Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah Şenaycığım mis gibi yerleşme düşüşün olmuş gerçekten. Hadi şurada bir hafta kaldı, inşallah bebeğin seninledir canım benim

ah keeepcım yumosum gec kaldı falan derken garıp bır ay gecırdım ama cok sukur sımdı dpolarımı sayıyorum
hemde buyuk bır heyecanla. ınsallah allahım bu ay nasıp eder cıft cızgıyı görmeyı.
aynı sekılde de kan da yuksek bı bhcg degerını görmeyiiii
ayyy cok heyecanlıııı

kızlar birazcık cesaretim olsa kana gitcem ve varsa ona göre hareket etcem yoksa da boşa umutlanmıcam cesaret edemiyorum erken de sanırım biraz ama bu dpoların sonuna geldikçe beklemek kat be kat daha da güçleşiyor

ben de doktordan geldim
donuste ne akla hizmet yurudum otobus duragina uzaktaydi baya, dondum, usuttum bebisi, eve geldim rahim bolgem cok soguk. ustune marketen de paket tasidim bilmiyorum ama sanirim agir.
doktorum ultrason icin erken diye yapmadi
aslinda bana senin herseyin normal yeter ama diye kizdi.
kanaman lekelenmen va mi dedi, yok dedim. o zaman o hafif agrilar ara ara oluyorsa sizlamalar tamamen hamilelikten ve normal dedi. yeter ki surekli olmasin ve lekelenme olmasin dedi.benim de ara ara oluyor artik takmiycam. demek ki hepsi normal.lk hamileliklerde olur ozellikle dedi.bebegimle bulusma gunum cuma gunuymus
kizlar idrarda bakteri icin ilac verdi bir ay kullanican dedi gunde 3 tablet bir ay, ya ben kullanmiycam bol su icsem atarim herhalde yaa di mi?

test?? 3-4 aydır duzenlı oluyorum ama test yapmaya cesaretımde yok cnm yaa 4 senedır o kdr cokk yaptımkı artık ıcımden gelmıyorr kısmet bır acgun daha ıyı gıderse atesım yaparım yoksa dursun dusersede regl gelır zaten her ay bır gun sonraya atıyorya yarında olmaz ve atesım yuksek cıkarsa umıdım artar o vakıt ınsl..

ınsl.keep cım dpo lar öyle dıyor ama kısmet ınsl.rabbım gordugum ruyaları ıyıye cıkartır ve senın acılde gordugun gıbı benım evımdede dıl tutuklulugu olur 4 sneden sonra vee bayramım hıc bıtmez ınsl..dua ıle cnm da sen nıe acıldeydınn tansıyonun fılan mı dustu kı??

evet cnm mukemmel bır dusus ve ardından tırmanıs olmus ınsl bebeklerımız bızımledır yaaa

ınsl bende o kadın gbı 4 yıldan sonra sevındırık olurum yarabbimmmm
cm bem dr dedıgı gıbı artıkın rahatla kasma kendınıı sunu soyluyorum eger ben hamıs ısem bu ay kalmıssammm ve 1 aydır hıc dogru duzgun oturmayan sureklı ıs guccc halendee öle bebegım bnmle ıse eger hıc korkmam ınsl..cunku bu yorgunlukda bana tutundu ıse bundan gayrı bırsey olmaz ınsl....:26:cunku halende cok ısım varr etlerı az bucuk halletımm cok sukur 3 makıne camasır yıkandı 1 makıne daha varrr aksam yemegı ortada yok evlerı sılmedım toz almadım supurmedım dahaaaaaaaaa camasırlar yıkandı katlanacak u tu olacakkk bırazda erteleyım dıyorum belım ve gogsum cok agrıyor cunku yaa bu arada benım fakultedekı sonucum cıkmıs yarın gıderım sanırımmm pırtı varmı yokmu dıyee ınsl..hayırlı bır sonucumm cıkar:)
ark.5 yıldır olmuyordu 1 dusugu vardı oda yaptırdı o bana tavsıye ettı zatende onunkındede pırtılasma cıkmıssssss:18:

kızlar bu arada son 1 haftadır gun ıcınde uykum gelıyor basım donuyo sızce yıyenınızmı yapıyor bunu bana yoksa normal mı hanı yorgunlukdan fılan bırsey olurmu kı???

everyy lıstede ılk sırada ben varım ama hatta bugun regl gunummm ama sen shany eklemıssın basa yaaaa kustummmmmmmmmm sanaa shany alınma ama ben sırada oncelıklıyım yaaühüüüüüüü küstümmm

Son düzenleme:
uff eczaneye gittim bir ümit test almaya diye bayada arası var ama hepsi kapalı biri de mi nöbetçi olmaz ya şimdi belim kopuyor okadar yürüdüm inş bebiş varsa birşey olmamıştır hızlı hızlı gittim geldim

everyy lıstede ılk sırada ben varım ama hatta bugun regl gunummm ama sen shany eklemıssın basa yaaaa kustummmmmmmmmm sanaa shany alınma ama ben sırada oncelıklıyım yaaühüüüüüüü küstümmm

ah suzii ne diimki ben sana
everynın gözunden kacmıstır senın bat tarıhın
ınsallah hamıle smıle ı ile hepimizn üstüne gecersın bu ay

batları en yakın hamiş aday adayları topic bize kalmış hanımlar ya inş bu ay hamiş smile olur ismimizin karşısında ya hadi dua edin çok dua edelim

bırsey olmaz ınsl..cnmm ben 3 ay once almıstım cekmecede duruyor olesıne yapmamkı dahadaa hıhhh
ah suzii ne diimki ben sana
everynın gözunden kacmıstır senın bat tarıhın
ınsallah hamıle smıle ı ile hepimizn üstüne gecersın bu ay
bılıyorum cnm ama alınganlıgım ustumde sanırım heheh

batları en yakın hamiş aday adayları topic bize kalmış hanımlar ya inş bu ay hamiş smile olur ismimizin karşısında ya hadi dua edin çok dua edelim

ınsl..hepımızdende cok gusel haberler gelecek lılyumcummmmmmmmm ınsl..dua ıleee hep dua edıyorum rabbım kımseyı aratmasın dıee

neyse sımdık ben cıkıyorum esım dıardaydı gelıyormus yemek hazır edecegım bu yorgunlukda ama yaaaaaaa

yakın olaydık alırdım senden testi sabah yapamayacağım çatlarım meraktan

yakın olaydık alırdım senden testi sabah yapamayacağım çatlarım meraktan
allah seniii dur kız acele ıse seytan karısır derler mazalah ne durmazsın sen böle ben acelecıyımm normalde ama sen bendende acelecısın hee ınsl..sonumuz bebeklı bır anne olur:))
nerdesın cnm bursa damıysın senn ben kayserıdeyım adres vırde yolayım sana

9ay cım nasılsınn esınle gecenkı sorununuzu nasıl cozdunuz merak ettım gecmısıde okuyamadımmmm

töbe de şeytan meytan uzak dursun kızz kayseriden buraya gelene kadan burdaki eczaneler açılır alırım yaparım ben kızzz sağolasın yinede ya sabırsızladnım bir an bayramda sanci çekmiştim çünkü bildiğin adet sancısı gb şimdilerde de belim ağrıyor hayırlısı bakalım acele etmek yok zaten bat 10du bugün de bitti bile yarın büyük gün senin için sabah bence heder etme ilk tuvaletini yap testi merakımız gitsin

geldim tatlim
tamam simdi yazdim
uzun suredir kimse bat demiyor zaten bana :)
seni aldim basa
hamis isareti koyucam insallah bu ay

every selam,
değişiklik olsun bana da bu ay....
benim batımı da yazarmısın takip ederim bari topiği hem heycan olur
maşallah 14. haftaya gelmişsin
bat 9 veya 12 kasım
tabi 14 kasım da olabilir

herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…