Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama yapma boyle herkes sIkIntIli donemler geciriyor ve sonunda olacak inan bana
hem simdi bebegin seninleyse uzme onu bosu bosuna
ben daha 2 gun var diye tam umit vermek istemedim atesin gosterir gidisati diye, umidini kirdiysam da kusura bakma

yoookkk canım benim seninle ilgisi yok. zaten sabahtan bu yana kötüydüm ama yükseledebilir dedin ya yarın ölçmeyecektim ölçücem eğer yükselirse ümit var dimi benim genelde 36.4- 36.1- 35.9 olurdu ve adet olurdum sabah olsa da baksam. birde o bel ağrısı bende olmazdı ondan şüphelendim zaten adet öncesinde yaşadığım hiç bişeyi de yaşamıyorum

tabiki yukselebilir
en onemli 2 gun bence olc anlaman icin

Selaamm Kızlaarrr

Keep sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindimm, bebeişin sağlıkla ve huzurla büyüsün kucaklarını doldursun inşAllahhh canımm
Lilyum bugün daha iyisindir umarım, herşey hayrına olack şekilde olsunn canım

Hepiniz iyisinizdir umarımm, bende bugün regli olacakmış gibi sancılar var, bir doktora gitsem keşkee ama daha 11 gün var

ya benim doktor bugun de telini acmadi

neden acaba yaaaa
gecen hafa benim icin arayip detayli ultrason icin randevu alacakti, ben de ertesi aramadim bekledim kadini sIkIstirmayayim diye, persembe gunu ararim dedim simdi de acmiyor
benim yarin ikili test olmasi lazim ama randevu aldi mi, nereye gidicem, ne zaman hicbir sey bilmiyorum:44:

aradan zaman gecsin yine arayayim bakalim ama cok da usteleyemem yine acmazsacok gerildim

günaydın kızlar dayanamadım kendime ölçüm tablosu yaptım ama erkenmi yaptım bilmiyorum adetime 3 gün var daha

canım belkide doğum varsa ve ordaysa bır sure bekle ve tekrar ara. ama senın telıne bakması lazım doğumda vs deılse sen hamılesın ve acıl bır durumda ılk onu ararsın ayy bu cook onemlı ben yasadım hamıleyken druma ulasamadım cok kotu hasta olmustum baska dr ılac verdı druna sor ve ıc dedı ma dr a ulasamadıgımdan baska dru aramak zorunda kalmıstım

canim gerildim cidden gerci daha iki kere oldu
dun aradim acmadi
bugun oglen arasi da acmadi
normalde is basinda da olsa hemen acardi seni ariycam derdi de belki dogum falan vardir dedigin gibi
ikili test vakti geldi elim ayagima dolandi ben tek basima halledemem zaten
neyse sakin olup iki kere daha ariycam bugun, is cikisinda da ararim
hic ulasamazsam eger zaten esimin is yerinin doktorunun esi, esim devreye girecek

tamam canım sakin ol zamanın var daha ama randevuyu mutlaka aln yakın zamanda yanlıs hatırlamıyorsam 14. haftaya kadar yapılabiliniyor test

tamam canım sakin ol zamanın var daha ama randevuyu mutlaka aln yakın zamanda yanlıs hatırlamıyorsam 14. haftaya kadar yapılabiliniyor test

doktorum burda ya 13 ekimde
ya 15 ekimde gitmek zorundasin
sonra olmuyor dedi
ozel bir bolum ilgileniyormus bu detayli ultrason kismiyla
iste ondan gerginligim
eger doktorum halletmediyse ben ne yapicam nereye gidicem hic bilmiyoruz
bu saatten sonra randevu da alamayiz
elim ayagima dolandi

ya ilk kez duydum bunu neden oyleymıs acaba o zamna canım hiç bekleme eşinle konus eşiyle konussun yardım etsınler size

ya ilk kez duydum bunu neden oyleymıs acaba o zamna canım hiç bekleme eşinle konus eşiyle konussun yardım etsınler size

12. hafta icinde gitmen gerek dedi
belki ben yabanci oldugum icin parali olarak yararlanabilecegim uygun zamanlar da cumartesi ve pazartesi mi neyse bilmiyorum ondan herhalde

ben iki kere daha arayayim baharcim, eger acmazsa sonra cok gec olmadan esime derim baglantiyi kurur

herkese merhaba kızlar

everycim canım beni listeden kaldır istersen hı bundan sonra ateş ölçmem herhalde gerçi bu sabah alışkanlık yine ölçmüştüm ama değer giresim ff yi açasım yok hiç

keep çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olur inş

pekbicici dualarını eksik etme nolursun

Canımm dualarım seninle
Hayrın nasılsa o şekilde devam etsin hayatın inşAllahhh
Nasılsın pekiii, ne yaptın konuşabildin mi?

canim nasil istersen kaldiririm iyi hissettiginde yine ekleriz
sen nasilsin bugun?

hiç korktuğu gibi olmad kızlar
kaktırdım gitti valla

EVERY detaylı ultrasona ne zaman gireceksin sen daha çok çok erken

hepberaber beklki sen yanlis anladin
bu ikili test dateyli ultrasonu
yani 25. haftalarda olan organ incemeleri yapilan detayli ultrason degil

hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
ben akşam 5te kan vercem dualarınızı bekliyorum canlarım

bu arada rezene cim tebrik ederim canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…