kızlar rüyamda saçlarımı topladığımı ve mavi bir toka taktığımı gördüm ne demek acaba :44:
valla kızlar catlamamısımdır herlade daha yaa
cunku egg whıte gormedım daha hıc
ve 36.4 de catlamıyorum ben
36.6 lazım en az.
ama bişiler dönüyor içerde hissediyorum
ayhhh içim acıldı beee
buhranlarım dagıldı vallahiii
ben niye daha önceden payşasmamısım tablomu yaff
yorum yapmanız bile heyecanlandırdı vallaaa
ooh keyiflendim
inşallah canım yaa 2.5 saatte çıkıcakmış sonuçlar. ofise fakslıcaklar bakalım :26:
benimde adet daha gelmedi beni sinir ediyornormal bi insan olsam şimdi ne güzel hamileyim diye seviniyodum bukadar gecikmeden sonra
sonuçlar maalesef iyi çıkmadı.. şimdi başım ağrıyor düşünemiyorum.. sonra yazarım nasıl çıktığını.. sağolun yinede kızlar.. doktor gidicez bakalım ne dicek.. hayırlısı Allahtan...
merhaba kızlar...epeydir yazmıyordum foruma.3 aydır ateşde ölçmüyorum günleri de takip etmiyorum.bu süreç beni çok yordu çünkü :-( en son çapada infertilite klinigine başlamıştık.aşılama tüp herneyse devlet karşılasın die düşündük.sonrasında eğer olmazsa biz karşılarız dedik.tüm testlerimiz yenilendi.bende hiç bişey yok şükür.eşimin sonuçları bi garip çıktı.başka forumlarda yazdım ama burda da tekrarlıyım.ileri hız önceki testlerde yüzde 29-30 du yeni yapılan testte yüzde 11 e düşmüş.morfoloji daha önce hep 11 çıkıyordu en son testte sıfır çıkmış.testin yenilenmesi istendi.bizim süreç uzadıkça uzuyor yani.ne günleri takip ediyorum ne ateşimi...ama 3 gündür göğüslerimde müthiş bi ağrı sızı dolgunluk var.nerdeyse yürüyemiyorum.daha önce klomen çatlatma iğnesi ve ostrojen kullanmıştım.doktor bu ay göğüslerinden rahatsızlık duyabilirsin demişti.ama inanın o ay hiç bişey hissetmemiştim.ben adetten öncede falan karın ağrısı dışında belirti yaşamam...ama 3 gündür feci göğüs agırm var.bide bugün baş parmagımın tırnagı kadar kahverengi akıntım geldi.günleri saymıyorum yaa..aa adet oluyorum erken gelio dedim.ama bi hesapladım daha 21.günümdeyim.şimdi soru şu...acaba bu yerleşme kanaması mı?sıfır morfoloji ile hamile kalmış olabilirmiyim ben yaa?everycim özellikle sana soruyom.senin yerleşme kanaman olmuştu.ayy nolur olsun artık bebişim...
öncelikle moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim canım tabiki bu kolay değil ama rahatlamaya çalış şöyle söyleyeyim eşinin testiyle alakalı bi yorum yapamam çünkü hiçbir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim 21.günde gördüğün lekelenme pek tabii yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir ve kavuşursun bebeğine bir de bir hafta önce eşinin değerleri nasıldı bilemiyoruz dimi bebiş olma ihtimali var bana kalırsa istersen ateşini ölç bakalım sabahları bakalım yüksek mi devam edecek inşallah hamilesindir sonra gerek duyarsan test yaparsın yada direkt kana gidersin silkusların kaç gün sürüyor bu arada
28-29 gün sürüyor canım.ateş ölçünce moralim çok bozuluyor.kendimi çok kötü hissediyorum.bugün lekelenme görmeseydim göğüs ağrısına takılmıcaktım.ama bariz leke geldi.ayın 25 inde olacam adet..yani öle bekliyorum.bu durumda adetime 8 gün var daha...kanda bile çıkmaz zaten...bayrama denk gelecek.ya yok ben salak salak konuşuyorum.adet olurum ben kesin.bu filmi tam 17 kez izledim zaten
henüz çatlamamışsın canım, arkadaşlar da söylemiş ama tablo yapsan daha güzel yorum alırsın,yapsanaarkadaşlar, ateş ölçemeye adetin 2. günü başlamıştım.hergün aynı satte ölçüyorum ama sizce nasıl gidiyor benim kafam karıştı valla bidüşüyo bi yükseliyo:
8/10/12: 36.0
09/10/12 : 36.1
10/10/12: 36:3
11/10/12: 36.2
12/10/12: 36.2
13/10/12: 36.4
14/10/12: 36.2
15:10/12: 36.4
16/10/12: 36.2
tecrübeli arkadaşlar lütfen yorumlarmısınız.devame edicem ama ama kafam karıştı ....
bol şans canımkızlar spermi verdik ama stresten az olmuş sonucu etkilermi :26: az daha veremeden çıkıyodum dedi çok stres olmuş :26:
oh mis gibi yumişin, yarını da değerlendirin aman boş geçemeyinçok çooook uzun zamandır tablo paylasmamıstım. dert oldu içime yaf
bari paylasayımda hevesim körlensin
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
pazartesinden beri sag tarafımda bir sancı var ki sormayın. henüz egg white görmedim ama bu sancının kafam kadar nurtopu gibi bir yumurtanın sancısı olduguna eminim
bakalım eşimin spermcanları ilaçlara cevap verebilecek mi ve bu ay su nurtopunu degerlendırebılecekmıyız
bi sakin ol canım lekenme devam etti mi ki evet şuan bana kalırsa kanda da idrarda da çıkmaz bir iki gün daha beklemelisin ama eğer hamişsen ki inşallah hamilesindir bayrama kadar çıkar naptın kızz daha 1 hafta var bayrama sakin ol eğer çok gelmeye başladıysa ve rengi adetteki renkse tamam adet olmuşsundur nasıl devam ediyormu lekelenme ????
sağol canım,idare ediyorum.. sahalara döndün mü bakim sennasılsın taze anne
yok canım lekelenmem gecti.hiç bişi yok.ama gögüs hassasiyetim zirvede.hiç bu kadar ağrımamıştı.yolda yürüyemiyorum o denli...
sağol canım,idare ediyorum.. sahalara döndün mü bakim sen
tamam tatlım ne güzel işte sakin sakin bekle çok az kaldı sonucu öğreneceksin ama sölediklerin bana hamilesin hissini uyandırıyo 17 kez izledim bu filmi demişsin ne yani daha önce de mi böle lekelenmelerin oldu
naz merhaba, bu ay hayatta herşeyin mümkün olduğunun en güzel kanıtı benim galiba. Ateş ve ovulasyonda yumurtayı göremeyince doktora gitmiştim. Dr. ne yumurtan ne folikülün var dedi. Bir sonraki ay hormonlara ve rezervlere bakılacaktı ama bebiş geldi çok şükürmerhaba kızlar...epeydir yazmıyordum foruma.3 aydır ateşde ölçmüyorum günleri de takip etmiyorum.bu süreç beni çok yordu çünkü :-( en son çapada infertilite klinigine başlamıştık.aşılama tüp herneyse devlet karşılasın die düşündük.sonrasında eğer olmazsa biz karşılarız dedik.tüm testlerimiz yenilendi.bende hiç bişey yok şükür.eşimin sonuçları bi garip çıktı.başka forumlarda yazdım ama burda da tekrarlıyım.ileri hız önceki testlerde yüzde 29-30 du yeni yapılan testte yüzde 11 e düşmüş.morfoloji daha önce hep 11 çıkıyordu en son testte sıfır çıkmış.testin yenilenmesi istendi.bizim süreç uzadıkça uzuyor yani.ne günleri takip ediyorum ne ateşimi...ama 3 gündür göğüslerimde müthiş bi ağrı sızı dolgunluk var.nerdeyse yürüyemiyorum.daha önce klomen çatlatma iğnesi ve ostrojen kullanmıştım.doktor bu ay göğüslerinden rahatsızlık duyabilirsin demişti.ama inanın o ay hiç bişey hissetmemiştim.ben adetten öncede falan karın ağrısı dışında belirti yaşamam...ama 3 gündür feci göğüs agırm var.bide bugün baş parmagımın tırnagı kadar kahverengi akıntım geldi.günleri saymıyorum yaa..aa adet oluyorum erken gelio dedim.ama bi hesapladım daha 21.günümdeyim.şimdi soru şu...acaba bu yerleşme kanaması mı?sıfır morfoloji ile hamile kalmış olabilirmiyim ben yaa?everycim özellikle sana soruyom.senin yerleşme kanaman olmuştu.ayy nolur olsun artık bebişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?