Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa bazısı limon sıkıyormuş ona azıcık, limonata gibi gidiyormuş. Bebiş için çiğ tavuk yenir canım da Allah kolaylık versin. İnşallah sonucun da mis gibi çıkar

günaydın canlar ff çizgi çektiktne sonra dpoyu sayıyordu ama bugün silinmiş onlar neden acaba
demek ki yeni girdiğin bilgilerle kafası karışmış, başka yere çekecek...ama az önce baktım tablona, net kırmızı çizgi var ve dpo8de gözüküyorusun canım

Son düzenleme:

orasi oyle kiyafette bayilirlar beyaz, fosforlu renkler pembe, turuncu, fosforlu yesil falan
ama ic camasir acisindan dedim beyaz bulamiyorum kac gundur, zaten hamileyken uygun olacak normal ic camasir bulmak da zor bir de bunlar hep naylon tanga giyiyorlar her daim, hamile magazindan alabilirim de zaten gelmeme az kaldi
yalniz bunlarin cocuklarinda asiri derecede alerjik vakalar oluyor ama ben bunu hamileyken o yasak bu yasak, cocuk doguyor o yasak bu yasak demelerine bagliyorum. sahsen ben kendi cocuguma ne yersem ucundan tattiricam erken yaslarda ki ilerde alerji durumlarina karsi direncli olsun ve yemek secmesin. bir de gunessiz kalmalari da etkilidir tabi

kilo mevzusu halledilir be keepcim, benim de oyle var iste, ama artik dogumdan sonra evde bisiklet calisip durucam

basim donuyor bugun surekli
birseyler hazirliyim ben
sabah uyandim sonra geri yattim uyudum yine
doktorum dun telini acmadi gerildim
geri de donmedi bana
bugun yine ariycam ya acmazsa diye korku var
yarin detayli ultrason icin bana randevu alacakti ve ayrintilari anlatacakti bana ama doktorumdan haber yok son randevumdan beri:44:

günaydın kızlarrr

canım yanında limon götür. ben yarım limon sıkmıştım hiç anlamadım limonata gibi içtim..

inşallah melisten hayırlı haberler gelir bugün oliminde bebekle sonuçlanırda son aşılaması olur

ayy evet di mi fosforlu renkleri unutmuşum, benim bi ara iki tane ev arkadaşım vardı rus, evde gayet normal evden çıkarken ağzım açık kalırdı,"anam ne giymiş" diye Türkiye'de pamuklu beyazdan bol ,gelince bool bol alırsınSenin kritik dönem neredeyse geçti, belki hafif hafif spora izin verir senin doktor? alerji işi sıkıntılı ya, benim çok fena alerjim vardı, tedavi gördüm ama bi iki yıla tekrar çıkar. Azıcık da genetik o iş, extra dikkat etmem lazım benim, annemin de var babamın daaman olsun da ne gerekiyorsa yapılır

kizlar dun gece kaynanam bana 'dogumu nerde yapican ...'da mi ...'da mi' diye sordu, yani annemlerin yani mi onlarin yani mi diye
cok sasirdim bu soruya ama ben de 'hamileligim boyunca annemlerin yaninda olacagim icin onlarin yaninda dogurucam, dogum icin oraya gelmem zor olur' dedim de ne alaka ya, zaten annemin yaninda olmam mantikli olan da neyse ben boyle seylerde bastan tavrimi koyuyorum ki kimsenin bana karisma durumu olmasin diye
bir de bana 'dogumdan sonra kalirsin daha da bebebk buyusun oyle gidersin' dedi, ben de susar miyim 'yooook onca zaman kocamdan ayri kalmisim olur mu oyle, dogumda esim gelir bebegi sizin oraya da getiririz sonra ben hemen ayrilirim tr den' dedim. cok sert cikislar yapmisim gece gece simdi okuyunca anladim ama olsun karistirmamak iyidir sanirsam:34'anladim' yazdi her iki yorumuma da

e belki işi yoğundur, görmemiştir.Dene bakalım bi daha, inşallah açar, o kadınla sen iyi anlaşıyordun. Türkiye'de de dr.araştırmaya başlamak gerek şimdi di mi, umarım bulursun düzgün birini

günaydın kızlarrr
günaaaydıın canım

evet genetik cok onemli dogru diyorsun
benim de kucukken nemli sehirlerde bulundugumda alerjik oksuruklerim olurdu ne zorluk cekerdim 10 yasina kadar surdu
babamda da varmis
ayni sekilde alerji kasinti yasadigim donem oldu, hatta buraya da yazmistim kabarcik cikardim bir ara giydigim bir hirkam alerji yapti vucuda yayildi
yine cilt problemleri yasadigim donemler oldu
bende de cok olmus ya

iyi niyetle söylemiştir, bana da oldu dün. Kadıncağız bana gel, ben sana bakarım dedi. Evi bize uzak, oradan nasıl gidip geleyim ....anne dedim.Sonra aklıma bebeği de bakmak için evine istemesi senaryosu geldi, el kadar bebek her gün o kadar yol mu gidermiş diye düşünürken buldum kendimiammaan insan hassaslaşıyor işte

eşinin var mı?benim eşim de dikkat eder bazı yemeklere fln onun da var.

ayy bu kadin cidden benim hayatimda her zaman anacagim bir insan
cok sagolsun cok destek oldu

tr de var bir doktor ve sehrin en iyisi, cok cok tutuluyor
ama gel gor ki ben ilk hamilelikte ona gittim ve bu adam bana 'dollenme olmus hamilelik baslamis, bu demek degil ki hamilelik devam edecek' ve 'ucaga binebilirsin, agir valiz kaldirirsin, daha ortada birsey yok ki' diyen adam!! yani boyle bir tecrube olunca ne yapicam diye dusunuyorum en iyisi ama goruluyor ki anlasamam ama annem de onun o gun ters bir gunune denk gelmis, mahkemelik durumu varmis ondan oyleymis falan filan dedi, o yuzden bir kere daha sansi mi denesim diye dusunmuyor degilim :44: onun haricinde cok tutulan baska doktor ismi demiyorlar bana, umarim iyi biri olur

bu arada bugün itibari ile meşhur hamilelik kabuslarından bende de başladı kızlar, bi de fantastik fantastik korku filmi şeklinde, ayy evlerden uzak

çok tutulması iyi olması anlamına gelmiyor canım, sen için kime sinerse ona git. Deneyimle sabit: DR çok önemli

haklisin iyi niyetledir
o an tavir koymusum bozulmustur
neyse haftasonu arar gonlunu alirim
eşinin var mı?benim eşim de dikkat eder bazı yemeklere fln onun da var.
onun yok bildigimiz kadariyla

bu arada bugün itibari ile meşhur hamilelik kabuslarından bende de başladı kızlar, bi de fantastik fantastik korku filmi şeklinde, ayy evlerden uzak

kolay gelsin canim
benim bu ara olmuyor nedense
gerci eve bir suru kucuk kus girmisti sabahki ruyamda
ustumuze ustumuze ucuyorlar
onlari yakalayip disari atmak kosusturmaca biraz gerilimliydi

sana bişey sormam lazım
bende bu topikteydim 5-6 ay önce sonra kafama çok takıyorum diye bıraktım bu ay da garip bir şekilde bel ağrılarım var tamam dedim bu sefer oldu adete 5 gün kala ateş ölçeyim dedim pazar günü adet olmam lazım

36.4
36.4
36.6

çıkan ateşim bu sabah 36.2 ye düştü. ben normalde 35.9 la adet olurum ve grafiklerimde gördüğüm en yüksek ateşim 36.4 oldu 36.6 beni umutlandırdı ama bu sabah düştü. bu düşüş gebelik olmadığı anlamına gelir değilmi? yani 36.2-36.1-35.9 ve adet olucam

merhaba canim
daha 2 gun var belli olmaz
tam bir dusus degil gibi gorunuyor
yarin bir anda yukselebilir de
rezene nin tablosunda da birgun dusus ve sonra yukselis var
oluyor bazen oyle
yani bunu anlamak icin son 2 gunun cok onemli
dilerim hamilesindir

36.6 çıktığı sabahın gecesi çok rahat uyumuştum dün çok üşüdüm onun etkisi varmı diye düşünüyorum o zaman yarın tekrar ölçeyim umarım yükselir moralim çok bozuldu hatta ağlıyorum şu an olmayacak bu bebek

ama yapma boyle herkes sIkIntIli donemler geciriyor ve sonunda olacak inan bana
hem simdi bebegin seninleyse uzme onu bosu bosuna
ben daha 2 gun var diye tam umit vermek istemedim atesin gosterir gidisati diye, umidini kirdiysam da kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…