aaa funda fundaabenimde kafamda herkes için düşündüğüm bi yüz şekli felan var meselabigün internetten resimler koyalım mesala, kafamda every bu kıza benziyor gibisinden hee eğlenceli olabilir..
değerin 1500ü aşınca görebiliyorsun keseyi, bence görebilirsin aşmıştır seninkikeep yarın keseyi görebilirsem öle gideyim inş. hem özeldeki doktor hangi testleri isteyecek bakayım. eksik olmasın. diğer doktora ona göre derim bu bu yapılcak diye
dün ben dağılmış haldeyken Funda sağ olsun yardım etti, telde konuştuk bana kendi dr.u olmayınca Şenay'ınkini ayarladı. Uğraştı işinin arasındakeep sende fundayla mı tanışıyorsun :)
o zaman belki birkaç gün daha beklemelisin canım, vajinalde göründükten 1 hafta kadar sonra karından görünüyor çünküeğer iki günde bi katlandıysa 3600 falan olması lazım. karından olabilir umarım. diğerini istemiorum. tırsıyorum :)
aaa funda fundaaarayamadım telefonum kapandı, okudun mu benim dr. dönüş mesajımıı canım ne kadar teşekkür etsem az vallahi
kızlar bu arada bugün dr. bana daha önce duymadığım bişi anlattı. Çocuklarda çıkan alerjiler için annenin hamilelikte giydiği giysileri sorumlu tutan çalışmalar varmış. Açık renk, bol ve pamuklu giymek gerekiyormuş. Dr. bunu söylerken bende de siyah bi tayt vardı hemen kaldırdım dolaba eve gelince
değerin 1500ü aşınca görebiliyorsun keseyi, bence görebilirsin aşmıştır seninki
dün ben dağılmış haldeyken Funda sağ olsun yardım etti, telde konuştuk bana kendi dr.u olmayınca Şenay'ınkini ayarladı. Uğraştı işinin arasında
vay arkadas burak bey arastırmayı pek sever zaten. genelde konusurken ''su tarıhte surda yapılan bı arastırmaya gore'' gibi makale alıntıları falan yapar sık sık.demek kıyafet rengıne kadar okumus adamkızlar bu arada bugün dr. bana daha önce duymadığım bişi anlattı. Çocuklarda çıkan alerjiler için annenin hamilelikte giydiği giysileri sorumlu tutan çalışmalar varmış. Açık renk, bol ve pamuklu giymek gerekiyormuş. Dr. bunu söylerken bende de siyah bi tayt vardı hemen kaldırdım dolaba eve gelince
iyi geceler canlarr beni uyku tutmadııı.
yarın bebişin test günü akşam yaptırcak testi dualarımızı eksik etmeyelimmm.
ayrıca olininde netinde sorun var bu ara gelemiyor.onunda cumartesi aşılaması olcak.
onun içinde dua edelimmmm.
hepinizi seviyorummmmmmmm iyiki varsınız.
benimde kafamda herkes için düşündüğüm bi yüz şekli felan var meselabigün internetten resimler koyalım mesala, kafamda every bu kıza benziyor gibisinden hee eğlenceli olabilir..
kızlar bu arada bugün dr. bana daha önce duymadığım bişi anlattı. Çocuklarda çıkan alerjiler için annenin hamilelikte giydiği giysileri sorumlu tutan çalışmalar varmış. Açık renk, bol ve pamuklu giymek gerekiyormuş. Dr. bunu söylerken bende de siyah bi tayt vardı hemen kaldırdım dolaba eve gelince
iyi geceler canlarr beni uyku tutmadııı.
ayrıca olininde netinde sorun var bu ara gelemiyor.onunda cumartesi aşılaması olcak.
niye canın sıkkın ki senin?sıkma canını, bak ne güzel bebişin geldi, değerin güzel güzel artıyor, bebiş sağlıklıneyse beklerim sanırım ya.canım sıkkın
gördüm canım sana yazdım burda ama görmedin demekki.. inşallah bidaha hamileliğin boyunca bi sorun olmaz gerçi buda sorun değilmiş ama stresi yeter yani
bende çok giyerim bak bende hamile kalırsam kaldırayım :44:
canım lafımı olur herzaman yardıma hazırım şenayda sende bi tel açın hemen gelirim
aa bak sen, ben öncekinde erkek hissetmiştim bunda kız hissediyorum ama bunda onca falcı ve insanın payı olabilir. Bu yaz tam 4 falda ekimde kız bebek geliyor demişti ayrı ayrı kişiler. Bir de hamileliği söylediğim iki kişi yine kız dedi + hem çin hem rus takviminde kız yine..sen rus takvimine baktın mı ne çıkmıştı onda?eyvaah eyvaah
kız o zmn benım evlat cok alerjık olcak ya
allah korusun
paso sıyah gıyıyorum kac gundurrrr goruyonmu bak smdıııı
bende boyna alerjı olurum anam hep koyu renkmı gıymıs acaba
yaa bıde yorum yapmıyım dıyodum hep ama
dun usg de gorunce ıcımden bısey erkek gııbı dedı
nerden estı bılmem hep kız hıssedıyoken orda gorunce sankı fıkrım degıstı
neyse uzatmıcam sadece ıcımde kalmasın dedım
canım, test genetiğe mi patolojiye mi gönderildi? İnşallah birşey çıkmaz, çabucak dener hamile kalırsın. Olimberaya, sana ve buradaki bebek bekleyen herkese dua ediyorum. İnşallah herkes en kısa zamanda ve sağlıkla bebeğine kavuşur.iyi geceler canlarr beni uyku tutmadııı.
ben de pek severim öyle dr. tam denk geldi (sağol tekrar). Kız der miyim hiç öyle, selamını söylerimvay arkadas burak bey arastırmayı pek sever zaten. genelde konusurken ''su tarıhte surda yapılan bı arastırmaya gore'' gibi makale alıntıları falan yapar sık sık.demek kıyafet rengıne kadar okumus adam
severım kendılerını:)
keep bir daha gittiğinde selamımı soyle kız. bız tedavıde para mevzusu olunca devlete yoneldık malesef. ona da demedık bısı. aman dıım senı bıraktılar baska yerde tedavı oluolar deme ha darıltmayayım adamı kendıme:)
aa senin orada beyaz bulman çok kolay ama, ruslar pek seviyor beyaz rengihic bilmiyordum ya ben ic camasirda bile renkli giyiyorum cogu zaman,cok seviyorum beyaz da cok nadir var:44:
sanirim bastan yenilemem lazim en kisa zamanda, zaten su an cogu olmuyor sIkmaya basladi karnin alt kismindan buyume basladi bu haftadan itibaren, daha belirginlesti hemen kasiklarin ustu
benim bebis yun iclik giydigimden ona da alissin, nasilsa ilerde kendi de robot gibi giyinecek burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?