Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

16 hafta mevzu ne kızlaaaarrr

gecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar
Ben de cinsiyetini ogrenir ogrenmez, daha dogrusu iyice emin olunca hemen alurmusim gibi geluyor.. Buyukler 6. Aydan once almayin derlermis ama tamamen hurafe.. Bu arada hurafe diye dusundgum pek cok seyi uyguluyorum(( sinir oluyorum kendime inanma sunlara diye ama olmuyo iste..

keskin bir düşüş olmuş canım muhtemelen çatlıyosun gb geldi bana çalışmalara devam inşallah tablonun sonunda hamiş haberini alırız canım

İnşallah canım inşallah bu ay çok umutluyum neden bilmiyorum ama inşallah bunca sıkıntının üzerine normal yolla gelirse gidip o dr.ların gözüne sokacağım tahlil sonuçlarımı

Ben seni umutlandirmis olmak istemem ama bir sey dikkatimi cekti.. Ben bilincli bir sekilde yani gun kovalayarak 7. ayimda hamile kaldim, hep kendimi dinledim yunurtlama ve adet donemimde. Hamile kaldigim ay yumurtlama zamanimda ve sonrasi 3-4 gun gogus uclarim acidi, sonra gecti.. Sadece o ay olmustu, dollenmeyle ilgili oldugunu saniyorum.. Senin diger aylarda oldu mu? Bur de progestan hap kullanmistm ama arastirmustm bu hap gogus ucu agrisi falan yapmiyomus.. İnsaallah bwbegin seninlefir..

canım ya kendimi umutlandırmak istemiyorum belirtiler üretmek istemiyorum ama bayramda hep heh şimdi adet oldum diye gezdim niye bilmiyorum ara ara hergün sancı geldi yumiştensonra hafif bi göğüs hassasiyeti oldu ve geçti şimdi 2 gündür yine başladı şiddetli bu defa dün gece yüzümden ateş çıkıyodu çatlama gününden eminin çünkü acayip kasık ağrısı çektim şimdi akıntı creamy şeklinde dpo 11deyim bilmiyorum bakalım hayırlısı test yapcam inşallah bende aşırı enfeksiyon vardı antibiyotiği düzenli olarak kullansamda fitili kullanamadım hiç bulantı yaptı ama öle kaşıntım filan kalmadı çok şükür bizim bu 5.ayımız inşallah bebeğim benimledir progestan bende kullanmak istiyorum aslında maa doktor kontrolünde olması şartmı bilemiyorum enfeksiyon var ya o yüzden endişeleniyorum dediğin gb inş bebeğim benimledir

Gebe kaldigim ay bende de enfejsuyon vardi ama asiri degil.. Doktor cok etkilemez demisti, asidik bi ortam olusuyo enfeksiyonla, eger hamileysen kiz olma olasiligi yuksek oluyo cunku y spermleri asite daydniksiz oluyomus.. Ben de dpo12de sabah idrariyla test yapmstim, degerim 29 idi ama cook silik de olsa cikmisti 2. cizgi.. Bu konuda onc..ed adli teste cok guveniyor, hayirli haberlerle gel

inşallah bende senin gb bir müjdeyle gelirim canım topiği iyice sabırsızlanıyorum Rabbim yardımcım olsun hemen haberdar ederim tekrar bi umut kapısı açtığın için çok sağol canım yaaa

canım sende belirti filan varmı hassasiyet ağrı batma sancı gb inşallah sen şenay ben hepbirlikte veririz hamiş haberimizi burda

Ay ne güzel ben de ikiz istiyorum. 2 tane transfer olabiliyormuş maksimum. Hatta 1 dediler de 2ye anca ikan ettim.

Canım ya sende mi yapıyorsun üzüldüm şimdi Ne kadar daha yapacaksın? Benim de dün yaptığım yer morarmış. Ama neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Ne zaman morarıyor biliyor musun?

Yokh ve 9ay, sanırım siz de tablo yorumlamayı bilmiyorsunuz benim gibi :44: Ya da beni görmezden gelmişsiniz yukarıda :26:

Pardon canım görmemişim zaten şimdi netleşmiş bayağı kızlar da yorum yapmışlar :)

Canım inşallah olur senin de bu ay dualarım seninle!

Ben ilk iğnemi yapıyordum ama bu çok kalın ya Dart gibi hızlıca bir seferde yapmak lazımmış. Ama kalın olduğu için girmiyor korkuyorum yavaşlıyorum. Sanırım ondan olmadı. Saat 8 de yine var. Şimdiden strese girdim. Eşim ben yaparım dedi ama ben iş seyehatlari yüzünden yalnız kalıyorum bazen. O zaman kendim yapmam gerekecek en iyisi şimdiden öğrenmek. Örneğin yarın yalnızım

ohhh maşallah 9aycım
inşallah hepsi sağlıkla döllenirler

iğneler acıyomu ki yapamadın canım doğru söle ama :18::18::18::18::18::18::18::18:

Korma canım acıtmıyor sadece tecrubesizlik işte. Lütfen dularını eksik etme

9 aycımm Rabbim hakkında hayırlısını versinn, güzel haberlerini bekliyorummQUOTE]

inşallah canım ya çok sağol

keep senin neden öyle bulantın oldu ya tüh. İnşallah geçer tez zamanda.

bnm gelen gıden yok daha sabahdan berı evle ugrasıyorumm yemek koydum yenı ocaga..nee geldım ve full grıb oldum sbh 6 da uyandımm basım agrıyrdu zatenn ogleden sonra burunakıntısııı sızlanmalar agırlık coktu ıslerde coku o yusden cok yorgunum esım gelınce ark.gıdecegız yemeye ama kaynımıcın koydum yemekı ocagaa atesım nasıl bılmıyorum dur bır olceyım dun bu st lerdede olcmustum dusukse eger sbhareglgelır sanırım normalde dun regl gunumdu ama bgnde olmadım kısmet bakalım ne vakıt gelırseeee

canım sende belirti filan varmı hassasiyet ağrı batma sancı gb inşallah sen şenay ben hepbirlikte veririz hamiş haberimizi burda
o tarz degılde 3-4 gundur gun ıcınde basım donuyor(belkıde yorgunlukdandır dedım:),gogusum cok agrıyr,bırde belım asırı agrıyor böyle bende kı haller kasık agrımm fıan öle yok gecen anı bır hareket yaptım o vaktı bıcak saplanır gıbı oldu korktum dum bendee

bu arada atesımı olcum dun bu s t lerde 36,7 gelmıstı
suannn:37,1 geldii gripdendır belkı dee dımıı yavas yavas etkısı artıyor cunkuu regl den olamaz dımı

cok yorgun hıssediyorum kendımııııbırde ustelık grıb oldummmm:2::2:

lilyumm bırde ogleden sonraları asırı bır uyku cokuyor kısssssss

cok yorgun hıssediyorum kendımııııbırde ustelık grıb oldummmm:2::2:

lilyumm bırde ogleden sonraları asırı bır uyku cokuyor kısssssss

valla suzi iyi sabrediyorsun ben senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım test yap şüpheden kurtulalım hiç değilse inş bebiş seninledir canım

ayy ne tatlı olurrr ikizler, iyi etmişsin ikna etmekle
bende pıhtılaşma için yapıyorum canım gün aşırı işte tabi senin igne nasıl bilmiyorum ama
ucu ufak zaten. ben tahmini doguma kadar yapacağım canım hatta bazn dogumdan snra bile devam edilebiliyomuş kaçarım yok gibi gözüküyo
ben bak kaç defa yaptım şimdiye kadar bi defa nasıl becerdiysem öyle fena yapmışımki koskoca bi morarık oldu karnımda
bayada büyük bi alan
o gün çıkartırken baya korktum hatırlıyorum ilaç bitti ama çkemedim bekledim brz o ara hemen kan çıktı zaten şırınganın ucunda gördüm
vee sonrasında kokoca bi morarık
biraz seri olmak gerek sanırım hızlıca sokup ilacı hızlı verip tek hamlede hızla çekip çıkarırsan morarmıyo
yani fazla beklemicek igne. birde dik sokmaya dikkat et. yatık olmasın.
bencede kendin ögren yapa yapa alışırsn yalnzkende zor olmaz. zaten kısa bi süre kullanacaksın sen. halledersin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…