ınsll cnm hep beraberrr ne kdrlık evlısınkıı??Kizlarrrrrr dikmatimi cektide listede hamislerle aramda bi isim kalmis romaroma insallah o da hamile kalirda sira bana gelir en kisa zamanda
Everyyyy sizin yaniniza gelmeme bi adim kalmissss
Hadi hep beraber totem yapalim bu ay benim olsun tupe mupede gerek kalmasin
:46
Canim ben asilama yaptirdim.tupe daha baslamadik ama transferden asil hic korkma normal muayene gibi bisey.soyle acikliyim asilamada spermleleri tuplere en yakin yere oldukca ileriye birakiyorlar ki yumurtayla kolay birlessin diye transferde zaten dollenmis yumurtayi rahmin icine birakacaklar asilama bile acimadi transferde sorun olacagini sanmiyorum.bi korkak kendimi bilirdim yalniz degilmisim demek ki.ben de korkumdan gece gunduz tup bebek asamalarini arastiriyorum.insallah sonu guzel olur...
Sağol canım spermogram testi yapıldı 2defa şimdi dr. y kromozom ve gen için karyotip testi istedi ne olduğunu anlamadım aratıştırdım ama salak saçma şeyler buldum çok moralim bozulduinşallah biliyorsundur.....
canım geçmiş olsıun gen testini duyduma ama biz henüz yaptırmadık.dna testi galiba po dediğin spermin dna yapısına bakılıyor.ama çok ümitsiz olma bence bunu yaptırtan inan çok insan var.Bİr şekilde tedavin olumlu sonuçlanacaktır Alalh ın izniyle
Mrb canim tup bebege baslamissin hayirli olsun canimm
Bende basliycam sanirim bliyosun kistim vardi pelvik emar cektirdim cuma gunu
Bakalim ameliyat olurum belki
Sen acik ameliyat mi olmustun canim kistten
9aycim bisey rica edicem gercekten samimi olarak igneler cok aciyomu bana solermisin cok korkuyorum
Ama korkuyorum diye gercegi solememezlik yapma ki ben ona gore hazirliyim bari kendimi ole de bole de yapicam cunku ona gerek kalirsa insalllahhhhhhh kalmaz Rabbim yardim etsin
Bebesimolsun
Bizim burdada arkadas yapyiricak bi embriyo koyabiliriz yasak demisler
Senin nasil ilk denemede iki tane koydulaar canim
Kizlarrrrrr dikmatimi cektide listede hamislerle aramda bi isim kalmis romaroma insallah o da hamile kalirda sira bana gelir en kisa zamanda
Everyyyy sizin yaniniza gelmeme bi adim kalmissss
Hadi hep beraber totem yapalim bu ay benim olsun tupe mupede gerek kalmasin
:46
Çok sevindim canım maşallahBazen içimden bazı sesler bana da kötü şeyler söyler. O zaman kötü düşününce sonucun değişmeyeceğini tekrarlıyorum kendime. O zaman ne gerek var şimdiden kendimi üzmeye.
Canim ben asilama yaptirdim.tupe daha baslamadik ama transferden asil hic korkma normal muayene gibi bisey.soyle acikliyim asilamada spermleleri tuplere en yakin yere oldukca ileriye birakiyorlar ki yumurtayla kolay birlessin diye transferde zaten dollenmis yumurtayi rahmin icine birakacaklar asilama bile acimadi transferde sorun olacagini sanmiyorum.bi korkak kendimi bilirdim yalniz degilmisim demek ki.ben de korkumdan gece gunduz tup bebek asamalarini arastiriyorum.insallah sonu guzel olur...
canım benım sızdemı dusunuyorsunuz bakalım hayırlısı topık de artıyor tup bebekler efesude de aptırıyorya bakalım bısde dusunuyors parasını ayar edelım öle cunku ılkını ozelde kı dr ma dusunuyoruz ınsll gerek kalmazda olurya kısmettttttttt
Canim benim dedigim yerde ozelcanım normalde 1 konuyor evet ama benimki özel bi merkezdi orda sorun olmadan yaptılar biri olmazsa diğeri olsun diye
cnm bende bır sefer oldum asılama ve hıc de zor degıl evet tup dede uyutup ıcıne dollenen yumosu koyuyorlar tmmdırrr ınsl gerek kalmaz da bu kdr arastırmayın kendınızı de kasmayın olurmu zaten dr baslayınca sızı yonlendırecektır dımı ama
umarım canım ya
sırada sen varsındır belki gerçekten
bilemem ben o sesleri kovamıyorum genelde
bu arada midem hafiften kaynatıyor
Onemli degil canim bende ancak bakabildim zaten suan
Doktor sag tarafinda cikolata kisti olusmaya baslamis ve baska kistik yapilar anlayamadim ne oldugunu dedi o yuzden emar istedi
Ben senin henuz baslamadigini anladimda yani ilerki gunlerde kullanmaya basladiginda bana yazarsan acisini cok sevinirim canim
Ikigunde bir kan veriliyosa isyerinden izin almak sorun olcak ozaman benim icin yillik izin kullanmam gerekecek demekki
Sureclerini burda paylasirsan sevinirim canim basladiginda
Allah im insallah ilk denemende hayirlisiyla gelir bebegin arkadasim
Rabbim yardimcimiz olsun
Arkadaslariniza durumu anlatsaniz anlayisla karsilarlar bence canim
Tabi soylemeyi dusunirseniz sen daha iyi bilirsin
canım bence gitmeyin tatile, bebiş gelecek ne ayıbı..o biriken paralara ihtiyaç olacak sonuçtaCanım nereye gittin ya :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız!
İş yerine ne diyeceğim, parayı nasıl ayarlayacağız, kimlere söyleyeceğiz kimlere söylemeyceğiz falan bunları düşünüp duruyoruz. Bir de arkadaşlarımıza tatil sözü verdik. Sözümüzden de dönemiyoruz. min 5 bin tüp bebeğe 2 bin de tatile vereceğiz. karaları bağladım
ah kader ağlarını örüyor resmen di mi, bizim bebiş bu kaderin ağlarını en sıkı ördüğü ayda geldikocacımla ne güzel bi gece planlamıştık tam her şey güzel gidiyor derken arkadaşı aradı yolda kalmış şehir dışında ta onu almaya giitti kaderin böylesi yaaa kaldım böyle yalnız(
garibim de gece gece o kadar yol gidecek
canıım, lütfen dayan bak az kaldı. Eşin de üzülüyordur, belli etmek istemiyordur ne kabullenmemesi. Aman arıza olmasın gider ayak, dayan canım az kaldıah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
sanırım bırde deryalcın var
hepımız tup yolunda ılerlıyoruz desenıze.
kıst yok ama beylerdekı sperm sıkıntısı benzer sızlerle
asılama bana ne yalan soyleyeyım sacmalık gelıyor sadece yaptırmıs olmak ıcın yaptıracagım allahın ıznıyle spermler asılama yaptırabılecek kadar duzelsınde.
sonrasında da ardınızdan bende tup yoluna gırıcem
ancakk
bu konuların hıc bırını esımle konusamamaya daha ne kadar dayancam bılmıyorum.
bnm asılama hakkındakı bu dusuncemı tup ıle ılgılı ne dusundugumu vs vs hıc bır seyı bılmıyor cunku paylasamıyorum onunla. ortaya bı laf atıorum bu konu acılsında konusalım fıkırlerımızı soyleyelım dıye ama yok yok yokk
adam o lafı ortaya attıgımda yuzume bakıyo hı hu dıo sonra tık...
bu yolda kendımı bu kadar yalnız hıssetmemın basında bu adam gelıyor!!!
esımın bu tavrı bu surecı daha da zor kılıyor bana. hala kabullenmedı mı desem, dusunmek ıstemıyor mu desem,ıcten ıce hala tedavı olmak ıstemıyor mu desem bılemıyorum...
tek bıldıgım onunla bu yolda yurumek benı cok yoruyor!!!
ben konustukca rahatlayan bır ınsanım. konusmadıgımda ıcımde buyuyor buyuyor kocaman oluyor...ve o bunu hıııc anlamıyor.
9 ay ne guzel soylemıs esımle onu dusunuoz bunu dusunuos dıe..nasıl ımrenıyorum yaa
canım okumaya son sayfadan başladım.öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama bende tüp bebek yaptırdım bişeyi düzelteyim.tüpte opu yani yumurta toplama işleminde uyutuyorlar ama transfer esnasında uyanık oluyorsun.3lt kadar su içip sıkışık halde bekliyorsun.bir taraftan ultrasonla ekrandan takip edip bir taraftan aşılamadaki gibi bi iğnenin içinde embriyou rahime yerleştiriyorlar.her aşamasını görüyorsun.
9ay a iğneler acıtıyormu diye sormuşsun.başlarda çok sıkıntı olmuyor ama tedavinin sonuna doğru üstüne yatamaz oluyorsun.en azından benim öyle olmuştu.transferden sonraki 12 günde yatmak çok zor gelmişti bana.gerçi doktorlar yatmanıza gerek yok.ağır iş yapmayın beslenmenize dikkat edin yorulmayın yeter diyo ama insanın içi rahat etmiyo ya bişey olursa diye.onun için teste kadar yata yuvalana geçiyo.ha bide karından yapılan iğneler var.ben mümkün değil yapamam diyodum ama insan mecbur kalınca kendine iğnede yapabiliyomuş korkmadan.Allah sabrınıda kuvvetini de verir merak etme.
ah kader ağlarını örüyor resmen di mi, bizim bebiş bu kaderin ağlarını en sıkı ördüğü ayda geldi
ah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
asılama bana ne yalan soyleyeyım sacmalık gelıyor sadece yaptırmıs olmak ıcın yaptıracagım allahın ıznıyle spermler asılama yaptırabılecek kadar duzelsınde.
ancakk
bnm asılama hakkındakı bu dusuncemı tup ıle ılgılı ne dusundugumu vs vs hıc bır seyı bılmıyor cunku paylasamıyorum onunla. ortaya bı laf atıorum bu konu acılsında konusalım fıkırlerımızı soyleyelım dıye ama yok yok yokk
esımın bu tavrı bu surecı daha da zor kılıyor bana. hala kabullenmedı mı desem, dusunmek ıstemıyor mu desem,ıcten ıce hala tedavı olmak ıstemıyor mu desem bılemıyorum...
ben konustukca rahatlayan bır ınsanım. konusmadıgımda ıcımde buyuyor buyuyor kocaman oluyor...ve o bunu hıııc anlamıyor.
9 ay ne guzel soylemıs esımle onu dusunuoz bunu dusunuos dıe..nasıl ımrenıyorum yaa
bizim arkadaslar da dunya turuna cikmislardi ertesi ay tup bebek yaptilar tuttu ilk denemede
baya bir para biriktirmislerdi herhalde
9 aycim soylemen gerekiyor mu illa, bence hic gerek yok birilerinin bilmesineozel bir nedne icin paraya ihtiyacin oldugunu belirtemiyor musun ?
Onemli degil canim bende ancak bakabildim zaten suan
Doktor sag tarafinda cikolata kisti olusmaya baslamis ve baska kistik yapilar anlayamadim ne oldugunu dedi o yuzden emar istedi
Ben senin henuz baslamadigini anladimda yani ilerki gunlerde kullanmaya basladiginda bana yazarsan acisini cok sevinirim canim
Ikigunde bir kan veriliyosa isyerinden izin almak sorun olcak ozaman benim icin yillik izin kullanmam gerekecek demekki
Sureclerini burda paylasirsan sevinirim canim basladiginda
Allah im insallah ilk denemende hayirlisiyla gelir bebegin arkadasim
Rabbim yardimcimiz olsun
Arkadaslariniza durumu anlatsaniz anlayisla karsilarlar bence canim
Tabi soylemeyi dusunirseniz sen daha iyi bilirsin
cnm bende bır sefer oldum asılama ve hıc de zor degıl evet tup dede uyutup ıcıne dollenen yumosu koyuyorlar tmmdırrr ınsl gerek kalmaz da bu kdr arastırmayın kendınızı de kasmayın olurmu zaten dr baslayınca sızı yonlendırecektır dımı ama
umarım canım ya
sırada sen varsındır belki gerçekten
bilemem ben o sesleri kovamıyorum genelde
bu arada midem hafiften kaynatıyor
ah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
ancakk
canım bence gitmeyin tatile, bebiş gelecek ne ayıbı..o biriken paralara ihtiyaç olacak sonuçta
ah kader ağlarını örüyor resmen di mi, bizim bebiş bu kaderin ağlarını en sıkı ördüğü ayda geldi
canıım, lütfen dayan bak az kaldı. Eşin de üzülüyordur, belli etmek istemiyordur ne kabullenmemesi. Aman arıza olmasın gider ayak, dayan canım az kaldı
Gunaydin Kizlarrrr
ah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
ancakk
ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yaaamaşallah onlar çok iyi biriktirmiş. Bizimki bir tüp bir de istanbul gezisini karşılıyor :)
Öyle dersek kırılırlar gibi geliyorTatil planlarını çoktan yaptılar. Gideceğiz yerleri excel tablosuna yazmışlar. Her yeri arayıp fiyatlarını öğrenmişler. Kalacağımız yeri ayırttılar. Yoksa ben de kimseye söylemek istemiyorum. Çok stresli bir iş bir de o stresi yaşamak istemiyorum ama anca bunu söylersem anlayışlı olurlar gibi geliyor. Çok de sevdiğimiz insanlar. Kırmak istemiyoruz.
Canım belki doktor önce kistlerden kurtulup daha sonra tüp bebeğe yönlendirebilir. O kadar endişelencek bir şey yok. 2 günde bir ama saat 7de açıyorlar. Kan verip işe bile yetişebilirsin. Gideceğin merkezde bunlara dikkat et. İğnelerin acıtacağını sanmıyorum. O kadar küçükler ki. Sivrisinek iğnesi bile daha büyük :)
İnşallah canım dediğin gibi ilkinde gelir. Ben her şeyi adım adım yazacağım burdan :)
canım okumaya son sayfadan başladım.öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama bende tüp bebek yaptırdım bişeyi düzelteyim.tüpte opu yani yumurta toplama işleminde uyutuyorlar ama transfer esnasında uyanık oluyorsun.3lt kadar su içip sıkışık halde bekliyorsun.bir taraftan ultrasonla ekrandan takip edip bir taraftan aşılamadaki gibi bi iğnenin içinde embriyou rahime yerleştiriyorlar.her aşamasını görüyorsun.
9ay a iğneler acıtıyormu diye sormuşsun.başlarda çok sıkıntı olmuyor ama tedavinin sonuna doğru üstüne yatamaz oluyorsun.en azından benim öyle olmuştu.transferden sonraki 12 günde yatmak çok zor gelmişti bana.gerçi doktorlar yatmanıza gerek yok.ağır iş yapmayın beslenmenize dikkat edin yorulmayın yeter diyo ama insanın içi rahat etmiyo ya bişey olursa diye.onun için teste kadar yata yuvalana geçiyo.ha bide karından yapılan iğneler var.ben mümkün değil yapamam diyodum ama insan mecbur kalınca kendine iğnede yapabiliyomuş korkmadan.Allah sabrınıda kuvvetini de verir merak etme.
ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?