kadındoğuma git canım, onlar seni gerekirse yönlendirir?sadece kaşıntı olsa öle düşüncemde. netteki tariflerde çatlak dio ama görünürde bişi yok. ggitcem galiba doktora da hangi birime gitsem. gastroentrolojiye gitmek gerek aslında ama onada randevu almak çok zor.
yazdiklarini okurken kendimi buldum resmen :)) ben de merak ediyorum tam olarak ne zmn nasil hissedicem diye, gerci ilk ogrendigimden beri 5+5 olmam gerekirken ultrasona gore 5+1' im.. doktor anlamli bi fark degil dedi, ama anladim ki kalp atislarini gorene kdr pek rahat edemicem. ultrasona gore 6+4 te dr randevum var, sizce kalp atisini gorur muyum..canım saol ya. çok tedirgindim biliosunuz. ilk silik çizgideki hali düşünüyorum sevinememiştim tedirginlikten. karar verdim sonu kötü olsa bile bu anların tadını çıkarmaya. eşime geçen hafta söyledim. malum süpriz doğumgününü öne çekmiştim. ondan sonra da biçok kişiye söyledim. kv ye eşim sölücekti. söyledimi bilmiyorum :)
eşim tahmin ettiğim gibi sevinmedi. dışardaydık etrafta insanlar vardı. böle omuzlarına bi yük ağırlık bindi sanki :) durgunlaştı. ilk söylediğimde. ona söylerken bana da bi ağırlık çöktü :) şimdi alıştık :) henüz hamileliğimi hissetmiyorum. belirtilerde gitti. çoğu zaman unutuyorum. düşününce, yada biri bişi deyince hatırlıyorum :)
telden girip cikiyorum canim,dun yazdigini gordum simdi tuh dedim. oh masallah bi guzel kaynatmissiniz
Mrb canim tup bebege baslamissin hayirli olsun canimm
Bende basliycam sanirim bliyosun kistim vardi pelvik emar cektirdim cuma gunu
Bakalim ameliyat olurum belki
Sen acik ameliyat mi olmustun canim kistten
9aycim bisey rica edicem gercekten samimi olarak igneler cok aciyomu bana solermisin cok korkuyorum
Ama korkuyorum diye gercegi solememezlik yapma ki ben ona gore hazirliyim bari kendimi ole de bole de yapicam cunku ona gerek kalirsa insalllahhhhhhh kalmaz Rabbim yardim etsin
Bebesimolsun
Bizim burdada arkadas yapyiricak bi embriyo koyabiliriz yasak demisler
Senin nasil ilk denemede iki tane koydulaar canim
ilk öğrendiğimde aslında heyecan yaşayamadım
benim endişeli bir kişiliğim var hiçbir güzelliği tam manasıyla yaşayamıyorum
hep endişeler beni engelliyor
tabii heyecanlanmadım değil. kızlar epey rahatlattı beni çok sağolsunlar
bu sefer doktor temkinli konuştu
bi de öyle gerildim neyse cuma günü ikinci bhcg yi alınca rahatladım değerim 3 kat artmış neredeyse
haftaya cumartesiyi bekliyorum
bebeklerimizden demişsin ne güzel canım ya
9 aycim seni gormek ne guzel
tedavin hayirli olsun tatlim
sirada sen varsin hamis isaretini koymak icin sabirsizlaniyorum
ve insallah istedigin gibi iki tane bebisin olur tatlim
canım tedavin hayırla sonuc lansın ınslllll nasıl gıdıyor hayattt
net geldıı sımdık kımseler yaa o zaman ozleyın ve merak edın benii olurmu gıdıyorum be
every cok para harcama kızz alısverıste doguma kadar cokk para gerek dımı ama
9 aycımm benım esım 15 gun once kıl donmesı amelıyatı oldu dıkıslerı aldırdık kayınvalıdemler köydeler onların yanına geldıkk kolaylık versın rabbımmm tup tedavısı ıcın demekkk. ozel demı yaptıracaksınız bısde bırıkımı yapıp muhtemeln aralık yada ocak da baslıyacagız kısmet artıkın tatıll ıyı olmamıs ama olmusda tup oncesı moral ve stres atarsınız bosver cnım söle hayal et bır daha rahat cıkamıcamm bebegım olacak hastamı olur uyku dusenımı kaybolur fılan dıee ve anı yasa ıs yerıne gelınce tup yaptıracagını bılmıyormu kı onlar bu arada bebegım olsun umud oldu bıze degılmııCanım nereye gittin ya :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız!
İş yerine ne diyeceğim, parayı nasıl ayarlayacağız, kimlere söyleyeceğiz kimlere söylemeyceğiz falan bunları düşünüp duruyoruz. Bir de arkadaşlarımıza tatil sözü verdik. Sözümüzden de dönemiyoruz. min 5 bin tüp bebeğe 2 bin de tatile vereceğiz. karaları bağladım
ıyı gule gule kullan cnm benımmmm ff me baktınmııı pekıı bugunkı akındım akıllara zarar cısdendıdeebirseyler alma ihtiyaci duydum uzun zamandir alisveris yapmamisim
baktik benim icin gezdik magazalari
bir yelek tarzi cok sIk birsey begendim ama ucuk bir fiyati o kaldi
canta begendim, ben kolay kolay canta secemem o konuda cok seciciyimdir bu biraz aklima yatti gibi aldim hemen
Canım nereye gittin ya :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız!
İş yerine ne diyeceğim, parayı nasıl ayarlayacağız, kimlere söyleyeceğiz kimlere söylemeyceğiz falan bunları düşünüp duruyoruz. Bir de arkadaşlarımıza tatil sözü verdik. Sözümüzden de dönemiyoruz. min 5 bin tüp bebeğe 2 bin de tatile vereceğiz. karaları bağladım
ıyı gule gule kullan cnm benımmmm ff me baktınmııı pekıı bugunkı akındım akıllara zarar cısdendıdee
emin degilim daha catladin mi catlamadin mi kesin degil
ortalamanin ustune cikmamis ates ama yukselis var
iliskiyi birakmamak iyidir gunairi devam ederseniz kacirma durumu olmaz
Zebebek canım çok pardon geç cevap için. Evden çıkmamız gerekti.
Pelvik emarı ne için çektirdin? Ben kapalı laparoskopik ameliyat oldum. Açık ameliyatı özellikle gerekmekdikçe tercih etmiyorlar.
Canım keşke iğnelerle ilgili bilgi verebilseydim ama ben 21 ekimde başlayacağım. Yalnız ben de iğneden çok korkuyorum. 1 yıl öncesine kadar kan verirken bayılacak gibi olurdum, gözlerim kararırdı. Tüp bebek hemşiresi iğneleri gösterirken neredeyse ağlayacaktım. Gözlerim doldu. Sonra bir baktım iğne küçücük! Küçük parmağının tırnağı kadar. Hem kısa hem ince. Hiç acıtacağını sanmıyorum. Moralim çok düzeldi. Yalnız çok sık kan vermek gerekiyor. İki günde bir. Çok kolay olmayacak canım ama bence korktuğumuz kadar zor da olmayacak. Benimki uzun protokol o bile bir ay sürüyor hepsi bu.
Canim ignelerden sakin korkma cok az aciyor bazen hissetmiyorsun bile.ben her turlu igneden acayip korkarim ama bunlar gercekten acitmiyor.hep sunu dusun biz kadinlar agda acisina katlaniyoruz bu sadece 1 kilini cektigin zaman ki kadar aciyor hepsi bu.rahat ol canim.ilk igneni olduktan sonra bu muymus diyeceksin inan bana.Mrb canim tup bebege baslamissin hayirli olsun canimm
Bende basliycam sanirim bliyosun kistim vardi pelvik emar cektirdim cuma gunu
Bakalim ameliyat olurum belki
Sen acik ameliyat mi olmustun canim kistten
9aycim bisey rica edicem gercekten samimi olarak igneler cok aciyomu bana solermisin cok korkuyorum
Ama korkuyorum diye gercegi solememezlik yapma ki ben ona gore hazirliyim bari kendimi ole de bole de yapicam cunku ona gerek kalirsa insalllahhhhhhh kalmaz Rabbim yardim etsin
Bebesimolsun
Bizim burdada arkadas yapyiricak bi embriyo koyabiliriz yasak demisler
Senin nasil ilk denemede iki tane koydulaar canim
Canim ignelerden sakin korkma cok az aciyor bazen hissetmiyorsun bile.ben her turlu igneden acayip korkarim ama bunlar gercekten acitmiyor.hep sunu dusun biz kadinlar agda acisina katlaniyoruz bu sadece 1 kilini cektigin zaman ki kadar aciyor hepsi bu.rahat ol canim.ilk igneni olduktan sonra bu muymus diyeceksin inan bana.
Canim ben asilama yaptirdim.tupe daha baslamadik ama transferden asil hic korkma normal muayene gibi bisey.soyle acikliyim asilamada spermleleri tuplere en yakin yere oldukca ileriye birakiyorlar ki yumurtayla kolay birlessin diye transferde zaten dollenmis yumurtayi rahmin icine birakacaklar asilama bile acimadi transferde sorun olacagini sanmiyorum.bi korkak kendimi bilirdim yalniz degilmisim demek ki.ben de korkumdan gece gunduz tup bebek asamalarini arastiriyorum.insallah sonu guzel olur...Saol canim benim ya tesekkurler bide igneyi hadi bi sekilde yaptim transfer sirasinda napicam diye dusunuyorum uyutmadan transfer yapiyolar dimi acimiyomu Allah askina ben ondanda cok korkuyorum
Yumurta toplama anestezi altinda oluyomus allah tan onu biliyorumda
Onemli degil canim bende ancak bakabildim zaten suan
Doktor sag tarafinda cikolata kisti olusmaya baslamis ve baska kistik yapilar anlayamadim ne oldugunu dedi o yuzden emar istedi
Ben senin henuz baslamadigini anladimda yani ilerki gunlerde kullanmaya basladiginda bana yazarsan acisini cok sevinirim canim
Ikigunde bir kan veriliyosa isyerinden izin almak sorun olcak ozaman benim icin yillik izin kullanmam gerekecek demekki
Sureclerini burda paylasirsan sevinirim canim basladiginda
Allah im insallah ilk denemende hayirlisiyla gelir bebegin arkadasim
Rabbim yardimcimiz olsun
Arkadaslariniza durumu anlatsaniz anlayisla karsilarlar bence canim
Tabi soylemeyi dusunirseniz sen daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?