Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazdiklarini okurken kendimi buldum resmen :)) ben de merak ediyorum tam olarak ne zmn nasil hissedicem diye, gerci ilk ogrendigimden beri 5+5 olmam gerekirken ultrasona gore 5+1' im.. doktor anlamli bi fark degil dedi, ama anladim ki kalp atislarini gorene kdr pek rahat edemicem. ultrasona gore 6+4 te dr randevum var, sizce kalp atisini gorur muyum..

SaBaHDAN BERI NET DE SORUN VAR GIREMEDIM YAA bugunkı atesım yukselıslere gectıı veeeee 3 gun once gelen yumurta akı akıntımdan daha fasla ve guzel ı yogun bır sekılde geldı ve bısde bugun evımıze gecıp degerlendırecegız ınsllll

ff tablom http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

nasıl sızce yumos larım gelmısdır dımı bu arada ark.9 tane ovulosyon test verdıı nasıl kullanıcam acık bır bılgı verırmısınız lutfen???bugun 16.gunum ve regl dongum 3 aydır 33 gun

Zebebek canım çok pardon geç cevap için. Evden çıkmamız gerekti.

Pelvik emarı ne için çektirdin? Ben kapalı laparoskopik ameliyat oldum. Açık ameliyatı özellikle gerekmekdikçe tercih etmiyorlar.

Canım keşke iğnelerle ilgili bilgi verebilseydim ama ben 21 ekimde başlayacağım. Yalnız ben de iğneden çok korkuyorum. 1 yıl öncesine kadar kan verirken bayılacak gibi olurdum, gözlerim kararırdı. Tüp bebek hemşiresi iğneleri gösterirken neredeyse ağlayacaktım. Gözlerim doldu. Sonra bir baktım iğne küçücük! Küçük parmağının tırnağı kadar. Hem kısa hem ince. Hiç acıtacağını sanmıyorum. Moralim çok düzeldi. Yalnız çok sık kan vermek gerekiyor. İki günde bir. Çok kolay olmayacak canım ama bence korktuğumuz kadar zor da olmayacak. Benimki uzun protokol o bile bir ay sürüyor hepsi bu.

Çok sevindim canım maşallah Bazen içimden bazı sesler bana da kötü şeyler söyler. O zaman kötü düşününce sonucun değişmeyeceğini tekrarlıyorum kendime. O zaman ne gerek var şimdiden kendimi üzmeye.

9 aycim seni gormek ne guzel
tedavin hayirli olsun tatlim
sirada sen varsin hamis isaretini koymak icin sabirsizlaniyorum
ve insallah istedigin gibi iki tane bebisin olur tatlim

Canım benim inşallah.1 buçuk ayım var.

canım tedavin hayırla sonuc lansın ınslllll nasıl gıdıyor hayattt

net geldıı sımdık kımseler yaa o zaman ozleyın ve merak edın benii olurmu gıdıyorum be
every cok para harcama kızz alısverıste doguma kadar cokk para gerek dımı ama

canım tedavin hayırla sonuc lansın ınslllll nasıl gıdıyor hayattt

Canım nereye gittin ya :)

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız!

İş yerine ne diyeceğim, parayı nasıl ayarlayacağız, kimlere söyleyeceğiz kimlere söylemeyceğiz falan bunları düşünüp duruyoruz. Bir de arkadaşlarımıza tatil sözü verdik. Sözümüzden de dönemiyoruz. min 5 bin tüp bebeğe 2 bin de tatile vereceğiz. karaları bağladım

net geldıı sımdık kımseler yaa o zaman ozleyın ve merak edın benii olurmu gıdıyorum be
every cok para harcama kızz alısverıste doguma kadar cokk para gerek dımı ama

birseyler alma ihtiyaci duydum uzun zamandir alisveris yapmamisim
baktik benim icin gezdik magazalari
bir yelek tarzi cok sIk birsey begendim ama ucuk bir fiyati o kaldi
canta begendim, ben kolay kolay canta secemem o konuda cok seciciyimdir bu biraz aklima yatti gibi aldim hemen

9 aycımm benım esım 15 gun once kıl donmesı amelıyatı oldu dıkıslerı aldırdık kayınvalıdemler köydeler onların yanına geldıkk kolaylık versın rabbımmm tup tedavısı ıcın demekkk. ozel demı yaptıracaksınız bısde bırıkımı yapıp muhtemeln aralık yada ocak da baslıyacagız kısmet artıkın tatıll ıyı olmamıs ama olmusda tup oncesı moral ve stres atarsınız bosver cnım söle hayal et bır daha rahat cıkamıcamm bebegım olacak hastamı olur uyku dusenımı kaybolur fılan dıee ve anı yasa ıs yerıne gelınce tup yaptıracagını bılmıyormu kı onlar bu arada bebegım olsun umud oldu bıze degılmıı

netede esımın halasındayız 2-3 st lık ıslerı var bıtsın kendı koyumuze gecıcegız ınsll

ff baktınmııı

ıyı gule gule kullan cnm benımmmm ff me baktınmııı pekıı bugunkı akındım akıllara zarar cısdendıdee

bizim arkadaslar da dunya turuna cikmislardi ertesi ay tup bebek yaptilar tuttu ilk denemede
baya bir para biriktirmislerdi herhalde

9 aycim soylemen gerekiyor mu illa, bence hic gerek yok birilerinin bilmesine ozel bir nedne icin paraya ihtiyacin oldugunu belirtemiyor musun ?

emin degilim daha catladin mi catlamadin mi kesin degil
ortalamanin ustune cikmamis ates ama yukselis var
iliskiyi birakmamak iyidir gunairi devam ederseniz kacirma durumu olmaz

ınsl canım evıme gıdeyımmde kocışımleee devamm inşl. cnm bu arada akıntım a ne demelııı

Son düzenleme:

Onemli degil canim bende ancak bakabildim zaten suan

Doktor sag tarafinda cikolata kisti olusmaya baslamis ve baska kistik yapilar anlayamadim ne oldugunu dedi o yuzden emar istedi
Ben senin henuz baslamadigini anladimda yani ilerki gunlerde kullanmaya basladiginda bana yazarsan acisini cok sevinirim canim
Ikigunde bir kan veriliyosa isyerinden izin almak sorun olcak ozaman benim icin yillik izin kullanmam gerekecek demekki

Sureclerini burda paylasirsan sevinirim canim basladiginda
Allah im insallah ilk denemende hayirlisiyla gelir bebegin arkadasim
Rabbim yardimcimiz olsun

Arkadaslariniza durumu anlatsaniz anlayisla karsilarlar bence canim
Tabi soylemeyi dusunirseniz sen daha iyi bilirsin

Canim ignelerden sakin korkma cok az aciyor bazen hissetmiyorsun bile.ben her turlu igneden acayip korkarim ama bunlar gercekten acitmiyor.hep sunu dusun biz kadinlar agda acisina katlaniyoruz bu sadece 1 kilini cektigin zaman ki kadar aciyor hepsi bu.rahat ol canim.ilk igneni olduktan sonra bu muymus diyeceksin inan bana.

Saol canim benim ya tesekkurler bide igneyi hadi bi sekilde yaptim transfer sirasinda napicam diye dusunuyorum uyutmadan transfer yapiyolar dimi acimiyomu Allah askina ben ondanda cok korkuyorum
Yumurta toplama anestezi altinda oluyomus allah tan onu biliyorumda

Kizlarrrrrr dikmatimi cektide listede hamislerle aramda bi isim kalmis romaroma insallah o da hamile kalirda sira bana gelir en kisa zamanda
Everyyyy sizin yaniniza gelmeme bi adim kalmissss

Hadi hep beraber totem yapalim bu ay benim olsun tupe mupede gerek kalmasin
:46

Canim ben asilama yaptirdim.tupe daha baslamadik ama transferden asil hic korkma normal muayene gibi bisey.soyle acikliyim asilamada spermleleri tuplere en yakin yere oldukca ileriye birakiyorlar ki yumurtayla kolay birlessin diye transferde zaten dollenmis yumurtayi rahmin icine birakacaklar asilama bile acimadi transferde sorun olacagini sanmiyorum.bi korkak kendimi bilirdim yalniz degilmisim demek ki.ben de korkumdan gece gunduz tup bebek asamalarini arastiriyorum.insallah sonu guzel olur...

canım benım sızdemı dusunuyorsunuz bakalım hayırlısı topık de artıyor tup bebekler efesude de aptırıyorya bakalım bısde dusunuyors parasını ayar edelım öle cunku ılkını ozelde kı dr ma dusunuyoruz ınsll gerek kalmazda olurya kısmettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…