3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de sabah normal akıntımın içinde çizgi şeklinde kahve leke de vardı. bilemedim. tabloma güvenemedim adet olacağım gibi hissediyorum..
bir de çizgiyi önce 14'e çekti. sonra 19'a aldı. gerçi benim 18. ve 19. gün çok şiddettli sol kasık ağrım oldum. hangi gün olduğuna karar veremedim
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de sabah normal akıntımın içinde çizgi şeklinde kahve leke de vardı. bilemedim. tabloma güvenemedim adet olacağım gibi hissediyorum..
cok erkenmis daha yukselebilir degerin canim
yerlesme yeni olacak belki de
2,3 gun daha sabretsek belki daha yksek cikardi
insallah hamilesindir doktorun yeniden yap testi demedi mi
sana bir şey diyim mi
ben hamile olduğğumu öğrenmeden önce Nİsbhr'a şunu demiştim
ya günde 2 kere büyük wc ye çıkıyorum (afedersiniz) bu bir gebelik belirtis mi gülmüştük bayaa
ve hafif ishalimsi gibi bir şeydi yani bağırsaklarım fena çalışıyordu
hadi hayırlısı bakalım
kendi doktorumla konuşmadım. başka bir doktor arkadaşa sordum ateşim yüksek bu değer negatifse ilaç içeceğim diye. negatif rahatça iç dedi. tekrar et falan demedi.
çok acayip hastayım. rapor alıp eve geldim. boğazım şişti acıyor. ateşim 38 derece. parasetamol alıyorum 2 saat iyi sonra gene yükseliyor.
doktor 28 gunde bir adet olcagini dusunerek mi acaba negatif dedi
ama se 19. gun yumurtlamissin yani dgerin boyle cikmasi normal olurdu
yalniz su aklima takildi kurtaj sonrasi hcg sifirlanmis miydi senin
dusuk sonrasi bazen deger sifirlanmiyor onun etkisi de olabilir mi
Bende 2 gündür kahverengi lekelenmenin yanı sıra aynı şeyi yaşıyorum yarın bat günüm şimdi yazdığınızı okuyunca heyecanlandım... Hayırlısı....
kızlar sonuçlarımız nerden baksan kötü çıktı.. eşimde internetten araştırdı kötü diyor malesef.. işin garibi doktor sonuçlar kötü değil dedi şoka girdik
bide siz bakın bakalım:26:
sperm: 26 milyon
molitilite % 50
morfoloji % 1
anormal morfoloji : baş(90) boyun(5) kuyruk (4)
+4 : %7
+3: %18
+2 : % 20
+1: %10
yıkama sonrası
sperm: 14 milyon
tümü +3
benim kahverengi akıntım yine gelmiş..bugün 21.günüm.adet olmam imkansız.ömrümde başıma gelmedi yani....sıfır morfoloji ile hamile de kalacagıma pek inanmıyorum.acaba kist falan mı var bende?yada başka bi sorun olabilir mi?fikriniz var mı?
kızlar selammm nasılsınız
yaa cok ozledım sızı
evıme dondum tam desturr derken mısafır geldı
bgn gıttı bende bgn ancak anneme cıkabıldım
yıne sole bı keyıf oturamadım evımde
sızle sohbetı pc mı ozledım yav :)
gecmıse cok bakamadım ama dıkkatımı ceken 2 sey
bırı NAZ 'cım o leke umuyorumkı yerlesme lekesı canım
banada olmustu 16gunumde ve hayatmda ılk defaydı nasıl saskındım
ama bos degılmıs
ınsallah senınkıde oyle canım gun olarajta cok uygun bu aralar dıkkat et kendıne ne olur
FUNDA cım canım test sonuclarınız cıkmıs
kesınlıkle olmaz dıye bsy yok bencede hem doktorunda ıyımser konusmus
kızların dedıgı gıbı o morfolojı belası brz can sıkıcı
ama moralınızı bozmayın canım benım
olur canım olur başla senKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bu ateş ölçme yöntemini bu ay denemek istiyorum. Bugün adetimin son günü yarın itibariyle başlasam olur mu?
kızzz siz ne zaman 9 haftalık oldunuz be yaa
maşalah
buyudukkk teyzesıııı metuya yetıscezz ıns
saka maka zaman nasıl akıyor anlamak guc
kontrol rand. 29 ekım nasıl gelıcek dıyodum suna bak bayram geldı cattı..
Sen nasılsın deryosummm oglusun tepık atıyomu bol bolll
canim dun cok kotuydum hic okuyamadim kusura bakma gozumden kacmis
21. gun yerlesme kanamasi icin tam ideal zamanbenim de 21. gun yumurtlamadan 7 gun sonra oldu benimki pembeydi ama genelde herkes kahverengi oldugunu soyluyor.
yokhun da o zamanlarda olmustu ve kahverengiydi
kist olarak dusunme kist durup dururken kanama yapmaz bence, hani adete yakin ya da adet bitiminde olsa neyse, ama bence olumlu bir gelisme buve insallah hamilesindir
yerlesme kanamalari gibi duruyor yerinde olsam kana giderdim belki tekrarlarsa kahverengi akintin progestan verir doktor, iyi olur senin icin
hadi bugun git de bize guzel haberler getir
Canım sizde de morfoloji sıkıntısı var. Ama morfolojinin ne kadar sıkıntı olduğu tartışmalı bir konu. Bazı doktorlar pek sıkıntı olmadığını düşünüyor. Bizde de %3 ve gittiğimiz doktorlar normalde bu değerlerle olması gerekirdi diyor ama olmadı. Gerçi ben de endometriozis var o nedenle olmuyor muhtemelen. %0 ile hamile kalan var. Eşinle moralinizi bozmayın
Canım bence bunlar iyiye işaret. %0 ile hamile kalan çok duydum. İnşallah sen de onlardan biri olursun
kızlar hepiniz güzel umutlarda bulunmuşssunuz teşekkür ederim ama maalesef adet oldum.hayatımda ilk defa 21. gün adet olmuş oldum...düzenim iyice sapıttı.temmuzda da 38.gün gelmişti o zamanda hamileyim diye düşünmüştüm.artık kan testinde görene kadar hiç bişeye inanmıcam...:2:kızlar selammm nasılsınız
yaa cok ozledım sızı
evıme dondum tam desturr derken mısafır geldı
bgn gıttı bende bgn ancak anneme cıkabıldım
yıne sole bı keyıf oturamadım evımde
sızle sohbetı pc mı ozledım yav :)
gecmıse cok bakamadım ama dıkkatımı ceken 2 sey
bırı NAZ 'cım o leke umuyorumkı yerlesme lekesı canım
banada olmustu 16gunumde ve hayatmda ılk defaydı nasıl saskındım
ama bos degılmıs
ınsallah senınkıde oyle canım gun olarajta cok uygun bu aralar dıkkat et kendıne ne olur
FUNDA cım canım test sonuclarınız cıkmıs
kesınlıkle olmaz dıye bsy yok bencede hem doktorunda ıyımser konusmus
kızların dedıgı gıbı o morfolojı belası brz can sıkıcı
ama moralınızı bozmayın canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?