Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh sen nasılsın. bide bişi sorcam geçenlerde aklıma takılmıştı. bu topicten kimdi hatırlamıyorum biri senle dışarda da konuşuyormuş gibi anlatmıştı. öle mi . karışık anlattım ama umarım anlamışsındır

hepsini yazdim ayni seyler
annemi aradim o da gider gelirsin onceden basvurursunuz vizeye diyor
arada gitmemi oneriyor
bir de sen kocasiz 15 gun duramiyorsun mizmizlanirsin diyor
oyle isteee

:) annende öle dediyse bişi diyemeceğim . vize işleriniz nasıl oluyor. sürekli çıkarmanız mı gerekiyor. sen direkt rusya ya mı gittin evlenince.

:) annende öle dediyse bişi diyemeceğim . vize işleriniz nasıl oluyor. sürekli çıkarmanız mı gerekiyor. sen direkt rusya ya mı gittin evlenince.

ben burdayken sorun degil burdan hallediliyor vizemiz
ama tr ye giris yapinca benim vize almam zorlasiyor
esimin vizesine bagli olunca beklemek gerekiyor
evlendikten bir sure sonra geldik

every

canım verdiğiniz karar hayırlı olsun inşallah bebişin doğunca görmeye gelirmişiz toplanıp

keep

canım doktordan memnun kalıp rahatlamana sevindim.. inşallah birdaha problem çıkmazz

every

canım verdiğiniz karar hayırlı olsun inşallah bebişin doğunca görmeye gelirmişiz toplanıp

keep

canım doktordan memnun kalıp rahatlamana sevindim.. inşallah birdaha problem çıkmazz
mecburi kararimiz oldu
sagol canim insallah oyle olur kafayi siyirma asamasina gelince binerim ucaga giderim
gelin tabi ya ben cok istiyorum sizlerle gorusmek
birgun toplanip aa sen fundasin bence, sen karanfilcesin sen deryasin gibi yorumlar yapmak guzel vakit gecirmek
yapariz birgun orta noktada bulusup

every tr de hangı sehıre geleceksın canımmmona gore ortak nokta bulmakgerek dımı

ıyıyımm ısteee ne olsun
canım cok sıkıllıyoo ama ole bole degıl
oyalancak bsy bulamıyorummm oofff darlandım he
senayla gorusuyoruz cnm bız
hatta az once abartıp tam 1 saat 35 dk hapsetmısım kızı

ankara herkese uyar herhalde

ahh cnm kıyamam yaa soguk memlekettten gelıyosun
gene soguk memlekete tamda kısın
senın kaderın bu demekkk

ankarayı cokkk severım cok anım vardır
amaa yıllaaaar oldu gıtmeyelı ozlemısım...

Ayy benım bu ara bu sehırden gıdesım var gozum hıcbsyı gormek ıstemıyo

ıyıyımm ısteee ne olsun
canım cok sıkıllıyoo ama ole bole degıl
oyalancak bsy bulamıyorummm oofff darlandım he
senayla gorusuyoruz cnm bız
hatta az once abartıp tam 1 saat 35 dk hapsetmısım kızı

bende sıkılıyorum. göğsüme bişi oturdu kalkmıyor :) şenayla önceden mi tanışıodunuz burda mı tanıştınız.

yok kiz, su an ankarayla baglantim yok
orta nokta diyince herkese yakin olur diye oyle dedim
ama gidecegim yer, ailemin yasadigi yer, soguk yine sagolsun ama bana viz gelir ben taaa kutuplardan geliyorum

ankaraya ben de bayilirim o duzenine akisina
ruh yok sehirde derler ama ben severim

Son düzenleme:

yokh sen hangi şehirdesin

bende sıkılıyorum. göğsüme bişi oturdu kalkmıyor :) şenayla önceden mi tanışıodunuz burda mı tanıştınız.

burda tanıstık.
Allah ztn dıger turlusunu nasıp etmesn
gercekte tanıdıgım bırıyle burda karsılasmayı asla ıstemem
ben bursadaym sen nerdesn cnm

every kız allah senı naapmasınnn

burda tanıstık.
Allah ztn dıger turlusunu nasıp etmesn
gercekte tanıdıgım bırıyle burda karsılasmayı asla ıstemem
ben bursadaym sen nerdesn cnm

every kız allah senı naapmasınnn

hee iyi ne güzel ya.

ben istanbuldayım

dr.un yazısını okuyabildiğim kadarı ile hemogram, tit diye bişi, AKS diye bişi, H ile başlayan başka bişey ama hiç okunmuyor, to ile başlayan bişi, rubella, CmuI, FtFt böyle şeyler yazıyor verdiği kağıtta,toplam 8 tane. İzin alıver bi gün canım ya,git testine doktoruna rahat rahat,sensiz idare etsinler bi güncük

ya every, yapma böyle bak herkes öyle yapmış, vardır bir bildikleri..demek ki çok zor oluyor, bebek için ne taklalar attık biz, üç beş tane daha atarız ne gerekiyorsa yaparız di mi annesii

canım gozun aydın
dogru doktoru bulunca nasılda hersey yoluna gırdı bak
massallah bebegıne
darısı pıtpıtlara olucak ınsallah ıcın rahat olsun.
evet yokhcum ya, bi düne bakıyorum bi bugüne, çok şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

benimde kafamda herkes için düşündüğüm bi yüz şekli felan var mesela bigün internetten resimler koyalım mesala, kafamda every bu kıza benziyor gibisinden hee eğlenceli olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…