maşallah Şenaycığımmis gibi yerleşme düşüşün olmuş gerçekten. Hadi şurada bir hafta kaldı, inşallah bebeğin seninledir canım benim
maşallah Şenaycığımmis gibi yerleşme düşüşün olmuş gerçekten. Hadi şurada bir hafta kaldı, inşallah bebeğin seninledir canım benim
canım benım tablomda sat tarıhıme 4/6 kasım yazabılır mısın?
tarıhımı herkes bılsınde gun yaklastıkca heyecanımı herkesle paylasalım
geldim tatlim
tamam simdi yazdim
uzun suredir kimse bat demiyor zaten bana :)
seni aldim basa
hamis isareti koyucam insallah bu ay
bana da bana da ama benim tablom da yok daha acele etmiim ya uff bu sabırsızlık.....
test?? 3-4 aydır duzenlı oluyorum ama test yapmaya cesaretımde yok cnm yaa 4 senedır o kdr cokk yaptımkı artık ıcımden gelmıyorr kısmet bır acgun daha ıyı gıderse atesım yaparım yoksa dursun dusersede regl gelır zaten her ay bır gun sonraya atıyorya yarında olmaz ve atesım yuksek cıkarsa umıdım artar o vakıt ınsl..kizlar lillum, suzan
tablolariniz cok iyi gidiyor
suzan bence sen bir test yapabilirsin bu ayki tablon her zamankinden farkli ve cok iyison 2 gun varsa cikar bence, gogus agrisi da hala devam ediyor ve artiyorsa ve tabloda isaretledigin gibi krem akintin varsa olma ihtimalin yuksek insallah hamilesinizdir kizlar
ınsl.keep cım dpo lar öyle dıyor ama kısmet ınsl.rabbım gordugum ruyaları ıyıye cıkartır ve senın acılde gordugun gıbı benım evımdede dıl tutuklulugu olur 4 sneden sonra vee bayramım hıc bıtmez ınsl..dua ıle cnm da sen nıe acıldeydınn tansıyonun fılan mı dustu kı??oh maşallah tosuncuğuna canım, güle güle büyütün
canım çok güzel haberler bunlar, tedaviye başladın ben seni yarı hamile sayıyorum artık. Benim ekim ayı için ayrı ayrı insanlar olacak diye yorum yapmışlardı ve oldu, inşallah senin de olacak.
canım benim maşallah bak embriyon oluşmuş, sen içini ferah tut hiç birşey olmaz, gör bak güzelce transferini olacaksın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
lillum ve suzan, ay ne güzel haberlerle dolu bugün topik, ikinizin de dpolar güzel gidiyor maşallah inşallah sonu bebiş olur ikisinin de
evet cnm mukemmel bır dusus ve ardından tırmanıs olmus ınsl bebeklerımız bızımledır yaaabütttüüün türk milletinin cumhurıyet bayramını kutlarım
hanımlaaarr nasılsınız? bayram bıttı seyran bıttı basladı rutin hayat yine değil mi?
inşallah ben ve benım gibi dposu yakın arkadaslar ikinci bayaramı yasatacaklar bırkac gunee
bakın benım tabloma; bebegım sıkı sıkı tutundu galiba dün harika bir yerleşme düşüşü yaşadımdaha dogrusu o düşüşü yerleşme düşüşü olarak yormak istiyorum
memişlerimde agrıyooorr, ooh gelsin bebeğim
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ınsl bende o kadın gbı 4 yıldan sonra sevındırık olurum yarabbimmmmkızlar dün ben acildeyken bir kadın geldi. 5 yıldır tedavi görüyorlarmış, akşam idrarda çift çizgiyi görmüş gündüz dr.u kana git demiş. bhcg için kan verdi, dr. da ultrasonla baktı ve keseyi gördükadının sevincini telaşını anlatamam, heyecandan konuşamıyordu yazık..doktora diyordu ki, "hiç umudumuz kalmamıştı" SATını bile hatırlamıyordu.. o kadar duygulandım ki, bugün hep o kadın ve bebeği için dua ettim. Sizinle de paylaşmak istedim.
cm bem dr dedıgı gıbı artıkın rahatla kasma kendınıı sunu soyluyorum eger ben hamıs ısem bu ay kalmıssammm ve 1 aydır hıc dogru duzgun oturmayan sureklı ıs guccc halendee öle bebegım bnmle ıse eger hıc korkmam ınsl..cunku bu yorgunlukda bana tutundu ıse bundan gayrı bırsey olmaz ınsl....:26:cunku halende cok ısım varr etlerı az bucuk halletımm cok sukur 3 makıne camasır yıkandı 1 makıne daha varrr aksam yemegı ortada yok evlerı sılmedım toz almadım supurmedım dahaaaaaaaaa camasırlar yıkandı katlanacak u tu olacakkk bırazda erteleyım dıyorum belım ve gogsum cok agrıyor cunku yaa bu arada benım fakultedekı sonucum cıkmıs yarın gıderım sanırımmm pırtı varmı yokmu dıyee ınsl..hayırlı bır sonucumm cıkar:)ben de doktordan geldim
donuste ne akla hizmet yurudum otobus duragina uzaktaydi baya, dondum, usuttum bebisi, eve geldim rahim bolgem cok soguk. ustune marketen de paket tasidim bilmiyorum ama sanirim agir.
doktorum ultrason icin erken diye yapmadi
aslinda bana senin herseyin normal yeter ama diye kizdi.
kanaman lekelenmen va mi dedi, yok dedim. o zaman o hafif agrilar ara ara oluyorsa sizlamalar tamamen hamilelikten ve normal dedi. yeter ki surekli olmasin ve lekelenme olmasin dedi.benim de ara ara oluyor artik takmiycam. demek ki hepsi normal.lk hamileliklerde olur ozellikle dedi.bebegimle bulusma gunum cuma gunuymus
kizlar idrarda bakteri icin ilac verdi bir ay kullanican dedi gunde 3 tablet bir ay, ya ben kullanmiycam bol su icsem atarim herhalde yaa di mi?
geldim tatlim
tamam simdi yazdim
seni aldim basa
everyy lıstede ılk sırada ben varım ama hatta bugun regl gunummm ama sen shany eklemıssın basa yaaaa kustummmmmmmmmm sanaa shany alınma ama ben sırada oncelıklıyım yaa ühüüüüüüü küstümmm
ah suzii ne diimki ben sana
everynın gözunden kacmıstır senın bat tarıhın
ınsallah hamıle smıle ı ile hepimizn üstüne gecersın bu ay
bırsey olmaz ınsl..cnmm ben 3 ay once almıstım cekmecede duruyor olesıne yapmamkı dahadaa hıhhhuff eczaneye gittim bir ümit test almaya diye bayada arası var ama hepsi kapalı biri de mi nöbetçi olmaz ya şimdi belim kopuyor okadar yürüdüm inş bebiş varsa birşey olmamıştır hızlı hızlı gittim geldim
ah suzii ne diimki ben sana
everynın gözunden kacmıstır senın bat tarıhın
ınsallah hamıle smıle ı ile hepimizn üstüne gecersın bu ay
batları en yakın hamiş aday adayları topic bize kalmış hanımlarya inş bu ay hamiş smile olur ismimizin karşısında ya hadi dua edin çok dua edelim
allah seniii dur kız acele ıse seytan karısır derler mazalah ne durmazsın sen böle ben acelecıyımm normalde ama sen bendende acelecısın hee ınsl..sonumuz bebeklı bır anne olur:))yakın olaydık alırdım senden testi sabah yapamayacağım çatlarım meraktan
allah seniii dur kız acele ıse seytan karısır derler mazalah ne durmazsın sen böle ben acelecıyımm normalde ama sen bendende acelecısın hee ınsl..sonumuz bebeklı bır anne olur:))
nerdesın cnm bursa damıysın senn ben kayserıdeyım adres vırde yolayım sana
geldim tatlim
tamam simdi yazdim
seni aldim basa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?