Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben ölcmeye başladım şimdi nezman yumurtlayacağımı nasıl anlıcam tablo söylyor mu bunu

onu anlamk icin duzenli bir olcum lazim
yumurtlama gununden ertesi gun ates yukselir ve daha sonra hep yuksekte gider
tablo hemen gostermeyebilir, sen atesini yazdikca 3 gun sonra falan cizgiyi cekebilir

onu anlamk icin duzenli bir olcum lazim
yumurtlama gununden ertesi gun ates yukselir ve daha sonra hep yuksekte gider
tablo hemen gostermeyebilir, sen atesini yazdikca 3 gun sonra falan cizgiyi cekebilir

4 5 gün sonra ben yükleyeyem ozman tabloyu arkdaşlar yorum yaparak bana yardımcı olablirler umarım..2 tane cizgim var şu an saedce

oh maşallah tosuncuğuna canım, güle güle büyütün

canım çok güzel haberler bunlar, tedaviye başladın ben seni yarı hamile sayıyorum artık. Benim ekim ayı için ayrı ayrı insanlar olacak diye yorum yapmışlardı ve oldu, inşallah senin de olacak.

canım benim maşallah bak embriyon oluşmuş, sen içini ferah tut hiç birşey olmaz, gör bak güzelce transferini olacaksın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ümitler hiç tükenmiyo maşallah bizde canım sıkıntı yok tablomuda paylaşiim canım

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
lillum ve suzan, ay ne güzel haberlerle dolu bugün topik, ikinizin de dpolar güzel gidiyor maşallah inşallah sonu bebiş olur ikisinin de

bütttüüün türk milletinin cumhurıyet bayramını kutlarım
hanımlaaarr nasılsınız? bayram bıttı seyran bıttı basladı rutin hayat yine değil mi?
inşallah ben ve benım gibi dposu yakın arkadaslar ikinci bayaramı yasatacaklar bırkac gunee
bakın benım tabloma; bebegım sıkı sıkı tutundu galiba dün harika bir yerleşme düşüşü yaşadım daha dogrusu o düşüşü yerleşme düşüşü olarak yormak istiyorum
memişlerimde agrıyooorr, ooh gelsin bebeğim
My Ovulation Chart || Ovulation Chart

efesude
tatlım sen o güzel gönlünü ferah tut. ben hiç bir aksiliğin çıkacagını sanmıyorum. herşey tıkır tıkır işleyecek inşallah.
biz burda hepimiz birbirimize dualar edıyoruz canım benım inşallah sana ettıklerımızde kabul olacak.

9 ay
oh ohhh hadı bakalım bebeişimolsundan sonra efesude ardından da sen :)
keepın dedıgı gıbı yarı hamıle sayıyorum bende sızlerı. allahın ıznıyle tüm işlerin yolunda gitsin canım
allahım kucagına bebegını almayı nasıp etsın

şeeeeennnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayy kız valla harikasın maşallah sana hakikaten yerleşme gb duruyo umarım öyledir umarım hepbirlikte bu müjdeyi veririz ff çizgiyi değiştirmiş galiba inş bebiş vardır ve sıkı sıkı tutunmuştur pekbiciciyide göremiyoz ne zamandır gelse de iki totem yapıverse yaaa

canım benimm hepimize masallaaah. nasıl ama tablom, super dimi?
dun o düşüşü görünce heyecanlandım resmen yaa,aha dedım bebiş yerleşioo:)
hiç aklıma bile gelmedi noldu nıe dustu sımdı bu adet mı gelıo acaba dıe, direk bebege yordum vallaa
ınsallah hepımız mujdelerı verırız bu ay canım yaa

olumlu düşünelim herşey güzel olsun inşallah valla bende olumlu düşünmeye çalışıyom sonra bir an geliyo yaa saçmalıosun diyorum bişeyin olduğu yok diyorum ama bu ay hep bebişi düşündüm bende ya olmazsa diye değil hep hamile olduğumu doğduğunu düşündüm başka belirtiler varmı canım sende _?????

Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Nİce Cumhuriyetçi nesiller yetişmesi dileğiyle

yok canım memişler agrıo sadece.
baskada belırtı arayıp durmuorum kendımı dınlersem cıkar bısıler emınım ama bedenımın üstünde durmuorum hic.
amaan lillıum ne yapayım bee
bebek varsa vaar yoksa yok, ben elımden gelenı yaptım artık, rabbım nasıp ettıyse olacak etmedıyse nasılsa tedavı yolumuz acık, 7 kasımda esımın ılac kullanımı sonrası sperm testı var, o teste gore zaten tedavımız bellı olcak. eger spermler duzeldıyse bu ay bebısım gelmıstır belkı duzelmedıysede bıze hangı tedavı yolunu önerırlerse o yolda ılerlıcez. 7 kasımda ak koyun kara koyun bellı olacak.
bu gelısmeler bıle benı o belırsızlıkten kurtardıgı ıcın mutluyum
en azından su an ıcın oyleyım.
hep üzüldüm,çok üzüldüm ama bişi elde etmedim,bide böyle deneyelim bakalım

canım benim ya inşallah tedavilere gerek kalmayacak ve bebişin süpriz yapacak sana bu ay Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana bize bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah topicte kimi tedaviye başlama niyetine girdi tedavi başlamadı hamiş kaldı kimi tedavi yolunda ilerliyo sen tedavi başlamadan hamiş kalanlardan olursun inş tedavileri süren arkadaşlarım efesude ve 9 ay Rabbim yüzünüzü güldürsün inş bebişleriniz gelir benimde bebişimmmm gel anneyeeeeeeeee...............................

Cumhuriyet bayramınızı kutlarım kızlaaar.
Nice cumhuriyetçi nesillere...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yorumlarınızı alabilir miyim?

canım atesın oldukca guzel
hatta dpo 3 deki düşüş yerleşme düşüşü gibi düşünülebilir. yanı en azından kızlar hep boyle yorumladıkları ıcın bende kendımde bu düşüşü gördüğümde öyle yorumladım. bak benım tabloma. bendede dpo 7 de var oyle bı düşüş. sende dpo8 desin bende öyle. ikimizinkide aynı zamanda belli olacak
My Ovulation Chart || Ovulation Chart

kızlar dün ben acildeyken bir kadın geldi. 5 yıldır tedavi görüyorlarmış, akşam idrarda çift çizgiyi görmüş gündüz dr.u kana git demiş. bhcg için kan verdi, dr. da ultrasonla baktı ve keseyi gördü kadının sevincini telaşını anlatamam, heyecandan konuşamıyordu yazık..doktora diyordu ki, "hiç umudumuz kalmamıştı" SATını bile hatırlamıyordu.. o kadar duygulandım ki, bugün hep o kadın ve bebeği için dua ettim. Sizinle de paylaşmak istedim.

canım benım tablomda sat tarıhıme 4/6 kasım yazabılır mısın?
tarıhımı herkes bılsınde gun yaklastıkca heyecanımı herkesle paylasalım

maşallah Şenaycığım mis gibi yerleşme düşüşün olmuş gerçekten. Hadi şurada bir hafta kaldı, inşallah bebeğin seninledir canım benim

ah canım yaaa
o kadının mutlulugunu nasıl yurekten hıssedebılıyorum anlatamam
ne mutlu ona. allahım kucagına almasını nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…