naz merhaba, bu ay hayatta herşeyin mümkün olduğunun en güzel kanıtı benim galiba. Ateş ve ovulasyonda yumurtayı göremeyince doktora gitmiştim. Dr. ne yumurtan ne folikülün var dedi. Bir sonraki ay hormonlara ve rezervlere bakılacaktı ama bebiş geldi çok şükürinşallah senin mucizen de gelmiştir
sağol canım, o kocaman keseyi gördük dün (1,46 olarak) ama pıtpıtlar duyulmadı, dr. geç döllenme olabilir dedi, cumartesi tekrar gideceğiz bakalımyok yok. ama çok isterim sizleri çok özlüyorum çünkü . . . bulantıların başlamış galiba bebiş kendini gösteriyo kontrol ne zamandı senin iyi haberlerinizi bekliyorum işte arada girip bakıyorum inşallah bu gidişinde kocaman bi keseyle bebişini göreceksin inş pıtpıtları da duyarsın
yok bu tarz bi lekelenmem ilk kez oldu.17 kez izledigim film adet olmam...kırmızı kartı yemiş olmak yani...her ay umutla bekleyip yıkılmak..bu filmi izlemek istemiyorum artık....
merhaba kızlar...epeydir yazmıyordum foruma.3 aydır ateşde ölçmüyorum günleri de takip etmiyorum.bu süreç beni çok yordu çünkü :-( en son çapada infertilite klinigine başlamıştık.aşılama tüp herneyse devlet karşılasın die düşündük.sonrasında eğer olmazsa biz karşılarız dedik.tüm testlerimiz yenilendi.bende hiç bişey yok şükür.eşimin sonuçları bi garip çıktı.başka forumlarda yazdım ama burda da tekrarlıyım.ileri hız önceki testlerde yüzde 29-30 du yeni yapılan testte yüzde 11 e düşmüş.morfoloji daha önce hep 11 çıkıyordu en son testte sıfır çıkmış.testin yenilenmesi istendi.bizim süreç uzadıkça uzuyor yani.ne günleri takip ediyorum ne ateşimi...ama 3 gündür göğüslerimde müthiş bi ağrı sızı dolgunluk var.nerdeyse yürüyemiyorum.daha önce klomen çatlatma iğnesi ve ostrojen kullanmıştım.doktor bu ay göğüslerinden rahatsızlık duyabilirsin demişti.ama inanın o ay hiç bişey hissetmemiştim.ben adetten öncede falan karın ağrısı dışında belirti yaşamam...ama 3 gündür feci göğüs agırm var.bide bugün baş parmagımın tırnagı kadar kahverengi akıntım geldi.günleri saymıyorum yaa..aa adet oluyorum erken gelio dedim.ama bi hesapladım daha 21.günümdeyim.şimdi soru şu...acaba bu yerleşme kanaması mı?sıfır morfoloji ile hamile kalmış olabilirmiyim ben yaa?everycim özellikle sana soruyom.senin yerleşme kanaman olmuştu.ayy nolur olsun artık bebişim...
canım inşallah hamilesindir yaaaaa
çok sevinirim inan
en son aşılamanı ne zaman yaptırmıştın
sağol canım, o kocaman keseyi gördük dün (1,46 olarak) ama pıtpıtlar duyulmadı, dr. geç döllenme olabilir dedi, cumartesi tekrar gideceğiz bakalımsen eşinle aranı düzelttin mi peki?
sen yine umudunu yitirme ama yoksa da yıkılma sadece dua et en azından bebiş isteyebileceğin bi evliliğin var
bu ay umutluyum senden ama çok dikkat et ne yok diye çok rahat davran ne de var diye kendini sık orta hali bu tuttur o yolu derim göğüs hassasiyeti ve lekelenme inşallah bebiş seninledir haberlerini bekleyeceğim
aşılama yaptırmadık hiç..testlerin bitmesini bekliyoruz.eşimin testi yenilenecek.duruma göre aşılama yada tüp bebek raporu alacagız.3 kere klomen kullandım ama sonuç negatif...yumurtlamam çok güzel rahim çok güzel diyor doktor ama henüzz Rabbim OL demedi ki olmuyor...bi mucize olsa da hamile olsam da şu uzun süreçlere hiç girmesem...
aa ben kaçırmışım demekki ne güzel ya maşallah çok sevindim keepcim darısı pıtpıtlara inşallah bir bakmışız doğum gelmiş çatmış inşallah herşey gönlünüzce olur
eşimle düzeltemedik ama en azından konuşabiliyoruz hayırlısı herşeyin hiçbirşey için zorlamıyorum kendimi gözlemliyorum sakin olmaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmıyorum
niye öle dedin ki?eşinle sorunun mu vardı? :-( kusura bakma okumadım bilmiyorum hiç.
canım çapadaki prosedür nasıl
yani nasıl randevu alıyosun
hep aynı doktoramı gidiyosun
ve muayene olurken kalabalık mı oluyor yani öğrenciler falan oluyomu o sırada yoksa özel gibi mi
tek doktor ve sen
evet canım sorun değil sorunlar var burda umutla dpoları beklemek çok güzel birşeymiş inan bana insan bulunduğu noktanın kıymetini bilmeli şükretmeli şimdi sen inşallah hamilesindir ve ben bu haberi alınca senden çokca dua isteyeceğim onun için kendini yorma hamiş haberinden sonraya sakla bütün enerjini
hamile olsam da olmasam da senin için dua edecegim...söz veriyorum.....
söz veriyorum ben de senin için dua edeceğim inşallah o uzun tedavi süreçlerine girmeden hamile kalırsın inşallah Rabbim bekletmesin seni hemen nasip etsin inşallah
posta kutunu boşaltırsan sana özelden mesaj atacagım...
biz elimizdeki testlerle gittik.16 aydır olmuyo klomen vs herşey denendi dedik.rahim filmi varsa tekrar istemiyorlar ama onun dışındaki tüm testleri kendileri yeniden istedi.eşimin 2 tane sperm testi vardı özel laboratuvar die kabul etmediler.o da verdi testi.işte o test bi garip çıktı o yüzden bir daha verecek.hergün belli hasta alınıyo.o gün poliklinikte kim varsa ona görünüyorsun.bana ikidir bayan doktor geliyo tesadüf ve allahtan tabiki.yanında birisi daha vardı hemşire mi stajyer mi bilmiyorum ama...muayene etti.smear örnegi aldı.sonra adet olduğun zaman 3. günü testlerini yaptır dedi.1 ay boşa gecio yani.testlerim sorunsuz çıktı şükür.smear de iyi..eşimni sonucuna göre tedaviye yön verilcek.eşimi de androloji poliklinigine sevk ettiler.testte yine sıfır morfoloji çıkarsa tüp bebek raporu verirler herhalde öle düşünüyorum.çapa bu konuda iyimş.benim özeldeki doktorum buraya yönlendirdi.malum özeldeki aşılamalar kabul edilmiyor tüp bebek raporu için.bu arada biz randevuyu internetrten aldık.gece 12 de açılıyor sistem.5-6 g,ün sonrasına veriyorlar...
sonuçlar maalesef iyi çıkmadı.. şimdi başım ağrıyor düşünemiyorum.. sonra yazarım nasıl çıktığını.. sağolun yinede kızlar.. doktor gidicez bakalım ne dicek.. hayırlısı Allahtan...
facebook daki bi kaç yıllık evli bütün arkadaşlarım anne oldu.
şaka gibi.. demek ki problem olsn bi tek biz varmışız:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?