Every cok tesekkur ederim, sizi ugrastirdm.. Ayni linkten bakmamiza ragmen benim kutuda " aboyka" yaziyor.. O zmn erkek demek, kizlar yanlis yazmis aboyka kiz manyak erkek dite yaxmuslar, sen rusyada olduguna gore daha iyi bilursin :)
burdamısın canım ya sabah şenay akıntıyı kaldır demişti denedim denedim kaldırmamıştı ff şimdi girdim düzelmiş aldırmış yani ama benim çizgi bigün sonraya kaymış gerçi ha birgün önce ha birgün sonra farketmez ama sence hangisi daha doğrudur 13ü mü 4ü mü
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar nasılsınız?
rus takviminde banada erkek çıkıyor
ama şu çin takvimini bende bi beceremedim bazı yerlerde otomatik yazıyosun kendi heaplayıp erkek diyo
ama ben manuel bakarsam yaşıma 2 ekletiyo ona görede kız çıkıyo
o nasıl iş siz nerden bakıyosunuz çin takvimine?
Canım çok teşekkür ederimsen 13. gun yumurtlamis gibi gorunuyorsun
atesin cok guzel yukselmis
simdi 3 gun daha degerlendirirsen iyi olur verimli olabilir hala
sonra yuksek yuksek devam edecektir atesin
canım önemli olan son gün, ateşin iyi gidiyor düşmez inşallah bebişine kavuşursun bu ayHaftanız hayırlı uğurlu kalbinizce olsun canlar...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yorum alabilir miyim? Heycan tavan yaptı bende...
burdamısın canım ya sabah şenay akıntıyı kaldır demişti denedim denedim kaldırmamıştı ff şimdi girdim düzelmiş aldırmış yani ama benim çizgi bigün sonraya kaymış gerçi ha birgün önce ha birgün sonra farketmez ama sence hangisi daha doğrudur 13ü mü 4ü mü
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yumurtlamışsın canım, hayırlı olsun, dpo--> day past ovulation yani ovulasyon sonrası gün sayın demek oluyor. dpo14'te inşallah ateşin yüksek kalır da kırmızılar gelmezse test yapıyorsun canımCanım çok teşekkür ederim
Bugünkü ateşimi girince çizgi falan da çıktı, DPO yazıyor bir de. Bunlar ne anlama geliyor? Dün beraberlik olamadı, kaçırmamışımdır değil mi? Tabloya işlemiştim beraberlik olanları am/pm şeklinde. Sizce durum nasıl lütfen yorumAteşimin seyri hala güzel mi? Yani artık bundan sonra nasıl olmalı gebelik varlığından bahsedebilmek için?
My Ovulation Chart
​My Ovulation Chart
85li miydin
kaclisin bakayim benim baktigim linkten
yasin kac ben oyle ekleme falan bilmiyorum
ben yasima gore baktigimda kiz gosteriyor
canım önemli olan son gün, ateşin iyi gidiyor düşmez inşallah bebişine kavuşursun bu ay
kızlartopiğe hareket gelmiş. Ben hastaneden geliyorum canım sıkkın doktor zorla rapor yazdı, bir ton laf etti yok herkesin midesi bulanıyormuş da böyle çalışacakmışım da bir daha yazmazmış da tamam herkesin bulanıyor ama hastaneye bile zor gittim elde poşetle, nasıl işe gideyim bu halde. Su bile içemiyorum doğru düzgün, hastanelik oldum adam yaza yaza 4 günlük yazdı...böyle işe gittiğimi düşünemiyorum ya, gerçekten vermezse haftaya ne yapacağım ben pufff
canım önemli olan son gün, ateşin iyi gidiyor düşmez inşallah bebişine kavuşursun bu ay
kızlartopiğe hareket gelmiş. Ben hastaneden geliyorum canım sıkkın doktor zorla rapor yazdı, bir ton laf etti yok herkesin midesi bulanıyormuş da böyle çalışacakmışım da bir daha yazmazmış da tamam herkesin bulanıyor ama hastaneye bile zor gittim elde poşetle, nasıl işe gideyim bu halde. Su bile içemiyorum doğru düzgün, hastanelik oldum adam yaza yaza 4 günlük yazdı...böyle işe gittiğimi düşünemiyorum ya, gerçekten vermezse haftaya ne yapacağım ben pufff
bence 14. gün olmuş yumoşlaman
akıntın nerdeydi kaldırmışssın bilmiyorum ama
bence tablodaki sorun adet günkü yüksek ateş değerinden kaynaklanıyor
onu düşürüp mesela adetin 2. günkü değeri gir bakalım biraz düşür yani.
o zaman çizgiyi emin çekebilir.
yokh sen agustosta hamile kaldin di mi
benimki basit bir tablo
sen 27 yasindasin ve agustosta hamile kaldiginda kiz gorunuyor
ama akil karistiriymiyim ben daha ya
benim baktigim rus takviminde kiz yaziyordu
ve cin takviminde de 28 yas olarak baktim ve kiz cikiyordu
27de de olsa kiz cikiyordu zaten
yok canım eylülde hamile kaldım ben
Canım çok teşekkür ederim
Bugünkü ateşimi girince çizgi falan da çıktı, DPO yazıyor bir de. Bunlar ne anlama geliyor? Dün beraberlik olamadı, kaçırmamışımdır değil mi? Tabloya işlemiştim beraberlik olanları am/pm şeklinde. Sizce durum nasıl lütfen yorumAteşimin seyri hala güzel mi? Yani artık bundan sonra nasıl olmalı gebelik varlığından bahsedebilmek için?
My Ovulation Chart
​My Ovulation Chart
aman işte tadını çıkarttı gıcık adam
evet 85 liyim canım.
ya benim buldugum sitelerde hep şey diyo
ocak ve şubat dogumluysanız yaşınıza 2, sonrası ise 1 ekleyerek bakın diyo :26:
ben ocak dogumluyum diye işte 2 ekliyorum falan filan
böle oluncada karışıyo işte.
ay canım yaa ne çektin allah yardımcın olsun
inşallah iyice düzelirsin bu hafta biter bu durum
ayy doktorunda eline yapışıyo sanki
uyuz oluyorum şöle tiplere yaaa
valla benimde midem bulantım tiksintim çok fena ama çok şükür ki kusmuyorum
o çok berbat bişidirrrrrrrr
canım inşallah hayırlısıyla biter dediğin gibi, vallahi ne iyi olur..bebişi görmedim ama fotosunu verdi minicikbiraz kotu olmus senin icin
ama dur bakalim bir yolu bulunur
belki bulantin hafifler
bak bana sihirli degnek degdi gibi bulanti yok oldu
5 gun boyunca ne cekmistim ama ya
bebisi de gordun mu
bende kutuda oyle birsye cikmiyor
rus harfleriyle yazi cikiyor
bir de aboyka diye bir kelime yok
девoшка var o da 'devocka' diye okunuyor
benim kutuda yazan ise Мальчик 'malcik' yani erkek cocuk
doc yazan yerde kendiliginden sayilar cikiyor onlari duzeltmedne tiklamayin oraya sat yazmak gerekiyor sonra sonuc tusuna basmak lazim
belki sizin yaptiginiz islemde kucuk bir hata var sonucu yanlis gosteriyor
ama bilemedim
yeniden denedim yine Мальчик yaziyor
yani erkek
aa tamam erkek o zaman
senin rus da cin de erkek diyor oyleyse
hadi hayirlisiiii
prens geliyor olabilirrrrrrrrrr
aman işte tadını çıkarttı gıcık adamneyse bulurum yazacak bir doktor herhalde, bu bebişi o kadar istedim ki katlanıyorum amma 2.lafları fln dolanıyor zaman zaman direk "yok ikinci mikinci, birini yapana kadar göbeğimiz çatladı" gibisinden patlıyorum herkes sus pus oluyor
canım inşallah hayırlısıyla biter dediğin gibi, vallahi ne iyi olur..bebişi görmedim ama fotosunu verdi minicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?