermiyor,nereye gidicen diyor, ben de esimi birakmam falan yazmis
hamilelik duygularindan hassasim sanirsam
ama burasi rusya ve rusyda dogum, doktor zor isler
kendi ulkemde turk doktoruma emanet olma fikri bana daha cazip geliyor
ustelik bana yardimci olacak annemler akrablardan gelenler falan filan ilk gunleri atlatmak adina
hem bebisime guzel guzel ciciler alip ihtiyaclarini tamamlamak adina
ve daha bir cok sey
olmuyor iste vize gec cikiyor gitsem donmem gerekecek krnim burnumda ucaga bin dur bunlari kaldirabilecegimi sanmiyorum
ozlemek zor ama ortada bebek var ne yapayim
su 3 gundur cektigim stresten Allah korusun bebegime birsey olacak diye korkuyorum
rezenecim moralin de düzelmiş canım benim, ikimiz de şööyle bir hamileliğin tadını çıkaralım artık
lohusalığın falan olcak. illa yanında bi kadın olmalı, ama annen ama başkası. rusya da bence de zor olur. ben olsam çatır çatır bırakırdım eşimi :)
ben bağımsız takılabiliorum gerçi. doktora falan da tek giderim zoruma da gitmez. sonra sonra bi arkadaşım eşimi bekliorum mutlaka onla gitcem falan deyince bi ara etkilenmiştim de onla gitmiştim doktora. şu aşamada da tek gidebilirim sanırım. herkes eşiyle gidio diye yarın eşimle gitcem açıkcası :)
türkiye daha iyi senn içinde. hamilelik duygusallığıyla ne kadar eşin olsa da yalnızlık hissedersin rusyada. türkiye de cümbür cemaat olur, sen uzaktan geldin diye gelen giden olur. canın sıkılmaz.
canım sabret ınsl..dogum ıznıne ayrılacaksınn ve bebgının odasını susleyeceksın ınsll bu arada memur musun sen cnm 4dedıgıne gore:)kızlar orda durmayın öle ya:) hadi klavyelere dokunun biraz :)
canım sıkılıyor. içime bi sıkıntı oturdu sanki. eşimde geç gelecek. canım bişi yapmak istemior. işlerim var aslında. bir an önce cuma olsa, cuma ve saat 4 olsa. ertesi gün tatil olan günleri çok seviyorum ya. yarının tatil olacağını bilerek rahatça takılabilsem keşke :)
çok soğudum çalışmaktan. işe zor gidiorum ya
tama ıste bu canımm ıyı yonlerıdusun ve esın arada bır ızne gelcek ınsl...söle dusun ya bebegını yanız buyutenler yanııı asker eslerı fılann öle dusun rabbım ayırmasın ınsll canım benımmmkararlik durum yok ki canim
bir suru sebep var ve mecburiyet var
ben guvende olmak istiyorum kalkip burda kalicam burda doguracam da diyemiyorum
herseyden onemlisi yuzde yuz anlayamiyca ki doktorumu ben hic, mutlaka birsey kacacak burdayken
neyse kafanizi cok sisirdim benim bir an once toparlamam lazim
ve bebegim icin esimden ayri kalmaya katlanmam gerek demem lazim
sonucta biz bebegimizi cok istedik
ve ben inaniyorum bebegimize kavusunca da hayatmiz yine guzel olacak
ne güzell darısı bıze ınsl...canım benımm daımı olsun bebegın ınsllldüzeldi düzeldi ama ben hala inanamıyorum hamile olduğum ne zaman kafama dank edecek acaba
e yap artık şu hamilelik takvimini dimi ama
ben bile yaptım
geçer geçer. en güze aylarda burada olacaksın. özlemişsindir de buraları. çok çabuk geçer. çok dayanamam dersen geliş tarihini az ileri al. kasım değilde ocak olsun , şubat olsun mesela.
EVERYY canım benım bat degısmemıs yahuuuuu 29 ekım olacak canım cok yogun kafanın ıcı bılıyorum ama erken bat yaondan dıyorumhanıı
ahhh suzan ahhh daha dun kocamsiz asla diyordun
bugun bana destek olmak icin tam tersini savunuyorsun
sen gidi seni
memur değilim suzan. çalışma saatlerim değişik oluyor kurs olduğu için. yazdan beri haftaiçi gündüz saatlerine aldım dersleri. hamileyken nasıl olcak bilmiorum bu iş hayatı. aslan burcuyum , çok tembelim :) öle diyeyim sen anla :) doğum izni çok az ki. minnacık bebeği nasıl bırakıp işe döncem bilmiorum. Allah yardımcımız olsun. inş durumları düzeltiriz de ücretsiz izne falan çıkabilirim.
kızlar napıosunuzz. bi ben mi sıkılıyorum
yok
ben de
dusun dusun iyice sIkIliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?