Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat biraz ağır geçiyor herhalde yat yat sen dinlen bol bol

canım benım doktorum 122 .haftaan itibaren kasık ağrıların artabilir demişti rahim büyüdüğü için
ama tabi ki normal diyip es geçmemk lazım
doktoruna sorarsın

ben de öyle yapıyordum garanti oluyor diye ama hepsinin yanılma payı var canım.bugün güzel yükselmiş yumurtlamış olma ihtimalin var ama üç gün böyle yüksek ve tutarlı gitmesi lazım yani çalışmalara ve ölçüme ara verme

kızlar merhabalar epınıze uun zamandır ugrayamadım 37.haftada oğlumun carpıntsı olması sebebıye acıl sezeryana alındım cok sukur 3780gr 51 cm boyunda sağlıklı bı oğlum oldu daha dun gıbı burada tabloma yorum bekledıgım gunler darısı tum gebelerımızn başına sağlıcakla kucaklarına almak
bebeış haberı bekleenlerden de uzel haberler duymak dılegıyle

Selam dostlar! Nasılsınız?

Biliyorsunuz ben geçen hafta ilk ilacıma başlamıştım. Adetin 2. günü ikinci ilacıma başlayacaktım. Bugün adet oldum. Bu demek oluyor ki resmi olarak tedavime başlıyorum! Lütfen dularınızı eksik etmeyin.

Birbirinden alakasız 2 kişi kasım ayında bir erkek bebeğe hamile kaldığımı görmüş. Rüyalar olduğu gibi çıkar mı bilmiyorum ama keşke olsa. Hatta adını Fatih koyuyormuşuz

Canım geçmiş olsun ya neler yaşadın. Allah korusun seni ve bebişii

Maşallah canım! Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin.

kızlar benm ağrılarım var 2 gündür karnımda , bazen su toplayabiliyomuş yumurtalıklar ,aşırı uyarılma sonucu
napcam bilmiyorum Allah korusun eğer öle bişi olursa transfer iptal oluyomuş nolur artık sorun çıkmasın ya
bi işimde yolunda gitse sağlıkla Alllahım yardım et
nolur dua edin kızlar bana
dün telefon geldi
embriyo oluştu diye
Allahım yardım etsin ,hayır etsin sonumu
dualarınızı bekliyorum kızlarrr

MERHABALAR HNMLAR EVIME GELDIMM COKK SUKUR RABIME:)kurban eti dolapa kaldırılacak...dugunlerden gectım cokk yorgunum...esımı cokk ozledımm....belım ve ggsum cok agrıyor...bu aykı atesımm anlamadım ama hepp genelde 36.4 olarak gıdıyor yarın regl gunumm bgnkı atesım yukseldı kısmet bakalım cok yorgunumm hıc okumayada vaktım yokkk halımde yarın gorusruz ınsl..işimi bitrisem tabiii

ff yorum yaparsınız artık:))3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

efesude cım rabbım yardımcın olsun ınsl..dualarım senınle canım.....

canım benım doktorum 122 .haftaan itibaren kasık ağrıların artabilir demişti rahim büyüdüğü için
ama tabi ki normal diyip es geçmemk lazım
doktoruna sorarsın
dogru diyorsun tam 12. haftada basladi siddetlendi bunlar, surekli oluyor.ben de internette okumustum ayni dedigin gibi.

canimmmmm cok sevindimmmmm, hayirli olsun tebrik ederim oglusunla, kizinla ve esinle uzun omurlu guzel gunlere
canim benim sabirsizlikla hamileyim yazini bekliyorum buyuk bir umitle ben de yakin arkadasimi hamile gormustum ertesi gun haberi aldik

canim dualarimiz seninle, insallah birkac gun sonra buraya hamileyim diye duyuracaksin
atesin cok iyi yukselmis canim super gidiyor
son 3 gun olabilir dpo14te batsa ve boyle yuksek yuksek gidip sonunda hamileyim demeni istiyorum canim

atesin iyi yukseliste
dpolar baslamis
hadi hep boyle yukselsin sonu guzel olsun

aslinda cok ciddi birseyler olmasa da insan once bir geriliyor sanirim
surekli farkli seyler oluyor diyebilirim, gecen hafta kusmalarim vardi, bu hafta kasik agrilarim, onceki haftalardan birinde siddetli bel agrim..oyle gidiyor

günaydın kızlarrrr henüz bi gelişme yok anladığım kadarıyla topicte pek iyi okuyamadım geçmişi kaçırdığım bişey varsa söleyin lütfen ama anladığım kadarıyşa heycanlı bekleyişler devam ediyor.

benim adet sancıları başladı 3 aydır dpolar bile tamamlanmıo erkenden erkenden adet oluveriyorum bakalım hayırlısı

gunaydin canim
henuz yeni hamile haberi yok
bu aralar guzel haberleriniz beklediklerimiz ve dpolari yakin olup hamile olmalarini istediklerimiz var
senin icin de hayirlisi olsun kirmizilar gelmeden umit kesilmez

Gunaydin canlarim

Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun.
öncelıkle hayırlı bayramlarımız olsun bayragımız goklerde heppp dalgalansınnn ınsl...(amın)kem gozlerden pkk ılletınden bır kasıkda sıyrılalım ınsl...nasılın every cnmbnm dpo12 de tablom hep sabıt gıttı nıe anlamadım sımdıde 36.7 sabıtledı ınsl..sonu bebıs olur bu aykı gordgumm ruyalar her kula nasıp degıll ınsl..dogru cıkar ve ennn saglıklısından ve enn hayırlısından bebegım tutunur bana ınsl..rabbım herkezın gonlunden gecenı versın ınsl.....ff tablom

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

ümitler hiç tükenmiyo maşallah bizde canım sıkıntı yok tablomuda paylaşiim canım

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
lılyumcumm tabln sennde sabır gıb ınsl..sonu bebıs olur kırmısılar gelmeden umudu kesmek yok uleynnnn yanı bnmde 1 haftadır asırı gogus ve blo agrımm var ama bak bendekı umıde hehe

valla belirtilere takılmak istemiyorum suzii çok yanıldım çünkü zamanında yokda bayramda bende çok ağrı sancı çektim dedim galiba adet oluyorum diye ama bugüne kadar geldim olmadan inşallah hepimizin tablolarının sonu bebiş olsun hayırlısıyla ümitle beklemekten başka çare yok gb görünüyor sen bi test yapsana varsa bence çıkar bugünlerde silik de olsa

Ayyy cok sevindim insallah bebegin gelecek hayirlisiyla canim benim

Canim Allah yardimcin olsun insallah

kizlar lillum, suzan
tablolariniz cok iyi gidiyor
suzan bence sen bir test yapabilirsin bu ayki tablon her zamankinden farkli ve cok iyi son 2 gun varsa cikar bence, gogus agrisi da hala devam ediyor ve artiyorsa ve tabloda isaretledigin gibi krem akintin varsa olma ihtimalin yuksek insallah hamilesinizdir kizlar

ayy everycim inşallah dediğin gb olur valla benimde dpo 10 ff ye göre ve bugün göğüs hassasiyeti arttı ama adet belirtisi diye önemsemiyorum perk test almamak için zor tutuyorum kendimi

ayy everycim inşallah dediğin gb olur valla benimde dpo 10 ff ye göre ve bugün göğüs hassasiyeti arttı ama adet belirtisi diye önemsemiyorum perk test almamak için zor tutuyorum kendimi

evet malesef yaniltici olabilir gogus agrisi
ben anliyorum cunku eger adet gelecekse gogus agrim adete 2 gun kala azaliyor kaybolur gibi oluyor ve goguslerim yumusamaya basliyor.
eger hamilelik varsa da daha da sisiyor ve agrisi, ozellikle uclardaki agri artiyor.
sen de sabret bakalim son 2 ya da 1 kalinca atesin iyiyse hemen test yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…