- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
ama yapma boyleherkes sIkIntIli donemler geciriyor ve sonunda olacak inan bana
hem simdi bebegin seninleyse uzme onu bosu bosuna
ben daha 2 gun var diye tam umit vermek istemedim atesin gosterir gidisati diye, umidini kirdiysam da kusura bakma
yoookkk canım benim seninle ilgisi yok. zaten sabahtan bu yana kötüydüm ama yükseledebilir dedin ya yarın ölçmeyecektim ölçücem eğer yükselirse ümit var dimi benim genelde 36.4- 36.1- 35.9 olurdu ve adet olurdum sabah olsa da baksam. birde o bel ağrısı bende olmazdı ondan şüphelendim zaten adet öncesinde yaşadığım hiç bişeyi de yaşamıyorum
ya benim doktor bugun de telini acmadi
neden acaba yaaaa
gecen hafa benim icin arayip detayli ultrason icin randevu alacakti, ben de ertesi aramadim bekledim kadini sIkIstirmayayim diye, persembe gunu ararim dedim simdi de acmiyor
benim yarin ikili test olmasi lazim ama randevu aldi mi, nereye gidicem, ne zaman hicbir sey bilmiyorum:44:
aradan zaman gecsin yine arayayim bakalim ama cok da usteleyemem yine acmazsacok gerildim
tabiki yukselebilir
en onemli 2 gun bence olc anlaman icin
canım belkide doğum varsa ve ordaysa bır sure bekle ve tekrar ara. ama senın telıne bakması lazım doğumda vs deılse sen hamılesın ve acıl bır durumda ılk onu ararsın ayy bu cook onemlı ben yasadım hamıleyken druma ulasamadım cok kotu hasta olmustum baska dr ılac verdı druna sor ve ıc dedı ma dr a ulasamadıgımdan baska dru aramak zorunda kalmıstım
canim gerildim cidden gerci daha iki kere oldu
dun aradim acmadi
bugun oglen arasi da acmadi
normalde is basinda da olsa hemen acardi seni ariycam derdi de belki dogum falan vardir dedigin gibi
ikili test vakti geldi elim ayagima dolandi ben tek basima halledemem zaten
neyse sakin olup iki kere daha ariycam bugun, is cikisinda da ararim
hic ulasamazsam eger zaten esimin is yerinin doktorunun esi, esim devreye girecek
tamam canım sakin ol zamanın var daha ama randevuyu mutlaka aln yakın zamanda yanlıs hatırlamıyorsam 14. haftaya kadar yapılabiliniyor test
doktorum burda ya 13 ekimde
ya 15 ekimde gitmek zorundasin
sonra olmuyor dedi
ozel bir bolum ilgileniyormus bu detayli ultrason kismiyla
iste ondan gerginligim
eger doktorum halletmediyse ben ne yapicam nereye gidicem hic bilmiyoruz
bu saatten sonra randevu da alamayiz
elim ayagima dolandi
ya ilk kez duydum bunu neden oyleymıs acaba o zamna canım hiç bekleme eşinle konus eşiyle konussun yardım etsınler size
herkese merhaba kızlar
everycim canım beni listeden kaldır istersen hı bundan sonra ateş ölçmem herhalde gerçi bu sabah alışkanlık yine ölçmüştüm ama değer giresim ff yi açasım yok hiç
keep çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olur inş
pekbicici dualarını eksik etme nolursun
herkese merhaba kızlar
everycim canım beni listeden kaldır istersen hı bundan sonra ateş ölçmem herhalde gerçi bu sabah alışkanlık yine ölçmüştüm ama değer giresim ff yi açasım yok hiç
keep çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almak da nasip olur inş
pekbicici dualarını eksik etme nolursun
aa bazısı limon sıkıyormuş ona azıcık, limonata gibi gidiyormuş. Bebiş için çiğ tavuk yenir canım da Allah kolaylık versin. İnşallah sonucun da mis gibi çıkar
demek ki yeni girdiğin bilgilerle kafası karışmış, başka yere çekecek...ama az önce baktım tablona, net kırmızı çizgi var ve dpo8de gözüküyorusun canım
hiç korktuğu gibi olmad kızlargünaydın kızlarrr
canım yanında limon götür. ben yarım limon sıkmıştım hiç anlamadım limonata gibi içtim..
inşallah melisten hayırlı haberler gelir bugünoliminde bebekle sonuçlanırda son aşılaması olur
hiç korktuğu gibi olmad kızlar
kaktırdım gitti valla
EVERY detaylı ultrasona ne zaman gireceksin sen daha çok çok erken
canim yarin 12. haftam
erken degil 11. ve 14. haftalar arasiymis turkiyede
mayis annelerindekiler de bu zamanda gidiyor
sen ne zaman gitmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?