kızlar ben ölcmeye başladım şimdi nezman yumurtlayacağımı nasıl anlıcam tablo söylyor mu bunu
onu anlamk icin duzenli bir olcum lazim
yumurtlama gununden ertesi gun ates yukselir ve daha sonra hep yuksekte gider
tablo hemen gostermeyebilir, sen atesini yazdikca 3 gun sonra falan cizgiyi cekebilir
kızlar merhabalar epınıze uun zamandır ugrayamadım 37.haftada oğlumun carpıntsı olması sebebıye acıl sezeryana alındım cok sukur 3780gr 51 cm boyunda sağlıklı bı oğlum oldu daha dun gıbı burada tabloma yorum bekledıgım gunler darısı tum gebelerımızn başına sağlıcakla kucaklarına almak
bebeış haberı bekleenlerden de uzel haberler duymak dılegıyle
canım çok güzel haberler bunlar, tedaviye başladın ben seni yarı hamile sayıyorum artık. Benim ekim ayı için ayrı ayrı insanlar olacak diye yorum yapmışlardı ve oldu, inşallah senin de olacak.Selam dostlar!Nasılsınız?
Biliyorsunuz ben geçen hafta ilk ilacıma başlamıştım. Adetin 2. günü ikinci ilacıma başlayacaktım. Bugün adet oldum. Bu demek oluyor ki resmi olarak tedavime başlıyorum! Lütfen dularınızı eksik etmeyin.
Birbirinden alakasız 2 kişi kasım ayında bir erkek bebeğe hamile kaldığımı görmüş. Rüyalar olduğu gibi çıkar mı bilmiyorum ama keşke olsa. Hatta adını Fatih koyuyormuşuz
Canım geçmiş olsun ya neler yaşadın. Allah korusun seni ve bebişii
canım benim maşallah bak embriyon oluşmuş, sen içini ferah tut hiç birşey olmaz, gör bak güzelce transferini olacaksın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımkızlar benm ağrılarım var 2 gündür karnımda , bazen su toplayabiliyomuş yumurtalıklar ,aşırı uyarılma sonucu
napcam bilmiyorum Allah korusun eğer öle bişi olursa transfer iptal oluyomuş nolur artık sorun çıkmasın ya
bi işimde yolunda gitse sağlıkla Alllahım yardım et
nolur dua edin kızlar bana
dün telefon geldi
embriyo oluştu diye
Allahım yardım etsin ,hayır etsin sonumu
dualarınızı bekliyorum kızlarrr
MERHABALAR HNMLAR EVIME GELDIMM COKK SUKUR RABIME:)kurban eti dolapa kaldırılacak...dugunlerden gectım cokk yorgunum...esımı cokk ozledımm....belım ve ggsum cok agrıyor...bu aykı atesımm anlamadım ama hepp genelde 36.4 olarak gıdıyor yarın regl gunumm bgnkı atesım yukseldı kısmet bakalım cok yorgunumm hıc okumayada vaktım yokkk halımdeyarın gorusruz ınsl..işimi bitrisem tabiii
ff yorum yaparsınız artık:))3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
efesude cım rabbım yardımcın olsun ınsl..dualarım senınle canım.....
lillum ve suzan, ay ne güzel haberlerle dolu bugün topik, ikinizin de dpolar güzel gidiyor maşallah inşallah sonu bebiş olur ikisinin deümitler hiç tükenmiyo maşallah bizde canım sıkıntı yoktablomuda paylaşiim canım
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bütttüüün türk milletinin cumhurıyet bayramını kutlarım
hanımlaaarr nasılsınız? bayram bıttı seyran bıttı basladı rutin hayat yine değil mi?
inşallah ben ve benım gibi dposu yakın arkadaslar ikinci bayaramı yasatacaklar bırkac gunee
bakın benım tabloma; bebegım sıkı sıkı tutundu galiba dün harika bir yerleşme düşüşü yaşadımdaha dogrusu o düşüşü yerleşme düşüşü olarak yormak istiyorum
memişlerimde agrıyooorr, ooh gelsin bebeğim
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
şeeeeennnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayy kız valla harikasın maşallah sana hakikaten yerleşme gb duruyo umarım öyledir umarım hepbirlikte bu müjdeyi veririz ff çizgiyi değiştirmiş galiba inş bebiş vardır ve sıkı sıkı tutunmuştur pekbiciciyide göremiyoz ne zamandır gelse de iki totem yapıverse yaaa
canım benimm hepimize masallaaah. nasıl ama tablom, super dimi?
dun o düşüşü görünce heyecanlandım resmen yaa,aha dedım bebiş yerleşioo:)
hiç aklıma bile gelmedi noldu nıe dustu sımdı bu adet mı gelıo acaba dıe, direk bebege yordum vallaa
ınsallah hepımız mujdelerı verırız bu ay canım yaa
olumlu düşünelim herşey güzel olsun inşallah valla bende olumlu düşünmeye çalışıyom sonra bir an geliyo yaa saçmalıosun diyorum bişeyin olduğu yok diyorum ama bu ay hep bebişi düşündüm bende ya olmazsa diye değil hep hamile olduğumu doğduğunu düşündüm başka belirtiler varmı canım sende _?????
şenaaaayyyyy
Allahım lütfeeeeeeennnnnnnnnn
yok canım memişler agrıo sadece.
baskada belırtı arayıp durmuorum kendımı dınlersem cıkar bısıler emınım ama bedenımın üstünde durmuorum hic.
amaan lillıum ne yapayım bee
bebek varsa vaar yoksa yok, ben elımden gelenı yaptım artık, rabbım nasıp ettıyse olacak etmedıyse nasılsa tedavı yolumuz acık, 7 kasımda esımın ılac kullanımı sonrası sperm testı var, o teste gore zaten tedavımız bellı olcak. eger spermler duzeldıyse bu ay bebısım gelmıstır belkı duzelmedıysede bıze hangı tedavı yolunu önerırlerse o yolda ılerlıcez. 7 kasımda ak koyun kara koyun bellı olacak.
bu gelısmeler bıle benı o belırsızlıkten kurtardıgı ıcın mutluyum
en azından su an ıcın oyleyım.
hep üzüldüm,çok üzüldüm ama bişi elde etmedim,bide böyle deneyelim bakalım
ah canımmm
ben senın Allahım lütfen diye dua eden dillerini yerim
mehmet tuna'mın annesiii
Cumhuriyet bayramınızı kutlarım kızlaaar.
Nice cumhuriyetçi nesillere...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarınızı alabilir miyim?
maşallah Şenaycığımbütttüüün türk milletinin cumhurıyet bayramını kutlarım
hanımlaaarr nasılsınız? bayram bıttı seyran bıttı basladı rutin hayat yine değil mi?
inşallah ben ve benım gibi dposu yakın arkadaslar ikinci bayaramı yasatacaklar bırkac gunee
bakın benım tabloma; bebegım sıkı sıkı tutundu galiba dün harika bir yerleşme düşüşü yaşadımdaha dogrusu o düşüşü yerleşme düşüşü olarak yormak istiyorum
memişlerimde agrıyooorr, ooh gelsin bebeğim
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar dün ben acildeyken bir kadın geldi. 5 yıldır tedavi görüyorlarmış, akşam idrarda çift çizgiyi görmüş gündüz dr.u kana git demiş. bhcg için kan verdi, dr. da ultrasonla baktı ve keseyi gördükadının sevincini telaşını anlatamam, heyecandan konuşamıyordu yazık..doktora diyordu ki, "hiç umudumuz kalmamıştı" SATını bile hatırlamıyordu.. o kadar duygulandım ki, bugün hep o kadın ve bebeği için dua ettim. Sizinle de paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?