canım bi fikir napayım ben sabretmem gerek dimi
eh yeniliktendir, kıdemli hoca nasıl sayıyordur içinden kim bilir...ben de öğretmen sayılırım şu anki çalışma tempom itibari ile çünkü sadece derslere girebiliyorum bilim ilim yalan oldu bu sene, üniversitedeyim ben ama rapor mevzularında 657'ye tabiyiz biz de. 16 haftayı duyunca benim de aklıma direk o geldi, dönem başı dersler dağılır ohh mis
Ben de cinsiyetini ogrenir ogrenmez, daha dogrusu iyice emin olunca hemen alurmusim gibi geluyor.. Buyukler 6. Aydan once almayin derlermis ama tamamen hurafe.. Bu arada hurafe diye dusundgum pek cok seyi uyguluyorumgecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar
keskin bir düşüş olmuş canım muhtemelen çatlıyosun gb geldi bana çalışmalara devam inşallah tablonun sonunda hamiş haberini alırız canım
beni durdurun kızlar nolur ya bıraksanız bugün kana gitcem ama ben evde bile test yapmak istemiyorum yine bir yıkım olcak gb geliyor hem çok istiyorum ama ne bileyim merak da ediyorum napcam ben şimdi test alsam ya erken diye çıkmadıysa şüphesi olcak yine bir umut beslicem hep napayım ben şimdi
Ben seni umutlandirmis olmak istemem ama bir sey dikkatimi cekti.. Ben bilincli bir sekilde yani gun kovalayarak 7. ayimda hamile kaldim, hep kendimi dinledim yunurtlama ve adet donemimde. Hamile kaldigim ay yumurtlama zamanimda ve sonrasi 3-4 gun gogus uclarim acidi, sonra gecti.. Sadece o ay olmustu, dollenmeyle ilgili oldugunu saniyorum.. Senin diger aylarda oldu mu? Bur de progestan hap kullanmistm ama arastirmustm bu hap gogus ucu agrisi falan yapmiyomus.. İnsaallah bwbegin seninlefir..
canım ya kendimi umutlandırmak istemiyorum belirtiler üretmek istemiyorum ama bayramda hep heh şimdi adet oldum diye gezdim niye bilmiyorum ara ara hergün sancı geldi yumiştensonra hafif bi göğüs hassasiyeti oldu ve geçti şimdi 2 gündür yine başladı şiddetli bu defa dün gece yüzümden ateş çıkıyodu çatlama gününden eminin çünkü acayip kasık ağrısı çektim şimdi akıntı creamy şeklinde dpo 11deyim bilmiyorum bakalım hayırlısı test yapcam inşallah bende aşırı enfeksiyon vardı antibiyotiği düzenli olarak kullansamda fitili kullanamadım hiç bulantı yaptı ama öle kaşıntım filan kalmadı çok şükür bizim bu 5.ayımız inşallah bebeğim benimledir progestan bende kullanmak istiyorum aslında maa doktor kontrolünde olması şartmı bilemiyorum enfeksiyon var ya o yüzden endişeleniyorum dediğin gb inş bebeğim benimledir
Gebe kaldigim ay bende de enfejsuyon vardi ama asiri degil.. Doktor cok etkilemez demisti, asidik bi ortam olusuyo enfeksiyonla, eger hamileysen kiz olma olasiligi yuksek oluyo cunku y spermleri asite daydniksiz oluyomus.. Ben de dpo12de sabah idrariyla test yapmstim, degerim 29 idi ama cook silik de olsa cikmisti 2. cizgi.. Bu konuda onc..ed adli teste cok guveniyor, hayirli haberlerle gel
selam canım hosgeldınnn
bebısımolsun un suanda ucuzu olcak gıbı gozukuyo canım
ama 3. Kese daha kucukmus gelısmeyebılırmıs 1 hafta snra bellı olucak neysekı ıkızler cepte
darısı sana olsun ınsallaaah sende ıkız transfermı dusunuyosun?
Allah yardımcın olsun canım bende 2 gunde bı ıgne yapıyorum anlıyorum senı
ama bıkac defadan snraa alısıyo ınsan benım ne kdr oldu hala bazen yanlıs yapıp morartabılıyorum bazen
yumoslarında buyucek smdı ne guzel ohh 17 tane hemde
hadı hayırlısı baakalım
Yokh ve 9ay, sanırım siz de tablo yorumlamayı bilmiyorsunuz benim gibi :44: Ya da beni görmezden gelmişsiniz yukarıda :26:
12. gün yumos catlamıs gıbı geldı bana. yanı cızgıyı muhtemelen o gune cekecek. sız gun asırı ılıskıye devam edın derım ben
canımcım beklemıyordum zaten aramanı sonucta kocan evdeydı.
eet funda ıle goruscez,onu benım gecenlerde eltımle gıttıgımız o falcıya goturcem :)
umutla bekleyenlerden bırı benım 9 aycım ama fos mu cıkacak yoksa gercek mı cıkacak bakıcaaz
canım nıye yapamıosun sen ıgnenı cıcım yaa, esın yapsa yada sen yapacagın zaman merasımle dıılde hemen oldu bıttıye falan getırsen?
ınsallah bı kac gune ıyıce alısırsın sunlara da devamı kolay gecer tedavının.
kocayı angaraya gönderdımm
yalnızları oynuorum yıne haftasonuna kadar....
pöffffffffff
ohhh maşallah 9aycım
inşallah hepsi sağlıkla döllenirler
iğneler acıyomu ki yapamadın canım doğru söle ama :18::18::18::18::18::18::18::18:
9 aycımm Rabbim hakkında hayırlısını versinn, güzel haberlerini bekliyorummQUOTE]
inşallah canım ya çok sağol
keep senin neden öyle bulantın oldu ya tüh. İnşallah geçer tez zamanda.
Pardon canım görmemişim zaten şimdi netleşmiş bayağı kızlar da yorum yapmışlar :)
o tarz degılde 3-4 gundur gun ıcınde basım donuyor(belkıde yorgunlukdandır dedım:),gogusum cok agrıyr,bırde belım asırı agrıyor böyle bende kı haller kasık agrımm fıan öle yok gecen anı bır hareket yaptım o vaktı bıcak saplanır gıbı oldu korktum dum bendeecanım sende belirti filan varmı hassasiyet ağrı batma sancı gb inşallah sen şenay ben hepbirlikte veririz hamiş haberimizi burda
cok yorgun hıssediyorum kendımııııbırde ustelık grıb oldummmm:2::2:
lilyumm bırde ogleden sonraları asırı bır uyku cokuyor kısssssss
Ay ne güzel ben de ikiz istiyorum. 2 tane transfer olabiliyormuş maksimum. Hatta 1 dediler de 2ye anca ikan ettim.
Canım ya sende mi yapıyorsun üzüldüm şimdiNe kadar daha yapacaksın? Benim de dün yaptığım yer morarmış. Ama neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Ne zaman morarıyor biliyor musun?
Ben ilk iğnemi yapıyordum ama bu çok kalın yaDart gibi hızlıca bir seferde yapmak lazımmış. Ama kalın olduğu için girmiyor korkuyorum yavaşlıyorum. Sanırım ondan olmadı. Saat 8 de yine var. Şimdiden strese girdim. Eşim ben yaparım dedi ama ben iş seyehatlari yüzünden yalnız kalıyorum bazen. O zaman kendim yapmam gerekecek en iyisi şimdiden öğrenmek. Örneğin yarın yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?