Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ınsll cnm hep beraberrr ne kdrlık evlısınkıı??

cnm bende bır sefer oldum asılama ve hıc de zor degıl evet tup dede uyutup ıcıne dollenen yumosu koyuyorlar tmmdırrr ınsl gerek kalmaz da bu kdr arastırmayın kendınızı de kasmayın olurmu zaten dr baslayınca sızı yonlendırecektır dımı ama

canım geçmiş olsıun gen testini duyduma ama biz henüz yaptırmadık.dna testi galiba po dediğin spermin dna yapısına bakılıyor.ama çok ümitsiz olma bence bunu yaptırtan inan çok insan var.Bİr şekilde tedavin olumlu sonuçlanacaktır Alalh ın izniyle

Karyotipte kan alınıyormuş canım kromozom sayılarını ölçüyorlarmış bu korkuttu beni kromozom bozuk çıkarsa ne olacak bunu bilmiyorum bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız
Allahım hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin..............

canım normalde 1 konuyor evet ama benimki özel bi merkezdi orda sorun olmadan yaptılar biri olmazsa diğeri olsun diye

cnm bende bır sefer oldum asılama ve hıc de zor degıl evet tup dede uyutup ıcıne dollenen yumosu koyuyorlar tmmdırrr ınsl gerek kalmaz da bu kdr arastırmayın kendınızı de kasmayın olurmu zaten dr baslayınca sızı yonlendırecektır dımı ama[/QUOTE]

canım okumaya son sayfadan başladım.öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama bende tüp bebek yaptırdım bişeyi düzelteyim.tüpte opu yani yumurta toplama işleminde uyutuyorlar ama transfer esnasında uyanık oluyorsun.3lt kadar su içip sıkışık halde bekliyorsun.bir taraftan ultrasonla ekrandan takip edip bir taraftan aşılamadaki gibi bi iğnenin içinde embriyou rahime yerleştiriyorlar.her aşamasını görüyorsun.
9ay a iğneler acıtıyormu diye sormuşsun.başlarda çok sıkıntı olmuyor ama tedavinin sonuna doğru üstüne yatamaz oluyorsun.en azından benim öyle olmuştu.transferden sonraki 12 günde yatmak çok zor gelmişti bana.gerçi doktorlar yatmanıza gerek yok.ağır iş yapmayın beslenmenize dikkat edin yorulmayın yeter diyo ama insanın içi rahat etmiyo ya bişey olursa diye.onun için teste kadar yata yuvalana geçiyo.ha bide karından yapılan iğneler var.ben mümkün değil yapamam diyodum ama insan mecbur kalınca kendine iğnede yapabiliyomuş korkmadan.Allah sabrınıda kuvvetini de verir merak etme.

umarım canım ya
sırada sen varsındır belki gerçekten

bilemem ben o sesleri kovamıyorum genelde

bu arada midem hafiften kaynatıyor

Sagol canim bende cok korkagimdir inan acayip stresliyim nasil olucak bilmiyorum

Canim biz 4,5 yillik evliyiz 2 yildirda dusunuyoruz kismet hayirlisi Allah tan

canım normalde 1 konuyor evet ama benimki özel bi merkezdi orda sorun olmadan yaptılar biri olmazsa diğeri olsun diye
Canim benim dedigim yerde ozel
Madem yapilabiliyo bende baska yer bakarim ozaman bunlar tek koyuyoruz demekte israr ederse sagol

canım okumaya son sayfadan başladım.öncesinde ne konuştunuz bilmiyorum ama bende tüp bebek yaptırdım bişeyi düzelteyim.tüpte opu yani yumurta toplama işleminde uyutuyorlar ama transfer esnasında uyanık oluyorsun.3lt kadar su içip sıkışık halde bekliyorsun.bir taraftan ultrasonla ekrandan takip edip bir taraftan aşılamadaki gibi bi iğnenin içinde embriyou rahime yerleştiriyorlar.her aşamasını görüyorsun.
9ay a iğneler acıtıyormu diye sormuşsun.başlarda çok sıkıntı olmuyor ama tedavinin sonuna doğru üstüne yatamaz oluyorsun.en azından benim öyle olmuştu.transferden sonraki 12 günde yatmak çok zor gelmişti bana.gerçi doktorlar yatmanıza gerek yok.ağır iş yapmayın beslenmenize dikkat edin yorulmayın yeter diyo ama insanın içi rahat etmiyo ya bişey olursa diye.onun için teste kadar yata yuvalana geçiyo.ha bide karından yapılan iğneler var.ben mümkün değil yapamam diyodum ama insan mecbur kalınca kendine iğnede yapabiliyomuş korkmadan.Allah sabrınıda kuvvetini de verir merak etme.[/QUOTE]

Sagol canim uzun uzun yazmissin eline saglik
Basa gelen cekilecek te iste kendi kendimizi yipratiyoruz

umarım canım ya

Amin canim aminnnnn insallah hayirlisiyla

kocacımla ne güzel bi gece planlamıştık tam her şey güzel gidiyor derken arkadaşı aradı yolda kalmış şehir dışında ta onu almaya giitti kaderin böylesi yaaa kaldım böyle yalnız(
garibim de gece gece o kadar yol gidecek

ah kızlaarrr
9 ay ve zebebek
sanırım bırde deryalcın var
hepımız tup yolunda ılerlıyoruz desenıze.
kıst yok ama beylerdekı sperm sıkıntısı benzer sızlerle
asılama bana ne yalan soyleyeyım sacmalık gelıyor sadece yaptırmıs olmak ıcın yaptıracagım allahın ıznıyle spermler asılama yaptırabılecek kadar duzelsınde.
sonrasında da ardınızdan bende tup yoluna gırıcem
ancakk
bu konuların hıc bırını esımle konusamamaya daha ne kadar dayancam bılmıyorum.
bnm asılama hakkındakı bu dusuncemı tup ıle ılgılı ne dusundugumu vs vs hıc bır seyı bılmıyor cunku paylasamıyorum onunla. ortaya bı laf atıorum bu konu acılsında konusalım fıkırlerımızı soyleyelım dıye ama yok yok yokk
adam o lafı ortaya attıgımda yuzume bakıyo hı hu dıo sonra tık...
bu yolda kendımı bu kadar yalnız hıssetmemın basında bu adam gelıyor!!!
esımın bu tavrı bu surecı daha da zor kılıyor bana. hala kabullenmedı mı desem, dusunmek ıstemıyor mu desem,ıcten ıce hala tedavı olmak ıstemıyor mu desem bılemıyorum...
tek bıldıgım onunla bu yolda yurumek benı cok yoruyor!!!
ben konustukca rahatlayan bır ınsanım. konusmadıgımda ıcımde buyuyor buyuyor kocaman oluyor...ve o bunu hıııc anlamıyor.
9 ay ne guzel soylemıs esımle onu dusunuoz bunu dusunuos dıe..nasıl ımrenıyorum yaa

canım bence gitmeyin tatile, bebiş gelecek ne ayıbı..o biriken paralara ihtiyaç olacak sonuçta

ah kader ağlarını örüyor resmen di mi, bizim bebiş bu kaderin ağlarını en sıkı ördüğü ayda geldi

canıım, lütfen dayan bak az kaldı. Eşin de üzülüyordur, belli etmek istemiyordur ne kabullenmemesi. Aman arıza olmasın gider ayak, dayan canım az kaldı

o zaman ben tüp bebek işini kesin yaza bırakayım okul varken benim yorulmamam imkansız.
bebisimolsun sen rapor mu aldın canım?

Son düzenleme:

canım Rabbim gönlünü ferahlatsın inş. eşine de kızma her erkeğin duruşu farklı olur bu konuda onu anla zor bi durum onun içinde sen bizimle dertleş burda herkes seni dinlemeye yardımcı olmaya hazır

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum :)

doktora adetimin 10,günü gitmiştim bu ay serophene kullanmıştım 10 günü çok küçük yumurtan var 12,gün tekrar gel demişti 12 günü gitmiştim 7 mm yumoşum vardı sonra bana 2gün sonra tekrar gel dedi c.tesi tekrar gittim yumoşum olmuş 11.7mm bunada şükürler olsun 2 gün sonra yine gel dedi doktorum yanı yarın gidiyorum tekrar kontrole inş. biraz daha büyümüştür doktorum bana 18mm olsa yeteli iğne veririrm dedi takıbe devam edelim dedi benim için dua edın kızlar büysün yumoşum

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Yaaa maşallah onlar çok iyi biriktirmiş. Bizimki bir tüp bir de istanbul gezisini karşılıyor :)

Öyle dersek kırılırlar gibi geliyor Tatil planlarını çoktan yaptılar. Gideceğiz yerleri excel tablosuna yazmışlar. Her yeri arayıp fiyatlarını öğrenmişler. Kalacağımız yeri ayırttılar. Yoksa ben de kimseye söylemek istemiyorum. Çok stresli bir iş bir de o stresi yaşamak istemiyorum ama anca bunu söylersem anlayışlı olurlar gibi geliyor. Çok de sevdiğimiz insanlar. Kırmak istemiyoruz.

Canım belki doktor önce kistlerden kurtulup daha sonra tüp bebeğe yönlendirebilir. O kadar endişelencek bir şey yok. 2 günde bir ama saat 7de açıyorlar. Kan verip işe bile yetişebilirsin. Gideceğin merkezde bunlara dikkat et. İğnelerin acıtacağını sanmıyorum. O kadar küçükler ki. Sivrisinek iğnesi bile daha büyük :)

İnşallah canım dediğin gibi ilkinde gelir. Ben her şeyi adım adım yazacağım burdan :)

9ay a iğneler acıtıyormu diye sormuşsun.başlarda çok sıkıntı olmuyor ama tedavinin sonuna doğru üstüne yatamaz oluyorsun.en azından benim öyle olmuştu.transferden sonraki 12 günde yatmak çok zor gelmişti bana.gerçi doktorlar yatmanıza gerek yok.ağır iş yapmayın beslenmenize dikkat edin yorulmayın yeter diyo ama insanın içi rahat etmiyo ya bişey olursa diye.onun için teste kadar yata yuvalana geçiyo.ha bide karından yapılan iğneler var.ben mümkün değil yapamam diyodum ama insan mecbur kalınca kendine iğnede yapabiliyomuş korkmadan.Allah sabrınıda kuvvetini de verir merak etme.[/QUOTE]

benim gittiğim merkez karından veriyor direk. ama sadece çatlatma iğnesine kadar kullanıyorsun. daha sonra vajinal jel veriyorlar. yani toplanda sadece 20 gün iğne yapmış oluyorsun. umarım ben de korkmadan yaparım.

umarım canım ya

Dua et en iyi o kovuyor o sesleri :)

Canım keşke eşinle paylaşabilsen. Ama bazı erkeklere bu çok zor geliyor. Yine de yavaş yavaş konuyu açsan. Bir şey söylesen cevap vermesini beklesen. Cevap vermiyorsa üstülemesen. Bunca işin arasında bir da onunla uğraşmak zor biliyorum da yapacak bir şey yok.

Erkekler pek çaktırmıyor duygularını. Beraber doktora gidiyoruz ben ne zaman muayene için hazırlanmak için yan odaya geçsem hemen doktora soruyor benim değerlerim çok mu kötü diyor Bu kadar her şeyi konuşmamıza rağmen benim yanımda bunu bile soramıyor.

Ya tatil konusunda çok kararsızım. bugün arkadaşımı maddi anlamada çok sıkıştık biraz erken dönelim diyeceğim.

Gunaydin Kizlarrrr

günaydın canımmm

canım Allah yardımcın olsun sabret cevap vermiyosada boşver sen girişimlere başla nasıl olsa o da yapması gerekeni yapacak sabır sabı sabır...
diliyorum Allah tan hepimiz için

ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşin güzel gidiyo umarım geçen ay ki gibi hüsrana uğratmaz seni

canım bilgiler için sağol yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi sayenizde
kaçış yokk
eşim bu kadar istemese açıkçası o sıkıntıya katlanırmıyım bilmiyorum onun hatırı için deniycem inşallah
Allah ım bari çektiğim sıkıntıların karşılığını ilk denememde verse hayırlısıyla tabi herkese hepimize inşallah çok zor

hem birsürü para tutcak mı kesin değil tutmazsa o kadar para boşa gidecek

9ay canım ben senin yerinde olsam yani ankarada olsam kaan aydosa giderdim o bize ücretsiz yaparız tüp bebeği üniversitede demişti
sanırım ordaki hocayada ayrıca para ödeyip özel gibi yaptırabiliyosun emin değilim ama en azından araştırıp öğrenirdim oluyosa öle orda yaptırırdım
bana göre çok şanslısın ama işte tercih meselesi
senin yerinde olmayı çok isterdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…