Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundaa hoşgeldin canım

senın o gelen gıden olmayanlara temız bı sopa cekmek lazım kuzum yaa
yarın ne zaman bulusuyoruz canım?

Merhabalar Ateş tablomu yorumlar mısınız? Çizelgeye bu ay başladığım için çok hakim olamıyorum açıkçası, biraz yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim kızlar Listeye beni de ekleyebilirsiniz BAT 11 Kasım

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
fundacımmm hosgeldın canım

senayımm naber bugun arayamadım ben senı ya
sacma salak bıgun gecırdım zaten
ozledımmm yarın goruselım rahatım ve evdeyım

yaaa yrn fundayla buluscanız demek
kıskanıyorm yaaaaaa

arkadaşlar selam baktım yeni hamile haberimiz yok ama umutla beklediklerimiz var. Hadi bakalım tez zamanda iyi haberler alırız inşallah

bebişimolsun'unkiler ikiz miymiş? Mesajını göremedim ama yazılanlardan öyle anladım

Tüp düşünenlerin gözünü korkutmak istemem ama bugün ikinci ilacıma başladım ve iğneyi yapamadım. Üçüncüde anca başardım Yinede iyi haber büyümeye hazır 17 yumurtam varmış. Ve bu ilaçsız. Şimdi ilaçla bunları büyütmeye çalışacağız. 2 hafta ilaç kullanacağım. 2 haftanın sonunda tekrar yazarııımmmm

İyi gecelerr

selam canım hosgeldınnn

bebısımolsun un suanda ucuzu olcak gıbı gozukuyo canım
ama 3. Kese daha kucukmus gelısmeyebılırmıs 1 hafta snra bellı olucak neysekı ıkızler cepte

darısı sana olsun ınsallaaah sende ıkız transfermı dusunuyosun?

Allah yardımcın olsun canım bende 2 gunde bı ıgne yapıyorum anlıyorum senı
ama bıkac defadan snraa alısıyo ınsan benım ne kdr oldu hala bazen yanlıs yapıp morartabılıyorum bazen
yumoslarında buyucek smdı ne guzel ohh 17 tane hemde

hadı hayırlısı baakalım

Yokh ve 9ay, sanırım siz de tablo yorumlamayı bilmiyorsunuz benim gibi :44: Ya da beni görmezden gelmişsiniz yukarıda :26:

fundaaaaa hosgeldin canimmm
ay malesef oyle ilaca baslamadan bu hafta bol su icicem bakalim degisiklik var mi, olmazsa hemen basliycam ilaca

every, sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? Daha çok mu?
aslinda bilet yarindi ama esimin isinden dolayi iptal ettik daha burdayim bir sure daha. aslinda iyi oldu geldigimde uygun zaman olacak zaten 6. aydan sonra genelde ucaklar almiyor. simdi tam gonlume gore oldu esim de yeni isten once 1 aydan fazla yanimda kalacak Turkiye'de, yani ayri kalacagimiz zaman cok az o da telasla gecer, hem ben de bebegimi gonlume gore beslemis olurum. Hersey yolunda bakalim simdilik, kismet nasil olacak hersey.

sen 13. gun yumurtlamis gibi gorunuyorsun
atesin cok guzel yukselmis
simdi 3 gun daha degerlendirirsen iyi olur verimli olabilir hala
sonra yuksek yuksek devam edecektir atesin

merhaba kızlar size bişey sorcam ben düzenli adet görüyorum.30 günde bir.benim ateş tablom bakarsanız sanki 38 günde adet olackmısım gibi.geç yumurtladığım için geç mi adet olacam.kafam karıştı şimdi.tabiii hiç olmam istemiyorum da o da ayrı bi konu.yrın adet günüm adet olmazsam sevineyim mi yani.

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bazen oyle degisiklik olabilir
gec yumurtlamis gorunuyorsun
daha adete 7 gun var tablona gore
dpo14 gibi bat olursa daha var zaman
bir de 20. atesi farkli saatte mi olcun o kafa karistiriyor, yukselmis olmasi
yerinde olsam onu daha dusuk bir ates yaparim cizgiye bakarken akli karisiyor insanin

düzensiz ölçümler çizginin yerini etkilemiş olabilir canım, hep aynı saatte ölçmeye çalış bazılarında 15-20 dk bile fark ediyor. Evet, yumurtan geç geldiğinde adetin de gecikebilir ama dediğin gibi inşallah 9 ay gecikir seninki

tabloyu düzelttim o gün bi saat geç baktım.3 saatlik uykuyu tamamlamak için.bakalım hayırlısı ozman 1 hafta daha beklicem yani.cevbın için teşekkürler.

gunaydin tatlim
erkenden ayaga dikildim
uyuyamadim hic
senden naber?
iyiyim canım, dr. randevum var iki tane, birinde rapor isteyeceğim birinde bebişi göreceğimEşim işe gitti benimle gelemiyor, neyse ki kardeşim döndü bayramdan o gelecek benimle sen niye uyuyamadın, yoksa Almina kıpırdayıp uyandırdı mı?

ben cidden birseyler hissediyorum sag tarafta kelebek ucusur gibi
herkes erken diyor
ama ben hissediyorum arada sinyal veriyor kizim
zaten surekli hissedebildigim birsey degil ama arada farkettigim birsey var ki inanilmaz bir duygu
insallah bebek hareketlerini tamamen hissettigim gunler gelir artikdaha burayim nasilsa oyle olursa yolculukta da kafam rahat eder bebegim isaret verdikce

benim bazen oluyor uykusuzluk durumlarim, gunduz de hic olmadik saatte kafam dusuyor gozum kapaniyor
karesinle gitmen de guzel, dun ben yalniz gittim esim bu ara asla izin alamiyor cok yogun kotu hissettim dun, doktorum da sasirdi hatta yalniz gorunce. cuma da gelemeyebilirmis esim
bu arada doktoruna flash disk verirsen eger usg goruntulerine atabiliyormus ve sen evde istediginde izliyormussun
bilmiyorum her doktor yapiyor mudur ama aklinda olsun
ben dusunuyorum hem dusunsene ileride bebegine izlettigini falan
bir de ozledikce acip izler insan

guzel haberlerle gel, simdi cok heyecanlisindir doktor gunleri cok heyecanli geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…