benim kahverengi akıntım yine gelmiş..bugün 21.günüm.adet olmam imkansız.ömrümde başıma gelmedi yani....sıfır morfoloji ile hamile de kalacagıma pek inanmıyorum.acaba kist falan mı var bende?yada başka bi sorun olabilir mi?fikriniz var mı?
şu yerleşme kanaması ile ilgili soruma cevap yazmamıssın.bi bakıversen...
benim kahverengi akıntım yine gelmiş..bugün 21.günüm.adet olmam imkansız.ömrümde başıma gelmedi yani....sıfır morfoloji ile hamile de kalacagıma pek inanmıyorum.acaba kist falan mı var bende?yada başka bi sorun olabilir mi?fikriniz var mı?
Çok teşekkür ederim canım paylaştığın için. Not aldım zaten. Burdan iyi sonuç alamazsak değerlendireceğiz. Zaten bir kere daha kendimiz karşılayamayız. Tek atışlık hakkımız var yani. İnşallah tutar. Amin canın inşallah uğraşlarımızın sonu bebek olur. Bana sizin tüpe gerek kalmadan olur gibi geliyor ama gerek kalırsa da merak etme bence pek zor değil. Bakalım ben sana yazacağım her şeyi merak etme :)
ve söylemesi ayıp kızlar ben isalim iki gündür isal olmak benim için lüks çok kabızlık problemi yaşarım da
günaydın canlar gitmeden paylaşayım tabloyu sabah ölçtüm 37.1 10 dk. daha içim geçmiş bi daha ölçtüm 37.3 ama ben ilk değeri yazdım
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bır urologa gıdıcez demıssın.
sımdı soyle bı durum var
bız dun esımle konusabıldık bazı seylerı sonunda. neyse uzatmıım ve bıze daha once bır jınekologun onerdıgı,androlojı (işte bu sperm mevzuları hakkında) konusunda ıyı bır doktor olan prof. aykut kefı ye sonuclarımızı dun maıl atmıstık. ve randevu ıstemıstık. adam hemen cevap vermıs ve bıze bı trh vermıs gelın demıs. ac karna gelın testler ıcın ve cınsel perhızınız olsun 3-4 gun demıs.
eger bır urolog arama pesıne dusersenız aklınızda olsun.
esım gıdecek pazartesı sabah. haberın olsun
adam 9 eylulun doktorlarından.
günaydın canlar gitmeden paylaşayım tabloyu sabah ölçtüm 37.1 10 dk. daha içim geçmiş bi daha ölçtüm 37.3 ama ben ilk değeri yazdım
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemini denemeye karar verdim.Yaklaşık 5 gündür yataktan kalkmadan önce sabah 7 gibi ölçüm yapıyorum.ateşim bir gün 36.3 diğer gün 36.2 çıkıyor. bu şekilde ateş olabilir mi? Ben nasıl anlayacağım yumurtlama günümü? ya da bu şekilde bir ateşle anlaşılabilir mi sizce?
merhaba hosgeldin
duzenli olarak olcmen lazim
1. sayfada bilgi var oku istersen
yumurtlama olacagi zaman hafif bir dusus olabilir, ya da olmayabilir ama ertesi gun ates yukselir ve sonra hep yuksek seviyede gider
o zaman anlariz ki yumurtlama olmus
selam kızlarr. test yaptırdım. 3.08 çıktı. doktora sordum negatif dedi. ama içime sinmedi. hep 0.1'in altında çıkıyordu. kürtajın üzerinden 1 ay geçti.
şimdi çok ateşim var ilaç kullanacağım tereddüt ettim.
bata kac gun var canim
tablon yok goremedim
3.08 iyi birsey tabi adete daha coksa ve de insallah yukselir cnim
sana bir şey diyim mive söylemesi ayıp kızlar ben isalim iki gündür isal olmak benim için lüks çok kabızlık problemi yaşarım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?