Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

belki de hamilesindir cnm..yerleşme kanaması diyorlar bazen..ama bilemiyorum Allah korusun çikolata kistinden de kahverengi adet kanaması gibi oluyormuş..devamederse doktoruna görün derim

canım bır urologa gıdıcez demıssın.
sımdı soyle bı durum var
bız dun esımle konusabıldık bazı seylerı sonunda. neyse uzatmıım ve bıze daha once bır jınekologun onerdıgı,androlojı (işte bu sperm mevzuları hakkında) konusunda ıyı bır doktor olan prof. aykut kefı ye sonuclarımızı dun maıl atmıstık. ve randevu ıstemıstık. adam hemen cevap vermıs ve bıze bı trh vermıs gelın demıs. ac karna gelın testler ıcın ve cınsel perhızınız olsun 3-4 gun demıs.
eger bır urolog arama pesıne dusersenız aklınızda olsun.
esım gıdecek pazartesı sabah. haberın olsun
adam 9 eylulun doktorlarından.

Selam teldem giriyor bir suru sey yazdim silindi hepsi yaa ff girers yazacagim insl gizel haberleriniz vardirBen gecmise bakim bir

Merhabalar ff ye bilgilerimi girdim,İlk sayafadan bakarsaniz atesim hep dususlerde3 gundurde afedersiniz iliski sonrasi peceteme cok acik pembe leke gibi birsey gelmis niyedir?sizce e siz nasilsiniz firsat buldum net e yapistim bu st de suandada esim koyun tadini cikartiyor dun soba kurduk az once yufka ekmegi sobada kizartti tereyagi surup kuru koy peyniri koyup soba cayi ile lop lop....yedi hamidler avucunuzu yalayin caniniz istersede yufka yollayim :):):)ben diette oldugum icin bende avucumu yaladim:) e siz nasilsiniz Shany sen varsin gorunen bir nasilsin

Every kiscen olacak mis cokk sevindim saglikli ve hayirli olur insl. Lilyumcum se burda gordugume sevindiminsl esinle arandakiler kaybolmustur fundaesinin sonuclari insl i cikarcikmazsada uzulme rabbim in. Bİrbildigi vardir insl.Naz bekledigin regl gelmes insl bebegin gelir. Keep,geridonusumm nasilsiniz sizler insl iyisinizdir orkide. Cim sonucun ins olumludur gecmise tam bakamadimda

şu yerleşme kanaması ile ilgili soruma cevap yazmamıssın.bi bakıversen...

canim dun cok kotuydum hic okuyamadim kusura bakma gozumden kacmis
21. gun yerlesme kanamasi icin tam ideal zaman benim de 21. gun yumurtlamadan 7 gun sonra oldu benimki pembeydi ama genelde herkes kahverengi oldugunu soyluyor.
yokhun da o zamanlarda olmustu ve kahverengiydi
kist olarak dusunme kist durup dururken kanama yapmaz bence, hani adete yakin ya da adet bitiminde olsa neyse, ama bence olumlu bir gelisme bu ve insallah hamilesindir
yerlesme kanamalari gibi duruyor yerinde olsam kana giderdim belki tekrarlarsa kahverengi akintin progestan verir doktor, iyi olur senin icin
hadi bugun git de bize guzel haberler getir

ve söylemesi ayıp kızlar ben isalim iki gündür isal olmak benim için lüks çok kabızlık problemi yaşarım da

aaahhhhh aahhhh keşke canım da nerdeeee
2 yıl olmamış bundan sonra nasıl tüpe gerek olmıycak bilmiyorum ama umarım senin hissettiğin gibi olur
sağol canımcım haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemini denemeye karar verdim.Yaklaşık 5 gündür yataktan kalkmadan önce sabah 7 gibi ölçüm yapıyorum.ateşim bir gün 36.3 diğer gün 36.2 çıkıyor. bu şekilde ateş olabilir mi? Ben nasıl anlayacağım yumurtlama günümü? ya da bu şekilde bir ateşle anlaşılabilir mi sizce?

tamam canım eşime söyleyim bi baksın bu doktora ozaman.. dün arayamadım müsait değildim.. bugün arıcam müsait olunca detaylı konuşuruz..

günaydın canlar gitmeden paylaşayım tabloyu sabah ölçtüm 37.1 10 dk. daha içim geçmiş bi daha ölçtüm 37.3 ama ben ilk değeri yazdım

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım nasıl hala test yapmazsın 14 gün olmuş çıkar artıkın silik felanda olsa

merhaba hosgeldin
duzenli olarak olcmen lazim
1. sayfada bilgi var oku istersen
yumurtlama olacagi zaman hafif bir dusus olabilir, ya da olmayabilir ama ertesi gun ates yukselir ve sonra hep yuksek seviyede gider
o zaman anlariz ki yumurtlama olmus

selam kızlarr. test yaptırdım. 3.08 çıktı. doktora sordum negatif dedi. ama içime sinmedi. hep 0.1'in altında çıkıyordu. kürtajın üzerinden 1 ay geçti.
şimdi çok ateşim var ilaç kullanacağım tereddüt ettim.

bata kac gun var canim
tablon yok goremedim
3.08 iyi birsey tabi adete daha coksa ve de insallah yukselir cnim

bata kac gun var canim
tablon yok goremedim
3.08 iyi birsey tabi adete daha coksa ve de insallah yukselir cnim

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bir de sabah normal akıntımın içinde çizgi şeklinde kahve leke de vardı. bilemedim. tabloma güvenemedim adet olacağım gibi hissediyorum..

bir de çizgiyi önce 14'e çekti. sonra 19'a aldı. gerçi benim 18. ve 19. gün çok şiddettli sol kasık ağrım oldum. hangi gün olduğuna karar veremedim

Son düzenleme:
ve söylemesi ayıp kızlar ben isalim iki gündür isal olmak benim için lüks çok kabızlık problemi yaşarım da
sana bir şey diyim mi
ben hamile olduğğumu öğrenmeden önce Nİsbhr'a şunu demiştim
ya günde 2 kere büyük wc ye çıkıyorum (afedersiniz) bu bir gebelik belirtis mi gülmüştük bayaa
ve hafif ishalimsi gibi bir şeydi yani bağırsaklarım fena çalışıyordu
hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…