ii galiba bilmiorum ki :) benimde iştahım yok ya. hala bişi yemedim. mide bulantım var diyemem de hafif hafif bişiler var. midem baygın gibi, nasıl desem daha tuhaf bişi. o yüzden iştahım yok.
evet canım genelde gec catlıyorum gec catladıgım aylar da da max. 18. gunu gordum.canim sen genelde gec catliyorsun zaten 18. gunu bile bulabilir
o yuzden bence de rahat takil sen atese cok bakmadan
canim
evet yaaşenay sakın stres yapma tatlım bak sana güzel örnekler vereyim hemde yakın geçmiş geçen döngüde rezene ben ve keep çok geç çatladık ve hep dedik yumiş yok yok diye ama be hariç ikiside şimdi güzel güzel hamişler hatta burda duymuştum geç çatlamak iyidir diye inşallah çatlayacaksın ve tutacak olumlu düşün lütfen hem sen pekbiciciden de torpillisin unutma ve bana öyle geliyor ki bugünden sonra çatlama belirtileri var sende bugünden sonra ateş yükselcek gb gidişat onu gösteriyor panik yok çalışma var canım
insallah artmaz hafif hafif kalir canim
hatta kisa surelidir
evet canım genelde gec catlıyorum gec catladıgım aylar da da max. 18. gunu gordum.
kafama takılan sey su kı, ben en azından bugune kadar en az bır gun eggwhıte gormus olmalıydım. cunku ben 2-3 gun egg whıte gorur ardından hemen catlardım.
ama bgn 18. gun egg whıte hala yok ve genel dongulerıme gore maksımum catlama suremı aştım...
evet yaa
pek bicici nerlerde yaa
onun o pozıtıtıf hislerine ihtiyacım var
önceden bende öle dua ediordum ama bulantı olması ii diye okudum topiclerde. sonra olmayınca endişe etmeye başladım. olsun olsun :) ama az olsun tabi :)
inşallah canım,gelsin ablasının arkasındancok yakistiiiiiiikocaman olmus bile bebis bundan sonrasi hizla gecer keepcim sen ble anlamazsin, yakinda cnsiyet telasin baslar belki
etmez miyim hiç canım, hep dualarımdasınızanne olmak ve hayatının en anlamlı melodisi bebeğinin kalp atışlarını duymak gözün aydın canım inşallah bi ömür o atışları yanında hissedersin darısı başımıza inşallah bizlere de çok dua et güzel anne.... çok sevindim senin adına
canım Allah senden ve Funda'dan razı olsun, Burak beyi bize buldunuz (eşim de iletmemi istedi) o kadar iyi geldi ki bize bu doktor.cancazım gözün aydın
hadi maşallahh
topiğimize neşe kattınız valla
sağol canım, sen de keseyi görmüşsün hayırlı olsunhadi hayırlı olsun
duymuşsun ne güzel
ben de senin takvim yapmanı bekledim yapmışsın sonunda
daha ovulasyon olmamış olabilir 2 gün daha çalışmayı bırakma bence
9aycım, dpo5ten sonra mlu5 ya da kan testi çıkarmaya başlayabilir ama bunun için net bir şekilde yumurtladığın günü bilmen lazım.Sen bu ay takip yaptırdın galiba değil mi, gününden emin misin canım? inşallah çıkar tüpe gider ayakArkadaşlar size iki sorum olacak.
Birincisi: Ben yarın lucrin iğnelerine başlıyorum. 6dpo oluyor. Lucrin'in hamilelik üzerinde etkisini araştırdım fetuse zarar verir yazıyor nette. Doktora sordum bir şey olmaz dedi. Hani olurda bu ay hamile kalmışsam ne olur ne olmaz ilaç almadan önce bir test yaptırsam mı diyorum? Hcg 6. günde çıkar mı sizce?
İkincisi: Lucrin kullanan ve ateşini ölçen oldu mu hiç? Tablomda nasıl bir değişiklik olacak acaba...
Teşekkürler
canım daha geçen ay ben diyordum öyle, zaten ateşin yükselişte senin..ayrıca lillumun dediği doğru, geç yumurtlamak yumurta kalitesi için iyiMy Ovulation Chart || Ovulation Tracker
ben bu ay yumurtlamıcam galıba.
bugun 18. gunum. hala yumos falan yok.
12. gunlerde cok yogun kasık agrım vardı yumos agrısı sanmıstım ama son 3-4 gundur gectı ve bugun dahıl hıc egg whıte gormedım ve atesım hıc de yumurtlamayacakmısım gıbı yukselıse gecmedı malesef.
halbu kı ekım ve kasım ayı bızım dogal yolla deneme ayımızdı. malum 7 kasım da tekrar gıdıcez unv.ye esım ılac kullandıktan sonra spermlerın durumuna gore tedavıye baslayacaktık.
ama bu ayı yumossuzluktan es gectık. mecburen asılama ya da tup kapıları acıldı bıze...
bu arada cok sevdıgım bı arkadasım aradı dun. oda mujdesını verdı...allah kucagına almak nasıp etsın ıns.
Arkadaşlar size iki sorum olacak.
Birincisi: Ben yarın lucrin iğnelerine başlıyorum. 6dpo oluyor. Lucrin'in hamilelik üzerinde etkisini araştırdım fetuse zarar verir yazıyor nette. Doktora sordum bir şey olmaz dedi. Hani olurda bu ay hamile kalmışsam ne olur ne olmaz ilaç almadan önce bir test yaptırsam mı diyorum? Hcg 6. günde çıkar mı sizce?
İkincisi: Lucrin kullanan ve ateşini ölçen oldu mu hiç? Tablomda nasıl bir değişiklik olacak acaba...
Teşekkürler
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
ben bu ay yumurtlamıcam galıba.
bugun 18. gunum. hala yumos falan yok.
12. gunlerde cok yogun kasık agrım vardı yumos agrısı sanmıstım ama son 3-4 gundur gectı ve bugun dahıl hıc egg whıte gormedım ve atesım hıc de yumurtlamayacakmısım gıbı yukselıse gecmedı malesef.
halbu kı ekım ve kasım ayı bızım dogal yolla deneme ayımızdı. malum 7 kasım da tekrar gıdıcez unv.ye esım ılac kullandıktan sonra spermlerın durumuna gore tedavıye baslayacaktık.
ama bu ayı yumossuzluktan es gectık. mecburen asılama ya da tup kapıları acıldı bıze...
bu arada cok sevdıgım bı arkadasım aradı dun. oda mujdesını verdı...allah kucagına almak nasıp etsın ıns.
every, zebebeknasılsınız kızlar?
every, zebebeknasılsınız kızlar?
Canım gözün aydın! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Ben zaten hiç o hafta olaylarını alamıyorum o nedenle o konuda yorum yapmayayım :)
canim adete gore bak 5 hafta 5 gun falan diyelim , ultrasona gore bastan degisiklik olabiliyor
benimki ultrasona gore bir gun geriden gidiyordu ama simdi onden gidiyor
5. hafta 1 gunluk de olsan 6. hafta sayiliyor
oyle karisik ama net olarak yorumlanir ileride
ben gittigimde doktor soyluyor usg ye gore 12+1 sin demisti sali gittigimde mesela
hayirli olsun darisi pitpitlara canim
dun esım dedı ki: (dun haber veren arkadaslar esımın cocukluk arkadası) butun arkadaslarım baba oluyor yaa bı ben kaldım senay bu bebek acılen gelmelı artık dııp atladı ustume
kızlar, canlarımkalp atışlarını duyduk teyzeleriiiii Allah'ıma şükürler olsun bugünleri de gördüm Dün gece neredeyse hiç uyuyamamıştım. İki arada bi derede bir de bebeğin düştüğü kabusunu görmüştüm. sabah titreye titreye gittim doktora. Plasentaya baktı iyi dedi, kalp atışı 103, gayet iyiymiş. Kanama vs. görünmüyormuş. Kısacası sağlıklı bir hamilelikte, bebişim büyüyormuuuuuşşş.
ettim canım, inşallah tez zamanda gelsin bebişBence bi kan testi yaptir canim hadi hayirli olsun tedavin
Senayim 16.gun catlamis olabilirsin ates olcmeye ve calismalara devammmmm
Mrb canim iyiyim cok sukur sen nasilsin
Benim yumurtlama gunlerim
Hadi simdi bana hamis hamis soyle en icteninden bi dua et te
gelsin bebisim bu ay
kar mı?burası epeyce sıcak hala, bir güzel uyudum annemleri aradım müjdeyi verdim..every yaa resmen dünya daha aydınlık gibi görünüyorne olsun tatlim
karda yurudum geldim
simdi yemek hazirliycm
sen ne yapiyorsun
sağol canım benim,Allah hepimize nasip etsingözün aydın keep.Allah hayırlısı ile sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah
eh Türkiye'ye gelince anneciğin besler seni,iştahın da açılır di miesim is yerinden yemek getiriyormus cocuklar gibi sevindim
kendim yapinca istah sifir oluyor ama hazir yemek koyunca onume biri super geliyor
ay cok sevindim
anlik birseydi o
2,3 sn surdu
simdi birsey yok her zamanki hallerim
asiri bulantiyla birlikte
ya ben hicbir sey yiyemiyorum
tek iyi oldugum zaman ilk 8,9 haftaydi harika beslendim
o gun bugundur birsey yiyemiyorum dogru durust
ne zaman gecer acaba gec baslayip 9 ay mi cekicem ben ki
sorun degil cok sukur katlanirim buna ama yiyememek uzuyor bebegim icin
rezene kalp atisni duyunca bir ay falan bekleniyor o cok zor oluyor :)
aslinda her daim zor
ben sali gunu gordum su an dayanamiyorum yine gormek istiyorum ne yapiyor diye aklim kaliyor :) 5 kasim gibi gitmeyi planliyorum ben de
esim is yerinden yemek getiriyormus cocuklar gibi sevindim
kendim yapinca istah sifir oluyor ama hazir yemek koyunca onume biri super geliyor
ay cok sevindim
evet ben de ayni fikirdeyimeh Türkiye'ye gelince anneciğin besler seni,iştahın da açılır di mi
canım daha önce hiç yaşamadığım için ahkam kesmek gibi olacak ama.Allah başka dert vermesin inşallah.bebişin ve sen sağlıklı olun da katlanırsın inşallah.Bebeği kucağına aldığında hepsini unutacaksın nasılsa.sadece bişey dikkatimi çekti bikaç defa yemek yiyemediğin için üzüldüğünü söylemişsin.bence bu bulantı ve kusmaların bebeğin beslenmesine zararı olmayacaktır.vucüt nasıl kendisine zararlı olanı içerde tutmuyorsa faydalı olanıda dışarı atmaz diye düşünüyorum.sen içini ferah tut.bunlarda kısa zamanda geçer inşallah ta keyifli bi hamilelik geçirirsin
gerçekten sabırsızlanıyormuş insan
sana sabret demiş biri olarak ben daha heyecan yaptım galiba
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?