bence hissediyorsundur canım, bu Almina hanımcığın herşeyi erken oluyor zaten, büyümeye pek istekli maşallahben cidden birseyler hissediyorum sag tarafta kelebek ucusur gibi
herkes erken diyor
ama ben hissediyorum arada sinyal veriyor kizim
zaten surekli hissedebildigim birsey degil ama arada farkettigim birsey var ki inanilmaz bir duygu
insallah bebek hareketlerini tamamen hissettigim gunler gelir artikdaha burayim nasilsa oyle olursa yolculukta da kafam rahat eder bebegim isaret verdikce
benim bazen oluyor uykusuzluk durumlarim, gunduz de hic olmadik saatte kafam dusuyor gozum kapaniyor
karesinle gitmen de guzel, dun ben yalniz gittim esim bu ara asla izin alamiyor cok yogunkotu hissettim dun, doktorum da sasirdi hatta yalniz gorunce. cuma da gelemeyebilirmis esim
bu arada doktoruna flash disk verirsen eger usg goruntulerine atabiliyormus ve sen evde istediginde izliyormussun
bilmiyorum her doktor yapiyor mudur ama aklinda olsun
ben dusunuyorum hem dusunsene ileride bebegine izlettigini falan
bir de ozledikce acip izler insan
guzel haberlerle gel, simdi cok heyecanlisindir doktor gunleri cok heyecanli geciyor
çizginin altına düşmemiş canım daha umut kesilmez, ama düşmesi pek güzel bir haber değil3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydınlarrrrrrrrrr nasılsınız dun aksam 9 da uyudumm hı uyanmamısımm ruyamdada buyuk bırılerını gordumm devlet adamlarından hayırdır ınsl...bugunkı atesım gene 36.4 oldu yaa sanırım regl gelıyorrrrrrrsızce????
aaa cok iyiydi dusmese iyiydi suzancim ya3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydınlarrrrrrrrrr nasılsınız dun aksam 9 da uyudumm hı uyanmamısımm ruyamdada buyuk bırılerını gordumm devlet adamlarından hayırdır ınsl...bugunkı atesım gene 36.4 oldu yaa sanırım regl gelıyorrrrrrrsızce????
bence hissediyorsundur canım, bu Almina hanımcığın herşeyi erken oluyor zaten, büyümeye pek istekli maşallahgörüntüleri almak iyi fikirmiş, bilmem ki benim dr. ne der:44:belki biraz daha büyüyünce izin verir, şimdi ben onları alıp sabah akşam izleyip orasını burasını ölçüp psikopata bağlarım diye vermeyebilir
9 ay cımm rabbım kolaylık versınnn 17 yumurtada cok guzelbır haberarkadaşlar selambaktım yeni hamile haberimiz yok ama umutla beklediklerimiz var. Hadi bakalım tez zamanda iyi haberler alırız inşallah
bebişimolsun'unkiler ikiz miymiş? Mesajını göremedim ama yazılanlardan öyle anladım
Tüp düşünenlerin gözünü korkutmak istemem ama bugün ikinci ilacıma başladım ve iğneyi yapamadım. Üçüncüde anca başardımYinede iyi haber büyümeye hazır 17 yumurtam varmış. Ve bu ilaçsız. Şimdi ilaçla bunları büyütmeye çalışacağız. 2 hafta ilaç kullanacağım. 2 haftanın sonunda tekrar yazarııımmmm
İyi gecelerr
çizginin altına düşmemiş canım daha umut kesilmez, ama düşmesi pek güzel bir haber değil
hayırlısı cnm kızcenın adı almına mı olacak ınsl...anlamı nedır??kız erken oynuyacan bebekerkek oluyor ona goreee kesınmı kızce olacagıııaaa cok iyiydi dusmese iyiydi suzancim ya
hayirliis olsun bakalim gelmez insallah kirmizlar
bana da baska topicten bir arkadas dedi boyle yapabilirsin diye
aslinda tum doktorlar 12. hafta gibi anliyorlar cinsiyetleri de tam emin olmak icin bekliyorlar
benimki de cok uzman bir doktordu ve ultrason super birseydi hala gozumun onunde o goruntuler
benim de burnuma geldi sen diyince :)off eşimin sabah kahvesinin kokusu mutfağa sinmiş bir güzel, onun yüzünden mutfağa giremiyorumnasıl kahvaltı yapacağım ben, ar zor içeri geçip hızla pencereyi açıp sonra dönüp kendimi dışarıya atmak gibi planlar kuruyorum ben bi kahvaltı için uğraşayım bakalım sonu nasıl olacak
hayırlısı cnm kızcenın adı almına mı olacak ınsl...anlamı nedır??kız erken oynuyacan bebekerkek oluyor ona goreee kesınmı kızce olacagıııkısmet benım kırmızıların gelmesı sölesevındırır benı gene 33.gunde oluyorum:)tup bebege kdr duzenlı reglolurum hehe
hmm anlamı guzelmıs cnmm olurya bızım ark.7.aya kdr erkek sonrasında kız demıslerdıdebenim de burnuma geldi sen diyince :)
ama cnaim istedi tam 3 ay bitti kahve icmiyorum
ama kacamak yapicam en yakin zamanda cnaim istiyoooo
guzel yuzlu, al yanakli, guzel Turk kadini demek.
ne bileyim degismez ya sanmiyorum benmki kiz
12. gün yumos catlamıs gıbı geldı bana. yanı cızgıyı muhtemelen o gune cekecek. sız gun asırı ılıskıye devam edın derım benMerhabalarAteş tablomu yorumlar mısınız? Çizelgeye bu ay başladığım için çok hakim olamıyorum açıkçası, biraz yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim kızlar Listeye beni de ekleyebilirsiniz BAT 11 Kasım
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
canımcım beklemıyordum zaten aramanı sonucta kocan evdeydı.fundacımmm hosgeldın canım
senayımm naber bugun arayamadım ben senı ya
sacma salak bıgun gecırdım zaten
ozledımmm yarın goruselım rahatım ve evdeyım
yaaa yrn fundayla buluscanız demek
kıskanıyorm yaaaaaa
arkadaşlar selambaktım yeni hamile haberimiz yok ama umutla beklediklerimiz var. Hadi bakalım tez zamanda iyi haberler alırız inşallah
bebişimolsun'unkiler ikiz miymiş? Mesajını göremedim ama yazılanlardan öyle anladım
Tüp düşünenlerin gözünü korkutmak istemem ama bugün ikinci ilacıma başladım ve iğneyi yapamadım. Üçüncüde anca başardımYinede iyi haber büyümeye hazır 17 yumurtam varmış. Ve bu ilaçsız. Şimdi ilaçla bunları büyütmeye çalışacağız. 2 hafta ilaç kullanacağım. 2 haftanın sonunda tekrar yazarııımmmm
İyi gecelerr
canım ya bişey sorcam ff yarın ve 1 kasım için pembe kutucuk koymuş muhtemel adet olacağım tarihlere koymuyor mu onu e ama ben yarın dpo 12de olmuş oluyorum kafam karıştı
günaydın geçmişi okudum bi bakayım hemen tablolara nasılsın nasıl gidiyor
güzel canım. ates artık adet gunune kadar benım bole rutın devam eder sekerım. artık 5 gun beklemedeyım.
hadi bakalım inşallah bebiş haberini bekliyoruz hayırlısıyla tablomu paylaşayım canım ateşle vücudum bir oldular ne oyunlar ne oyunlar kızz bayramdan beri ara ara adet sancısı gb sancılarım oluo dün gecede yaşadım bide belim eklendi sabahda göğüslerimin sızlamasından zor doğruldum ama şimdi hafifledi yine sızlıyoda öle çok değil tablomda işte bu bakalım herşeyin hayırlısı dün test almanın ucundan dönmüştüm bu akşam herhalde alırım merakımdan
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar selambaktım yeni hamile haberimiz yok ama umutla beklediklerimiz var. Hadi bakalım tez zamanda iyi haberler alırız inşallah
İyi gecelerr
kısmet artık cnmm adım adım tup bebegee gıdıyorum....günaydın kızlarrr erkencisiniz bugün
suzi ateş düşmüş ortalamanın altında değil bi umut belki gelmez kırmızlar ama bu önbemli günlerde düşmesi iyi olmamış bakalım hayırlısı
sendemı tup dusunuyorsunkııı benım gıbı merak ıcındesın tabii korkudaohhh maşallah 9aycım
inşallah hepsi sağlıkla döllenirler
iğneler acıyomu ki yapamadın canım doğru söle ama :18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?