merhaba canim
daha 2 gun var belli olmaz
tam bir dusus degil gibi gorunuyor
yarin bir anda yukselebilir de
rezene nin tablosunda da birgun dusus ve sonra yukselis var
oluyor bazen oyle
yani bunu anlamak icin son 2 gunun cok onemli
dilerim hamilesindir
doktorum burda ya 13 ekimde
ya 15 ekimde gitmek zorundasin
sonra olmuyor dedi
ozel bir bolum ilgileniyormus bu detayli ultrason kismiyla
iste ondan gerginligim
eger doktorum halletmediyse ben ne yapicam nereye gidicem hic bilmiyoruz
bu saatten sonra randevu da alamayiz
elim ayagima dolandi
hiç korktuğu gibi olmad kızlar
kaktırdım gitti valla
hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
ben akşam 5te kan vercem dualarınızı bekliyorum canlarım
bu arada rezene cim tebrik ederim canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
canim yarin 12. haftam
erken degil 11. ve 14. haftalar arasiymis turkiyede
mayis annelerindekiler de bu zamanda gidiyor
sen ne zaman gitmistin
kulağım çınladı
biri adımı mı andı
hastane uzak mı gidiversen bu kadar stres yapmak yerine
gerçi hava soğuk galiba
açar elbet
senin bu benzetmelerine bitiyorum
bu arada ikinci testi yaptırdım
aldığım an rakamlar birbirine girdi
şaşı baktım heyecandan
139 193 913 319
Vallahi hepsini gördüm
ve sonuç 193
nasıl ama
doktor çok iyi artmış dedi
başladı anlatmaya. şunu ye bunu ye şöyle yap böyle yap bilinen şeyler
ama böğürtlen çayı içme dedi en çok o aklımda kaldı
oysaki daha dün içtim. deri hastalığını sordum içtiğim ilacı şu anda bebek varsa bişey olmadığını gösteriyor dedi
bundan sonra içeceklerin önemli dedi
canım benım zaten edeplı bır bebek dunyaya getırmek ıstersek o sekılde gıyınmek enn dogrusu neden edeplı dedın??dıyeceksınız??kızlar bu arada bugün dr. bana daha önce duymadığım bişi anlattı. Çocuklarda çıkan alerjiler için annenin hamilelikte giydiği giysileri sorumlu tutan çalışmalar varmış. Açık renk, bol ve pamuklu giymek gerekiyormuş. Dr. bunu söylerken bende de siyah bi tayt vardı hemen kaldırdım dolaba eve gelince
ınsll hayırlı sonuclarla gelır....bu arada seker test bebgın oldugu ıcın sana zemze m suyu gıbı gelır ınslliyi geceler canlarr beni uyku tutmadııı.
yarın bebişin test günü akşam yaptırcak testi dualarımızı eksik etmeyelimmm.
ayrıca olininde netinde sorun var bu ara gelemiyor.onunda cumartesi aşılaması olcak.
onun içinde dua edelimmmm.
hepinizi seviyorummmmmmmm iyiki varsınız.
hayırlısı olsun canım hakkında ınslllhayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
ben akşam 5te kan vercem dualarınızı bekliyorum canlarım
bu arada rezene cim tebrik ederim canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
yavrum hangi test sanırım karıştırdın ben test yaptırmadım kicanım, test genetiğe mi patolojiye mi gönderildi? İnşallah birşey çıkmaz, çabucak dener hamile kalırsın. Olimberaya, sana ve buradaki bebek bekleyen herkese dua ediyorum. İnşallah herkes en kısa zamanda ve sağlıkla bebeğine kavuşur.
ınsll hayırlı sonuclarla gelır....bu arada seker test bebgın oldugu ıcın sana zemze m suyu gıbı gelır ınsll
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar bugun ateş ölçemedim daha doğrusu çok kalktım gece 4 te kalktım yattım 6 kalktım yattım en son 7:15 gözümü açtım ateşimi ölçemedim sonra bir kalktım 8:5 geçiyor saat ölçeyim dedim düşük çıktı 36,1 ben hep 07:15 ölçüyordum tablomda bugunu boş mu bırakayım yoksa 8:5 geçe ölçtüğüm ölçümü mü yazayım kızlarr:44::44:
yavrum hangi test sanırım karıştırdın ben test yaptırmadım ki
bunu deryoşa yazmış olmalısın:26:
yok benim doktorum kayiplarda, simdi de telefonu kapali
acil bir yerlere gitmesi mi gerekti acaba anlamadim
esim irtibata gecmeye calisacak bugun, umarim hallolur ben iyice sknti icinde bekliyorum
ölctugun saati ve cıkan atesı yaz canım ona göre işaretliyo ff . bos bırakma bence
canım telaşe yapma elbet ulaşırsın.. olmadı bi çağre bulunur testsiz kalcak halin yokya.. en kötü ihtimal hastaneye gidersin orda söylersin yaparlar heralde.. sonuçta bu zamanlı bir olay.. geçmesine izin vermezler
tamma canım cvp için sagol yarın kontrolu var bakalım inş. yumurtam gelişir en son 7 mm di adaçayı içtim 2gündür
tek basima randevu da alamam, gunler sonraya veriyorlar, bu kadina ben randevusuz gidiyorum telde konusuyoruz istediginde gel diyor hemen ayarliyor aliyor beni
dedigin gibi zamanli da iste halledemiycem diye korkuyorum, cunku her yerde yapilmiyormus burda
bu doktorum benim elim ayagim oldu simdi ulasamadikca cok tedirgin oldum
every,,funda,blow... Herkez nasıl bugunn cok sukurr ben dua doluyumm rabbım aratmasınn cuma gunuuuıcım bı mutluluk kaplıyorrrrrrrrr ıns bebegım olsun dan guselhaber ler gelırrrrrrr ama bensız lahay durarsanız varyaaaaaaaaaa dıcem ama bensız olur buyk ıhtımalesım araayı bakıma goturd u gelsın gıdecegız ınsllllllllllll
:119::119::119::118::119::118::119::119::126::126::126:
A.S CNM BENIMM OZLUCEGIM BEN SIZI YAAAsuzan bizden de sana selam tatlim
INSLL OLE OLACAKK canımmmmm bu arada kg lerm gıt gıde dusuyorr bu durumaa dr mm cokk sevınecekk haberı yok cunk uuu onunla gorustum vee sonra dıete balsadımmm ve bır suru kg mm gıttıı heheheheeşin ulaşamamışmı doktorun eşine canım:26:
Allah kabul etsin canım.. inşallah yakında halayı çekilmemiş kimse kalmaz bu topicte
eşin ulaşamamışmı doktorun eşine canım:26:
Allah kabul etsin canım.. inşallah yakında halayı çekilmemiş kimse kalmaz bu topicte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?