yerlesme dusus de var gibi
cok harika yaa
sonu bebis olsunnn
ateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba every, pervane
every senin akşamları miden bulanıyordu değil mi
benim de geceleri bulanıyor
özellikle midem boşken bulanıyor galiba
erken değil mi ya
........9ay canım ben senin yerinde olsam yani ankarada olsam kaan aydosa giderdim o bize ücretsiz yaparız tüp bebeği üniversitede demişti
sanırım ordaki hocayada ayrıca para ödeyip özel gibi yaptırabiliyosun emin değilim ama en azından araştırıp öğrenirdim oluyosa öle orda yaptırırdım
bana göre çok şanslısın ama işte tercih meselesi
senin yerinde olmayı çok isterdim
canım dayanıyorum ıste daha nasıl dayanacagım bılemedım. gorunuste aslında hıc bır problem yok,ılaclarını vs kullanıyor ama konusma anlamında hıc bır sey yok. paylasım sıfır. aynı evın ıcınde, bır sorun var ama konusunu hıc acamıyorum...canıım, lütfen dayan bak az kaldı. Eşin de üzülüyordur, belli etmek istemiyordur ne kabullenmemesi. Aman arıza olmasın gider ayak, dayan canım az kaldı
allah razı olsun sızlerden zaten bır sız anlıyorsunuz benı sızınle paylasıp can sıkmak ıstemesemde enınde sonunda sızlere anlatıorum ıcımı.canım Rabbim gönlünü ferahlatsın inş. eşine de kızma her erkeğin duruşu farklı olur bu konuda onu anla zor bi durum onun içinde sen bizimle dertleş burda herkes seni dinlemeye yardımcı olmaya hazır
sen gene de cok heveslenme ama atesıne masallah demeden gecemıcem tatlımateşim yine beni yanıltıyor galiba yanlış mı görüyorum diye kaç kere baktım sabah
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh ohh masallah ecrıncım. yumosuna saglıkgünaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum :)
doktora adetimin 10,günü gitmiştim bu ay serophene kullanmıştım 10 günü çok küçük yumurtan var 12,gün tekrar gel demişti 12 günü gitmiştim 7 mm yumoşum vardı sonra bana 2gün sonra tekrar gel dedi c.tesi tekrar gittim yumoşum olmuş 11.7mmbunada şükürler olsun 2 gün sonra yine gel dedi doktorum yanı yarın gidiyorum tekrar kontrole inş. biraz daha büyümüştür doktorum bana 18mm olsa yeteli iğne veririrm dedi takıbe devam edelim dedi benim için dua edın kızlar büysün yumoşum
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Arkadaşlar selam ben bu ay nedense geç yumurtlayacağım. Bir de ateşim çok iniş çıkışlı oldu nedense. Doktora gittim. 10. gün 13 mm, 13. gün 17 mm yumurta vardı. Doktor pazartesi çatlar dedi. Yalnız ovulasyon kiti ve cm pek öyle demiyor. Yine ateş en güvenilir yol galiba. Yükselmediğine göre doktor doğru söylüyor olmalı. Siz ne dersiniz?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
funda nerelerdeeeeeeeeeeee
Kizlarrrrrr dikmatimi cektide listede hamislerle aramda bi isim kalmis romaroma insallah o da hamile kalirda sira bana gelir en kisa zamanda
Everyyyy sizin yaniniza gelmeme bi adim kalmissss
Hadi hep beraber totem yapalim bu ay benim olsun tupe mupede gerek kalmasin
:46
canım dayanıyorum ıste daha nasıl dayanacagım bılemedım. gorunuste aslında hıc bır problem yok,ılaclarını vs kullanıyor ama konusma anlamında hıc bır sey yok. paylasım sıfır. aynı evın ıcınde, bır sorun var ama konusunu hıc acamıyorum...
allah razı olsun sızlerden zaten bır sız anlıyorsunuz benı sızınle paylasıp can sıkmak ıstemesemde enınde sonunda sızlere anlatıorum ıcımı.
sen gene de cok heveslenme ama atesıne masallah demeden gecemıcem tatlım
oh ohh masallah ecrıncım. yumosuna saglık
yarın ya da obur gun yukselecek gıbı cıcım ya.
eggwhıte ı da görmüssün ancak catlayacaktır gibi geliyor bana
kızlarrr napıyosunuz? şenayım ne oldu çok okuyamadım ama yazdıklarından bişey var gibi görünüyor.. ben 34. gün regl olmadım daha öff yinemi ilaç kullanıcamm yaa
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam bişi soracam eğer gebelik yoksa adete ne kadar kala ateşte düşme olur
benim 4 gün var bata ateşim hayla yüksek pat diye düşermi :26::26:
malesef atesi cok iyi gidip de son gun ortalamin altina dusen ve adet olan var
ayni sekilde adet sabahi da atesi dusen var
o yuzden beklemekten baska care yok tam emin olabilmek icin
Fundam özledik seni kuzuuu
ben arada geriliyorum canım ya bosver beni. gelip geçiyo işte oyle
bişi dicem senin ateşin niye öle taaa yukarlara cıkmıss???
aman neden çıkıcak ateşim uyuzluğuna çıkmıştır iştebu adet kendiliğinden gelsede doktorla uğraştırmasa gene beni milletin adeti gelmeden ateşi düşer benimki manyak çıkıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?