fundaakıızzlarrrrsonunda geldim evime yolda sizleri okuya okuya geldim
şenayımın ateşi güzel inşallah sonu bebiş olur
suzan ve lilyum dpolarda inşllah onlardanda bebiş haberi alırız
keep in hamileliği biraz zorlu geçiyor anladığım kadarıyla ama yakında normale döner inşallah
9ay ve efesude tüp bebekteler inşallah ilk denemelerinde kavuşurlar bebeklerine
every canım sende idrar yollarında sorun var galiba bol bol su iç kuzum
yokh, karanfilce, rezene, ve unuttuğum kim varsa kızlar sizleride öpüyorummmmm
bana gelinceee.. bende daha gelen giden yok .. tablomla oynayıp kendime çizgi çektim oyalanıyom işteduphaston kullanıyorum benim daha 10 gün gelmez
kıızzlarrrrsonunda geldim evime yolda sizleri okuya okuya geldim
şenayımın ateşi güzel inşallah sonu bebiş olur
suzan ve lilyum dpolarda inşllah onlardanda bebiş haberi alırız
keep in hamileliği biraz zorlu geçiyor anladığım kadarıyla ama yakında normale döner inşallah
9ay ve efesude tüp bebekteler inşallah ilk denemelerinde kavuşurlar bebeklerine
every canım sende idrar yollarında sorun var galiba bol bol su iç kuzum
yokh, karanfilce, rezene, ve unuttuğum kim varsa kızlar sizleride öpüyorummmmm
bana gelinceee.. bende daha gelen giden yok .. tablomla oynayıp kendime çizgi çektim oyalanıyom işteduphaston kullanıyorum benim daha 10 gün gelmez
senın o gelen gıden olmayanlara temız bı sopa cekmek lazım kuzum yaa
yarın ne zaman bulusuyoruz canım?
fundaahoşgeldin canım
arkadaşlar selambaktım yeni hamile haberimiz yok ama umutla beklediklerimiz var. Hadi bakalım tez zamanda iyi haberler alırız inşallah
bebişimolsun'unkiler ikiz miymiş? Mesajını göremedim ama yazılanlardan öyle anladım
Tüp düşünenlerin gözünü korkutmak istemem ama bugün ikinci ilacıma başladım ve iğneyi yapamadım. Üçüncüde anca başardımYinede iyi haber büyümeye hazır 17 yumurtam varmış. Ve bu ilaçsız. Şimdi ilaçla bunları büyütmeye çalışacağız. 2 hafta ilaç kullanacağım. 2 haftanın sonunda tekrar yazarııımmmm
İyi gecelerr
aslinda bilet yarindievery, sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? Daha çok mu?
MerhabalarAteş tablomu yorumlar mısınız? Çizelgeye bu ay başladığım için çok hakim olamıyorum açıkçası, biraz yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim kızlar Listeye beni de ekleyebilirsiniz BAT 11 Kasım
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
merhaba kızlar size bişey sorcam ben düzenli adet görüyorum.30 günde bir.benim ateş tablom bakarsanız sanki 38 günde adet olackmısım gibi.geç yumurtladığım için geç mi adet olacam.kafam karıştı şimdi.tabiii hiç olmam istemiyorum da o da ayrı bi konu.yrın adet günüm adet olmazsam sevineyim mi yani.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
düzensiz ölçümler çizginin yerini etkilemiş olabilir canım, hep aynı saatte ölçmeye çalış bazılarında 15-20 dk bile fark ediyor. Evet, yumurtan geç geldiğinde adetin de gecikebilir ama dediğin gibi inşallah 9 ay gecikir seninkimerhaba kızlar size bişey sorcam ben düzenli adet görüyorum.30 günde bir.benim ateş tablom bakarsanız sanki 38 günde adet olackmısım gibi.geç yumurtladığım için geç mi adet olacam.kafam karıştı şimdi.tabiii hiç olmam istemiyorum da o da ayrı bi konu.yrın adet günüm adet olmazsam sevineyim mi yani.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bazen oyle degisiklik olabilir
gec yumurtlamis gorunuyorsun
daha adete 7 gun var tablona gore
dpo14 gibi bat olursa daha var zaman
bir de 20. atesi farkli saatte mi olcun o kafa karistiriyor, yukselmis olmasi
yerinde olsam onu daha dusuk bir ates yaparim cizgiye bakarken akli karisiyor insanin
everycimgünaydııın
tabloyu düzelttim o gün bi saat geç baktım.3 saatlik uykuyu tamamlamak için.bakalım hayırlısı ozman 1 hafta daha beklicem yani.cevbın için teşekkürler.
iyiyim canım, dr. randevum var iki tane, birinde rapor isteyeceğim birinde bebişi göreceğimgunaydin tatlim
erkenden ayaga dikildim
uyuyamadim hic
senden naber?
iyiyim canım, dr. randevum var iki tane, birinde rapor isteyeceğim birinde bebişi göreceğimEşim işe gitti benimle gelemiyor, neyse ki kardeşim döndü bayramdan o gelecek benimle sen niye uyuyamadın, yoksa Almina kıpırdayıp uyandırdı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?