Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kulağım çınladı
biri adımı mı andı

hastane uzak mı gidiversen bu kadar stres yapmak yerine
gerçi hava soğuk galiba
açar elbet

hiç korktuğu gibi olmad kızlar
kaktırdım gitti valla

senin bu benzetmelerine bitiyorum

bu arada ikinci testi yaptırdım
aldığım an rakamlar birbirine girdi
şaşı baktım heyecandan
139 193 913 319
Vallahi hepsini gördüm
ve sonuç 193

nasıl ama
doktor çok iyi artmış dedi
başladı anlatmaya. şunu ye bunu ye şöyle yap böyle yap bilinen şeyler
ama böğürtlen çayı içme dedi en çok o aklımda kaldı
oysaki daha dün içtim. deri hastalığını sordum içtiğim ilacı şu anda bebek varsa bişey olmadığını gösteriyor dedi
bundan sonra içeceklerin önemli dedi

heyecanla seni bekliyoruz ki beklemek senin için daha zor biliyorum
inşallah çok güzel haberle geleceksin
güzel dileklerin için teşekkür ederim

canim yarin 12. haftam
erken degil 11. ve 14. haftalar arasiymis turkiyede
mayis annelerindekiler de bu zamanda gidiyor

sen ne zaman gitmistin

ohhhh sonuçların mis gibi çıkmış şükür
canım doktorun dediklerine uy
benım doktorum da mesela hazır meyve sularına takık asla içmeme izin vermiyor
bir kez dedim çok sıcak oldu canım istedi içtim
ayy bana ne dese beğenirsin
ayranla serinleyemedin mi
yani hazır meyve suyu içmeyin
her şeyden daha fazl katkı maddesi var dedi

temızlıgımı yaptımm ohh mıss ve esım cuma namazına gıttı aksam uzerı yola cıkacagızz ınsl..bayramdonusu burdayımama sık sık gıremem heralde kı kayınvalıdelerde donus yapacaklar bızımlee cunku?
sbh atesımı olctumm bıraz gec oldu ama gece 3,5 da yattımm ancak kalkkabıldım hehe

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

bebegmolusn ınsl..bebgın senınledır cnmm ben olmam o vakıtte ama ınsll gusel haberlerını bayram donusu gelınce alırımmm rabbım emeklerınız zaııı etmez ınsll

lilyum cum rabbım dogru karar vermenı nasıp eder ınsl...

canım benım zaten edeplı bır bebek dunyaya getırmek ıstersek o sekılde gıyınmek enn dogrusu neden edeplı dedın??dıyeceksınız??

cunku esınden baska yabancı erkeklere vucud hatlarını bellı edecek kıyafetler gıymek dinimizceıyı degıldır.ee bebegımızde daha dunyaya gelmeden kendını dar bır karın ıle ortaya koyarsa ne olur yaramaz aksı huysuz bır cocuk oldugunda cocukda sucu aramıycagız once kendımıze soracagız ben nasıl hamılelık gecırdım ne yedım ne ıctım e gıydım dıye ınsl..hayırlı bır evlatlarımız olurda pısmann olmayız ve tııp ın yenı buldugu bu bılgı daha oncelerden berı dır var kı annelerımız fılan hep genıs genıs gıyınmıs karnı sıkmayan bol kıyafetler fılan yanıı ınsl.anlatabılmısımdr tabı karar sızın

ınsll hayırlı sonuclarla gelır....bu arada seker test bebgın oldugu ıcın sana zemze m suyu gıbı gelır ınsll

hayırlısı olsun canım hakkında ınslll

yavrum hangi test sanırım karıştırdın ben test yaptırmadım ki
ınsll hayırlı sonuclarla gelır....bu arada seker test bebgın oldugu ıcın sana zemze m suyu gıbı gelır ınsll

bunu deryoşa yazmış olmalısın:26:

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar bugun ateş ölçemedim daha doğrusu çok kalktım gece 4 te kalktım yattım 6 kalktım yattım en son 7:15 gözümü açtım ateşimi ölçemedim sonra bir kalktım 8:5 geçiyor saat ölçeyim dedim düşük çıktı 36,1 ben hep 07:15 ölçüyordum tablomda bugunu boş mu bırakayım yoksa 8:5 geçe ölçtüğüm ölçümü mü yazayım kızlarr:44::44:

ölctugun saati ve cıkan atesı yaz canım ona göre işaretliyo ff . bos bırakma bence

yok benim doktorum kayiplarda, simdi de telefonu kapali
acil bir yerlere gitmesi mi gerekti acaba anlamadim
esim irtibata gecmeye calisacak bugun, umarim hallolur ben iyice sknti icinde bekliyorum

yok benim doktorum kayiplarda, simdi de telefonu kapali
acil bir yerlere gitmesi mi gerekti acaba anlamadim
esim irtibata gecmeye calisacak bugun, umarim hallolur ben iyice sknti icinde bekliyorum

canım telaşe yapma elbet ulaşırsın.. olmadı bi çağre bulunur testsiz kalcak halin yokya.. en kötü ihtimal hastaneye gidersin orda söylersin yaparlar heralde.. sonuçta bu zamanlı bir olay.. geçmesine izin vermezler

tek basima randevu da alamam, gunler sonraya veriyorlar, bu kadina ben randevusuz gidiyorum telde konusuyoruz istediginde gel diyor hemen ayarliyor aliyor beni
dedigin gibi zamanli da iste halledemiycem diye korkuyorum, cunku her yerde yapilmiyormus burda
bu doktorum benim elim ayagim oldu simdi ulasamadikca cok tedirgin oldum

every,,funda,blow... Herkez nasıl bugunn cok sukurr ben dua doluyumm rabbım aratmasınn cuma gunuuuıcım bı mutluluk kaplıyorrrrrrrrr ıns bebegım olsun dan guselhaber ler gelırrrrrrr ama bensız lahay durarsanız varyaaaaaaaaaa dıcem ama bensız olur buyk ıhtımalesım araayı bakıma goturdu gelsın gıdecegız ınsllllllllllll

:119::119::119::118::119::118::119::119::126::126::126:

eşin ulaşamamışmı doktorun eşine canım:26:

Allah kabul etsin canım.. inşallah yakında halayı çekilmemiş kimse kalmaz bu topicte

suzan bizden de sana selam tatlim
A.S CNM BENIMM OZLUCEGIM BEN SIZI YAAA

Allah kabul etsin canım.. inşallah yakında halayı çekilmemiş kimse kalmaz bu topicte
INSLL OLE OLACAKK canımmmmm bu arada kg lerm gıt gıde dusuyorr bu durumaa dr mm cokk sevınecekk haberı yok cunk uuu onunla gorustum vee sonra dıete balsadımmm ve bır suru kg mm gıttıı hehehehe

benim esime birsey derim ya saatler sonra
ya ertesi gun
ya aylar sonra isleme koyar

bekliyorum haberini telini kocamin!

hamile olunca hersey degisir dedim ama degismedi

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız? tablo oluşturmak istiyorum ateş tablosunu..everythingwillbegreat ilk sayfada ayrınıtılı yazmış baktım ama " your email address" tıkladıktan sonra "next" diyorum faka daha sonra devam edemiyorum ya diğer seneçek çıkmıyor farklı sayfa çıkıyor ordada "send the course directl to my email inbox" çıkmıyor.. nasıl yaptınız arkadaşlar?

[sıze=3]ben gıdıyorum allah ıma emanetsınızzz dongudumdee gusel haberlerle karsılamak ve karsılasmak umıdı ıle ınsl...[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…