Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba every, pervane

every senin akşamları miden bulanıyordu değil mi
benim de geceleri bulanıyor

özellikle midem boşken bulanıyor galiba
erken değil mi ya

merhaba canim
yok canim erken degil kimisinin adet gecikmesiyle hemen basliyor
uzun sure devam ediyor
benim 9. 10. haftaya kadar ciddi olmadi
simdi de cok asiri degil cok sukur rahat geciriyorum diger hamilelere gore
midenin bos olmamasi iyiymis gercekten
ben de aksamlari yesem de belli saatte kurulmus saat gibi basliyor
eger gec yatacak olursam bulanti gec saatte bir basliyor uyutmuyor
ama genel olarak iyiyim birkac seyden tiksiniyorum su an onun haricinde iyiyim
10. haftada hicbir sey yiyememistim o kotuydu

bebişimolsun çok tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş

9 aycım tedavi sürecin inşallah çok olumlu geçer bebiş bekletmeden gelir inşallah Allah yardımcın olsun

şenay tatlım üzülme stres yapma bazen oluruna bırakmak iyi gelir

asbelove umarım test sonuçları yüzünü güldürür

suziii çatlamalardasın çalışmalara devam inşallah bebişin gelir bu ay

pervane ateş çok güzel gidiyo böle devam eder inşallah

funda nerelerdeeeeeeeeeeee

tüm hamişler maşallah büyütmüşsünz bebişleri everyninki artık cm olarak değerlendiriliyo rezene değerin katlanmış artmış bak öle hemen strese girmeyin sağlıklı bi hamilelik olur inşallah geridönüşüm keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarına inşallah daha sayamadığım bütün hamişler inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişleri

Canıım selam kaan aydos hangi üniversite ile çalışıyor?

Ben sabahtan beri başkent ve hacettepeden randevu almak için uğraşıyorum. 1 saat uğraştıktan sonra telefonla ulaştım ama başkent 6 kasıma randevu veriyor Ölye olunca hacettepeden de vaz geçtim. Eğer her şey yolunda giderse ben oralardan radevu alıncaya kadar hamile kalırım. Eğer inşallah olmaz ama işler yolunda gitmezse o zaman devlete giderim diye düşünüyorum.

Karar verdim gibi :) Sen hangi ildeydin? aslında konakla vs ile yapılabilir. Ben de Ankara'dayım ama iş seyehatim çok oluyor. Burda mıyım değil miyim ben de şaşırıyorum bazen.

pervane ateşin çok güzel

Arkadaşlar selam ben bu ay nedense geç yumurtlayacağım. Normalde 12 yada 13. gün olurdu. Yada ben öyle sanıyordum. Bir de ateşim çok iniş çıkışlı oldu. İlk defa doktorla takip ettik. 10. gün 13 mm, 13. gün 17 mm yumurta vardı. Doktor pazartesi çatlar dedi. Yalnız ovulasyon kiti ve cm pek öyle demiyor. Yine ateş en güvenilir yol galiba. Yükselmediğine göre doktor doğru söylüyor olmalı. Siz ne dersiniz?

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar

Son düzenleme:
canıım, lütfen dayan bak az kaldı. Eşin de üzülüyordur, belli etmek istemiyordur ne kabullenmemesi. Aman arıza olmasın gider ayak, dayan canım az kaldı
canım dayanıyorum ıste daha nasıl dayanacagım bılemedım. gorunuste aslında hıc bır problem yok,ılaclarını vs kullanıyor ama konusma anlamında hıc bır sey yok. paylasım sıfır. aynı evın ıcınde, bır sorun var ama konusunu hıc acamıyorum...
canım Rabbim gönlünü ferahlatsın inş. eşine de kızma her erkeğin duruşu farklı olur bu konuda onu anla zor bi durum onun içinde sen bizimle dertleş burda herkes seni dinlemeye yardımcı olmaya hazır
allah razı olsun sızlerden zaten bır sız anlıyorsunuz benı sızınle paylasıp can sıkmak ıstemesemde enınde sonunda sızlere anlatıorum ıcımı.
ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen gene de cok heveslenme ama atesıne masallah demeden gecemıcem tatlım
oh ohh masallah ecrıncım. yumosuna saglık

yarın ya da obur gun yukselecek gıbı cıcım ya.
eggwhıte ı da görmüssün ancak catlayacaktır gibi geliyor bana

funda nerelerdeeeeeeeeeeee

canım ben kaç gündür giremedim kayınvalidemler bizde haftasonu bodruma ve didime gittik onlara ev bakmaya sen neler yaptın eşinle ne oldu belki yazmışsındır ama okumadım daha :26: inşallah iyisindir :44:

arkadasım beni bir nebzede olsa gülümsettin Allah razı olsun..Amin canım inşallah ikimizde hamile kalırız:13:

sagol cnaım gelişirmi acaba aklım takıldı yarın kontrolum var 15 günü 11.7 olması çok az inş. gelişir:26::26:

kızlar selam bişi soracam eğer gebelik yoksa adete ne kadar kala ateşte düşme olur
benim 4 gün var bata ateşim hayla yüksek pat diye düşermi :26::26:

kızlar selam bişi soracam eğer gebelik yoksa adete ne kadar kala ateşte düşme olur
benim 4 gün var bata ateşim hayla yüksek pat diye düşermi :26::26:

malesef atesi cok iyi gidip de son gun ortalamin altina dusen ve adet olan var
ayni sekilde adet sabahi da atesi dusen var
o yuzden beklemekten baska care yok tam emin olabilmek icin

kızlar size önemli bir sorum olacak ben şimdi özele gidiyorum ya aralık gibi aşılama düşünüyorum rapor çıkartılıyormu biliyormusunuz aşılama için galıba rapor çıkınca 3kez şansın oluyormus ister aşılama yaptır ister tüp bebek yanlış mı biliyorum

msj tekrarı olmus...............

Son düzenleme:
msj tekrarı olmus...............

Son düzenleme:
Fundam özledik seni kuzuuu
ben arada geriliyorum canım ya bosver beni. gelip geçiyo işte oyle
bişi dicem senin ateşin niye öle taaa yukarlara cıkmıss???

aman neden çıkıcak ateşim uyuzluğuna çıkmıştır işte bu adet kendiliğinden gelsede doktorla uğraştırmasa gene beni milletin adeti gelmeden ateşi düşer benimki manyak çıkıyor işte

aman neden çıkıcak ateşim uyuzluğuna çıkmıştır işte bu adet kendiliğinden gelsede doktorla uğraştırmasa gene beni milletin adeti gelmeden ateşi düşer benimki manyak çıkıyor işte

arada olcmemissin fundacim
ben de cikmis gorunce gec mi catladin dedim
sen daha iyi bilirsin kendini
catlamadiysan da bir an once gelir bekletmez umarim canim

fundam sen atesten anladın dımı yumos olmadıgını?
dr dan da onaylattınmı bunu?
cunku belkıde gec yumurtladın ve bu ates yumurtlama sonrası ates olabılır?
bence sen onumuzdekı gunlerde her gun duzenlı ölc bakalım atesini o zaman daha iyi anlarız
bari çalısma yapın kız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…