rus takviminde kız çıkıyo tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşeyi Rabbim bilir
Cucucan
Rus takvimine gore erkek cikiyor senin bebis
Cin takvimi ne diyor?
Cucucan
Rus takvimine gore erkek cikiyor senin bebis
Cin takvimi ne diyor?
nasıl yaptın everycim ya ben yanlış bakıyorum demekki
Haftanız hayırlı uğurlu kalbinizce olsun canlar...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yorum alabilir miyim? Heycan tavan yaptı bende...
esinin 2012 cikiyor kani yeni tazelenen esi o yzuden erkek
kutuda yazan erkek demek
doc yazan yere sat yaziliyor
baba doğum tarihi anne doğum tarihi doc yazan yere satı yazdım p ile başlayana tıkladım aboyka çıkıyo bende sen bi link göndersene bana canım çin takviminede baktım yaşına bir ekliyosun yani 29 yaşına eylül ayına baktım hamile kaldığı ay oda kız diyor belki ben yanlış bakıyorum
Sonunda actim sayfayi, aboyka gbi bisey yaziyor, o da kuz demekmis.. Ay kafam karisti :)) cin takvimi de bir suru, kiminde kiz kinde erkek cikiyo, sen hangisinden baktiysan bana da bi bakivetsen. Nuuutfeeen:)
evet aynı yerden bakıyoruz ekleme durumu filan yok dimi baba yazan yere normal doğum tarihi anne yazan yere kendi doğum tarihini ve doc yazan yere sat yazıyoruz p ile başlayana tıkladığımda cucuanın aboyka çıkıyo oda öle bakmış sanırım aaa sen bana da bi bakarmısın benim 16.09.1988 eşimin 18.05.1988 sat 07.10.2012 ben baktım rus takvimindede çin takvvimindede aralık ayına kadar erkek çıkıyor mesela çin takvimindede eylül olduğu için sadece yaşıma bir ekleyerek bakıyodum
o zaman ben yanlis baktim kizlar
bende erkek yazdi
esinin kan tazelenmesi 2012 diyor o yzuden de erkek
ama anladim ikiniz oyle bulduysaninz ben bir yerde hata yaptim
evet p ile baslayan yere tiklaniyor
Ey Allahim ya, mantik en son kimin yenilendiyse kani cinsiyet o oluyor; bende asagida esim 2012 ben 2011 cikiyorum ; dolayidiyla erkek yazmasi gerekirken kiz yaziyor :)) ilginc yani.. Benim icin cin takvimine baktinuz mi ??
Ey Allahim ya, mantik en son kimin yenilendiyse kani cinsiyet o oluyor; bende asagida esim 2012 ben 2011 cikiyorum ; dolayidiyla erkek yazmasi gerekirken kiz yaziyor :)) ilginc yani.. Benim icin cin takvimine baktinuz mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?