Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa kızlar bana iğne 45 derece açıyla olucak demişlerdi :26: acaba bu vurunduğunuz iğneler çatlatma iğnesinden farklı olduğu içinmi dik vuruluyor :44:

merhaba kizlarrr
karafilce, yokh, ikizler, suzan
gecmis olsun suzancimm

eevery
selam canım

suzancım
geçmiş olsun dikkat et kendine yrnki ateşine göre bakalım emin olacağız kritik gün

lillum
baya belirtin olmuş canım inş hamişsindir bakalım yrnki ateşin ne çıkçak test sonucunu merakla bekliyorummm

ikizler5
canım benim kim tedaviye gitçem son aylarım dediyse hamiş kaldı son zmnlarda bizim topicte
ayyy inşallah seninde öyle olurrrrr
olmazsada ilk denemende gzel haberi vereceksin ben inanıyorum
bebişlerimiz çoğalacakkkkk
eşimle durumumuza gelince dedigin gibi yapıyorum artık
pekte uzatmıyorum önemsemiyorum yoksa kötü gidiyo sonu
ikimizde inat oldugumuz için

hakkımızda hayırlısı artık rabbim herkese huzur saglık afiyet versinnnnnnn

valla suzi iyi sabrediyorsun ben senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım test yap şüpheden kurtulalım hiç değilse inş bebiş seninledir canım
ee 4 senedır bekleyıncee sabır oluyor bırde normaldede sabırım kuvvetlıdır bılmem ıcımden yapmak gelmıyor varsaaa olur zaten:) tabı sızde merakdasınız ama uzgunum cesaretımde yok yapmaya

merhaba kizlarrr
gecmis olsun suzancimm
sagol cnmm atesıme ne dıyorsun yada belırtıleree :)ıcıhh yorup yapsana gııııı(yozgat lehcesi:)

merhaba kizlarrr
gecmis olsun suzancimm
merhaba canım benim
seni görünce içimde bi mutluluk hasıl oluyor

ben 6 defa yedim o iğnelerden.
eşim hemşire ya hiç uğraşmadım valla.
kapattım gözümü hepsini o vurdu.

Neerde hata yaptigimizi anladim.. Rus takviminde 22.7.1984 / 5.9.1984 seklinde badina 0 koymadan yaziyoruz. 0 koyunca yanlis cikiyor..

evet cnm krıtık gun hayırlısı olsunn tum herkesın hakıında sagol sıfaa dıleklerın ıcın nasıl oldum bılmıyorum ama cok hastayımmmm esım kızcakk nasıl buldun bu hastalıgı dıe

yaa kızlar bana iğne 45 derece açıyla olucak demişlerdi :26: acaba bu vurunduğunuz iğneler çatlatma iğnesinden farklı olduğu içinmi dik vuruluyor :44:

olabilir canım bana tüm vuranlar dik tut igneyi diyor
bide 45 derecelik açıyı nasıl bulcakki insan iyki öyle degilmiş

merhaba canım benim

ben 6 defa yedim o iğnelerden.
eşim hemşire ya hiç uğraşmadım valla.
kapattım gözümü hepsini o vurdu.

ohh vallaaaa sende durum süpermiş
benimki bırak bana igne vurmayı
hatta bırak yanında vurmayı bırak igneyi görebilmeyi
igneyi vurdugumu yada vuracagımı bile duydugu an fena oluyor

Neerde hata yaptigimizi anladim.. Rus takviminde 22.7.1984 / 5.9.1984 seklinde badina 0 koymadan yaziyoruz. 0 koyunca yanlis cikiyor..

benim tek rakamımda sıfır kullanılıyo öyle girmiştim ama
bana rusça erkek yazdı
hata vermedi senin ki gibi
anlamadımki bu naıl bişi

Funda kızzzz neler çıktı falında anlat hele çok kıskandım bugün sizi

olabilir canım bana tüm vuranlar dik tut igneyi diyor
bide 45 derecelik açıyı nasıl bulcakki insan iyki öyle degilmiş

kız 45 derece ne var yarım eğik işte banada bi özelde bide sağlık ocağında öyle vurdular.. herkes kafasına göre desene

ben iğneden çok korkarım.
o yüzden ona vurdurttum.
bi de kendimin vurduğumu düşünemiyorum.
ama o olmasaydı mecbur alışacaktım.
nelere alışmıyoruz ki.
doktorun önünde alttan muayeneye ilk gittiğim günü hatırlıyorum da şimdi alıştık gitti işte.

bu arada rus takvimine bu ay için ben de baktım
içimden geldi.

erkek çıktı.

neyse eşim geldi çokta acıktım bi mama yiyelim biz en iyisi :2:
sonra gene ugrarım
öptüm sizi bebeklerrrrrrrrr

Funda kızzzz neler çıktı falında anlat hele çok kıskandım bugün sizi

kız ne olucak senin nazarın değdi gidemedik şenayların bi arkadaşının babası vefat etmiş.. hatta şenayın eşi bile yoldan dönmüş.. yakın arkadaşları demekki :26:

:)) dogrusu tekli aylarin ve gunlerin basina 0 koymamak. Cunku 0 koyunca ay olarak 0 aliyo, en altta en son kan yenileme tatihlerinin gosterdigi yerde yaziyor. Ee tabi takvim dogrudur yanlistir bilemem. Belki srnde sonuc degismez tesadufi olarak ama dogrusu 0 koymamak

neyse ben cıktım sızden de gelen yoru m da yok zaten..hıhh esımde gelmek uzere gıyınıyımde hazır oluyum ...yarınkı atesımı rabbım ne hayırlısı ıse onu gostersın bana ve bızlere ınsl..sabırlı kalmanız dılegımlee muck...

Kızlar, bahsettiğiniz Rus takvimi kanın yenilenmesiyle bağlantılı bir hesaplamaymış. Şöyle de bulabiliyoruz;
Erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyormuş, kadınların ise 3 yıl. Doğum yılınızdan itibaren hesaplıyorsunuz, en son kimin kanı yenilendiyse bebek o cinsiyette oluyormuş. Yalnız, düşük, kürtaj, ameliyat, kan bağışı vb. durumlar olduysa o yıl da tazeleme olmuş oluyormuş, dolayısıyle en son bu özel durumlar olduysa o baz alınıyormuş...
Kardeşim ve kendiminkini denedim. Bende annemin ve babamın kanı aynı yıl tazelenmiş böyle olunca ay itibrıyle bakıyoruz en son anneminki tazelenmiş yani doğru, kardeşiminkinde ise yine en son anneminki dolayısıyle kardeşiminki de doğru...Bakın benimkini yollayayım, siz de yaparsınız belki

1983 + + Eşimin ve benim doğum yılımız
1984
1985
1986 +
1987 +
1988
1989 +
1990
1991 +
1992 +
1993
1994
1995 + +
1996
1997
1998 +
1999 +
2000
2001 +
2002
2003 +
2004 +
2005
2006
2007 + +
2008
2009
2010 +
2011 +
2012

Bu hesaba göre en son eşiminki yenilendiğinden erkek olarak görünüyor. Fakat bu sene 5 haftalık bir düşük yaptığım için benimki de kendini yenilemiş olabilir, dolayısıyle kız da olabilir. Ama erken düşüklerde kan yenileniyor mu onu bilemiyorum
:26:

Son düzenleme:
Shnaayyyyyyyyy en çokta seni merak ediyorum Hadiii inşAllahh mutlu son olacakk canım :26:
ah canım bakalım
cok uzadı bu ay ya, daha dogrusu bana oyle gelıyor. meraktan olsa gerek
bu kadar buyuk bır umudun sonu ne olacak bılmıyorum.
korkmaya basladım bırden bıre düsermiyim diye. bu kadar umutlanmak bana ne getırcek bakalım
ama su anda mutluyum yaa
gerısı teferruat
ınsallah senın tahmınlerın dogru cıkar bıtanem. senın o hıslerını yanıltmamak ıcın elımden gelenı yaptım bu ay sekerım. ınsallah medyumluguna laf getırmıceem
kız ne olucak senin nazarın değdi gidemedik şenayların bi arkadaşının babası vefat etmiş.. hatta şenayın eşi bile yoldan dönmüş.. yakın arkadaşları demekki :26:
canımmm
evet esımın bebeklık arkadasının babasıydı, cok da samımı gorusuruz hem annelerıyle kayınvalıdemler hem de bız o arkadaslarla.
yazık adamcagız hıcbırsey yokken kahvaltıdan sonra gıdıvermıs.
sımdı geldım ordan kayınvalıdem eşime al gotur senayı kotu oldu dıe yolladı sagolsun...
babacıgımı dusundum hep, cenazeler ölümler hep onu hatırlatıyor banaaa

kiz sabah yorum yazdim durmadan ne yorumu oyle
bugunku dusus beni uzdu
o yuzden adet de gelebilir malesef
ama yarin firlayabilir de yarin anliycaz

merhaba canım benim
benim de ayi sekilde altta ismini gorunce mutlu oluyorum

ben de ayni seyi dusundum ve sifir koymadan da yazdim ve yine erkek cikti
sen hesaplayinca yine kiz mi cikti sana

çin takviminde de erkek çıktı tabi bu ay hamile kalırsam.
bu arada eşim zamanında çok kan verdi o yüzden rus takvimini eliyoruz..
vay be gün gelecek ve ben hamile kalacak sonra da cinsiyeti ne diye bu takvimlere de bakacak mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…