Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydınlarrrrrrrrrr nasılsınız dun aksam 9 da uyudumm hı uyanmamısımm ruyamdada buyuk bırılerını gordumm devlet adamlarından hayırdır ınsl...bugunkı atesım gene 36.4 oldu yaa sanırım regl gelıyorrrrrrrsızce????

bence hissediyorsundur canım, bu Almina hanımcığın herşeyi erken oluyor zaten, büyümeye pek istekli maşallah görüntüleri almak iyi fikirmiş, bilmem ki benim dr. ne der:44:belki biraz daha büyüyünce izin verir, şimdi ben onları alıp sabah akşam izleyip orasını burasını ölçüp psikopata bağlarım diye vermeyebilir

aaa cok iyiydi dusmese iyiydi suzancim ya
hayirliis olsun bakalim gelmez insallah kirmizlar

bana da baska topicten bir arkadas dedi boyle yapabilirsin diye
aslinda tum doktorlar 12. hafta gibi anliyorlar cinsiyetleri de tam emin olmak icin bekliyorlar
benimki de cok uzman bir doktordu ve ultrason super birseydi hala gozumun onunde o goruntuler

9 ay cımm rabbım kolaylık versınnn 17 yumurtada cok guzelbır haber ınsl.sende ıkz hberlerı ıle geleceksın sonrada ben:))ocak ayında ınsl..ıkzm olcak dıcemınsl..tabii bebegım olsununkı ıkımıymısssssssayyy cok guze bır haberr o benım asılama yaptırdıgm hastaneye gıdıyorr bende o hastanenın ortagına gıdıyorumm hehehe ınsl..benımkıde bır oglan bır kız olur ıkızımm olurrrrrr

çizginin altına düşmemiş canım daha umut kesilmez, ama düşmesi pek güzel bir haber değil

evet cnm dusmedı ama pozıtıf ıcın umıdım yokkk sbh dereceyı orunce umıdım kaybolduu rabbım hayırlısını versın dun bat gunumdu ama 33 gunde oldugum ıcın bugun olmam gerekkkkk kısmetten öteye yol yokkkk

off eşimin sabah kahvesinin kokusu mutfağa sinmiş bir güzel, onun yüzünden mutfağa giremiyorumnasıl kahvaltı yapacağım ben, ar zor içeri geçip hızla pencereyi açıp sonra dönüp kendimi dışarıya atmak gibi planlar kuruyorumben bi kahvaltı için uğraşayım bakalım sonu nasıl olacak

hayırlısı cnm kızcenın adı almına mı olacak ınsl...anlamı nedır??kız erken oynuyacan bebekerkek oluyor ona goreee kesınmı kızce olacagııı kısmet benım kırmızıların gelmesı sölesevındırır benı gene 33.gunde oluyorum:)tup bebege kdr duzenlı reglolurum hehe

benim de burnuma geldi sen diyince :)
ama cnaim istedi tam 3 ay bitti kahve icmiyorum
ama kacamak yapicam en yakin zamanda cnaim istiyoooo

guzel yuzlu, al yanakli, guzel Turk kadini demek.
ne bileyim degismez ya sanmiyorum benmki kiz

benim de burnuma geldi sen diyince :)
ama cnaim istedi tam 3 ay bitti kahve icmiyorum
ama kacamak yapicam en yakin zamanda cnaim istiyoooo

guzel yuzlu, al yanakli, guzel Turk kadini demek.
ne bileyim degismez ya sanmiyorum benmki kiz
hmm anlamı guzelmıs cnmm olurya bızım ark.7.aya kdr erkek sonrasında kız demıslerdıdekız cocugu gec oynar derler hep...

günaydın kızlarrr erkencisiniz bugün

suzi ateş düşmüş ortalamanın altında değil bi umut belki gelmez kırmızlar ama bu önbemli günlerde düşmesi iyi olmamış bakalım hayırlısı

canım ya bişey sorcam ff yarın ve 1 kasım için pembe kutucuk koymuş muhtemel adet olacağım tarihlere koymuyor mu onu e ama ben yarın dpo 12de olmuş oluyorum kafam karıştı

12. gün yumos catlamıs gıbı geldı bana. yanı cızgıyı muhtemelen o gune cekecek. sız gun asırı ılıskıye devam edın derım ben

canımcım beklemıyordum zaten aramanı sonucta kocan evdeydı.
eet funda ıle goruscez,onu benım gecenlerde eltımle gıttıgımız o falcıya goturcem :)

umutla bekleyenlerden bırı benım 9 aycım ama fos mu cıkacak yoksa gercek mı cıkacak bakıcaaz
canım nıye yapamıosun sen ıgnenı cıcım yaa, esın yapsa yada sen yapacagın zaman merasımle dıılde hemen oldu bıttıye falan getırsen?
ınsallah bı kac gune ıyıce alısırsın sunlara da devamı kolay gecer tedavının.

kocayı angaraya gönderdımm
yalnızları oynuorum yıne haftasonuna kadar....
pöffffffffff

günaydın geçmişi okudum bi bakayım hemen tablolara nasılsın nasıl gidiyor

güzel canım. ates artık adet gunune kadar benım bole rutın devam eder sekerım. artık 5 gun beklemedeyım.

hadi bakalım inşallah bebiş haberini bekliyoruz hayırlısıyla tablomu paylaşayım canım ateşle vücudum bir oldular ne oyunlar ne oyunlar kızz bayramdan beri ara ara adet sancısı gb sancılarım oluo dün gecede yaşadım bide belim eklendi sabahda göğüslerimin sızlamasından zor doğruldum ama şimdi hafifledi yine sızlıyoda öle çok değil tablomda işte bu bakalım herşeyin hayırlısı dün test almanın ucundan dönmüştüm bu akşam herhalde alırım merakımdan

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

13. gündeki eggwhıte ı bi silsene lili, onu silince cizgi degişiomu bı deneyip dönsene bana

ohhh maşallah 9aycım
inşallah hepsi sağlıkla döllenirler

iğneler acıyomu ki yapamadın canım doğru söle ama :18::18::18::18::18::18::18::18:

günaydın kızlarrr erkencisiniz bugün

suzi ateş düşmüş ortalamanın altında değil bi umut belki gelmez kırmızlar ama bu önbemli günlerde düşmesi iyi olmamış bakalım hayırlısı
kısmet artık cnmm adım adım tup bebegee gıdıyorum....

ohhh maşallah 9aycım
inşallah hepsi sağlıkla döllenirler

iğneler acıyomu ki yapamadın canım doğru söle ama :18::18::18::18::18::18::18::18:
sendemı tup dusunuyorsunkııı benım gıbı merak ıcındesın tabii korkuda

kıslar ben gıdeyım aksam uzerıg orusruz ıcımı supureyım bgn temıslık gunuu bır suru ıs var melemnler yapılacak oooooooooooooo market alısverısıde var tabiiiii:26::26::26:

canım 14.güne çekiyo çizgiyi bu defa ama tabloyu düzeltmiyo ya ben kaldırıyom save diyorum yine aynı kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…