Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baba doğum tarihi anne doğum tarihi doc yazan yere satı yazdım p ile başlayana tıkladım aboyka çıkıyo bende sen bi link göndersene bana canım çin takviminede baktım yaşına bir ekliyosun yani 29 yaşına eylül ayına baktım hamile kaldığı ay oda kız diyor belki ben yanlış bakıyorum

Sonunda actim sayfayi, aboyka gbi bisey yaziyor, o da kuz demekmis.. Ay kafam karisti :)) cin takvimi de bir suru, kiminde kiz kinde erkek cikiyo, sen hangisinden baktiysan bana da bi bakivetsen. Nuuutfeeen:)

Sonunda actim sayfayi, aboyka gbi bisey yaziyor, o da kuz demekmis.. Ay kafam karisti :)) cin takvimi de bir suru, kiminde kiz kinde erkek cikiyo, sen hangisinden baktiysan bana da bi bakivetsen. Nuuutfeeen:)

aboyka ne yahu
sen bana linki atsana ben ordan bakayim bir de
ben mi yanlis bakiyorum ikiniz de kiz dediginize gore

evet aynı yerden bakıyoruz ekleme durumu filan yok dimi baba yazan yere normal doğum tarihi anne yazan yere kendi doğum tarihini ve doc yazan yere sat yazıyoruz p ile başlayana tıkladığımda cucuanın aboyka çıkıyo oda öle bakmış sanırım aaa sen bana da bi bakarmısın benim 16.09.1988 eşimin 18.05.1988 sat 07.10.2012 ben baktım rus takvimindede çin takvvimindede aralık ayına kadar erkek çıkıyor mesela çin takvimindede eylül olduğu için sadece yaşıma bir ekleyerek bakıyodum

o zaman ben yanlis baktim kizlar
bende erkek yazdi
esinin kan tazelenmesi 2012 diyor o yzuden de erkek
ama anladim ikiniz oyle bulduysaninz ben bir yerde hata yaptim
evet p ile baslayan yere tiklaniyor

o zaman ben yanlis baktim kizlar
bende erkek yazdi
esinin kan tazelenmesi 2012 diyor o yzuden de erkek
ama anladim ikiniz oyle bulduysaninz ben bir yerde hata yaptim
evet p ile baslayan yere tiklaniyor

bi karışıklık var sanırım ben baktığımda altta yazıyo ya son kan güncelleme diye orda baba 22.0.2008 anne 5.0.2011 yazıyo iyice kafam karıştı en iyisi hayırlısı

Ey Allahim ya, mantik en son kimin yenilendiyse kani cinsiyet o oluyor; bende asagida esim 2012 ben 2011 cikiyorum ; dolayidiyla erkek yazmasi gerekirken kiz yaziyor :)) ilginc yani.. Benim icin cin takvimine baktinuz mi ??

Ey Allahim ya, mantik en son kimin yenilendiyse kani cinsiyet o oluyor; bende asagida esim 2012 ben 2011 cikiyorum ; dolayidiyla erkek yazmasi gerekirken kiz yaziyor :)) ilginc yani.. Benim icin cin takvimine baktinuz mi ??

tamam iste erkek
ben de rusca erkek yazisi cikiyor kutuda

hayirlisi canim ya
saglikla ogrenmen nasip olsun tez zamanda

Every cok tesekkur ederim, sizi ugrastirdm.. Ayni linkten bakmamiza ragmen benim kutuda " aboyka" yaziyor.. O zmn erkek demek, kizlar yanlis yazmis aboyka kiz manyak erkek dite yaxmuslar, sen rusyada olduguna gore daha iyi bilursin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…