merhaba kizlarrr
karafilce, yokh, ikizler, suzan
gecmis olsun suzancimm
ee 4 senedır bekleyıncee sabır oluyor bırde normaldede sabırım kuvvetlıdırvalla suzi iyi sabrediyorsun ben senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım test yap şüpheden kurtulalım hiç değilse inş bebiş seninledir canım
sagol cnmm atesıme ne dıyorsun yada belırtıleree :)ıcıhh yorup yapsana gııııı(yozgat lehcesi:)merhaba kizlarrr
gecmis olsun suzancimm
merhaba canım benimmerhaba kizlarrr
gecmis olsun suzancimm
ayy ne tatlı olurrr ikizler, iyi etmişsin ikna etmekle
bende pıhtılaşma için yapıyorum canım gün aşırı işte tabi senin igne nasıl bilmiyorum ama
ucu ufak zaten. ben tahmini doguma kadar yapacağım canım hatta bazn dogumdan snra bile devam edilebiliyomuş kaçarım yok gibi gözüküyo
ben bak kaç defa yaptım şimdiye kadar bi defa nasıl becerdiysem öyle fena yapmışımki koskoca bi morarık oldu karnımda
bayada büyük bi alan
o gün çıkartırken baya korktum hatırlıyorum ilaç bitti ama çkemedim bekledim brz o ara hemen kan çıktı zaten şırınganın ucunda gördüm
vee sonrasında kokoca bi morarık
biraz seri olmak gerek sanırım hızlıca sokup ilacı hızlı verip tek hamlede hızla çekip çıkarırsan morarmıyo
yani fazla beklemicek igne. birde dik sokmaya dikkat et. yatık olmasın.
bencede kendin ögren yapa yapa alışırsn yalnzkende zor olmaz. zaten kısa bi süre kullanacaksın sen. halledersin tatlım.
evet cnm krıtık gun hayırlısı olsunn tum herkesın hakıında sagol sıfaa dıleklerın ıcın nasıl oldum bılmıyorum ama cok hastayımmmm esım kızcakk nasıl buldun bu hastalıgı dıe
eevery selam canım
suzancım geçmiş olsun dikkat et kendine yrnki ateşine göre bakalım emin olacağız kritik gün
lillum baya belirtin olmuş canım inş hamişsindir bakalım yrnki ateşin ne çıkçak test sonucunu merakla bekliyorummm
ikizler5 canım benim kim tedaviye gitçem son aylarım dediyse hamiş kaldı son zmnlarda bizim topicte
ayyy inşallah seninde öyle olurrrrr
olmazsada ilk denemende gzel haberi vereceksin ben inanıyorum
bebişlerimiz çoğalacakkkkk
eşimle durumumuza gelince dedigin gibi yapıyorum artık
pekte uzatmıyorum önemsemiyorum yoksa kötü gidiyo sonu
ikimizde inat oldugumuz için
hakkımızda hayırlısı artık rabbim herkese huzur saglık afiyet versinnnnnnn
yaa kızlar bana iğne 45 derece açıyla olucak demişlerdi :26: acaba bu vurunduğunuz iğneler çatlatma iğnesinden farklı olduğu içinmi dik vuruluyor :44:
merhaba canım benim
seni görünce içimde bi mutluluk hasıl oluyor
ben 6 defa yedim o iğnelerden.
eşim hemşire ya hiç uğraşmadım valla.
kapattım gözümü hepsini o vurdu.
Neerde hata yaptigimizi anladim.. Rus takviminde 22.7.1984 / 5.9.1984 seklinde badina 0 koymadan yaziyoruz. 0 koyunca yanlis cikiyor..
Neerde hata yaptigimizi anladim.. Rus takviminde 22.7.1984 / 5.9.1984 seklinde badina 0 koymadan yaziyoruz. 0 koyunca yanlis cikiyor..
olabilir canım bana tüm vuranlar dik tut igneyi diyor
bide 45 derecelik açıyı nasıl bulcakki insan iyki öyle degilmiş
olabilir canım bana tüm vuranlar dik tut igneyi diyor
bide 45 derecelik açıyı nasıl bulcakki insan iyki öyle degilmiş
ohh vallaaaa sende durum süpermiş
benimki bırak bana igne vurmayı
hatta bırak yanında vurmayı bırak igneyi görebilmeyi
igneyi vurdugumu yada vuracagımı bile duydugu an fena oluyor
benim tek rakamımda sıfır kullanılıyo öyle girmiştim ama
bana rusça erkek yazdı
hata vermedi senin ki gibi
anlamadımki bu naıl bişi
Funda kızzzz neler çıktı falında anlat hele çok kıskandım bugün sizi
ah canım bakalımShnaayyyyyyyyy en çokta seni merak ediyorumHadiii inşAllahh mutlu son olacakk canım :26:
canımmmkız ne olucak senin nazarın değdi gidemedikşenayların bi arkadaşının babası vefat etmiş.. hatta şenayın eşi bile yoldan dönmüş.. yakın arkadaşları demekki :26:
kiz sabah yorum yazdim durmadan ne yorumu oyleee 4 senedır bekleyıncee sabır oluyor bırde normaldede sabırım kuvvetlıdırbılmem ıcımden yapmak gelmıyor varsaaa olur zaten:) tabı sızde merakdasınız ama uzgunum cesaretımde yok yapmaya
sagol cnmm atesıme ne dıyorsun yada belırtıleree :)ıcıhh yorup yapsana gııııı(yozgat lehcesi:)
benim de ayi sekilde altta ismini gorunce mutlu oluyorummerhaba canım benim
seni görünce içimde bi mutluluk hasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?