Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım 14.güne çekiyo çizgiyi bu defa ama tabloyu düzeltmiyo ya ben kaldırıyom save diyorum yine aynı kalıyo

canım gecen ayları baz alarak ısaretlıo demekki pembelerı.
sen ona takılma, sen su anda dpo 11desın.
atesınde cok guzel gıdıo su anda.
sen 2 gun daha bekle atesın devam ederse boyle guzel
testini yaparsınnn missler gibii:)

11 dimi yani 14e çekerse çizgiyi dpo 10da olmuş oluyorum ama yok ben eminim göğüs hassasiyetim olmuştu o gün ve ne hikmetse 1 2 gün sonra kayboldu ve şimdi 2 gündür tam gaz devam bakalım hayırlısı gelsin bebişlerimiz inşallah

yakaladık seni nerelerdesin sen yahu nasıl gidiyor hamişlik seni aradı durdu gözlerimiz

günaydın kızlarrr 35 gün oldu bende gelen giden yok yine öff pööfffff

bende every katılıyorum ateşin hamile gibi ve eğer varsa erken öğrenmende fayda var.. hayırlısı olsun canım

Canımm bende hayalet kıvamında geliyorum gidiyorumm
Hep aklımdasınız, Bakıyorumm izliyorum siziii
Ben ve bebiş çok şükür iyiyizzz, sizlerinde güzel haberlerinizii bekliyoruzz teyzelerii
Halayy ekibindeyiim halaa, şöylee sıralanın yeniden hamiiş haberleriyle inşAllahh
9 aycımm Rabbim hakkında hayırlısını versinn, güzel haberlerini bekliyorumm
Lilyumcum ben ateş tablosunu pek anlamam biliyorsun ama senin bebişin nazıı kırılıyorr galibaa
Shnaayyyyyyyyy en çokta seni merak ediyorum Hadiii inşAllahh mutlu son olacakk canım :26:

teyzesi nazlımıymış benim bebişim ne diyosun bu ay süpriz yapar mı bana şenaydan da umutluyuz inşallah zaten pek kimse kalmadı öle ateş takibi eden iki elin parmaklarını geçmiyoruz işte çok dua edin bize olur mu canım

Bu ay olur Neden olmasın , sen inan kendine ve Rabbime
Hayırlı zamanınız bu ay olsun, nazlı bebişlerinizz göbişlerinizee konsunn
Hepiniz tek tek böyle olcaksınız tabloda inşAllah
Her zaman dualarımdasınız Rabbim bekletmesinn hiçbirinizii

canım ya bişey sorcam ff yarın ve 1 kasım için pembe kutucuk koymuş muhtemel adet olacağım tarihlere koymuyor mu onu e ama ben yarın dpo 12de olmuş oluyorum kafam karıştı

onemsiz o canim
dpo 13te geliyordur belki ortalama
ona takilma sen
atesin iyi bakalim son gun de yuksek olur umarim
bu arada test al ama sen

hayirli olsunn canim
minigini gormussun
masallah yavruna

onemsiz o canim
dpo 13te geliyordur belki ortalama
ona takilma sen
atesin iyi bakalim son gun de yuksek olur umarim
bu arada test al ama sen

test alayım dimi bugün alayım bi tutup akşama yaparım bide sabah yaparım yoksa zaten hiç umutlanmam olsa çıkar yani silik de olsa heycanlandım acıcık yaaa inşallah tablo böle gider dün gece ateş çıkıyodu yüzümden resmen ama belirti üretmeyeceğim söz verdim kendime hadi bebişim gel anneyeeeee.....

canım benim çok sağolasın ya hem dua hem pozitif enerji daha ne isteriz Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah seninde

Every selam, sana bir sey soracagim.. Cin ve rus takvimi tuttu bende demissin, rus takvimi ne oluyor? Netten bakindim ama bi sayfayi acamiyorum.. Merak ettim bana da bakar misin? :)) daha cok erken ama metak iste:) ne lazimsa yazayim.. Kan yenileme diyor, ben dogum tarihime 3 ekleyerk gittim, esiminkine de 4 ekleyerek; benim 2011 esimin 2012 cikti, bu durumda erkek mi olacak demek?esim 22.08.1984 ben de 05.09.1984 dogimluyiz. SAT 04.09.

hayirli olsunn canim
minigini gormussun
masallah yavruna

Teşekkür ederimm canım
Gördük yaa kocaman olmuş maşallahh

canım benim çok sağolasın ya hem dua hem pozitif enerji daha ne isteriz Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah seninde

Hep iyi düşünn kii iyi şeyler sizi bulsunn
Dualarr ve güzel enerjiniz sizleri çok bekletmeyecek ben inanıyorumm canım

simdi bakiyorum canimyazarim sana sonucu

rus takviminde kız çıkıyo tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşeyi Rabbim bilir

bu ekleyerek nasıl oluyor onu anlayamadım bende canım başka birşeymi o rus takviminde benim bildiğim doğum tarihleri ve sat yazılıo başka birşey varsa bilemiyorum every baksın bide bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…