kendi kendine düşünme. yaz içinden çıksın. aksın gitsin :)
hepsini yazdim ayni seyler
annemi aradim o da gider gelirsin onceden basvurursunuz vizeye diyor
arada gitmemi oneriyor
bir de sen kocasiz 15 gun duramiyorsun mizmizlanirsin diyor
oyle isteee
:) annende öle dediyse bişi diyemeceğim . vize işleriniz nasıl oluyor. sürekli çıkarmanız mı gerekiyor. sen direkt rusya ya mı gittin evlenince.
mecburi kararimiz olduevery
canım verdiğiniz karar hayırlı olsun inşallahbebişin doğunca görmeye gelirmişiz toplanıp
keep
canım doktordan memnun kalıp rahatlamana sevindim.. inşallah birdaha problem çıkmazz
mecburi kararimiz oldu
sagol canim insallah oyle olurkafayi siyirma asamasina gelince binerim ucaga giderim
gelin tabi ya ben cok istiyorum sizlerle gorusmek
birgun toplanip aa sen fundasin bence, sen karanfilcesin sen deryasin gibi yorumlar yapmak guzel vakit gecirmek
yapariz birgun orta noktada bulusup
every tr de hangı sehıre geleceksın canımmmona gore ortak nokta bulmakgerek dımı
yokh sen nasılsın. bide bişi sorcam geçenlerde aklıma takılmıştı. bu topicten kimdi hatırlamıyorum biri senle dışarda da konuşuyormuş gibi anlatmıştı. öle mi . karışık anlattım ama umarım anlamışsındır
ankara herkese uyar herhalde
ıyıyımm ısteee ne olsun
canım cok sıkıllıyoo ama ole bole degıl
oyalancak bsy bulamıyorummm oofff darlandım he
senayla gorusuyoruz cnm bız
hatta az once abartıp tam 1 saat 35 dk hapsetmısım kızı
ahh cnm kıyamam yaa soguk memlekettten gelıyosun
gene soguk memlekete tamda kısın
senın kaderın bu demekkk
ankarayı cokkk severım cok anım vardır
amaa yıllaaaar oldu gıtmeyelı ozlemısım...
Ayy benım bu ara bu sehırden gıdesım var gozum hıcbsyı gormek ıstemıyo
ahh cnm kıyamam yaa soguk memlekettten gelıyosun
gene soguk memlekete tamda kısın
senın kaderın bu demekkk
ankarayı cokkk severım cok anım vardır
amaa yıllaaaar oldu gıtmeyelı ozlemısım...
Ayy benım bu ara bu sehırden gıdesım var gozum hıcbsyı gormek ıstemıyo
bende sıkılıyorum. göğsüme bişi oturdu kalkmıyor :) şenayla önceden mi tanışıodunuz burda mı tanıştınız.
burda tanıstık.
Allah ztn dıger turlusunu nasıp etmesn
gercekte tanıdıgım bırıyle burda karsılasmayı asla ıstemem
ben bursadaym sen nerdesn cnm
every kız allah senı naapmasınnn
dr.un yazısını okuyabildiğim kadarı ile hemogram, tit diye bişi, AKS diye bişi, H ile başlayan başka bişey ama hiç okunmuyor, to ile başlayan bişi, rubella, CmuI, FtFt böyle şeyler yazıyor verdiği kağıtta,toplam 8 tane. İzin alıver bi gün canım ya,git testine doktoruna rahat rahat,sensiz idare etsinler bi güncükya bu yakındaki doktorda ilgisiz sankim :) yarın dersimi biraz erken bitirip gitsem kan verme o satte olmaz. sabah gitsemde derse geç kalıyorum. stres panik panik. yarım saatlk mesafede daha iyi bi hastane var ama oraya gidince de yine işe çok geç kalıyorum. sonra stres stres .
keseyi gördükten sonra mı gitsem diye düşündüm ama kararsız kaldım. birde şu kan pıhtılaşması testini yapmıolar hemen dimi. zor buldum zaten , önlemsizlikten kaybetmek istemiorum. çok sık rastlanan biş aslında bunun neden testini yapmıolar
ya every, yapma böyle bak herkes öyle yapmış, vardır bir bildikleri..demek ki çok zor oluyor, bebek için ne taklalar attık biz, üç beş tane daha atarız ne gerekiyorsa yaparız di mi annesiiAnnem calisiyr benim
Biz dunyanin pahalli ulkelerinden birinde yadiyrz burda hersey cok kolay degil saglik guvancesiz doktor masraflari ..hadi bunlari gectim diger anlattigim durumlar var .esim de istemez tabili ayri kalmak ama sanki o beni birakiyrmus gibi izlenim oluyr bu da canimi acitiyor
evet yokhcum ya, bi düne bakıyorum bi bugüne, çok şükürcanım gozun aydın
dogru doktoru bulunca nasılda hersey yoluna gırdı bak
massallah bebegıne
darısı pıtpıtlara olucak ınsallah ıcın rahat olsun.
mecburi kararimiz oldu
sagol canim insallah oyle olurkafayi siyirma asamasina gelince binerim ucaga giderim
gelin tabi ya ben cok istiyorum sizlerle gorusmek
birgun toplanip aa sen fundasin bence, sen karanfilcesin sen deryasin gibi yorumlar yapmak guzel vakit gecirmek
yapariz birgun orta noktada bulusup
iyi geceler canıımben direk uykuyaaaa
muckhoscakalinnnn
belki lillumu tanıyorsundur o da bursadaydı diye hatırlıyorumburda tanıstık.
Allah ztn dıger turlusunu nasıp etmesn
gercekte tanıdıgım bırıyle burda karsılasmayı asla ıstemem
ben bursadaym sen nerdesn cnm
every kız allah senı naapmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?