Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar rüyamda saçlarımı topladığımı ve mavi bir toka taktığımı gördüm ne demek acaba :44:

hayırlara çıksın inşallah rüyan bişey sorcam şimdi sen pkolusun yumiş yok diyosun peki adet ne zaman gelecek merak ettiğimden soruyorum bu arada hayrolsun bende dün geceden önceki gece rüyamda gördüm kayınvalidem test yaptırmış benim testimmiş bana hamilesin diyor bende düşünüyorum ya bı kadın benim kanımı nerden buldu da test yaptırdı diyorum bizim durumlar da pek karışık ya zaten hayrolsun inşallah bide bu döngümün başında bi rüyada daha görmüştüm test yapmışım evde ikinci çizgiyi gördüm çok net belirgindi ama böle düz bi çizgi değil de kıvrımlı dalga dalga bir çizgiydi nasip kısmet eşimle aramız biraz daha iyi gibi ama çözmüş değiliz henüz en azından konuşabiliyoruz

sen kendini daha iyibilirsin tabi canım
ama boş durmamak lazım çalışmaya devam ozaman

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
bekliyoruz bizede yaz hemen

sen pkon için o şeker ilaçlarını düzenli kullanıyomusun funda

sonuçlar maalesef iyi çıkmadı.. şimdi başım ağrıyor düşünemiyorum.. sonra yazarım nasıl çıktığını.. sağolun yinede kızlar.. doktor gidicez bakalım ne dicek.. hayırlısı Allahtan...

canım kendini iyi hissettiğinde yazarsın tabi ama canını sıkma lütfen sayı önemli filan diyordunuz belki bununla alakalıdır iyi çıkmadı derken ne iyi çıkmadı hani sayıyla alakalıysa eşin stresliymiş anladığım kadarıyla hemen olumsuzluğa yorma nolur tabiki herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

merhaba kızlar...epeydir yazmıyordum foruma.3 aydır ateşde ölçmüyorum günleri de takip etmiyorum.bu süreç beni çok yordu çünkü :-( en son çapada infertilite klinigine başlamıştık.aşılama tüp herneyse devlet karşılasın die düşündük.sonrasında eğer olmazsa biz karşılarız dedik.tüm testlerimiz yenilendi.bende hiç bişey yok şükür.eşimin sonuçları bi garip çıktı.başka forumlarda yazdım ama burda da tekrarlıyım.ileri hız önceki testlerde yüzde 29-30 du yeni yapılan testte yüzde 11 e düşmüş.morfoloji daha önce hep 11 çıkıyordu en son testte sıfır çıkmış.testin yenilenmesi istendi.bizim süreç uzadıkça uzuyor yani.ne günleri takip ediyorum ne ateşimi...ama 3 gündür göğüslerimde müthiş bi ağrı sızı dolgunluk var.nerdeyse yürüyemiyorum.daha önce klomen çatlatma iğnesi ve ostrojen kullanmıştım.doktor bu ay göğüslerinden rahatsızlık duyabilirsin demişti.ama inanın o ay hiç bişey hissetmemiştim.ben adetten öncede falan karın ağrısı dışında belirti yaşamam...ama 3 gündür feci göğüs agırm var.bide bugün baş parmagımın tırnagı kadar kahverengi akıntım geldi.günleri saymıyorum yaa..aa adet oluyorum erken gelio dedim.ama bi hesapladım daha 21.günümdeyim.şimdi soru şu...acaba bu yerleşme kanaması mı?sıfır morfoloji ile hamile kalmış olabilirmiyim ben yaa?everycim özellikle sana soruyom.senin yerleşme kanaman olmuştu.ayy nolur olsun artık bebişim...

Son düzenleme:

öncelikle moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim canım tabiki bu kolay değil ama rahatlamaya çalış şöyle söyleyeyim eşinin testiyle alakalı bi yorum yapamam çünkü hiçbir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim 21.günde gördüğün lekelenme pek tabii yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir ve kavuşursun bebeğine bir de bir hafta önce eşinin değerleri nasıldı bilemiyoruz dimi bebiş olma ihtimali var bana kalırsa istersen ateşini ölç bakalım sabahları bakalım yüksek mi devam edecek inşallah hamilesindir sonra gerek duyarsan test yaparsın yada direkt kana gidersin silkusların kaç gün sürüyor bu arada

28-29 gün sürüyor canım.ateş ölçünce moralim çok bozuluyor.kendimi çok kötü hissediyorum.bugün lekelenme görmeseydim göğüs ağrısına takılmıcaktım.ama bariz leke geldi.ayın 25 inde olacam adet..yani öle bekliyorum.bu durumda adetime 8 gün var daha...kanda bile çıkmaz zaten...bayrama denk gelecek.ya yok ben salak salak konuşuyorum.adet olurum ben kesin.bu filmi tam 17 kez izledim zaten

.............................................................

Son düzenleme:
............................................................................

Son düzenleme:
...........................................................................

Son düzenleme:

bi sakin ol canım lekenme devam etti mi ki evet şuan bana kalırsa kanda da idrarda da çıkmaz bir iki gün daha beklemelisin ama eğer hamişsen ki inşallah hamilesindir bayrama kadar çıkar naptın kızz daha 1 hafta var bayrama sakin ol eğer çok gelmeye başladıysa ve rengi adetteki renkse tamam adet olmuşsundur nasıl devam ediyormu lekelenme ????

henüz çatlamamışsın canım, arkadaşlar da söylemiş ama tablo yapsan daha güzel yorum alırsın,yapsana

kızlar spermi verdik ama stresten az olmuş sonucu etkilermi :26: az daha veremeden çıkıyodum dedi çok stres olmuş :26:
bol şans canım

oh mis gibi yumişin, yarını da değerlendirin aman boş geçemeyin

yok canım lekelenmem gecti.hiç bişi yok.ama gögüs hassasiyetim zirvede.hiç bu kadar ağrımamıştı.yolda yürüyemiyorum o denli...

every, eğlence için miydi o geçen günkü alışveriş yoksa oh ne güzel giyinip süslenip

kızlar ben bugün işten erken kaçtım,midem bulandı hep. Bu arada kavga gürültü derken yöneticimiz ayrılıyor, yeni maceralar beni bekliyor bakalım hayırlısı...Daha dr.un dediği besinleri tüketemedim ama canım hep portakal suyu fln çekiyor herhalde c vitaminine ihtiyacım var:126:

yok canım lekelenmem gecti.hiç bişi yok.ama gögüs hassasiyetim zirvede.hiç bu kadar ağrımamıştı.yolda yürüyemiyorum o denli...

tamam tatlım ne güzel işte sakin sakin bekle çok az kaldı sonucu öğreneceksin ama sölediklerin bana hamilesin hissini uyandırıyo 17 kez izledim bu filmi demişsin ne yani daha önce de mi böle lekelenmelerin oldu

sağol canım,idare ediyorum.. sahalara döndün mü bakim sen

yok yok. ama çok isterim sizleri çok özlüyorum çünkü . . . bulantıların başlamış galiba bebiş kendini gösteriyo kontrol ne zamandı senin iyi haberlerinizi bekliyorum işte arada girip bakıyorum inşallah bu gidişinde kocaman bi keseyle bebişini göreceksin inş pıtpıtları da duyarsın

tamam tatlım ne güzel işte sakin sakin bekle çok az kaldı sonucu öğreneceksin ama sölediklerin bana hamilesin hissini uyandırıyo 17 kez izledim bu filmi demişsin ne yani daha önce de mi böle lekelenmelerin oldu

yok bu tarz bi lekelenmem ilk kez oldu.17 kez izledigim film adet olmam...kırmızı kartı yemiş olmak yani...her ay umutla bekleyip yıkılmak..bu filmi izlemek istemiyorum artık....

naz merhaba, bu ay hayatta herşeyin mümkün olduğunun en güzel kanıtı benim galiba. Ateş ve ovulasyonda yumurtayı göremeyince doktora gitmiştim. Dr. ne yumurtan ne folikülün var dedi. Bir sonraki ay hormonlara ve rezervlere bakılacaktı ama bebiş geldi çok şükür inşallah senin mucizen de gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…