tabi ki başlayabilirsin, ilk sayfadaki bilgilerden faydalanabilirsin, takıldığın yerde biz de yardımcı oluruz. Testler için eşinin de gitmesi gerekiyor. Bir an önce gidin en azından ne yapacağınızı öğrenirsiniz, bizi de sonuçlardan haberdar et olur mu
dpolar güzel gidiyor canım, inşallah sonu da güzel olur
yumurtlamadan sonraki 12-14 günde adetin gelecektir. Ancak senin ölçümler pek sağlıklı olmamış, eksikler var, çizginin yeri de değişebilir gibi geldi bana.
bir acayiplik yok canım, herşey normal meraklanma, henüz yumurtlamamışsın sadece. İlla 14.gün yumurtlanacak diye bir kural yok, kişiden kişiye ve aydan aya değişebiliyor. Tam da bu yüzden takvim hesabı yerine ateş ölçülüyor. Çalışmalara ve ölçmeye devam3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ya kızlar bir bakar mısınız bu ay bir acaiplik var doğru düzgün hiç akıntım yok ben bir şey anlayamadım deneyimli arkadaşlarımdan yardım alayım dedim
ağızdan ölçüyorsun değil mi, tablo ve diğer değerler olmadan yorum yapılması zor olur. 1.sayfada adım adım anlatılıyor, sen başla takıldığın yerde yardımcı oluruzevet orayı okudum ama insanın ingilizcesi olmayınca ne yaptğınıda bilmiyr yav..eşim sperm testi yaptırdı sonuclar iyiydi morfolji yüzde 10 ..özele gitmeyi düşünüyürum gidip bidahaki ay gel derse iyi olmaz o yüzden araştırp öyle gitmek istiyrum..artık bu topikteyim..bu ay ateş ölcmeye başlıyorum cünküt..ve benim ateşim 35,7 cıktı
bir acayiplik yok canım, herşey normal meraklanma, henüz yumurtlamamışsın sadece. İlla 14.gün yumurtlanacak diye bir kural yok, kişiden kişiye ve aydan aya değişebiliyor. Tam da bu yüzden takvim hesabı yerine ateş ölçülüyor. Çalışmalara ve ölçmeye devam
ağızdan ölçüyorsun değil mi, tablo ve diğer değerler olmadan yorum yapılması zor olur. 1.sayfada adım adım anlatılıyor, sen başla takıldığın yerde yardımcı oluruz
nihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür, bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum . Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:
nihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür, bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum . Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:
sağol canım,nihayet dedim çünkü söyleyip duruyordum hastanelik olacağım bu gidişle diye,kız nihayet niye diyorsun ...cok mu yordun kendini yoksa...iyi olmana sevindim
aynen öyleymiş canım, bebeğe besin gidiyormuşgecmis olsun canim
herseyin normal olmasina cok sevindim
ilk haftalarin biraz agir geciyor sanirim ama kisa zamanda kaybolacaktir bence
bu ara cok kustuysan iyi beslenemediysen de halsiz dusmus olabilirsin serum kendine getirmistir
opuyorum seni ve bebisini
yani bakar belki ama çok şikayetin yoksa girmesen mi acaba pek tavsiye etmiyorlar ya kısa aralıklarlaiyiyim tatlim
yarin gormeye gidicem bebisi, biraz sikayetlerim var doktoruma danisicam yarin, 13 gun gecmis olacak usg isteyecegim yapar herhalde.
ancak bir gun tatil
oyy canım çok geçmiş olsun yanihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür, bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum . Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:
yani bakar belki ama çok şikayetin yoksa girmesen mi acaba pek tavsiye etmiyorlar ya kısa aralıklarla
danışırsın doktoruna
oyy canım çok geçmiş olsun ya
aman dikkat et yat kalkma
icim hic rahat etmiycek canim ya
bu birkac gundur sizlamalar oluyor ara ara cok korkutuyor
bak simdi gecti mutluyum ama azen oluyor
soylerim doktoruma o zaten buyuk ihtimal erken diycek de ben sansimi denerim
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ya kızlar bir bakar mısınız bu ay bir acaiplik var doğru düzgün hiç akıntım yok ben bir şey anlayamadım deneyimli arkadaşlarımdan yardım alayım dedim
için nasıl rahat edecekse canım
ama o sızlamalar normaldir korkma
gayet güzel dpolardasın canım
canım ya, her gün yeni birşey mi çıkıyor nesana da oluyor mu arada
cok asagilarda oyle sizlama gibi surekli devam ediyor 2 saat, 1 saat
sonra kayboluyor
gunde bir kere ya da iki kere oluyor
su an icin normal oldugunu dusunuyorum ama o an elim ayagima dolaniyor resmen
gerci bu 4. aya girince rahim buyurken normal diyor alttaki agrilar icin de doktorunuza danisin yine diyor
soyleyeyim bir
zaten idrar yollari enefksiyonum var onunla da alakali olabilir
henuz yumurtlamamissin canim
ama telaslanma daha erken
onumuzdkei gunler verimli de olabilir
iliskiyi birakma sen gun kacirmazsin boylelikle
bir anda atesin yukselirse bil ki catladin
tabi sonra 3 gun daha yuksek gitmeli atesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?